تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 48 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 476

نام تاپيک: هک بلوتوث ( 100% تست شده )

اگه نباشه جاش خالی می مونه P-R-I-N-C-E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب

1 توضیح کامل برنامه ftp-bt

بعد از نصب برنامه روی گوشی -واجرای آن(بلوتوث روشن باید باشه)
    ابتدا زبان گوشی که 5 تا هستن(slovencina,cestina,ENGLISH,pyccknn(G),pyc cknn(T
    بعد از انتخاب زبان 4 گزینه دیده میشه connect , , settings , , about , ,exit

1.exit از برنامه خارج میشه
    2.about ورجن برنامه رو نشان میده
    3.settings چندتا جای تیک داره برای صدا و ویبره و .... بعدش languge که از انجا هم میتونیدزبان برنامه رو عوض کنید
    بعد گزینه ی saving files to هست که برای سیو کردن اطلاعات هست مثل (دفتر تلفن)قبلا کفتم الانم میگم تو سونی اریکسون درسته ولی تو نوکیا نه باید c:/other رو تغییر بدی به e:/others
    4.مهم:connect دوتا گزینه داره from list , inquiry devices ما با اولی کار داریم(inquiry devices)بعد از انتخاب این گزینه برنامه یه سرچ میکنه تا اگه بلوتوث گوشی دیگه ای روشن باشه پیدا کنه بعد از پیدا کردن بلوتوث طرف شما ok رو میزنید تا وارد برنامه هک بشه تذکر (اگه اولین بار کسی رو پیدا کنه باید اونو پایر کنه که باید 2 نفر پسورد رو بزنن)
    بعد از وارد شدن به برنامه 23 تا گزینه داره (البته ورجن 1.07 رو میگم)
    1.informations : با انتخاب این گزینه اطلاعاتی از گوشی طرف به شما نشان داده خواهد شد مثل battry,network,phone,imei.firmware
    2.rington : اطلاعات کاملی از گزینه ندارم ولی وقتی گزینه اخر رو میزنید موبایل طرف بدونه اینکه برنامه ای باز شه یه اهنگ پخش میکنه وبا زدن گزینیه اول (stop)اهنگ قطع میشه .
    3. calls : که 3تا گزینه داره اولی (dial number) که با این گزینه شما میتونید با موبایل طرف تماس بگیرین2تا گزینه پایینش تو موبایل من کار نمیکنه پس نمیدونم به چه درد میخوره.شرمنده
    4.CHNGE LANGUAGE : که برای تغییر زبان گوشی طرف به کار میره
    5.KEYS: که 4تا گزینه داره اولی(JOYSTICK) که اونم 9 تا گزینه داره UP,DOWN.RIGHT,LEFT,PRESS,BACK,C,LEFT KEY , RIGHT KEY فکر کنم همتون میدونید که این دکمه ها چه کار میکنن......دومی(CONTROL) که داخل اونم 12 تا گزینه داره VOLUM+ که صدا رو زیاد میکنه وVOLUM - برای کم کردن صدا هست MEDIA PLAYER که تابلو مدیا پلیر طرف رو فعال میکنه بقیشو بریز دور ..........(NUMBERS) برای شماره گیری در موبایل طرف بدرد میخوره.............(JAVA) که انم بریز دور به درد نمیخوره
    6. PRESSED KEYS : با وارد شدن به این قسمت صفحه کلید طرف برای شما میشه البته فقط شماره گیری کار میکنه
    7.PHONEBOOK : که 10 تا گزینه داره که اولیش مهم بقیشو بریز دورررر.اونم برای کش رفتن دفتر تلفن طرفه .
    8. READING SMS برای کش رفتن SMS
    9.SILENT MODE : برای فعال کردن و غییر فعال کردن حالت سکوت هست
    10.PHONE FUNCTIONALITY : کلا بریز دور بدرد نمیخوره
    11.RING VOLUME : برای کم و زیاد کردن صدای زنگ موبایل طرف هست
    12.ALARMS : بریز دور
    13.CLOCK: برای تغییر ساعت و تاریخ
    14.LOCK : برای قفل کیبرد موبایل
    15: PROFILES : که برای تغییر پروفایله NORMALE , IN CAR کلا زیاد به درد نمیخوره
    16.JAVA:لیست برنامه و بازی جاوای طرف رو نشون میده وشما میتونید هر گزینه ی رو خواستین فعال کنید
    17.MEDIA PLAYER : که مدیا پلیر طرف رو فعال میکنه البته رو K750 این گزینه کار نمیکنه ولی رو W810 من امتحان کردم جواب داد.
    18.TEXT: که 2 تا گزینه داره اولی رو اه بزنی گوشی طرف دیگه هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمیکنه و با زدن گزینه ی دوم به حالت اول بر میگرده.
    19. SE APPLICATIONS: در این قسمت یه سری کارا میتونید بکنید مثلا SMS بنویسید.داخل NOTE بشین دوربین طرف رو به کار بندازین و......
    20.CALENDAR: نمیدونم
    21.KEY SOUND: برای تغییر صدای کیبرد
    22:CUSTOM COMMAND : برای خاموش و ریست کردن گوشی طرف
    23.CONNECTION: من اینو میزنم مینویسه DISABLE-FUNCTIONS نمیدونم چیه
    خسته شدم
    اگه کم و کسری داشت شرمنده به بزرگی خودتون ببخشین
    Last edited by P-R-I-N-C-E; 12-06-2007 at 02:53.

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

حاج لیکن آقا دستت درست خوب بود

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

10 مرسي دوست عزيز

بعد از نصب برنامه روی گوشی -واجرای آن(بلوتوث روشن باید باشه)
    ابتدا زبان گوشی که 5 تا هستن(slovencina,cestina,ENGLISH,pyccknn(G),pyc cknn(T
    بعد از انتخاب زبان 4 گزینه دیده میشه connect , , settings , , about , ,exit

1.exit از برنامه خارج میشه
    2.about ورجن برنامه رو نشان میده
    3.settings چندتا جای تیک داره برای صدا و ویبره و .... بعدش languge که از انجا هم میتونیدزبان برنامه رو عوض کنید
    بعد گزینه ی saving files to هست که برای سیو کردن اطلاعات هست مثل (دفتر تلفن)قبلا کفتم الانم میگم تو سونی اریکسون درسته ولی تو نوکیا نه باید c:/other رو تغییر بدی به e:/others
    4.مهم:connect دوتا گزینه داره from list , inquiry devices ما با اولی کار داریم(inquiry devices)بعد از انتخاب این گزینه برنامه یه سرچ میکنه تا اگه بلوتوث گوشی دیگه ای روشن باشه پیدا کنه بعد از پیدا کردن بلوتوث طرف شما ok رو میزنید تا وارد برنامه هک بشه تذکر (اگه اولین بار کسی رو پیدا کنه باید اونو پایر کنه که باید 2 نفر پسورد رو بزنن)
    بعد از وارد شدن به برنامه 23 تا گزینه داره (البته ورجن 1.07 رو میگم)
    1.informations : با انتخاب این گزینه اطلاعاتی از گوشی طرف به شما نشان داده خواهد شد مثل battry,network,phone,imei.firmware
    2.rington : اطلاعات کاملی از گزینه ندارم ولی وقتی گزینه اخر رو میزنید موبایل طرف بدونه اینکه برنامه ای باز شه یه اهنگ پخش میکنه وبا زدن گزینیه اول (stop)اهنگ قطع میشه .
    3. calls : که 3تا گزینه داره اولی (dial number) که با این گزینه شما میتونید با موبایل طرف تماس بگیرین2تا گزینه پایینش تو موبایل من کار نمیکنه پس نمیدونم به چه درد میخوره.شرمنده
    4.CHNGE LANGUAGE : که برای تغییر زبان گوشی طرف به کار میره
    5.KEYS: که 4تا گزینه داره اولی(JOYSTICK) که اونم 9 تا گزینه داره UP,DOWN.RIGHT,LEFT,PRESS,BACK,C,LEFT KEY , RIGHT KEY فکر کنم همتون میدونید که این دکمه ها چه کار میکنن......دومی(CONTROL) که داخل اونم 12 تا گزینه داره VOLUM+ که صدا رو زیاد میکنه وVOLUM - برای کم کردن صدا هست MEDIA PLAYER که تابلو مدیا پلیر طرف رو فعال میکنه بقیشو بریز دور ..........(NUMBERS) برای شماره گیری در موبایل طرف بدرد میخوره.............(JAVA) که انم بریز دور به درد نمیخوره
    6. PRESSED KEYS : با وارد شدن به این قسمت صفحه کلید طرف برای شما میشه البته فقط شماره گیری کار میکنه
    7.PHONEBOOK : که 10 تا گزینه داره که اولیش مهم بقیشو بریز دورررر.اونم برای کش رفتن دفتر تلفن طرفه .
    8. READING SMS برای کش رفتن SMS
    9.SILENT MODE : برای فعال کردن و غییر فعال کردن حالت سکوت هست
    10.PHONE FUNCTIONALITY : کلا بریز دور بدرد نمیخوره
    11.RING VOLUME : برای کم و زیاد کردن صدای زنگ موبایل طرف هست
    12.ALARMS : بریز دور
    13.CLOCK: برای تغییر ساعت و تاریخ
    14.LOCK : برای قفل کیبرد موبایل
    15: PROFILES : که برای تغییر پروفایله NORMALE , IN CAR کلا زیاد به درد نمیخوره
    16.JAVA:لیست برنامه و بازی جاوای طرف رو نشون میده وشما میتونید هر گزینه ی رو خواستین فعال کنید
    17.MEDIA PLAYER : که مدیا پلیر طرف رو فعال میکنه البته رو K750 این گزینه کار نمیکنه ولی رو W810 من امتحان کردم جواب داد.
    18.TEXT: که 2 تا گزینه داره اولی رو اه بزنی گوشی طرف دیگه هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمیکنه و با زدن گزینه ی دوم به حالت اول بر میگرده.
    19. SE APPLICATIONS: در این قسمت یه سری کارا میتونید بکنید مثلا SMS بنویسید.داخل NOTE بشین دوربین طرف رو به کار بندازین و......
    20.CALENDAR: نمیدونم
    21.KEY SOUND: برای تغییر صدای کیبرد
    22:CUSTOM COMMAND : برای خاموش و ریست کردن گوشی طرف
    23.CONNECTION: من اینو میزنم مینویسه DISABLE-FUNCTIONS نمیدونم چیه
    خسته شدم
    اگه کم و کسری داشت شرمنده به بزرگی خودتون ببخشین

سلام ..
    دست شما درد نكنه دوست عزيز ......

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

خواهش میکنم عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

14 كار نمي كنه

آقا دانلود ورژن 1.07رو بذاريد اينو كه نمي شه دانلود كرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه axilbam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کلاله

پيش فرض

چرا وقتی ورژن 1.07 رو نصب می کنیم و اجرا می کنیم تو گوشی ورژن 1.06 نشون میده؟

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

این بخش ستینگ هم توضیح بدی بد نیست

پروفشنال The_matrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بام نفتی ایران

پيش فرض

لینکا همش خرابه.........خو یکی درستش کنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

اين برنامه صفحه کليد طرف را از کنترلش خارج ميکنه ؟ يعني :
    - اگه طرف بلوتوثش را خاموش کرد چي ؟

در اين حالت بازم کار مي کنه ؟

اگه برنامه درست رو گوشي مقابل پياده بشه نميتونه بلوتوثشو خاموش كنه تا تو بي خيال نشي

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

چرا وقتی ورژن 1.07 رو نصب می کنیم و اجرا می کنیم تو گوشی ورژن 1.06 نشون میده؟
    خوب اگه 1.6 رو نشون میده حتما 1.6

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •