با کارشناس شاتل چت کردم گفت تا نیم ساعت دیگه درایور زایکسل ( واسه ویستا ) رو برام ای میل می کنه..
این یه دونه چقده مودب بودش![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با کارشناس شاتل چت کردم گفت تا نیم ساعت دیگه درایور زایکسل ( واسه ویستا ) رو برام ای میل می کنه..
این یه دونه چقده مودب بودش![]()
پس محکم بچسب از چنگت در نره. ما که تغییر شرکت دادیم با 3 تومن اضافه به جای اینکه بزنه یک شبی شاتل لطف کنه به قول خودش بگذاره با 60 دانلود کنم دارم با 140 دانلود می کنم. شاتل واسه امسال تو عالیه به شما پیشنهاد می کنم از شاتل استفاده کنید. پشتیبانی خوبی داره حتی دیده شده قصه شب میگن مشکلات خانوادگی حل می کنند و ...... ولی گره ای از کار ما باز نکرد.
این هم پاسخی که دادن درباره ی 3 گیگ هدیه
سلامگیگ هدیه تولد در حال حاضر برای مشترکین تبریز، اصفهان، تهران و کرج اعمال می شود.با سپاس
آقا اینها که دلشون به حال مشتری نمیسوزه به جای اینکه پول بیلبورد بدن اومدن سرعت ها رو بردن بالا تا تو نت کلی براشون تبلیغ بشه به این هدف هم رسیدن و کلی مشتری جذب کردن و خیلیها هم تغییر سرویس به آرت دادن که موقع برگشتن به اکو بهانه اینکه پورت خالی نداریم واسه اکو آوردن اینها عین واقعیته و به چشم خودم دیدم.
پس یعنی الآن مال همه اومده پایین؟؟زرشـــــک
آقا ممنون جواب دادی![]()
درایور زایکسل رو میخوی چیکار ؟ در ضمن به شرکت دلسا زنگ بزنی بهتر راهنماییت میکنند...
پیشنهاد من شرکت رو عوض کن خلاص ...! من دیگه آخرین دوره ای که از شاتل سرویس میگیرم....
من دارک پول جم میکنم کوچ کنم به وایرلس چون بقیه ی شرکتا هم وضعشون همینه باز خوبه شاتل مثل پارس ترافیک نمیدزده!!!
بله یک نمونش هم در زیر می بینید:
همیشه با کابل شبکه به لبتاب وصل میشدم و با usb به کامپیوتر !
حالا میخواستم برعکس باشه به دلایلی!
منتها میدونین که مودم با usb بخواد وصل بشه باید درایورش نصب بشه ! نداشتم درایورش رو!
هم اکنون 341 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 341 مهمان)