آقا محمد به مشکل برخوردم :43: ببین این فونت ها رو چجوری فارسی کردی میخوام زیر نویس ها رو فارسی کنم اگه آماده داری لینکش رو برام pm کن فونتی رو که اینکود شده باشه رو میگم![]()
آقا محمد به مشکل برخوردم :43: ببین این فونت ها رو چجوری فارسی کردی میخوام زیر نویس ها رو فارسی کنم اگه آماده داری لینکش رو برام pm کن فونتی رو که اینکود شده باشه رو میگم![]()
تمتمی کسانی که ادیت میکنن چه ضعیف چه قوی کوچ کونید تو سایت چون من تایستون می خواهم تمدید کنم اگه می آید من تمدید کنم خیر سرمون سایت ادیت تخصصی جی تی ای زدیم که همه اونجا جمع بشن
آدرس هم واسه کسانی که بلد نیست میدم
جون من کمی با انصاف باشید دیگه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه هر کسی به اندازه تخصصش مدیریت اون بخش رو میگیره با این کار همه یکجا جمع میشن
و تازه خانه دار میشویم
با سلام
همین خوبین که انشالله
لطفا تا به این موضوع رسیدگی نشده پست بیربط نفرستین بهتره این موضوع همین جا حل بشه
چه کسایی با رفتن به پرشین جی تی ای موافق هستن دلیلشون چیه و چه کسایی مخالفن دلیلشون چیه؟
من خودم میگم بهتره بریم نفعش خیلی بیشتر از ضررشه
البته اگه ضرری داشته باشه
منم باهات موافقم نفعش بيشتر از ضررشه.
مي تونيم مستقل باشيم.اما به نظر من بهتر بود اسم سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه.
!من می تونم چهره هارو طراحی کنم البته اگه گروهتون جا داشته باشه]
Last edited by mohfa; 03-04-2007 at 19:25.
انشاالله ضرري نداره چون :
1.امتيازات سايت بالاست و نمونه : ميانگين بازديد سايت 40 الي 50 نفر در روز است و اين نشون ميده که کساني که کار هاشونو در سايت بزارن هم در معرض ديد بازديد کننده گان ميزاره و کارش معروف ميشه و نمونه ديگه بالاي 5000 نفر سايت رو ميشناسن و هرزگاهي هم سر ميزنن و کارهاي شما را مي بينند
2.من شخصا گروه هاي زيادي رو مي شناسم که کاربران خودشو از اين و اون ور جمع آوري کرده و يک گروه قدرت مند رو تشکيل دادن و تا الان 5 الي 6 کار رو به بازار فرستادن و به نظر من اين کار بهتر کاره که همه جمع بشن در يکجا
3.در سايت ما هم کاربران فعالي هم هستن کا بههم يک گروه بزرگي را تشکيل ميدهيم يکي از دوستان من که تجربه کار در map سازي car و 3d کار هستش ميتونه به همه ما کمک کنه که کارهاشو در سايت هاي خارجي ميزاره و دانلود زيادي هم داره
4.آموزش هاي زياد و متعدد که کمک بزرگي به همه ميکنه چه کار بلد چه کساني که بلد نيستن اديت کنند
5.با اين کار اطلاعات تک تک اعضا کمک ميکنه که تجربه ها بره بالا و کساني که کم تجربه هستن تجربه هاشون بيشتر بشه
6.من به شخصه ميتونم اين گروه را برايش مجوز بگيرم از دولت و يک شرکت و مجوز رو تاسيس کنيم و شروع به کار کنيم تا کار هايمان غير قانوني نباشه
7. فروش سي دي يا دي وي دي با شرکت هاي بزرگ هم کساني رو ميشناسم که ميگويند تنهافقد فارسي کردن اين بازي 1 ميليون خريداري ميشه اون هم اگه به چند شرکت بفروشيم که بورو بالا تر...
8. با اين کار پاداش به همه که نميشه گفت به مديران بخش ها داده ميشه و کار ميدران بخش ها جمع آوري کار هاي زير گروه هست اين کار باعث ميشه که زير گروه هم به مديريت برسه و تلاش ميکنه و کار هاي زيبا تري رو به سايت مياره. و هم براي خودش هم خوب ميشه هم براي گروه
حرف هاي زيادي دارم و آماده پاسخ گويي هم هستم
منتظر نظراتتون هم هستم
با چه برنامه ای فایل های آرشیو آودیو رو باز میکنید
؟
نه نه نه نریم![]()
Last edited by Linux Learner; 04-04-2007 at 19:16.
زیاد هم فرقی احساس نمیشه ها
persian هم فقط مربوط میشه به ایران دیگه
يعني بعدا ما ميتوانيم راحت استفاده كنيم رايگان!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)