تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2199 از 2403 اولاول ... 11991699209921492189219521962197219821992200220122022203220922492299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,981 به 21,990 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

شرکت ارتباطات زیرساخت اقدام به راه اندازی سرورهای جدید (DNS (Domain name system مبتنی بر به روزترین سخت افزارهای موجود و امن ترین سیستم نرم افزاری کرد.به گزارش دفتر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت ، مهندس حسن کریمی مدیر کل مهندسی عملیات شبکه دیتا این شرکت با اعلام این مطلب افزود: پروتکل DNS (Domain name system) به منظور ترجمه اسامی کامپیوترهای میزبان و Domain به آدرس های IP استفاده می شود. مهندس کریمی در ادامه توضیح داد:در این ساختار ، عملیات توزیع بار به کمک سخت افزارهای پیشرفته به روی چند سرور بسیار قوی صورت می گیرد و از طریق تجهیزات امنیتی ازکل مجموعه محافظت می شود.وی تصریح کرد: این ساختار جدید ضمن داشتن بیشترین پهنای باند ممکن و قابلیت پشتیبانی از پروتکل Ipv6 سریعترین پاسخ و در نهایت یکی از بهترین کیفیتهای سرویس DNS موجود در جهان را در اختیار عموم کاربران اینترنت قرار می دهد.آدرسهای جدید عبارتند از:

217.218.155.155
    و
    217.218.127.127

ضمناً آدرسهای قبلی سرورهای DNS شبکه دیتای کشور شامل

217.218.155.104-
    217.218.127.105-
    217.218.155.105-
    217.218.127.104

تا ابتدای شهریور ماه سال جاری همچنان فعال خواهند بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این خبر که مال 1390 هست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اگه دوست دارین اینو تست کنید
    89.144.144.144

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یک سری از مراکز مخابراتی شامل 4 , 6 و 723 رشت تا دوهفته آینده به شرط موافقت مخابرات (قراردادها بسته شده)برای نصب تجهیزات آسیاتک آماده میشوند

5. این کاربر از classic99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosebr3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واقعا متاسفم!! دیشب اندیشه اشتراک ماهیانه رو تمدید کردم 256 نامحدود.
    مثلا هرماه باید 16 گیگ پرسرعت بدن. ولی بنده الان با سرعت 15 کیلوبایت دارم دانلود میکنم! یعنی از حداقل سرعت 256 هم کمتر!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

واقعا متاسفم!! دیشب اندیشه اشتراک ماهیانه رو تمدید کردم 256 نامحدود.
    مثلا هرماه باید 16 گیگ پرسرعت بدن. ولی بنده الان با سرعت 15 کیلوبایت دارم دانلود میکنم! یعنی از حداقل سرعت 256 هم کمتر!!
    باید قطع کنی دوباره وصل شی . یا نام کاربری رو بفرمایید من پیگیری کنم

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

منی که دانلود ندارم و مصرف ماهیانه ام به زور به6گیگ که لیمیت 128نامحدود اندیشه ست میرسه تکلیفم چیه؟ یعنی داشتن یه پینگ معمولی (نه خوب معمولی هم به خدا منو راضی میکنه!) باید آرزو باشه؟! اون موقعی که پینگ خوبه تایم اوت میاد! یعنی از سر کار میای خونه یک ساعت یه چند دست بازی آنلاین بکنی...بعدش تو بازی یه باف میزنی سی ثانیه بعد عمل میکنه!
    من الان دارم نزدیک 20تومن ماهیانه میدم برای همین سرویس...به خدا حاضر بودم 50تومن بدم ولی یه سرویس درست و حسابی بهمون بدن! دوماه پیش رفتم 256محدود گرفتم..شما بگو ذره ای با این 128نامحدود تفاوت داشت؟! حتی سرعت دانلود رو هم چک کردم مثل همین سرویس بود 16-18!!! بیشتر از 4ساله مشتری اندیشه ام ولی اگه یه سرویس دهنده دیگه بیاد تو انزلی که 10% حتی 5% کارش از اندیشه بهتر باشه لحظه ای تو تخلیه کردن و رفتن به اون سرویس دهنده تردید نمیکنم!
    Last edited by D,Freeman; 19-02-2015 at 18:59.

9. 5 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

منی که دانلود ندارم و مصرف ماهیانه ام به زور به6گیگ که لیمیت 128نامحدود اندیشه ست میرسه تکلیفم چیه؟ یعنی داشتن یه پینگ معمولی (نه خوب معمولی هم به خدا منو راضی میکنه!) باید آرزو باشه؟! اون موقعی که پینگ خوبه تایم اوت میاد! یعنی از سر کار میای خونه یک ساعت یه چند دست بازی آنلاین بکنی...بعدش تو بازی یه باف میزنی سی ثانیه بعد عمل میکنه!
    من الان دارم نزدیک 20تومن ماهیانه میدم برای همین سرویس...به خدا حاضر بودم 50تومن بدم ولی یه سرویس درست و حسابی بهمون بدن! دوماه پیش رفتم 256محدود گرفتم..شما بگو ذره ای با این 128نامحدود تفاوت داشت؟! حتی سرعت دانلود رو هم چک کردم مثل همین سرویس بود 16-18!!! بیشتر از 4ساله مشتری اندیشه ام ولی اگه یه سرویس دهنده دیگه بیاد تو انزلی که 10% حتی 5% کارش از اندیشه بهتر باشه لحظه ای تو تخلیه کردن و رفتن به اون سرویس دهنده تردید نمیکنم!
    دوست عزیز یعنی مشکل دیروز خط و یا کاهش سرعت در این 1-2 هفته تقصبر اندیشست؟ همین دیشت که 10 پست گذاشته شد که همه مشکل دارن رو مطالعه نفرمودید؟
    خب متاسفانه هنوز بعد از 10-12 سال از وود adsl یه تست ساده traceroute برای اینکه بیایم ببینیم مشکل از کجاس کاره سختیه؟؟؟؟؟ اتهام زدن و متهم کردن کار اسونتریه؟؟

بهر حال باز ارزوی موفقیت برای دوست عزیز

tracert -d 8.8.8.8 مشخص میکرد مشکل از کجاست به همین سادگی

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوست عزیز یعنی مشکل دیروز خط و یا کاهش سرعت در این 1-2 هفته تقصبر اندیشست؟ همین دیشت که 10 پست گذاشته شد که همه مشکل دارن رو مطالعه نفرمودید؟
    خب متاسفانه هنوز بعد از 10-12 سال از وود adsl یه تست ساده traceroute برای اینکه بیایم ببینیم مشکل از کجاس کاره سختیه؟؟؟؟؟ اتهام زدن و متهم کردن کار اسونتریه؟؟

بهر حال باز ارزوی موفقیت برای دوست عزیز

tracert -d 8.8.8.8 مشخص میکرد مشکل از کجاست به همین سادگی
    من نمیدونم چرا شما فکر کردین منی که 4ساله مشترک شما هستم دارم دروغ میگم و اتهام میزنم...و نمیدونم چطور از حرفهای من برداشت کردین که من گفتم مشکل من از دیروز شروع شده! همونطور که تو پیغام خصوصی هم بهتون گفتم دیروز وضعیت خیلی خیلی بدتر بود نسبت به روزهای قبل که این به این معنی نیست قبل از اون همه چی گل و بلبل بوده! که شما هم فرمودین مشکل سراسری بوده...! درمورد اون تست هم که فرمودین خدمت شما:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مشکل از زیر ساخت هست اما اگه اندیشه مشترکهاش براش اهمیت داشته باشن پیگیری میکنه که زودتر حل شه.من امروز رفتم اندیشه گلسار کنار خونمونه.بخش فنی صحبت کردم گفتن اینجوری نمیمونه و گیت وی تغییر میکنه.ولی مشخص نیست کی.فعلا یه توصیه به اونایی که مثل من بازی میکنن.میتونین با استفاده از پراکسی یا وی پی ان مسیرتون رو تغییر بدین.باید تو سرورای وی پی ان بگردین تا اونی که مناسبه برا سرور بازیتون رو پیدا کنین.من اینجوری تا حد زیادی پاکت لاست رو کم کردم و پینگ هم از 270 به 200 رسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •