تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 722 اولاول ... 121819202122232425263272122522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

خيلي اميدوار باشيد...

من يه چيزي ميخواستم بگم كه به احتمال زياد شما هم همين حدس ميزنيد...
    اول از همه در اينكه داريوش مهرجويي يكي از بهترين يا به عبارتي بهترين كارگردان ايران هست شكي نيست...در اينكه بهرام رادان و گلشيفته فراهاني هم از بهترين بازيگران ايران هستند شكي نيست...ولي در اينكه محسن چاووشي بهترين خواننده ايران هست فكر كنم شك باشه ،نه ؟ «اينم يه شوخي با مزه بود،محسن كه بهترين خواننده جهان هست...»
    جدا از اين مسائل شكي نيست كه فيلم بدون محسن چاووشي بايد قيد ركوردشكني و از اين حرفا رو بزنه...همه هم حتما تا حالا متوجه شديد كه تهيه كنندگان و كارگردان سنتوري در فكر اين هستند كه فيلم ركورد فروش بشكنه به هر قيمتي...ولي به هر قيمتي كه ممكن نيست...اين مسئله فقط با حضور محسن چاووشي ميسر ميشه...
    به احتمال زياد بايد حدس زده باشيد كه ميخوام چي بگم...
    من فكر ميكنم كه به احتمال 90% همه اين مسائل نگرفتن مجوز محسن چاووشي ،جايگزيني بهرام رادان و خواننده سوم به جاي محسن همش سياه بازيه...

درسته اينا همه بازارگرميه...

حالا خواهيد ديد...منتظر سنتوري با صداي سلطان باشيد...

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

«««مجله اتقاق نو»»»

او چه گناهي كرده است؟

بهران رادان به جاي چاووشي ميخواند...

مشكلات فيلم سنتوري براي گرفتن پروانه نمايش همچنان برطرف نشده و اين در حالي است كه بهترين روزها براي اكران عمومي سنتوري از كف ميرود.حالا ديگر به خوبي مشخص شده علت اصلي مخالف مسوولان سينمايي با صدور پروانه نمايش اين فيلم چيزي نيست جز صداي محسن چاووشي.
    اين خواننده جوان تا چند ماه پيش تصور ميكرد با حضور در سنتوري مشكلاتش براي گرفتن مجوز البومش از سوي مركز موسيقي ارشاد برطرف خواهد شد اما حالا خودش براي اين فيلم دردسرساز شده است.
    جديدترين خبر در مورد شرايط اكران سنتوري اين كه چنانچه مذاكره با مسوولان سينمايي همچنان بي نتيجه بماند،بهرام رادان براي خواندن ترانه هايي كه كه پيش از اين چاووشي انها را اجرا كرده،به استديو خواهد رفت و صداي خواننده اوليه از فيلم حذف خواهد شد.
    گفتني است انتشار اهنگ هاي اين فيلم قبل از جشنواره فيلم فجر «كه مهرجويي،چاووشي را در اين رابطه مقصر ميداند» از يك سو و مصاحبه هاي چاووشي با چند نشريه در انتقاد به تهيه كننده و كارگردان سنتوري به علت دعوت نكردن از او براي تماشاي اين فيلم طي ايام جشنواره از سوي ديگر باعث شده عوامل اصلي سنتوري چندان هم روي حفظ چاووشي تعصب و حساسيت گذشته را نداشته باشند.اواسط فروردين به بهرام رادان «اماده باش» داده شد تا خودش را براي رفتن به استديو اماده كند.
    اتفاق نو:محسن چاووشي نسبت به بسياري از خواننده هاي غيرمجاز ديروز كه امروز به راحتي مجوز كاست ميگيرند يا كنسرت هاي رسمي برگزار ميكنند،اگر كم تقصيرتر . با اخلاق تر عمل نكرده باشد،بدون ترديد پراشتباه تر و غيراخلاقي تر هم نبوده است.ماجراي مجوز خوانندگي چاووشي رفته رفته به ماجرايي عجيب و پيچيده تبديل شده كه با توجه به بررسي نمونه هاي مشابه بيش از اندازه حساس شده است.مگر او كدام گناه نابخشودني را مرتكب شده كه فيلم بزرگي مثل سنتوري به دليل حضورش پا درهوا مانده است؟
    سوال ديگر ما هم اين است: ايا به خواننده هايي مثل حامي،نيما مسيحا و ... كه قبل از انتشار اولين البومشان در فيلم هاي سينمايي خوانده بودند،براي حضور در اين فيلم ها مجوز داده شده بود يا اين قانون فقط براي چاووشي لازم الاجراست!؟

« پايان »
    تذكر تذكر:من با اينكه فردا امتحان داشتم ،نشتستم تايپ كردم...البته يه ربع بيشتر نشد!!! افرين به خودم...
    Last edited by masoud908; 17-04-2007 at 19:49.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

داغ ‌ترین موضوع‌های این هفته در سایت سینمای ما چه بود؟ / کاربرها به چه خبرهایی واکنش نشان دادند

از این به بعد قصد داریم آخر هر هفته بحث‌انگیز‌ترین خبرها و گزارش‌های هر هفته سایت سینمای ما را معرفی کنیم. این‌ها موضوعاتی هستند که مخاطبان سایت، بیش‌ از هر مورد دیگری درباره آن نظر داده‌اند و بحث کرده‌اند. و اما این هفته:
    1- بحث داغ احتمال عدم پخش صدای محسن چاووشی در سنتوری و این که بهرام رادان جایش خواهد خواند. بسیاری بحث تحریم تماشای فیلم را پیش کشیده‌اند.

*به نظر من تو هيچ جاي دنيا طرفداراني همچون طرفداران محسن چاووشي پيدا نميشه*

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون مسعود جان....واقعا زحمت کشیدی دستت درد نکنه....فکر خوبیه...

*به نظر من تو هيچ جاي دنيا طرفداراني همچون طرفداران محسن چاووشي پيدا نميشه*

موافقم....

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون مسعود جان....واقعا زحمت کشیدی دستت درد نکنه....فکر خوبیه...

موافقم....
    خواهش ميكنم عزيز...كاري نكردم...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه مطلب جالب....
    اسم محسن چاوشی...مثل کلماتی که در سایت ها عامل ف ی ل ت ر میشه.. در روزنامه های روز حذف میشه.. و اصلا نامی از اون نمی برن....

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

خیلی خوبه دستت درد نکه
    عالی بود
    من تا حالا دوبا بیشتر سینما نرفته بودم و میخواستم 200*300 بارش کنم !
    که فکر میکنم همون دو بار باشه بهتره!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

قرار بود پنج شنبه وضعيت سنتوري معلوم بشه...فعلا كه خبري نيست...

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

99 پلان زیبا از تصاویر و پشت صحنه های فیلم سنتوری. تصاویر بصورت زیپ شده در یک فایل فشرده میباشد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستش من مجله های اتفاق نو رو معمولا میگیرم.. و دارم....
    دیروز همینطور اتفاقی یکیش رو آوردم بیرون.. و نگاه میکردم....
    دیدم.. یه جایی یک استاد موسیقی و مدرس داشنگاه که اسم ایشون یادم نیست....
    گفته بود:
    جدیدا آلبوم جدید محسن چاوشی رو هم گوش کردم(متاسفم) و آن هم در ساعات زیاد... واقعا ایشون حرفه ایی هستند و خش صداشون جذابیت و زیبایی خاصی به به صداشون داده.....
    و چند تا تعریف دیگه....
    من خیلی خوشحال شدم که... یک مدرس موسیقی هم این خش رو قبول داره.. و به صدای محسن.. اعتقاد داره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •