تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2198 از 4105 اولاول ... 1198169820982148218821942195219621972198219922002201220222082248229826983198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,971 به 21,980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم من 30/6/92 از کارشناسی فارغ التحصیل شدم و بهمن ماه ارشد دادم احتمال زیاد پیام نور قبول بشم
    حالا ثبت نام پیام نور هفته اول مهر 93 میشه که در اون صورت یک سال مهلت من تموم شده حالا من چی کار کنم

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کاملا با شما مخالفم کاملا،شما مواردی رو ندید و دلیل بر اتفاق نیفتادنش نیست
    بنده سرباز 19 ماه خدمتم،در طول خدمتم مواردی که دوستمون گفتن و شما نغض کردید زیاد دیدم
    به شخصه ما سربازا تو شهر خودمون بودیم و تو یگان قلیون و کباب میزنیم
    هر شب قلیون به راهه،تو نمازخونه،ولی خیلی حواسمون هست خیلی
    اینجور نیست که دیگه مثه پادگان نظامی کره شمالی باشه
    کلا حرفم اینه:از خدمت برا خودتون غول درست نکنید،[حذف شد]
    در انتهای ۲۱ ماه خدمت(۸ روز دیگه ترخیص میشم) موادری رو دیدم که طرف با سهل انگاری باعث ایجاد دردسر برای خودش شده.
    ببین دوست من خدمت چیز سختی نیست اما میتونه سخت بشه خود ۲۱ ماه(یا هر چند ماه) چه داخل محیط نظام باشی یا نباشی میگذره و همیشه همین بوده و خواهد بود اما گاهی افراد با دست به کارهایی میزنن که با اضاف خودرن و نتبیه شدن این مدت براش جهنم میشه و تمام کردن ان براش سخته،شما در محیط پادگان خوش گذروندی نوش جانت اما اینجا تاپیک مشاوره است نه بیان خاطرات سربازی و نباید ما با حرف ها و صحبت هایمان برای افرادی( از زیر دیپلم گرقته تا تخصیل کرده) که برای آگهی از چند و چون خدمت میان سرابی ایجاد کنیم ، آمار خود زنی و اقدام به خود کشی در پادگان ها چرا بالاست هیچ وقت سربازی بالای برجک از روی دل خوشی با ژ۳ خودش نمیزنه بلکه در خیالش همش به فکر محیط بیرون پادگانه به فکر کارهایی چه مثبت ، چه منفی که انجام میداده است و تاب محیط نظامی و حرف زور شنیدن رو نداره حالا من بیام بگم که در خدمت تا صبح ورق بازی می کردم یک ذهنیتی در فردی که تازه اعزام میشه ایجاد میکنه که شاید با محیطی که او در آن تجربه می کنه متفاوت باشه.
    به نظر من هر فردی باید قبل از اعزام به خدمت از قوانین انظباتی مطلع باشه یک مورد بسیار مهمی که کمتر کسی به آن توجه میکنه لباس خدمته در اینجا منظور تمیزی یا کثیفی ملاک نیست بلکه بحث انظباتی است . این مسله بیشتر برای افرادی که در طول روز ار محیط پادگان چه به عنوان ماموریت و چه به عنوان مرخصی خارج میشن حائز اهمیته. هر فرد در لباس نظامی هر گونه اقدامی که از دید قانون گذار پرسنل نظامی ( خواه کادر یا وظیفه) منع هستند انجام دهد شامل جرائمی چون مزاحمت ، زور گیری ، جمل و استعمال مواد مخدر و... مجرم شناخته شده و به دادگاه نظامی ارجاع داده خواهد شد . نمونه اش یکی از دوستان من که افسر وظیفه ای است در بیرون محیط پادگان با لباس نظام در داخل خودروی شخصی خود سیگار میکشید که توسط دژبان مرکز دستیگر و به بازداشتگاه فرستاده شد و بنده خدا با کلی دردسر مانع ارجاع پرونده به دادگاه نظامی شد.و گاهی این پرونده ها تا پایان عمر در هر مرحله از زندگی میتونه برای طرف مشکل ساز بشه.

دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم من 30/6/92 از کارشناسی فارغ التحصیل شدم و بهمن ماه ارشد دادم احتمال زیاد پیام نور قبول بشم
    حالا ثبت نام پیام نور هفته اول مهر 93 میشه که در اون صورت یک سال مهلت من تموم شده حالا من چی کار کنم
    شما از نمیه دوم مرداد هر هنگام اقدام به پست دفترچه بگیرید تاریخ اعزام شما اول آبان خواهد بود که در صورت قبولی در دانشگاه با ارائه مدرک قبولی به +۱۰ می توانید از معافیت تحصیلی دوباره استفاده کنید و همچنین وارد فاز غیبت هم نشدید.

3. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا ما بر سر دوراهی خدمت ویا فوق لیسانس گیر کردیم .
    چه کنیم ؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

آقا ما بر سر دوراهی خدمت ویا فوق لیسانس گیر کردیم .
    چه کنیم ؟
    فوق لیسانس.

تو کل تاپیک رو هم بگیردی همه همینو گفتن.

کلا خدمتو باید زمانی بری که دیگه همه کارات انجام شده و فقط این مورد مونده مگر در شرایط خاص.

شما اگه شرایط تحصیلت فراهم هست حتما درست رو ادامه بده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض تغییر یگان از ارتش به سپاه

سلام.الان میان دوره آموزشی هستم.سرباز ارتش هستم ومیخواستم بدون امکان داره یگانم را بعد از آموزشی به سپاه تغییر بدهیم؟
    لطفا راه حل های خودتان را برایم بنویسید.
    با تشکر

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.الان میان دوره آموزشی هستم.سرباز ارتش هستم ومیخواستم بدون امکان داره یگانم را بعد از آموزشی به سپاه تغییر بدهیم؟
    با تشکر
    غير عمليه حتى تغيير نيرو در يك سازمان سخت و غير ممكنه ديگه تغيير ارگان كه نميشه.

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فوق لیسانس.

تو کل تاپیک رو هم بگیردی همه همینو گفتن.

کلا خدمتو باید زمانی بری که دیگه همه کارات انجام شده و فقط این مورد مونده مگر در شرایط خاص.

شما اگه شرایط تحصیلت فراهم هست حتما درست رو ادامه بده.
    باتوجه به شرایط خودم یه سوال داشتم

این ترم فارغ التحصیل میشم و تا یک سال هم فرصت دارم برای ارشد بخونم اگه قبول نشم از این طرف ضرر نمیکنم؟ریسک نیس؟ از طرفی باتوجه به اینکه 24 سالمه و فرضا هم ارشد قبول بشم در بهترین حال ارشد سال آینده قبول بشم و تموم کنم27ساله میشم و خدمتم 2سال برم درآستانه 30سالگی چه شغلی میتونه فراهم بشه که بتونم برای آینده و پول درآوردن روش حساب کنم؟

نظرشخصی من اینه که آدم زودتر خدمت بره بهتره چون بعد اون تمام راهها واسمون باشه و میتونیم تصمیم گیری بهتری انجام بدیم

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با تشکر
    من تا حالا کسی رو ندیدم از ارتش بره سپاه. اما تغییر نیرو تو ارتش زیاد دیدم. فقط پارتی می خواد همین. برای چی می خوای بری سپاه؟ اگه افسری که شک نکن ارتش بهر از سپاهه.

11. 2 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستانی که میگن افسری در ارتش بهتر از سپاهه میشه بگن چرا؟ما داریم درد به در میگردیم سپاه بیفتیم یعنی بریم ارتش بهتره؟(لیسانسم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که میگن افسری در ارتش بهتر از سپاهه میشه بگن چرا؟ما داریم درد به در میگردیم سپاه بیفتیم یعنی بریم ارتش بهتره؟(لیسانسم)
    من الان سپاهم افسرم هستم,نیرو خیلی کم هست,دقیقا کار سرباز صفر می کنم و افسر هردو باهم(کار دفتری و شستن توالت)
    برا تحصیل کرده ارتش خیلی بهتر هستش,احترام بیشتری می ذارن بر عکس سپاه

14. 3 کاربر از amin5030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •