من که سرعت یه مگ دارم شب متغیره یه بار شبی 5 گیگ می گیره یه بار 3 گیگ و خورده ای ، خلاصه زیر 2گیگ و نیم نمی گیره
بستگی به منطقه مخابراتی تون داره
من که سرعت یه مگ دارم شب متغیره یه بار شبی 5 گیگ می گیره یه بار 3 گیگ و خورده ای ، خلاصه زیر 2گیگ و نیم نمی گیره
بستگی به منطقه مخابراتی تون داره
سلام دوستان من کلا 500 مگ داخل پنلم بیشتر نمونده شبها وقتی 500 مگ میگیره کانکشن قطع و وصل میشه و دانلودهام دیگه ادامه پیدا نمیکنه... میخواستم بدونم راهی هست تا بعد از اینکه 500 مگ میگیره دیگه قطع نشه؟ اگه ببرمش رو ppoe مشکل باقی میمونه؟
بله.باقی میمونه و رفع نمیشه.شما از چه سایت هایی دان داری؟بگو تا ببینیم چی کار میشه کرد.
هیچی دیگه بخاطر این اینترنت مسخره اصلا نمیصرفه برم اکانت سایتهایی مثل uploadbaz یا این سری سایتهارو بخرم ... مجبورم فری کار کنم... که سریع بعد از ریست ip دیگه دانلود ادامه پیدا نمیکنه... قبلا ها رپیدلچ با ماندگاری 6 ساعته هم بود که کارمو راه مینداخت اما دیگه از اون رپیدلچ ها هم گیرمون نمیادددد!!!!!!!! واقعا نمیدونم باید چکار کنم برای اینترنتی که کلا شبی 1 گیگ هم نمیگیره واقعا نمیصرفه پول خرج کرد
سرعت این سایتای پولی یعنی واقعا بیشتر از سایتای فری هست؟؟؟ مثلا از سایت پیسسی دانلود تقریبا شبی 500 مگ میگیرم ، اگر برم اکانت رراپیدشیر و ... بگیرم مثلا میشه شبی 1 گیگ ؟؟؟
تازه من رکوردم شبی 30 مگه !!!! حساب کن سرعت 2 کیلوبایت دانلود میکرده .
البته من اگر در ماه بتونم 5 گیگ رایگان بگیرم کلاهمو میندازم هوا !!!!!!!! چون شما اینترنتای ایرانسلو تجربه نکردید ببینید پارس انلاین یعنی چی . میلیون میلیون شرف داره بهش . سرعت 128 که بگیری ازشون سرعت 14 میدن نه 16 ، 256 بگیری سرعتت میشه 30 نه 32 ،رایگان کوفت هم بهت نمیدن . چه برسه به 30 مگابایت !!!
به نظرمن همین وضعی هم که الان داریم مطمئنم در سال آینده غبطشو میخوریم. میگیم "" یادش به خیر پارسال شبی 30 مگ میگرفتیم"""
دوست عزیز میشه لطف کنی و بگی سرعت دانلود شما با سرویس 1 مگابیتی تو بازه رایگان چقدره که تو 5 ساعت باهاش 5 گیگ دانلود میکنی ؟
چون اگه سرعت شما فیکس 128 کیلوبایت در ثانیه هم باشه 5 ساعتش میشه 2.3 گیگ
حتی اکه سرعت شما فیکس 256 کیلوبایت در ثانیه (2 مگابیت) باشه 5 ساعتش میشه 4.6 گیگ
یا سرعت دانلود شما تو بازه رایگان بیشتر از قرارداد هست یا ساعات بازه رایگان شما !
پس در اینصورت سرویس خوب شما ربطی به منطقه مخابراتی شما نداره و پارس انلاین داره تو بازه رایگان بیشتر از قراردادتون به شما سرویس میده که این واسه من که 4 سال از این شرکت سرویس داشته یکی از عجایب محسوب میشه !
Last edited by shah994; 09-03-2013 at 12:30.
تایید میشه اکثر پورت های وی پی . ن بسته شده
بله کاملا حرف شمارو تایید میکنم
احتمالا تو منطقه ی این دوستمون هیچ کس جز ایشون نیست و کل پهنای باند واسه ایشونه
بجز ایشون کسیو ندیدم و سراغ ندارم که بتونه بالاتر از 3.5 گیگ دانلود کرده باشه!
Last edited by amir_n71; 09-03-2013 at 12:36.
زبونی پشت تلفن بهم گفت تا 1.5 مگابایت بازه، اما تو سایتش نوشته 1.5Mpbs
+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
دوستان؛ یعنی چی V.P.N کار نمیکنه!؟!من تمام کارام با V.P.N هستش. روی سرویس داتک، همه چی بازه. این مشکل رفع میشه یا دائمی هست؟؟!!
البته من در حال حاضر پ.ر.و.ک.س.ی ف.ا.ی.ر دارم. فکر کنم این مسخره بازی هاشون در راستای همون اینترنت ملیباشه
دوستان، کسی پیدا نشد تو این تاپیک که از تهران باشه و اینترنت 512 نامحدود داشته باشه تا بتونه به تمامی سوالام پاسخ بده؟![]()
Last edited by OnlyRealMadrid; 09-03-2013 at 13:07.
مشکل همینجاست که شما حداکثر سرعت ممکن رو 256 کیلوبایت فرض میکنید.برای من صبحها که خط خلوت میشه سرعت تا 450 کیلوبایت افزایش پیدا میکنه.یادتون نره که الان دیگه خط های پارس روی 4 مگابیت بسته شده و حداکثر سرعت ممکن 512 کیلوبایت هستش.البته به خاطر افت سرعت و نویز و سایر موارد برای من حداکثر سرعت 450 کیلوبایته.اینم یه تست سرعت که چند دقیقه پیش گرفتم:
با این سرعت تو شبی که خطها خلوت باشه میشه ساعتی 1.5 گیگابایت دانلود کرد.
Last edited by csssaeed; 09-03-2013 at 14:23.
عزیز ناراحت نشو راه حل هست ولی دردسر پشت دردسر.منم مثل شما دستی در دانلود داشتم مخصوصا فیلم hd 4 5 گیگابایتی از 2 ماه پیش به خاطر همین چیزا کلا بیخیال شدم نه این که نشه ولی مثلا باید هر ماه فقط 4 روز وقت بزاری راه جدید یاد بگیری که معمولا هر راهی هزینه داره و هیچی مجانی نیست.
راه 1)آی پی ثابت از خود آی اس پی می گیری ماهی بین 5 تا 10 تومن.
راه 2)جیز پی ان ورک استیت می گیری سالی 100 تومن ماهانه نمی دونم اصلا داره یا نه ؟ مثل جیز پی ان که وصل میشی آی پی ثابت بهت میده خودش جیز پی انم هست.
راه3)idm سفارشی رو دانلود کن از بسیاری از سایت ها می تونی ریسوم کنی با این که اجازه نمی دن و در حالت عادی مجبوری از اول دانلودتو شروع کنی.ولی این از چند تا سایت بهت اجازه میده.ولی کلا رو مخه و تو 60 درصد موارد شکست می خوری ولی خب مفتکیه.
اگر نظر منو بخوای از upload baz اکانت نخر.بازم تصمیم با خودت این همه لیچر خوب شما رفتی سراغ این![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)