تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2198 از 4428 اولاول ... 1198169820982148218821942195219621972198219922002201220222082248229826983198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,971 به 21,980 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که سرعت یه مگ دارم شب متغیره یه بار شبی 5 گیگ می گیره یه بار 3 گیگ و خورده ای ، خلاصه زیر 2گیگ و نیم نمی گیره

بستگی به منطقه مخابراتی تون داره

2. 2 کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من کلا 500 مگ داخل پنلم بیشتر نمونده شبها وقتی 500 مگ میگیره کانکشن قطع و وصل میشه و دانلودهام دیگه ادامه پیدا نمیکنه... میخواستم بدونم راهی هست تا بعد از اینکه 500 مگ میگیره دیگه قطع نشه؟ اگه ببرمش رو ppoe مشکل باقی میمونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان من کلا 500 مگ داخل پنلم بیشتر نمونده شبها وقتی 500 مگ میگیره کانکشن قطع و وصل میشه و دانلودهام دیگه ادامه پیدا نمیکنه... میخواستم بدونم راهی هست تا بعد از اینکه 500 مگ میگیره دیگه قطع نشه؟ اگه ببرمش رو ppoe مشکل باقی میمونه؟
    بله.باقی میمونه و رفع نمیشه.شما از چه سایت هایی دان داری؟بگو تا ببینیم چی کار میشه کرد.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله.باقی میمونه و رفع نمیشه.شما از چه سایت هایی دان داری؟بگو تا ببینیم چی کار میشه کرد.
    هیچی دیگه بخاطر این اینترنت مسخره اصلا نمیصرفه برم اکانت سایتهایی مثل uploadbaz یا این سری سایتهارو بخرم ... مجبورم فری کار کنم... که سریع بعد از ریست ip دیگه دانلود ادامه پیدا نمیکنه... قبلا ها رپیدلچ با ماندگاری 6 ساعته هم بود که کارمو راه مینداخت اما دیگه از اون رپیدلچ ها هم گیرمون نمیادددد!!!!!!!! واقعا نمیدونم باید چکار کنم برای اینترنتی که کلا شبی 1 گیگ هم نمیگیره واقعا نمیصرفه پول خرج کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هیچی دیگه بخاطر این اینترنت مسخره اصلا نمیصرفه برم اکانت سایتهایی مثل uploadbaz یا این سری سایتهارو بخرم ... مجبورم فری کار کنم... که سریع بعد از ریست ip دیگه دانلود ادامه پیدا نمیکنه... قبلا ها رپیدلچ با ماندگاری 6 ساعته هم بود که کارمو راه مینداخت اما دیگه از اون رپیدلچ ها هم گیرمون نمیادددد!!!!!!!! واقعا نمیدونم باید چکار کنم برای اینترنتی که کلا شبی 1 گیگ هم نمیگیره واقعا نمیصرفه پول خرج کرد
    سرعت این سایتای پولی یعنی واقعا بیشتر از سایتای فری هست؟؟؟ مثلا از سایت پیسسی دانلود تقریبا شبی 500 مگ میگیرم ، اگر برم اکانت رراپیدشیر و ... بگیرم مثلا میشه شبی 1 گیگ ؟؟؟

تازه من رکوردم شبی 30 مگه !!!! حساب کن سرعت 2 کیلوبایت دانلود میکرده .
    البته من اگر در ماه بتونم 5 گیگ رایگان بگیرم کلاهمو میندازم هوا !!!!!!!! چون شما اینترنتای ایرانسلو تجربه نکردید ببینید پارس انلاین یعنی چی . میلیون میلیون شرف داره بهش . سرعت 128 که بگیری ازشون سرعت 14 میدن نه 16 ، 256 بگیری سرعتت میشه 30 نه 32 ،رایگان کوفت هم بهت نمیدن . چه برسه به 30 مگابایت !!!

به نظرمن همین وضعی هم که الان داریم مطمئنم در سال آینده غبطشو میخوریم. میگیم "" یادش به خیر پارسال شبی 30 مگ میگرفتیم"""

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که سرعت یه مگ دارم شب متغیره یه بار شبی 5 گیگ می گیره یه بار 3 گیگ و خورده ای ، خلاصه زیر 2گیگ و نیم نمی گیره

بستگی به منطقه مخابراتی تون داره
    دوست عزیز میشه لطف کنی و بگی سرعت دانلود شما با سرویس 1 مگابیتی تو بازه رایگان چقدره که تو 5 ساعت باهاش 5 گیگ دانلود میکنی ؟
    چون اگه سرعت شما فیکس 128 کیلوبایت در ثانیه هم باشه 5 ساعتش میشه 2.3 گیگ
    حتی اکه سرعت شما فیکس 256 کیلوبایت در ثانیه (2 مگابیت) باشه 5 ساعتش میشه 4.6 گیگ
    یا سرعت دانلود شما تو بازه رایگان بیشتر از قرارداد هست یا ساعات بازه رایگان شما !
    پس در اینصورت سرویس خوب شما ربطی به منطقه مخابراتی شما نداره و پارس انلاین داره تو بازه رایگان بیشتر از قراردادتون به شما سرویس میده که این واسه من که 4 سال از این شرکت سرویس داشته یکی از عجایب محسوب میشه !
    Last edited by shah994; 09-03-2013 at 12:30.

8. این کاربر از shah994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

تایید میشه اکثر پورت های وی پی . ن بسته شده

دوست عزیز میشه لطف کنی و بگی سرعت دانلود شما با سرویس 1 مگابیتی تو بازه رایگان چقدره که تو 5 ساعت باهاش 5 گیگ دانلود میکنی ؟
    حتی اکه سرعت شما فیکس 256 کیلوبایت در ثانیه (2 مگابیت) باشه 5 ساعتش میشه 4.6 گیگ
    یا سرعت دانلود شما تو بازه رایگان بیشتر از قرارداد هست یا ساعات بازه رایگان شما !
    پس در اینصورت سرویس خوب شما ربطی به منطقه مخابراتی شما نداره و پارس انلاین داره تو بازه رایگان بیشتر از قراردادتون به شما سرویس میده که این واسه من که 4 سال از این شرکت سرویس داشته یکی از عجایب محسوب میشه !
    بله کاملا حرف شمارو تایید میکنم
    احتمالا تو منطقه ی این دوستمون هیچ کس جز ایشون نیست و کل پهنای باند واسه ایشونه
    بجز ایشون کسیو ندیدم و سراغ ندارم که بتونه بالاتر از 3.5 گیگ دانلود کرده باشه!
    Last edited by amir_n71; 09-03-2013 at 12:36.

10. 2 کاربر از amir_n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

دوست من شما نوشتن 1.5 MBPS منظورتون ک کردم 1.5 مگابیت هست !
    بعد الان میگین 1.5 مگابایت !
    خاب معلومه مگابیت کجا و مگابایت کجا اگر تا 1.5 مگابایت باز باشه که مشکی نداره !
    خاب شما یه دونه از این 128 های 3 ماهه بگیر از این ماهی 8000 تومنی ها رو میگم ! امتحانش کن به احتمال خوب در میاد
    زبونی پشت تلفن بهم گفت تا 1.5 مگابایت بازه، اما تو سایتش نوشته 1.5Mpbs

+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+

دوستان؛ یعنی چی V.P.N کار نمیکنه!؟! من تمام کارام با V.P.N هستش. روی سرویس داتک، همه چی بازه. این مشکل رفع میشه یا دائمی هست؟؟!!
    البته من در حال حاضر پ.ر.و.ک.س.ی ف.ا.ی.ر دارم. فکر کنم این مسخره بازی هاشون در راستای همون اینترنت ملی باشه

سلام خدمت تمامی دوستان گلم. من در حال حاضر چند ساله که اینترنت 128 نا محدود شرکت داتک دارم و الآن میخوام 512 نا محدود ADSL2+ پارس آنلاین ( که ماهی 90000 تومان هست ) رو بگیرم. در منطقه 7 تهران هم زندگی میکنم
    یکی اینکه جریان این جایزه مصرف منصفانه سرعت 512 نا محدود اون که نوشته 67GB ترافیک جایزه با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps یعنی چی؟ یعنی 67GB در ماه میتونم با سرعت چقدر دانلود کنم؟ ( زنگیدم به شرکتش و گفت بیس مرکز مخابراتتون که مرکز مخابرات نظری منطقه7 هست، تا 1.5Mbps بازه ) که یعنی با سرعت دانلود 192 کیلوبات تا سقف 67GB میتونم دانلود کنم؟؟؟؟
    سوال دیگه م این هست که آیا از سرعت 512 نا محدود اون راضی هستین؟ بعد از اتمام جایزه ش، سرعت دانلود، حداقل تا چقدر پایین میاد؟ دیگه کمتر از 64 تا که نمیشه؟ ( بخش فروششون گفت نمیشه! ) میخوام بدونم واسه شما میشه یا خیر؟ و اینکه با پ ر و ک س ی ف ا ی ر و و ی پ ی ا ن ، آیا سرعت دانلود میاد پایین یا خیر؟ و اگه بیاد پایین، حداقل سرعت دانلود تا چقدر میشه؟

با تشکر از تمامی دوستان و پیشاپیش ممنونم اگه تمامی سوالاتم رو جامع و دقیق پاسخ بدین؛ چون 1 ساله میخوام با 15% تخفیف پرداخت کنم و مبلغش میشه 918000 تومان و مبلغ کمی هم نیست که اگه بگیرم و بعدش پشیمون بشم و واسم مهم نباشه. چون سربازم و پولدار نیستم که بگم کیفیت نداشت که نداشت! پس میخوام اول کاملا مطمئن بشم، بعدش اقدام به خرید کنم. بازم مرسی

دوستان، کسی پیدا نشد تو این تاپیک که از تهران باشه و اینترنت 512 نامحدود داشته باشه تا بتونه به تمامی سوالام پاسخ بده؟
    Last edited by OnlyRealMadrid; 09-03-2013 at 13:07.

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

مشکل همینجاست که شما حداکثر سرعت ممکن رو 256 کیلوبایت فرض میکنید.برای من صبحها که خط خلوت میشه سرعت تا 450 کیلوبایت افزایش پیدا میکنه.یادتون نره که الان دیگه خط های پارس روی 4 مگابیت بسته شده و حداکثر سرعت ممکن 512 کیلوبایت هستش.البته به خاطر افت سرعت و نویز و سایر موارد برای من حداکثر سرعت 450 کیلوبایته.اینم یه تست سرعت که چند دقیقه پیش گرفتم:

با این سرعت تو شبی که خطها خلوت باشه میشه ساعتی 1.5 گیگابایت دانلود کرد.
    Last edited by csssaeed; 09-03-2013 at 14:23.

13. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

عزیز ناراحت نشو راه حل هست ولی دردسر پشت دردسر.منم مثل شما دستی در دانلود داشتم مخصوصا فیلم hd 4 5 گیگابایتی از 2 ماه پیش به خاطر همین چیزا کلا بیخیال شدم نه این که نشه ولی مثلا باید هر ماه فقط 4 روز وقت بزاری راه جدید یاد بگیری که معمولا هر راهی هزینه داره و هیچی مجانی نیست.
    راه 1)آی پی ثابت از خود آی اس پی می گیری ماهی بین 5 تا 10 تومن.
    راه 2)جیز پی ان ورک استیت می گیری سالی 100 تومن ماهانه نمی دونم اصلا داره یا نه ؟ مثل جیز پی ان که وصل میشی آی پی ثابت بهت میده خودش جیز پی انم هست.
    راه3)idm سفارشی رو دانلود کن از بسیاری از سایت ها می تونی ریسوم کنی با این که اجازه نمی دن و در حالت عادی مجبوری از اول دانلودتو شروع کنی.ولی این از چند تا سایت بهت اجازه میده.ولی کلا رو مخه و تو 60 درصد موارد شکست می خوری ولی خب مفتکیه.

اگر نظر منو بخوای از upload baz اکانت نخر.بازم تصمیم با خودت این همه لیچر خوب شما رفتی سراغ این

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •