تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 28 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 275

نام تاپيک: اا مباحث مربوط به RAID اا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درود بر دوستان

پرسش من:

اگه روی یه سیستم سه تا هارد باشه و با استفاده از تنظیمات بایوس مادر برد اونها رو با هم رید 5 کنیم این رید اسخت افزاری به حساب میاد یا نرم افزاری؟

و ایا بعد از رید شدن(به روش بالا) هر سه تا دیسک در Disk Managment ویندوز قابل مشاهده هستند؟

2. این کاربر از hexman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درود بر دوستان
    پرسش من:

اگه روی یه سیستم سه تا هارد باشه و با استفاده از تنظیمات بایوس مادر برد اونها رو با هم رید 5 کنیم این رید اسخت افزاری به حساب میاد یا نرم افزاری؟

و ایا بعد از رید شدن(به روش بالا) هر سه تا دیسک در Disk Managment ویندوز قابل مشاهده هستند؟
    نرم افزاری.
    RAID های سخت افزاری از طریق کنترلر های خاص و مخصوص (مثل کارت های RAID Controller) صورت می گیره.

درباره قسمت بعد هم بستگی به چیپست مادربرد و کنترلر رید داره، ولی معمولا خیر. البته اکثر مواقع نرم افزارهایی برای مشاهده هست.

4. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این رید سخت افزاری هست چون در کنترلر پل جنوبی مین تعریف شده و از طریق بایوس انجام میشه
    در این رید 1هارد نقش کنترلر و دوهارد دیکر بری ذخیره سازی هست
    که اون هارد خطایاب هست که میتونه اطلاعات هارد ی که اطلاعاتش خراب شده را ریکاوری بکنه و حتی اعلام بکنه که یک هارد معیوب هست

6. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان من دو تا هارد دارم میخواستم اونا رو رید صفر کنم
    حالا من پرسیدم از یه جایی گفتن رید صفر فقط سرعت خوندن و نوشتن رو زیاد میکنه و زیاد روی سرعت سیستم تاثیر نداره و پیشنهاد دادن یه هارد اس اس دی 64 برای سیستم عامل و برنامه ها بگیرم و اون یکی دو تا هاردا رو با آریشی که عددش یادم نیست ببندم که هم سرعت زیاد بشه هم این که اگه مشکلی پیش اومد فایلهام غیر قابل استفاده نشه
    این واقعیت داره یا میخوان یه هارد اس اس دی بهم غالب کنن ؟
    اگه واقعیت داره این هزینه اضافه ارزش داره ؟ یا همون دو تا هاردمو رید کنم کافیه و سرعت سیستم عامل هم بالا میاد ؟

داره خودمونی میشه hamid_wairless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

9

حالا من پرسیدم از یه جایی گفتن رید صفر فقط سرعت خوندن و نوشتن رو زیاد میکنه و زیاد روی سرعت سیستم تاثیر نداره و پیشنهاد دادن یه هارد اس اس دی 64 برای سیستم عامل و برنامه ها بگیرم و اون یکی دو تا هاردا رو با آریشی که عددش یادم نیست ببندم که هم سرعت زیاد بشه هم این که اگه مشکلی پیش اومد فایلهام غیر قابل استفاده نشه
    اگه واقعیت داره این هزینه اضافه ارزش داره ؟ یا همون دو تا هاردمو رید کنم کافیه و سرعت سیستم عامل هم بالا میاد ؟
    سلام.

در بعضی از حالات رید که به حداقل تعداد خاصی هارد احتیاج داره , در صورت خرابی یکی از اون هارد ها ( یعنی فرض کنید هاردتون سوخت ) تنها با تعویض همان هارد سوخته ، خود سیستم به صورت اتو ماتیک هارد تعویض شده رو بر اساس اطلاعات موجود در هارد های دیگه بروز رسانی می کنه بطوریکه انگار هیچ اطلاعاتی شما از دست نرفته.

تا اونجا که من می دونم برای اینگونه حالات شما حداقل به سه عدد هارد احتیاج دارید.

9. این کاربر از hamid_wairless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اینکه RAID0 تفاوت چندانی در سرعت سیستم نداره کاملا درسته و تفاوت SSD بسیار بسیار بیشتره.

این رید سخت افزاری هست چون در کنترلر پل جنوبی مین تعریف شده و از طریق بایوس انجام میشه
    در این رید 1هارد نقش کنترلر و دوهارد دیکر بری ذخیره سازی هست
    که اون هارد خطایاب هست که میتونه اطلاعات هارد ی که اطلاعاتش خراب شده را ریکاوری بکنه و حتی اعلام بکنه که یک هارد معیوب هست
    نه مهرداد جان در پل جنوبی اصلا کنترلر RAID فیزیکی وجود نداره و پردازش مورد نیاز همه رید های اینطور توسط CPU انجام میشه. چیزی که به رید سخت افزاری مطرحه از طریق کنترلر های جداگونه است که جدا خریده میشن و چند صد دلاری هم قیمت دارن.

11. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

من قبلا 2 هارد 500 داشتم که رید صفر بستم

میخواستم ببینم هیچ راهی نداره یه هارد 500 دیگه اضافه کنم و اطلاعات از دست نره و نیاز به ویندوز مجدد نباشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

من قبلا 2 هارد 500 داشتم که رید صفر بستم

میخواستم ببینم هیچ راهی نداره یه هارد 500 دیگه اضافه کنم و اطلاعات از دست نره و نیاز به ویندوز مجدد نباشه؟
    خیر راهی وجود نداره.

14. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من همه 22 صفحه رو از پست اول تا اینجا خوندم
    البته فقط برا یادگیری بود و قصد انجام دادن ش رو نداشتم
    مطلب خیلی مفید بود و چیزای زیادی اید گرفتم هر چند که میدونم چیزای زایدی رو هم بلد نیستم!
    اگه کامل بخونید خوب متوجه میشید
    از همه کسایی که تو این بحث شرکت داشتن و مطالب اموزنده ارائه کردن تشکر میکنم

16. این کاربر از امین101 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان سلام

من به یه مشکل جدی برخورد کردم که نیاز به راهنمایی فوری شما دارم

ما سرورمون 4 تا هارد ساتا داره که 3 تاش رید 5 هست و اون یکی محل ذخیره سازی بک اپ های سیستم هست.سیستم عامل سرور هم ویندوز سرور 2008 هست.اتفاقی که افتاده اینه که مادربورد سرور خراب شده و ما مجبور شدیم یه مادربرد دیگه رو جایگزین کنیم.مشکل اینه که الان من نیمدونم چه بلایی سر اظلاعات اون 3 تا هاردی که باه هم رید بودن اومده..اگه دوباره بیام رید رو تعریف کنم همه چی برکیگرده سر جای خودش یا همه اطلاعاتمون پریده؟
    در ضمن ویندوز خودش هر روز یک بک اپ کامل(فول) از کل اطلاعات میگیره که در هارد 4 ذخیره میشده..حالا باید چکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •