راهنمایی کنید؟
روی گوشیم (w810i) بازی نصب کرده بودم روی تنظیم بازیها رفتم اندازه نمایش رو تغییر دادم گوشی کمی سنگین شد رفت تو بازی دوباره تنظیمات نمایش بازی رو تغییر دادم خلاصه بعداز چند بار تغییرات از بازی خارج شدم گوشیم سنگین کار می کرد گفتم ریستارتش کنم درست میشه ریستارتش کردم کامل ریستارت نشد باطریش رو درآوردم کمی صبر کردم دوباره باطریش رو جاانداختم ولی دیگه روشن نشد که نشد بردمش پیش طرف گفت شارژ تموم کرده شارژ زدیم جواب نداد منهم که دیگه دل تو دلم نبود دنیادور سرم چرخید گفتند باید فلش کنیم گفتم باشه فلش زدن جواب نداد بار دوم باز جواب نداد فکر کنم قلبم ضربانش بالای 200 تا می زد عزیز فلش هم کارگرد نشد کلیه ی علائم حیاطی گوشیم قطع شده بود بلاخره صدای (مهندس) از پشت دوسه تا کامپیوتر اومد که گفت خانم گوشیتون مشگل سخت افزاری داره احتمالا umامش باید تعویض بشه دلم ریخت نتونستم بایستم روصندلی نشستم کم مونده بود گریه کنم ............. حالا گوشیم تحت نظره قرارشنبه تحویلش بگیرم ازهمه ی سونی اریکسونیهای عزیز خصوصا جامعه بزرگ (w810i) عاجزانه خواهشمنداست دست به دعا بردارید تا این عزیزاز دست رفته به آغوش گرم خانواده بازگردد................... لطفا دعا کنید ....... لطفا