تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 106 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1 فلش...باکس و مارک های معروف

امروز براتون کمي از فلش کردن ميگم
    نه به شکل حرفه ايي...به شکل روان و ساده به تعريفش مي پردازم و به حاشيه هاش کمي سر مي زنيم!!
    دقيقا مصداق کامپيوتر هست...همون طوري که زماني مي شه که ويندوز کاملا قاطي مي کنه..مدام هنگ مي کنه...سرعتش کم مي شه...با هزار و يک ترفند مي بيني که ديگه مثل اولش نمي شه...ويندوز سيستم خودتون رو عوض مي کنيد و يا نوع ديگري از سيستم عامل رو انتخاب مي کنيد
    موبايل هم تقريبا عين اين مثال مي مونه....
    خيلي راحت بگم خدمتتون...به عوض کردن ويندوز تو موبايل مي گن فلش کردن!!!(خيلي دبستاني گفتم تفهيم بشه)
    و اين که ورزن جديدي بخواهيم بريزيم تو موبايل frimware نام داره...
    تو بحث موبايل تغيير نرم افزارش به شکل عادي امکان نداره و توسط دستگاه خاصي انجام مي شه که به اون box گفته مي شه
    باکسهاي معروف عبارتند از ufs,usb smart و مثلا universal
    از يه باکس مي شه واسه برند هاي مختلف استفاده کرد اما معمولا هر مارکي واسه برند خاصي بهتر جواب مي ده
    فرضا مارک ufs بيشتر واسه سامسونگ و نوکيا کارايي داره البته برند se و زيمنس رو هم ساپورت مي کنه اما خوب ديگه توانايي هاش رو همون دو برندي که لول گفتم بيشتر مي چربه
    براي برند se مارک universal ...usb smartخيلي خوب جواب مي دن
    کلا فلش کردن نه تنها مضر نيست بلکه به جاش و انجام به موقع اون مفيد هم مي تونه باشه
    به هر حال ورزن هاي مختلف ضعف هايي دارن که برند ها سعي ميکنن هر دوره با دادن ورزن جديدي از نرم افزار اون ضعف ها رو بپوشونن و از بين ببرن که تنها راه استفاده از ورزن جديد هم همين فلش کردنه ديگه
    ضمن اينکه با فلش مي شه تغييراتي به شکل دلخواه خودمون در نرم افزار بديم...مهمترين اونها که ديگه خيلي عادي هست...فارسي کردن محيط گوشي هست که فقط با فلش امکان داره

شاد باشید

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هر دو مطلب خوب بود و جالب ممنون مصطفی خان .

از سوء تفاهمی که تو تاپیک دیگه به وجود اومد ببخشد . برو تاپیکو ببین .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

9

هر دو مطلب خوب بود و جالب ممنون مصطفی خان .

از سوء تفاهمی که تو تاپیک دیگه به وجود اومد ببخشد . برو تاپیکو ببین .
    قربونت....بازم تو و مهدی...بقیه که اصلا وفا ندارن. ..اشکالی نداره....
    براتون چند تا مقاله اماده کردم دربارهی بلوتوث...از هر چیش که فکر کنی د...فقط یه کم باید ویرایششون کنم و براتون بگذارمشون...تا شب.....فعلا
    شاد باشید

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خواهش . آواتار جدید مبارک .

خواهش . تا بعد . منتظرم .

یه نکته - فهرست رو ادامه نمیدی ؟

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

دستت درد نکه چیزای جالبی گفته بودی خدایی من کلی چیز فهمیدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

خواهش . آواتار جدید مبارک .

خواهش . تا بعد . منتظرم .

یه نکته - فهرست رو ادامه نمیدی ؟
    سلام بهنام جان..مرسی
    چشم...فعلا تا صفحه ی 15 فهرست داره...ایم 5 صفحه اخرم فهرستش رو تهیه می کنم و می گذارم
    متاسفانه امروز سرم خیلی شلوغ بوده..دارم سعی می کنم...که امشب به قولم عمل کنم نکته ایی کهگفته بودم رو بگذارم...به امید خدا اگه تونستم امشب وگرنه...
    دستت درد نکه چیزای جالبی گفته بودی خدایی من کلی چیز فهمیدم
    مرسی دوست خوبم ...خوش حالم از تاپیک راضی هستی ...اگه خواستی و احساس کردی نکته ایی باید باشه و نیست...بگو تا بگذارمش

شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1 همه چيز درباره تاریخ بلوتوث

شرکت سوئدي اريکسون در سال 1994 در حال ساخت و طراحي ارتباطي کم مصرف و کم هزينه بين تلفن هاي همراه و گوشي هاي بي سيم بود.اريکسون در سال 1995 ، اين فن آوري را گسترش داد و براي آن نام بلوتوث را انتخاب کرد تا ياد آور اتحاد صلح آميز کشور سوئد باشد.زيرا بلوتوث وايکينگي بود که در شمال اروپا به دريانوردي مشغول بود و توانست بدون جنگ و از طريق گفتمان دانمارک ،سوئد جنوبي و نروژ شمالي را متحد کند.اين کار او باعث شد در تاريخ از او به عنوان پادشاهي ماهر در مذاکره و گفتمان ياد شود.هرچند بلوتوث نتوانست با پسر خودش بر سر قدرت کنار آيد و در جنگي به دست پسرش کشته شد.
    اريکسون به پيروي ازبلوتوث فقيد به فکر مذاکره با شرکت هاي بزرگ جهان چون آي بي ام، اينتل ، نوکيا ، توشيبا و .. افتاد.و گروه کاري دوست داران بلوتوث (Bluetooth SIG) را در سال 1998 به وجود آورد و به اين ترتيب اين گروه کاري نظارت بر کار پيشرفت و توسعه و عمومي کردن اين فن آوري را به عهده گرفت.
    در گذشته هر دستگاه بلوتوث داراي دو تراشه بود،اما اکنون هر دستگاه بلوتوث داراي تراشه گيرنده و فرستنده کوچکي به اندازه حدود 4 سانتي متر است که در فرکانس هاي راديويي (صنعتي،علمي و پزشکي) مشهور به آي اس ام در محدوده باند 4/2 تا 48/2 گيگاهرتز عمل مي کند.
    علت انتخاب اين فرکانس اين است که معمولا در سراسر جهان به صورت رايگان،بدون هرگونه محدوديت و مجوز،قابل دسترسي و استفاده است.برخي از کشورهاي اروپايي و امريکا از اين محدوده فرکانس استفاده مي کنند.اما کشور هاي اسپانيا،ژاپن و فرانسه از مقدار هاي ديگري استفاده مي کنند.براي تطبيق و سازگاري اين اختلاف باند ها. آي سي ام براي کشور هاي گروه اول به 79 کانال تقسيم شده است که هر کدام از آنها قابليت انتقال پهناي باند يک مگاهرتزي را دارند.اما براي کشور هاي گروه دوم 23 کانال يک مگاهرتزي در نظر گرفته شده است.به اين ترتيب بلوتوث مي تواند به صورت جهاني به کار رود.
    هر تراشه بلوتوث نرم افزاري دارد که کارش شناسايي ساير دستگاه هاي داراي تراشه بلوتوث، و برقراري ارتباط و انتقال داده هاست. به اين ترتيب اگر دستگاه هاي داراي تراشه بلوتوث در نزديکي هم قرار بگيرند، بصورت خودکار شبکه اي به وجود مي آورند.به اين شبکه،پيکونت (Piconet) يا شبکه تريليونيمي نام داده اند،تا نشان دهنده اين باشد که اين شبکه در محدوده و دامنه کوچکي به صورت بي سيم،و به صورت خود کار درست مي شود.بنا برين واحد اصلي در سامانه هاي بلوتوث شبکه تريليوميني يا پيکونت است که در اينجا براي معرفي آن از واژه ريز شبکه استفاده مي کنيم.در اين ترکيب شبکه اي بي سيم به وجود مي آيد که دستگاهي مانند کامپيوتر کيفي يا پي دي اي نقش فرمانده (Master) و ساير دستگاه ها مانند چاپگر ها، اسکنر ها و . به عنوان فرمانبر(Slave) ، نقش فرعي را به عهده مي گيرند. گروه فرمانده يا اصلي يکتاست.اما گروه هاي فرمانبر يا فرعي مي توانند 7 عدد باشند. به شرطي که در فاصله 10 متري از گروه اصلي يا فرمانده باشند و به اين ترتيب دستگاه اصلي تصميم مي گيرد که چه کاري توسط کدام دستگاه فرعي انجام شود.
    اگر يک دستگاه در دو يا بيشتر ريز شبکه عضو باشد، شبکه ي توزيعي درست مي شود..در اين صورت دستگاهي که در يک شبکه تريليونيمي نقش اصلي و فرمانده را داشت ممکن است در شبکه ي ديگر به صورت همزمان،نقش فرعي و فرمان بر را داشته باشد. علاوه بر 7 دستگاه فرمانبر فعال ، مي توان تا 255 دستگاه غير فعال نيز داشت.اينها دستگاه هايي هستند که دستگاه اصلي توان مصرفي آنها را کم کرده است تا در مصرف باطري صرف جويي شود.بنابرين دستگاه هاي غير فعال نمي توانند کاري انجام دهند،مگر اينکه به سيگنال فعال سازي يا فرمان حاصل از دستگاه اصلي پاسخ دهند.
    بطور کلي ميتوان گفت:
    1-بلوتوث فن آوري انتقال بي سيم براي ارتباط راديويي با برد کم،بين دستگاه الکترونيکي مجهز به تراشه بلوتوث است.اين فن آوري با ايجاد زباني مشترک، باعث مي شود که آن ها بتوانند با هم ارتباط برقرار کنند.

2- ارتباط بلوتوثي را مي توان شبکه ي شخصي بي سيم به حساب آورد.

3-دستگاه هاي داراي تراشه بلوتوث حدود 10 متر برد دارند،و مي توانند داده ها را در سرعت حدود 720 کيلوبيت در ثانيه از طريق ديوارها،کيف ها و ساير موانع عبور دهند.

4-ويژگي بارز بلوتوث برد کم،سرعت محدود و مصرف انرژي پايين است.بنابرين نميتوان آن را جايگزين شبکه هاي محلي بي سيم دانست.

5-اين استاندارد علاوه بر برد کوتاه 10 متري،داراي برد متوسط 100 متري نيز مي باشد.اما به ندرت از اين برد استفاده مي شود زيرا به توان الکتريکي و هزينه زيادي نياز دارد.

6-بلوتوث براي کاهش تداخل موج هاي برد کوتاه، از روش انتقال داده ها به صورت بيت هاي بسته اي استفاده مي کند.به عبارت ديگر آن ها را به بيت هاي بسته اي تقسيم مي کند.براي معرفي اين روش تقسيم از واژه FHSS استفاده مي شود که جمع سر واژه ي کلمه هاي زير به معناي نوسان فرکانس با طيف گسترده است:

Frequency Hopping Spread Spectrum

علت انجام اين کار اين است که باند آي سي ام رايگان است و نياز به مجوز استفاده ندارد.بنابرين امکان تداخل فرکانس با دستگاه و وسيله هاي ديگر مانند اجاق هاي ماکروويو وجود دارد که در اين باند کار مي کنند.بلوتوس با استفاده از تقسيم بيت هاي بسته اي ،سعي در انتقال داده ها به صورت منفرد و جداگانه دارد.علاوه بر اين هنگام انتقال داده ها،79 کانال بند آي سي ام با سرعت 1600 بار در ثانيه يکي يکي بررسي مي شوند تا امکان برخورد داده ها به حداقل برسد. تازه در صورتي که بيت هاي بسته اي با داده هاي ديگر دستگاه برخورد کنند،بخش تصحيح خطاي بلوتوث درخواست ارسال مجدد آن ها را مي کند.
    -----
    منبع : ماهنامه کامپيوتر ، شماره 89
    و سایت فالز دات کام

امیدوارم لذت ببرید از خوندن این مقاله ی جالب
    شاد باشید
    Last edited by mostafa_khan; 26-04-2007 at 22:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

راهنمایی کنید؟
    روی گوشیم (w810i) بازی نصب کرده بودم روی تنظیم بازیها رفتم اندازه نمایش رو تغییر دادم گوشی کمی سنگین شد رفت تو بازی دوباره تنظیمات نمایش بازی رو تغییر دادم خلاصه بعداز چند بار تغییرات از بازی خارج شدم گوشیم سنگین کار می کرد گفتم ریستارتش کنم درست میشه ریستارتش کردم کامل ریستارت نشد باطریش رو درآوردم کمی صبر کردم دوباره باطریش رو جاانداختم ولی دیگه روشن نشد که نشد بردمش پیش طرف گفت شارژ تموم کرده شارژ زدیم جواب نداد منهم که دیگه دل تو دلم نبود دنیادور سرم چرخید گفتند باید فلش کنیم گفتم باشه فلش زدن جواب نداد بار دوم باز جواب نداد فکر کنم قلبم ضربانش بالای 200 تا می زد عزیز فلش هم کارگرد نشد کلیه ی علائم حیاطی گوشیم قطع شده بود بلاخره صدای (مهندس) از پشت دوسه تا کامپیوتر اومد که گفت خانم گوشیتون مشگل سخت افزاری داره احتمالا umامش باید تعویض بشه دلم ریخت نتونستم بایستم روصندلی نشستم کم مونده بود گریه کنم ............. حالا گوشیم تحت نظره قرارشنبه تحویلش بگیرم ازهمه ی سونی اریکسونیهای عزیز خصوصا جامعه بزرگ (w810i) عاجزانه خواهشمنداست دست به دعا بردارید تا این عزیزاز دست رفته به آغوش گرم خانواده بازگردد................... لطفا دعا کنید ....... لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

5

راهنمایی کنید؟
    روی گوشیم (w810i) بازی نصب کرده بودم روی تنظیم بازیها رفتم اندازه نمایش رو تغییر دادم گوشی کمی سنگین شد رفت تو بازی دوباره تنظیمات نمایش بازی رو تغییر دادم خلاصه بعداز چند بار تغییرات از بازی خارج شدم گوشیم سنگین کار می کرد گفتم ریستارتش کنم درست میشه ریستارتش کردم کامل ریستارت نشد باطریش رو درآوردم کمی صبر کردم دوباره باطریش رو جاانداختم ولی دیگه روشن نشد که نشد بردمش پیش طرف گفت شارژ تموم کرده شارژ زدیم جواب نداد منهم که دیگه دل تو دلم نبود دنیادور سرم چرخید گفتند باید فلش کنیم گفتم باشه فلش زدن جواب نداد بار دوم باز جواب نداد فکر کنم قلبم ضربانش بالای 200 تا می زد عزیز فلش هم کارگرد نشد کلیه ی علائم حیاطی گوشیم قطع شده بود بلاخره صدای (مهندس) از پشت دوسه تا کامپیوتر اومد که گفت خانم گوشیتون مشگل سخت افزاری داره احتمالا umامش باید تعویض بشه دلم ریخت نتونستم بایستم روصندلی نشستم کم مونده بود گریه کنم ............. حالا گوشیم تحت نظره قرارشنبه تحویلش بگیرم ازهمه ی سونی اریکسونیهای عزیز خصوصا جامعه بزرگ (w810i) عاجزانه خواهشمنداست دست به دعا بردارید تا این عزیزاز دست رفته به آغوش گرم خانواده بازگردد................... لطفا دعا کنید ....... لطفا
    ترو خدا دعا کنید ...........هرکی دعانکنه احتمالا گوشیش مثل مال من میشه ها .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ترو خدا دعا کنید ...........هرکی دعانکنه احتمالا گوشیش مثل مال من میشه ها .
    یعنی قبل اینکه گوشی کار ریستش تموم شه...باطری رو در اوردی؟؟
    به امید خدا...درست می شه غصه نخور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •