تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2198 از 2365 اولاول ... 11981698209821482188219421952196219721982199220022012202220822482298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,971 به 21,980 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی با ضرر بفروشمش؟چیز خوب بگیرم
    عکس قبل از سمباده زدنه/سمباده که زدم رسید به اهن تقریبا/ دیگه عکس نگرفتم/ ولی تو همین عکس بعضی نقاطش رو آهن ماشینه یه نگاه بکنید اگر بیشتر نیازه تا برم تو کارش
    الان سیم قشنگ رو قسمت اهن قرار داره و فشار پشتشه ولی اصولیش اینه که بست بزنی

برای ساب باید مجدد پکیج سیم خریده بشه درسته؟
    اگر قطر این کابل برای Wattage سیستم شما پاسخگو هست، نیازی به تعویض نیست.
    اگر به آهن رسیدید دیگه کافیه.
    اصولی ترین روش برای اتصالات بدنه، استفاده از کابلشو هست.

نه برای ساب نیازی نیست از پکیج جدید سیم استفاده کنید. بلکه به تقسیم احتیاج دارید.
    یعنی یه کابل خوب از سرباتری تا جعبه تقسیم، و دو تا کابل هم از تقسیم به آمپ استریو و مونو.

با سلام خدمت همه دوستان مخصوصا آقا حمید و امیرخان عزیز .
    حقیقتا میخوایم یه سیستم برای خودرو L90 یکی از دوستان ببندیم ولی نیاز به راهنمایی های شما دارم ... عمده آهنگ هایی که قراره این سیستم Play بکنه ، آهنگ های لایت ، پاپ (ایرانی و خارجی) و رپ هست . توی این سیستم کیفیت ، شفافیت و وضوح صدا برام اهمیت بیشتری داره تا قدرت و کوبش ! البته از اون طرف هم اگه یه وقت جایی احتیاج به ولوم دادن شد (توی فضای باز) ، تو پرتاب صدا کم نیاره و حرفی برای گفتن داشته باشه .
    سلام دوست عزیز
    اسم شریفتون رو بفرمائید...
    ببینید پایونیری که فرمودید صدای خوبی نداره و برای مقاصد کیفیتی اصلاً توصیه نمی کنم، مگر این که به این برند علاقه داشته باشید. چون اصلاً های رنج این پخش رو نمیشه کنترل کرد.
    سونی XB100 وکال بسیار خوبی داره و میدبیس هم پره. اما در حالت Flat مقداری های رنجش تو ذوق میزنه، میتونید با تنظیمات EQ تقریباً تیزی رو محو کنید، صدا هم بم نمیشه. که در صفحات قبل تر نحوه ی برطرف کردن تیزی این پخش رو عرض کردم.

- کی به شما گفته که روی درب های L90 کامپوننت 16.5 سانتی نصب نمیشه؟ اشتباه به عرضتون رسوندن. بدون هیچ مشکلی به صورت پیچ به پیچ نصب میشه. (ضمناً کامپوننت های این سایز رو با 16 یا 17 سانتی هم می شناسند، 17 سانتی هم بعضی جاها مصطلحه)
    - با توجه به هدفی که شما مد نظرتون هست من پیشنهاد می کنم که Arrange قطعات به شرح زیر باشه:
    سیستمی مشتمل بر یک جفت کامپوننت با دقت، یک جفت کواک با حجم صدای بالا و یک ساب با صفحه ی Kevlar و کاغذی.

یه پرانتز بزرگ باز کنم: با بودجه ای که شما در نظر گرفتید خیلی سخته که به چنین هدفی دست پیدا کنید.

اما نکات لازم به ذکر:
    1- کامپ هلیکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صدایی با گرایشات Audiophile داره و بسیار تمیزه. فرکانس ها کاملاً گیرایی دارن و جزئیات زیادی در آهنگ شنیده میشه، ولی این روزها در بازار پیدا نمیشه، مگر اینکه خودتون سراغ داشته باشید.
    اما ایرادی که به این کامپ وارده اینه که در ولوم های بالا خاصیت Dynamic چشمگیری نداره و نمیشه بهش فشار بیارید، یعنی جزئیات آهنگ در ولوم های بالا محو میشن.
    در مقایسه با نمونه های هم رده ی گلیدن و یا هرتز هم به خاطر صفحه ی ظریف و کاغذیش، Mid-Bass عمیقی نداره.

2- شک و تردید شما راجع به کواک کاپا کاملاً باید به یقین تبدیل بشه. توصیه نمی کنم که ازش استفاده کنید.

3- اگر دنبال سابووفری هستید که هم دقت داشته باشه و هم در مواقع لزوم، قدرتی ظاهر بشه سری P هلیکس این خصلت رو داره.
    من P8 رو در باکس پورتد شنیدم. واقعاً قوی می کوبه. دقتش در ولوم های میانه هم خوبه.
    اما اگر میخواید طعم دقت رو بیشتر بچشید، ساب های ایمج داینامیکس رو پیشنهاد می کنم. سری IDQ در باکس پورتد.
    MTX برای افرادی مناسب هست که با تازگی از اتمسفر پایونیر و ساب باکس های لوله ای خلاص شدند و میخوان صدایی متفاوت بشنوند.

4- راجع به آمپ هم با توجه به هدفی که شما دارید، به ماسکنی فکر کنید.

5- خازن هم خوبه، ولی مقدار بودجه ای که شما در نظر گرفتید حتی برای تهیه ی قطعات اصلی هم غیر ممکنه. مگر اینکه بخواهید هزینه بیشتر کنید.

در ادامه سیستم پیشنهادی خودم رو می نویسم:
    H.U: Sony MEX-XB100BT
    AMP: Mosconi One 130.4
    AMP Mono: دنبال مورد دست دو باشید
    Comp: Gladen Zero Line 165
    Coaxial: DLS 3710
    Subwoofer: IDQ10V4

پخش رو که باهاش آشنایی دارید و راجع بهش در فروم خیلی مطلب هست. امکانات این پخش به خصوص هماهنگی خوبی که با گوشی های اندروید به واسطه ی برنامه SongPal داره واقعاً مجذوب کننده است.
    آمپ هم که نیازی به تعریف نداره و در بررسی ها در رده ی Reference دسته بندی میشه. (یه لینک بررسی از نمونه DSP دار قرار میدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    کامپ Zero توئیتر خوبی داره و ووفرش هم عمیقاً می کوبه. کاملاً کیفیتی...
    کواک DLS 3710 که به تازگی در بازار وارد شده، روی کیفیت تمرکز داره و به خاطر میدرنجی که داره وکال خوبی میتونید ازش بگیرید که با پخشتون جور در میاد. واقعاً هم قدرتمنده و برای کنار دریا و عروسی بسیار جوابگو هست.
    ساب IDQ در نسخه ی 10 اینچی واقعاً خوش صدا و نرمه. یه Demo از برادر بزرگ 12 اینچی اش میذارم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام...امیر بابت شماره تلفن اقای شیرازی..
    راستی امیر جان چرا امپ ۴کاناله برای کامپتون خریدید..یعنی در اینده می خواهید دو استیج ببندید.....
    چرا برای ساب امپ مونو نخرید و امپ دو کانال بریج کردید؟؟؟؟
    تشکر....

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام...امیر بابت شماره تلفن اقای شیرازی..
    راستی امیر جان چرا امپ ۴کاناله برای کامپتون خریدید..یعنی در اینده می خواهید دو استیج ببندید.....
    چرا برای ساب امپ مونو نخرید و امپ دو کانال بریج کردید؟؟؟؟
    تشکر....
    خواهش می کنم
    نه من به سیستم دو استیج علاقه ای ندارم.
    آمپی که قرار بود اول تهیه بشه Zero4 بود، بعد نظرم رو تغییر دادم به Helix A2.
    ولی بعد از شنیدن صداهای مختلف و کسب اطلاعات متوجه شدم که میشه با یه رفرنس صدایی مشابه دریافت کرد.
    چون اوپ ها و خازن های به کار رفته در هر سه ی این آمپ ها از یک خانواده محسوب میشن.
    لذا رفرنس تهیه شد که صداش واقعاً نازه، قدرتش هم زیاده.
    می شد که دو کانال دیگه ی رفرنس رو بریج کنم بدم به ساب، ولی چون رفرنس آمپ گرمی محسوب میشه قطعاً Protect می کرد.
    - آمپ دوکانالی که تهیه شد بسیار قدرتمنده، برای اینکه همچین قدرتی رو از یک آمپ مونو دریافت کنیم باید بیش از 2 میلیون هزینه می شد.
    وقتی دیدم انقدر قیمتش مناسبه پس خریداری شد، هر چند به این همه قدرت احتیاجی نداشتم. (البته نمونه آکبند این آمپ دوکانال حدود 1/800/000 هست)

5. این کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اسم شریفتون رو بفرمائید...
    ببینید پایونیری که فرمودید صدای خوبی نداره و برای مقاصد کیفیتی اصلاً توصیه نمی کنم، مگر این که به این برند علاقه داشته باشید. چون اصلاً های رنج این پخش رو نمیشه کنترل کرد.
    سونی XB100 وکال بسیار خوبی داره و میدبیس هم پره. اما در حالت Flat مقداری های رنجش تو ذوق میزنه، میتونید با تنظیمات EQ تقریباً تیزی رو محو کنید، صدا هم بم نمیشه. که در صفحات قبل تر نحوه ی برطرف کردن تیزی این پخش رو عرض کردم.

...

سلام . در ابتدا ممنونم از وقتی که گذاشتید .

من دانیال هستم و خوشحالم که در این فروم در کنار شما دوستان کسب تجربه میکنم . راستش پیشنهادات شما ، تا حدودی معادلات من رو به هم ریخت !

- درباره کامپوننت های 16 یا 17 سانتی ، بله منم شنیده بودم که کاملا فیت درب های جلو L90 میشن ... و اگه بشه که قطعا همین سایز رو نصب میکنم . فقط منظورتون از مدل 165 ، همون rs165 هست ؟؟

- درمورد باند کواکسیال دقیقا به دنبال همچین باندی بودم ... باندی که در کنار کیفیت و شفافیت ، قدرت هم داشته باشه ... اون جمله آخرتون هم خیلی خوب بود "واقعاً هم قدرتمنده و برای کنار دریا و عروسی بسیار جوابگو هست"

- ممکنه منظورتون رو دقیق تر بفرمایید درباره این جمله : "یه پرانتز بزرگ باز کنم: با بودجه ای که شما در نظر گرفتید خیلی سخته که به چنین هدفی دست پیدا کنید." منظور شما از بودجه بیشتر دقیقا چقدر هست ؟؟؟ چون اگه قرار باشه با مثلا 1 تومن این ور اون ور کیفیت کار بالا بره ، مشکلی نیست ... ولی اگه ارنج این سیستم (مثل سیستمی که خودتون بستین) حدود 10 تومان هزینه داشته باشه ، کلا تغییرات اساسی باید ایجاد بشه .

- برام عجیبه که در زمینه آمپلی فایر هیچ کدوم از محصولات هلیکس رو پیشنهاد ندادین ! میخواستم دلیلش رو بدونم ... (یعنی محصولات Mosconi ایتالیا ارجعیت دارن به محصولات Helix آلمان ؟؟)

- در وهله بعدی من اصلا به برند هایی مثل Gladen و DLS فکر نمی کردم ... چون تا الان با این برند ها سر و کار نداشتم . 2 تا مورد رو لطفا مشخص کنید شما ... یک این که این برند ها نمایندگی دارن توی ایران ؟؟ دوم قیمت حدودی این محصولات رو لطفا ذکر کنید .

- درمورد آمپلی فایر ساب ، به نظرتون مونو بهتره یا یه آمپلی 2 کاناله که روی 1 اهم هم قابلیت استیبل داشته باشه (مثل Helix G Two) ؟؟؟

- درمورد ساب ووفر این ساب های ایمیج داینامیکس ساب های قدرتی نیستند ؟؟ (چون من تصویری که ازشون توی ذهنم هست مثل ساب های SPL هست شایدم اشتباه میکنم) ... یه مدل ساب RS12 گلیدن هم دوستان خیلی پیشنهاد کردند ... نظرتون روی اون چیه ؟؟؟

- در مورد خازن هم به توجه به وجود 2 آمپلی و RMS نهایی ... آیا واقعا نیازی هست یا خیر ؟؟ اگه هست پیشنهادتون رو بفرمایید .

نظرات دوستان دیگه مخصوصا آقا حمید رو هم خوشحال میشم بدونم .

بازم ممنون از توجه شما .
    Last edited by fcdanial; 06-06-2017 at 16:01.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..امیر جان....
    امیر جان من کواک وکامپ هلیکس دارم...وامپ ۴کاناله و ماشینم پراید است و باتری۷۴امپر...یک ساب گلیدن ام لاین ۱۲خریدم.....برای ساب امپ مونو کنوود۸۱۰۵یا۸۱۰۶ بخرم یا دو کاناله پایونر۵۶۰۲...؟؟؟؟کدام برای من بهتر است....هم از نظر برق ماشین هم برای فروش شاید در اینده.....بیشتر از این نمی خواهم خرج کنم.....
    یک در حد ۵۶۰۲پیدا کردم ۲۵۰هزار..نظرتان چی هست؟؟؟
    تشکر...

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...

من دانیال هستم و خوشحالم که در این فروم در کنار شما دوستان کسب تجربه میکنم . راستش پیشنهادات شما ، تا حدودی معادلات من رو به هم ریخت !
    - درباره کامپوننت های 16 یا 17 سانتی ، بله منم شنیده بودم که کاملا فیت درب های جلو L90 میشن ... و اگه بشه که قطعا همین سایز رو نصب میکنم . فقط منظورتون از مدل 165 ، همون rs165 هست ؟؟
    - درمورد باند کواکسیال دقیقا به دنبال همچین باندی بودم ... باندی که در کنار کیفیت و شفافیت ، قدرت هم داشته باشه ... اون جمله آخرتون هم خیلی خوب بود "واقعاً هم قدرتمنده و برای کنار دریا و عروسی بسیار جوابگو هست"

- ممکنه منظورتون رو دقیق تر بفرمایید درباره این جمله : "یه پرانتز بزرگ باز کنم: با بودجه ای که شما در نظر گرفتید خیلی سخته که به چنین هدفی دست پیدا کنید." منظور شما از بودجه بیشتر دقیقا چقدر هست ؟؟؟ چون اگه قرار باشه با مثلا 1 تومن این ور اون ور کیفیت کار بالا بره ، مشکلی نیست ... ولی اگه ارنج این سیستم (مثل سیستمی که خودتون بستین) حدود 10 تومان هزینه داشته باشه ، کلا تغییرات اساسی باید ایجاد بشه .

- برام عجیبه که در زمینه آمپلی فایر هیچ کدوم از محصولات هلیکس رو پیشنهاد ندادین ! میخواستم دلیلش رو بدونم ... (یعنی محصولات Mosconi ایتالیا ارجعیت دارن به محصولات Helix آلمان ؟؟)

- در وهله بعدی من اصلا به برند هایی مثل Gladen و DLS فکر نمی کردم ... چون تا الان با این برند ها سر و کار نداشتم . 2 تا مورد رو لطفا مشخص کنید شما ... یک این که این برند ها نمایندگی دارن توی ایران ؟؟ دوم قیمت حدودی این محصولات رو لطفا ذکر کنید .

- درمورد آمپلی فایر ساب ، به نظرتون مونو بهتره یا یه آمپلی 2 کاناله که روی 1 اهم هم قابلیت استیبل داشته باشه (مثل Helix G Two) ؟؟؟

- درمورد ساب ووفر این ساب های ایمیج داینامیکس ساب های قدرتی نیستند ؟؟ (چون من تصویری که ازشون توی ذهنم هست مثل ساب های SPL هست شایدم اشتباه میکنم) ... یه مدل ساب RS12 گلیدن هم دوستان خیلی پیشنهاد کردند ... نظرتون روی اون چیه ؟؟؟

- در مورد خازن هم به توجه به وجود 2 آمپلی و RMS نهایی ... آیا واقعا نیازی هست یا خیر ؟؟ اگه هست پیشنهادتون رو بفرمایید .

نظرات دوستان دیگه مخصوصا آقا حمید رو هم خوشحال میشم بدونم .

بازم ممنون از توجه شما .
    سلام دانیال جان.
    در مورد نصب اسپیکرهای سایز 16 رو درهای ال 90 باید یه توضیح کوچولو بدم. دوستتون درست گفتن در حالت فابریک کارخونه اسپیکرها 13 هست اما داخل یه قاب پلاستیکی که وقتی از جاشون در بیان محل نصب آزاد و راحت و مستقیم میشه هر اسپیکر 16 رو هم رو درهای جلو و هم عقب نصب کرد.
    در مورد کامپوننت گلیدن من فکر میکنم منظور امیر جان zero 165 بوده که من هم کاملا با ایشون موافقم.منتها برای درایو کردن این کامپوننت از نظر من حتما باید آمپ ماسکنی نصب بشه.چون من این ست رو تست کردم و واقعا عالی عمل کرده.ماسکنی as100.4 و کامپوننت زیرو بدون شک میتونه کیفیت لازم رو بهتون بده.
    من دارم سلیقه شنیداری بچه رو بهبود میدم و سوق میدم به تک استیجی یعنی دیگه خبری از استیج عقب چه کامپ و چه کواک نیست.در عوض بهره گیری از یه ساب خوب داخل باکس سیلد روی بریج کانالهای باقیمانده ماسکنی میتونه رنج فرکانسی سیستمتون رو تکمیل کنه.
    من صدای ساب ایمیج رو شنیدم خوبه ولی به نرمی و خوش صدوای گلیدن rs12 نیست.و این ساب نسبت به رنج قیمتی 450 تومنیش واقعا ساب خوش صدا نرم دقیق و قدرتمندی هست.
    من هلیکس رو فقط برای ستهای اکتیو توصیه میکنم. مثلا A4 متخصص تغذیه میدرنج و تویترهاس به هیچ عنوان به کار ووفر ها نمیاد.
    هم هلیکس و هم ماسکنی هر دو عالی هستند اما سر جای خودشون.
    در مورد نمایندگی سوال کردین باید عرض کنم بله گلیدن و ماسکنی از فروردین ماه 1390 به صورت کاملا رسمی و مجاز با گارانتی دارن وارد کشور میشوند. لینک زیر در بخش خاورمیانه تائیدی بر عرایض بنده هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمت کامپوننت zero 165 که ساخت آلمان هست 1.085.000 تومن
    قیمت آمپ ماسکنی AS100.4 هم 1.915.000
    قیمت ساب rs12 هم که عرض کردم 450 تومن.
    این هم لینک خود سای جهت بررسی:
    اگر سوالی بود در خدمتتون هستم.

9. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام..امیر جان....
    امیر جان من کواک وکامپ هلیکس دارم...وامپ ۴کاناله و ماشینم پراید است و باتری۷۴امپر...یک ساب گلیدن ام لاین ۱۲خریدم.....برای ساب امپ مونو کنوود۸۱۰۵یا۸۱۰۶ بخرم یا دو کاناله پایونر۵۶۰۲...؟؟؟؟کدام برای من بهتر است....هم از نظر برق ماشین هم برای فروش شاید در اینده.....بیشتر از این نمی خواهم خرج کنم.....
    یک در حد ۵۶۰۲پیدا کردم ۲۵۰هزار..نظرتان چی هست؟؟؟
    تشکر...
    سلام
    اگر مشکل برق دارید آمپلیهای کلاس D بهتر هستند.من با 8105 موافقم. ساب سونیک هم داره اگر باکستون پورتد هست لازمه. 8106 متاسفانه این فیلتر واجب رو حذف کرده.8105 اگر گیرتون بیاد آمپ خوبیه.

11. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواهش می کنم آقا دانیال امیدوارم صدای خوبی بگیرید.
    بی ادبی هست که در محضر آقا حمید اظهار نظر کنیم.

- منظور من کامپ Gladen سری ZERO بود به سایز 165. (نه سری RS)
    در لینک مقابل میتونید انواع کامپ های گلیدن رو مشاهده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- DLS 3710 خوبه، باید صداشو بشنوید. دیدن این Demo رو پیشنهاد می کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- شما بهتره 6 میلیون تومان هزینه کنید تا به هدفتون برسید. با 4.5 میلیون خیلی سخت انتظارات شما رو برطرف کرد.

- Helix ها خیلی آمپ های باکیفیتی هستند، ولی سری G که شما فرمودید به نسبت سری One ماسکنی یه پله عقب تره.
    ماسکنی یعنی An Amplifier For Ever. بخاطر همین پیشنهاد می کنم که ماسکنی رو انتخاب کنید.
    ماسکنی و آئودیو سیستم و گلیدن هر سه منافع مشترکی دارند و تکنولوژی آلمان هستند.
    اما از اونجاییکه ایتالیایی ها Designer های بهتری هستند این آمپ ها در ایتالیا طراحی میشن، وگرنه برد و مدار متعلق به آلمانه.
    اگر آمپ AS100.4 رو بخرید که عالی میشه.

- هر دو برند DLS و Gladen نمایندگی معتبر دارند.
    گلیدن که آقای پیام سیمانیان هستند در خ نیاوران و اگر محصولی نیاز داشته باشید آقا حمید میتونن کمکتون کنند. (در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمایندگی ایشون درج شده)
    DLS هم که شرکت مجیر هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راجع به قیمت ها هم باید با خودشون تماس بگیرید.
    ولی آمپ Mosconi One 130.4 حدود 1/400/000 بود و کواک DLS 3710 حدود 700/000.

- شما نیازی به آمپی که 1 اهم رو ساپورت کنه ندارید، چون هدفتون کیفیت هست.
    به نظر من می تونید آمپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کنید. قیمتش هم حدود 1 میلیون تومان هست.

- RS گلیدن خوبه، IDQ10V4 هم همینطور.
    Demo رو نگاه کردید؟ همه جیز در این ویدیو واضحه.
    سری IDMAX ایمیج SPL هست.

- خازن هم نصب کنید بهتره، یک فاراد کافیه و Street Wires رو پیشنهاد می کنم.
    ---------------------------------------------------

قیمت ها رو هم حدودی براتون می نویسم:
    H.U: Sony MEX-XB100BT ----------------» 750/000
    AMP: Mosconi One 130.4---------------» 1/400/000
    AMP Mono: Audison SR1DK -----------» 1/000/000
    Comp: Gladen Zero Line 165-----------» 1/085/000
    Coaxial: DLS 3710 -------------------------» 700/000
    Subwoofer: IDQ10V4 ---------------------» 800/000

جمعاً حدود 5/800/000 درمیاد.

امیدوارم به نتیجه مطلوب برسید.
    با احترام
    مهرآذر

13. این کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    اگر مشکل برق دارید آمپلیهای کلاس D بهتر هستند.من با 8105 موافقم. ساب سونیک هم داره اگر باکستون پورتد هست لازمه. 8106 متاسفانه این فیلتر واجب رو حذف کرده.8105 اگر گیرتون بیاد آمپ خوبیه.
    سلام..حمید اقا...
    من با خودم گفتم اگر این 5602 بگیرم شاید مشکل برقی بو جود بیام برای همین تردید کردم...به نظر شما این کنوود 8105 با قیمت 250 یا300 گیر می اید؟؟؟البته استوک...باکس ساب را می خواهم سیلد ببندم....
    از نظر برقی اختلاف زیادی بین 5602 با 8105 است؟؟؟اگر اختلاف کمه همین پایونر را بخرم؟؟
    راستی از نظر دقت وکیفیت توی این رنج قیمت این امپ 5602 چطوره؟؟هم برای اسپیکر ها وساب....

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام..حمید اقا...
    من با خودم گفتم اگر این 5602 بگیرم شاید مشکل برقی بو جود بیام برای همین تردید کردم...به نظر شما این کنوود 8105 با قیمت 250 یا300 گیر می اید؟؟؟البته استوک...باکس ساب را می خواهم سیلد ببندم....
    از نظر برقی اختلاف زیادی بین 5602 با 8105 است؟؟؟اگر اختلاف کمه همین پایونر را بخرم؟؟
    راستی از نظر دقت وکیفیت توی این رنج قیمت این امپ 5602 چطوره؟؟هم برای اسپیکر ها وساب....
    سلام
    دستت خالیه نمیخوای خرج کنی زیاد همین 5602 رو بگیر من با آقا امیر کلی صحبت کردیم راجب همین آمپلی گفت ببند مشکلی نداره ولی کنوود هم استوک 300 راحت گیر میاد 5602 هم من با t696 جی بی ال بستم صداش خوبه بد نیست

16. 2 کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •