یه سوال داشتم.میشه در مورد نکنیک های حمله مثل همین ترین و فیک یکم توضیح بدید و بگید اصلا چطوری میشه اینطوری حمله کرد و کاربردشون چیه؟
یه سوال داشتم.میشه در مورد نکنیک های حمله مثل همین ترین و فیک یکم توضیح بدید و بگید اصلا چطوری میشه اینطوری حمله کرد و کاربردشون چیه؟
ما معمولا چند نوع حمله داریم.
یه نوع حمله نیوک هست که توی اون تمام اکس ال سی ام آ و رم هاتو میفرستی این نوع حمله برای کلیر کردن روستا یعنی کشتن تمام نیروهای توی روستا استفاده میشه. و معمولا قبل از یک نوبل ترین میاد.
نوبل ترین هم 4 حمله پشت سر هم با فاصله زمانی کمتر از یک ثانیه هست که برای گرفتن یک روستا استفاده میشه و معمولا چند ثانیه قبلش یک نیوک به روستا میرسه تا تمام نیروهای توی روستا رو بکشه.
فیک هم یعنی حمله الکی معمولا با یک رم.
این هم برای وقتی کاربرد داره که طرف چند تا روستا داره و شما طوری فیک هارو میفرستی که همه توی یک زمان به روستاهای متفاوت اون برسه و قاطی اون ها هم حمله اصلی رو میفرستی تا طرف گیج بشه و ندونه نیروهاشو کجا متمرکز کنه.
در مورد نوبل ترین همونطور که دیدی من نیروهامو بین دو تا حمله که فاصله 0.7 ثانیه داشتن فرستادم.تازه دیال آپ زیاد خوب نبود
این روش هم وقتی کاربرد داره که شما نیروهاتو بفرستی بیرون و دقیقا بعد از رسیدن نیوک و قبل از رسیدن آخرین نوبل من به روستات برگردونی
متوجه شدم.ممنون.بعد یه چیزه دیگه می خواستم ببینم با ساپرت کردن و ریسورس فرستادن امتیاز هم میگیریم؟
نه امتیاز فقط با آپگرید ساختمونا بدست میاد.
زیاد به امتیاز و رنک توجه نکن.
اصل بازی به od هست.![]()
البته od هم نشون دهنده چیز خاصی نیست
]مال من خیلی باحاله![]()
goldenkalagh خودت نمیتونی یه دستی بما برسونی واسه resource?
اگه تو 12 هستی اندازه انبارت رو تو بازی به من میل بزن من شاید کمی بتونم کمکت کنم
حداقل od از رنک بهتره.
نشون میده طرف چقدر توی کار حمله و دفاع هست.
چرا اینقدر کم؟
از من رو نیگا کن تازه اونا دست از سرم برداشتن وگرنه od دفاع من از مصطفی هم بیشتر میشد.
به نظر من اصل بازی حمله کردن و دفاع کردن هست نه روستا گرفتن.
ما الان با ترایب رنک 1 ورلد که تمام بازیکن های اول توی این ترایب هستن و od دفاع و حمله رنک 1 داره وارد جنگ شدیم در صورتی که میتونستیم با اونا صلح کنیم و با خفت و خواری زیر سایه اونا زندگیکنیم ولی الان بعد حمله ما به اونا کلی ترایب دیگه با ما متحد شدن که اونارو از بین ببرن.
الان توی ورلد 15 از نظر od دفاع یکی از ترایب ما اول هست و یکی از ترایب دشمن دوم.
که نا گفته نمونه بیشتر امتیازات اون رنک دوم به خاطر حملات من بهش و کلیر کردن چند تا روستاش بوده.
تازه من ظرف یه روز 5 تا نوبل و 3 تا نیوک کشتم![]()
من توی 12 نیستم.
توی 15 هستم
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)