تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2199 از 4105 اولاول ... 1199169920992149218921952196219721982199220022012202220322092249229926993199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,981 به 21,990 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

باتوجه به شرایط خودم یه سوال داشتم

این ترم فارغ التحصیل میشم و تا یک سال هم فرصت دارم برای ارشد بخونم اگه قبول نشم از این طرف ضرر نمیکنم؟ریسک نیس؟ از طرفی باتوجه به اینکه 24 سالمه و فرضا هم ارشد قبول بشم در بهترین حال ارشد سال آینده قبول بشم و تموم کنم27ساله میشم و خدمتم 2سال برم درآستانه 30سالگی چه شغلی میتونه فراهم بشه که بتونم برای آینده و پول درآوردن روش حساب کنم؟

نظرشخصی من اینه که آدم زودتر خدمت بره بهتره چون بعد اون تمام راهها واسمون باشه و میتونیم تصمیم گیری بهتری انجام بدیم
    اینطور که من متوجه شدم شما میگی یا ادامه تحصیل و بعد اجبارا خدمت یا خدمت.

یعنی اگه بری خدمت بی خیال درس میشی.

اگر کسی بتونه درس بخونه 100% بهتره. شاید من تجربشو نداشته باشم ولی الان یاد حرف دوستم افتادم که تو خدمت یه روز گفت خوب شد ارشدمو گرفتم و بعد اومدم خدمت.( شرایطش طوری بود که با یه مقدار فشارخانواده ادامه تحصیل داد برا ارشد وگرنه نمیخواست بخونه )

شما اگه مدرک بالاتری داشته باشی یه شغل خوب میتونی پیدا کنی یا حداقل موارد انتخابیت بیشتره.

تو خدمت هر چی مدرکت بالاتر باشه بهتره و کلا نحوه برخورد با این سرباز عوض میشه.

پسرا باید خدمت رو بزارن اولویت آخر و بهش فکر نکنن تا زمانی که راهی نمونه.

البته هر کس نظری و برنامه ای داره.

این رو هم میشه حساب کرد که سن بالا تو خدمت یه مقدار آزار دهنده هست

دوستانی که میگن افسری در ارتش بهتر از سپاهه میشه بگن چرا؟ما داریم درد به در میگردیم سپاه بیفتیم یعنی بریم ارتش بهتره؟(لیسانسم)
    تو سپاه زیاد به درجه اهمیت نمیدن ولی ارتش خیلی به درجه بها میده.

کلا ارتش برا درجه دارا خوبه نه سرباز صفر.

2. 5 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا ما بر سر دوراهی خدمت ویا فوق لیسانس گیر کردیم .
    چه کنیم ؟
    باتوجه به شرایط خودم یه سوال داشتم

این ترم فارغ التحصیل میشم و تا یک سال هم فرصت دارم برای ارشد بخونم اگه قبول نشم از این طرف ضرر نمیکنم؟ریسک نیس؟ از طرفی باتوجه به اینکه 24 سالمه و فرضا هم ارشد قبول بشم در بهترین حال ارشد سال آینده قبول بشم و تموم کنم27ساله میشم و خدمتم 2سال برم درآستانه 30سالگی چه شغلی میتونه فراهم بشه که بتونم برای آینده و پول درآوردن روش حساب کنم؟

نظرشخصی من اینه که آدم زودتر خدمت بره بهتره چون بعد اون تمام راهها واسمون باشه و میتونیم تصمیم گیری بهتری انجام بدیم
    نظر من بسته به شرایط شماست. اگر برای شغل آیندت خیالت نسبتا راحته، برو ارشد بخون (یعنی سرمایه داری یا پارتی)
    در کل از نظر مالی هم تامین باید باشی دیگه

اما اگر از نظر شغلی آینده مشخصی نداری و ممکنه ارشد هم بگیری و سربازی بری و باز فرقی با زمانی که کارشناسی داشتی نکنی، خوب چه بهتر که الان بری دنبال سربازی و بعدش هم شغل.........
    اگر با توجه به شغلت، دیدی ارشد بدردت میخوره، همون موقع هم میتونی بگیری(با خیال راحت از اینکه قبول هم نشی، زندگیت جریان داره)

4. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقایون بنده از اون دسته از افرادی هستم طاقت خدمت در شهرستان رو نداشتم.هر طور شد یه آشنا پیدا کردم (بند پ = $ ) .با رضایت تمام هم این کار رو انجام دادم.هنوز هم کسایی هستن که از این طریق کارشونو میبرن جلو.نمیدونم الگوریتم تقسیم در نیروهای مسلح ما چه جوریه ولی من به شخصه کسی رو سراغ ندارم که بدون پارتی جای خوبی خدمت کرده باشه ( یا به طور کلی راحت و بی درده سر خدمت کرده باشه ) .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که میگن افسری در ارتش بهتر از سپاهه میشه بگن چرا؟ما داریم درد به در میگردیم سپاه بیفتیم یعنی بریم ارتش بهتره؟(لیسانسم)
    من الان سپاهم افسرم هستم,نیرو خیلی کم هست,دقیقا کار سرباز صفر می کنم و افسر هردو باهم(کار دفتری و شستن توالت)
    برا تحصیل کرده ارتش خیلی بهتر هستش,احترام بیشتری می ذارن بر عکس سپاه

7. این کاربر از amin5030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من الان سپاهم افسرم هستم,نیرو خیلی کم هست,دقیقا کار سرباز صفر می کنم و افسر هردو باهم(کار دفتری و شستن توالت)
    موافقم.البته بازم بستگی داره که در هر ارگانی که هستی ، کدوم پادگان خدمت کنی...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دقیقا میخواستم اینو بگم .

یکی از دوستان من حرف جالبی زد .

در سپاه تحصیل افراد مهم نیست . بلکه هر فرد هر چقدر هم که بی سواد باشد بهتر است . و سابقه بسیج فعال را حتی برتر از مدرک دانشگاهی میدانند .

در ارتش برای تحصیل کرده ها خیلی خیلی وضع بهتره . ارتش بر عکس سپاه سابقه بسیج فعال انچنان مهم نیست . و تحصیلات دانشگاهی فرد مهم است .

پی هی نگین بیافتیم سپاه ، وو ... .
    Last edited by sansa; 14-05-2014 at 18:55.

10. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض استخدام

سلام
    سرباز آموزشی ارتش هستم.میخواهم در این مدت در سپاه استخدام بشوم ودیگر خدمت نکنم وحداقل از عمرم وتوانایی هایم استفاده کنم.بنظر شما می شود با وجود اینکه سرباز ارتش هستم در سپاه استخدام بشوم ودیگر سربازی نروم.(با توجه به مهارت هایم خیلی به درد سپاه میخورم تا ارتش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سرباز آموزشی ارتش هستم.میخواهم در این مدت در سپاه استخدام بشوم ودیگر خدمت نکنم وحداقل از عمرم وتوانایی هایم استفاده کنم.بنظر شما می شود با وجود اینکه سرباز ارتش هستم در سپاه استخدام بشوم ودیگر سربازی نروم.(با توجه به مهارت هایم خیلی به درد سپاه میخورم تا ارتش)
    سلام دوست عزیز
    تو رو خدا از این حرفم ناراحت نشیا! کلی میخوام بگم.
    تنها چیزی که توی سپاه مهم نیست برای استخدام، توانایی و مهارت خاصه! (به جز 2-3 تا سایت موشکی که اونم آموزش خودشون رو دارن)
    آها یه مهارت که خیلی تو سپاه کاربرد داره یادم اومد! زیراب زنی در حد مــــــــرگ!
    در مورد استخدام هم الان توی این بازه زمانی نیرو قدس و چند تا قسمت نیرو زمینی دارن گزینش میکنن .
    اینشالا موفق باشی

13. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید

آقا من ترم آخر کارشناسی ناپیوسته ازاد هستم ... میخوام انصراف بدم تابستون برم خدمت ...بماند که چرا میخوام این کار رو بکنم

من هنرستان دیپلم یه رشته ای دارم حالا میخوام با اینکه فوق دیپلم همون رشته رو دارم برم برای دیپلم رشته کامپیوتر هنرستان دوباره شروع کنم به خوندن

آیا مکانش هست بتونم همین ترم که هنوز انصرافی ندادم مدارک مورد نیازم رو از دانشگاه بگیرم و برم شبانه ثبت نام کنم و شروع کنم برای گرفتن دیپلم کامپیوتر

در حین خدمت هم میشه این کار رو انجام داد ؟؟؟ اجازه نمیدن برای اینکه .. چون من مقطع بالاتری رو دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام

هدفم از این سوال این است،الان که سرباز ارتشم اگر برای استخدام سپاه اقدام کنم،می توانم سربازی رو بپیچونم و برم سپاه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •