خواهش میکنم. بله مثل اینکه تو کتاب هاریسون اینطوریه:
ولی باز تو قسمت Severity (وخامت) هپاتیت C نوشته moderate. اما اگه از نظر مزمن بودن در نظر بگیریم درسته، هپاتیت c در 85% درصد موارد مزمن میشه
خواهش میکنم. بله مثل اینکه تو کتاب هاریسون اینطوریه:
ولی باز تو قسمت Severity (وخامت) هپاتیت C نوشته moderate. اما اگه از نظر مزمن بودن در نظر بگیریم درسته، هپاتیت c در 85% درصد موارد مزمن میشه
در واقع severity حدت بیماری را نشان میدهد . هپاتیت B می تواند هپاتیت فولمینانت ایجاد کند که بیماری شدیدی می باشد مخصوصا در هم زمانی با ویروس هپاتیت D ولی از نظر مرگ و میر نهایی که عمدتا در اثر عوارض مزمن کبدی ویروس می باشد به نظر بنده میزان آن در هپاتیت C باید بیشتر باشد .
منظورم اینه که اگه سریع مایع خارج بشه و محل شستشو داده بشه فایده داره؟
مثلا طی مدت ده دقیقه
من بعید میدونم تا نظر دکتر چی باشه. چرا که شما با ویروس ها سر و کار دارین! نه باکتریها یا آغازیان تک سلولی. ویروس یعنی ریزترین موجودات! 180 میلیاردم متر! 20 برابر ریزتر از باکتری E-Coli ! خیلی بعیده بتونی ویروسها رو که بلافاصله به داخل مخاط و مویرگها نفوذ کردن پاکسازی کرد.
در هیچ کجا ذکر نشده که این کارها فایده ای داشته باشد .![]()
این درسته که میگن تست P24 برای تشخیص اچ آی وی از تست آنتی بادی دقیق تره؟
در چنین مواردی باید بلافاصله به بیمارستان مراجعه کرد تا اقدامات لازم رو انجام بدن . اگه به موقع برسه طرف ، ممکنه اصلا جلوی ابتلا رو هم بگیرن حتی
توضیح نمیدی چجوری میخوان جلوی ویروسی که وارد خون و سلول شده رو بگیرن؟؟![]()
اگه سريع مراجعه كنيم با دارو ويروس نابود ميشه ؟ تا چند ساعت ؟ پس بعد از هر بار رفتن به دنداپزشكي از اين دارو استفاده كنيم عوارضش هر چي باشه بهتر از ايدز گرفتنه.
مسأله اینجاست خیلی از دوستانی که اینجا سوال میپرسن با اصول ساده ی بیولوژی بیگانگی کامل دارن. عزیزان. ویروس رو نمیشه مثل باکتری با دارو از بین برد! اصلاً ویروسها بطور کلی دارویی برای از بین بردنشون وجود نداره. ممکنه بپرسین چرا؟؟
جواب: باکتریها از یک سلول بوجود اومدن پس بزرگن و نمیتونن وارد سلولهای بدن بشن! پس داخل خون یا مایعات بدن و جاهایی از این قبیل به رشد و تولید سم ادامه میدن. اینا رو میشه بر اساس نقطه ضعفشون با دارو از بین برد.
ولی ببینیم ویروس چجوریه. ویروسها همونجور که قبلاً گفتم ولی بعضی دوستان خوب نگرفتن بسیار ریزتر از سلولها هستن. اساساً بدنشون از یه رشته ی مولکولی(RNA) که اطرافش یه پوسته داره بوجود اومده. با این تصویری که از ویروس داریم باید بگیم اصلاً شباهتی به باکتری و سایر موجودات زنده نداره! بدلیل همین ریزی بیش از حد میرن و فقط وارد انواع سلولهای بدن شما میشن و با تأثیر بر روی DNA, سلول بدن شما رو به کارخونه ی ویروس سازی تبدیل میکنن. پس ویروسها داخل سلول های بدن زندگی میکنن و هر دارویی که بخواد ساخته شه تا اونا رو از بین ببره در واقع باید سلولهای بدن رو از بین ببره و از بین رفتن سلولهای بدن یعنی مرگ! پس این پنبه رو از گوش دربیارین که ویروس ایدز یا سرماخوردگی یا هر ویروس دیگه ای دارویی داشته باشه که اونو از بین ببره! داروهایی که برای بیماریهای ویروسی ساخته میشن به کاهش عوارض بیماری-تسکین بیماری-و..... میپردازن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)