شما سرویس FTTH (فیبر نوری تا منزل) خریداری کردید؟ اگر بله؛ با مراجعه به مرکز مخابراتی درخواست این آفر رو داشته باشید. اگر هم سرویس معمولی ADSL دارید که این آفر برای شما نیست.
شما سرویس FTTH (فیبر نوری تا منزل) خریداری کردید؟ اگر بله؛ با مراجعه به مرکز مخابراتی درخواست این آفر رو داشته باشید. اگر هم سرویس معمولی ADSL دارید که این آفر برای شما نیست.
سایت تست سرعت برای شما باز میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
برای من باز نمیشه.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
با سلام
شرکت آترین دارای مجوزارتباطات ثابت سروکو در نظر دارد شبکه بیت استریمAِDSL خود در استان تهران را از نظر سرعت ,latency و بروزینگ تست نماید لذا از دوستان علاقه مند دعوت به همکاری میگردد.
1- حداکثر خط مورد نیاز در هر مرکز دو مشترک میباشد.
2-به هر مشترک سه ماه اشتراک 16 مگ 2000 گیگ تخصیص می یابد.
3-مشترکین میبایست تست های روزانه خود را به شرکت ایمیل یا تلگرام نمایند.
4- هزینه دایری و جمع آوری برعهده شرکت میباشد.
تماس شرکت 02156367777
تلگرام جهت شرکت در تست مراکز 09197601356
- - - Updated - - -
با سلام
شرکت آترین دارای مجوزارتباطات ثابت سروکو در نظر دارد شبکه بیت استریمAِDSL خود در استان تهران را از نظر سرعت ,latency و بروزینگ تست نماید لذا از دوستان علاقه مند دعوت به همکاری میگردد.
1- حداکثر خط مورد نیاز در هر مرکز دو مشترک میباشد.
2-به هر مشترک سه ماه اشتراک 16 مگ 2000 گیگ تخصیص می یابد.
3-مشترکین میبایست تست های روزانه خود را به شرکت ایمیل یا تلگرام نمایند.
4- هزینه دایری و جمع آوری برعهده شرکت میباشد.
تماس شرکت 02156367777
تلگرام جهت شرکت در تست مراکز 09197601356
پینگ تایم من 2 روز روی 600-700 میچرخه و صفحات خیلی کند باز میشه اما دانلود سرعتش مثل قبله.
دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟ پشتیبانی که جواب درست نمیده ....
ساده ترین پیجا باز نمیشه پینگ ارور میده اسپید تست باز نمیشه اینستا افتضاح مشکل جیه
تا اینترنت میخواد از تمام پهنای باندی که داری استفاده کنی پینگ داغون میشه سرعت میرو رو نیم کیلوبایت چه مرگشه؟
پینگ من هم از امروز صبح 50 میلی ثانیه زیاد شده
امیدوار باشین محلتون فیبر نوری بکشن, از اون وقت خط و پینگ و سرعت عالی به نسبت قبل
Last edited by dadash42; 12-01-2019 at 08:25.
دوستان یه سوال
واسه بازکردن اکثر سایت ها رو قسمت TLC shakhand خیلی طول میده و با پینگ زیادی صفحات رو لود میکنه !
تو نت سرچ کردم چنتا راهکار داد ولی حل نشد
احساس میکنم از نت هست !!
دلیلش چی میتونه باشه ؟
من از ۱۶۰ گیگ حجم ماهانه ام الان ۴۵ گیگ دارم ولی سرعتم جوری شده انگار حجم تموم شده داره با سارعت ۱۲۸ باز میکنه در صورتی که پنل زده ۴۵ گیگ مونده فقط یه چیزی هست اون پایین ترافیک رزرو زده منفی -۵۳ گیگ این داستانش چیه؟ ترافیک منفی یعنی از ترافیک اصلیم کم کرده سرعت اومده پایین؟ کسی میدونه داستان چیه بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)