تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2197 از 4105 اولاول ... 1197169720972147218721932194219521962197219821992200220122072247229726973197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,961 به 21,970 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من تاریخ 93/1/26 فرم مربوط به معافیت کفالت رو پر کردم و هنوز چیزی برای من نیومده رو خود برگه نوشته زمان رسیدگی تا 2 ماه طول میکشه حالا به نظرتون احتمال داره کارش انجام شده باشه و چیزی برای من نیومده باشه به پلیس +10 مراجعه کنم چطوره

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها مشروب میخوردن توی پادگان اونوقت شما میگی تلویزیون نمیشه نگا کرد

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
    همیشه همین بوده یک عده خدمت رفته میان یک سری دروغ برای دیگران میگن که در نظر دیگران پر دل و جرات باشند.مشروب!! حتما پادگان بی صاحبی بوده یا عناصر دژبانش خیلی نادان بودند (سرباز های دژبان در برخی پادگانها برای چند روز تشویقی حاضرن تا طرف رو تا لباس زیرش لخت کنن ) یا با طرف هم پیاله بودند مرد حسابی تو خدمت از جماعت سرباز یک نخ سیگار بگیرن کلی دهن طرف رو سرویس می کنن همین الان تو خیابون از طرف یک بطری مشروب بگیرن طرف ۸۰ ضزبه شلاق حداقل داره بعد بچه ها در پادگان مشروب می خوردن حتما تا صبح هم دور پادگان ترانه های سوسن میخوندن.
    دوستانی که به زودی اعزام مییشد توجه کنید خدمت در بعضی جاها و بعضی ارگان ها حساسه و به مسولیتی که به شما میدن سرسری برخورد نکنین نمونه اش ۵ سربازی که در مرز توسط جیش العدل روبده شدند همگی در چادر خواب بوده و ترک پست نگهبانی کردند به هر حال به غلو نمایی و خالی بندی عده سرباز به خصوص سرباز صفر ها توجه نکنید.

3. 16 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم تو آسایشگاه تلویزیون داره؟ ما که اول تیر میریم اجازه میدن فوتبال های جام جهانی رو ببینیم؟
    اگه مسئول شبتون خوب باشه میزاره بی سرو صدا نگاه کنید.

تو آموزشی من یه بازی داشت که پاسبخش حدود ساعت 10.5 بود اومد گفت اونایی که میخوان فوتبال ببینن بی سرو صدا بیان ببینن.

سلام

من باز اومدم

میخواستم ببینم اینقر میگن بری سربازی دیگه برگردی نمیتونی درس بخونی واقعیت داره ؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا من چند نفر رو میشناسم اومدن مثل .... چسبیدن به درس !
    چرا نمیشه!

من خودم یکیش و چنتا از دوستان هم میتونم معرفی کنم.

البته من اون موقع برا این رفتم خدمت که مدت زمان خدمت داشت زیاد میشد و من 18 ماه خدمت کردم.

در کل اینا همش حرفه و نشونه تنبلی. آدم یه مقدار تلاش کنه در هر زمانی هر کاری رو میتونه انجام بده. البته قبل از خدمت بازده بیشتره تا بعد از خدمت.

بچه ها مشروب میخوردن توی پادگان اونوقت شما میگی تلویزیون نمیشه نگا کرد

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
    اونجا روی زمین یه ته سیگار ببینن کل سربازا میرن زیر سوال و همه رو مقصر میدونن ( تنبیه برای همه ، تشویق برای یکی ) چه برسه به شرب خمر

سلام دوستان من تاریخ 93/1/26 فرم مربوط به معافیت کفالت رو پر کردم و هنوز چیزی برای من نیومده رو خود برگه نوشته زمان رسیدگی تا 2 ماه طول میکشه حالا به نظرتون احتمال داره کارش انجام شده باشه و چیزی برای من نیومده باشه به پلیس +10 مراجعه کنم چطوره
    +10 پیگیری کن.

5. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منجیل نیروی زمینی داره یا نه؟؟ چون شنیدم فقط دریایی داره
    ببخشید دیر جواب میدم تو تهران خدمت می کنم و مشکل مرخصی دارم.بله منجیل یه تیپ نیروی زمینی ارتش داره و اون تیپ متعلق به لشکر 16 قزوین هست یعنی بعد از آموزشی اول باید به لشکر 16 قزوین تقسیم بشی بعدش اگر پارتی داشتی یا شانس داشتی بری منجیل

داره خودمونی میشه ALIREZA GOLDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    WORLD

پيش فرض

سلام همگی
    یکی از آشناهای ما نوزدهم همین ماه اعزامش بوده 05 بعد با یه نفر نظامی (در حد سرهنگ تموم ) صحبت کرده گفته سازمان زندان واست درست میکنم بیست روز دیگه باز برو دفترچه بفرست ! گفته تا خودتو به پادگان آموزشی معرفی نکنی سرباز حساب نمیشی !
    میخوام بدونم با توچه به سیستم یکپارچه نظام وظیفه و همچنین کد خوردن افراد از روی شماره کد ملی اونا آیا چنین چیزی ممکنه که دوباره دفترچه بفرسه ؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام همگی
    یکی از آشناهای ما نوزدهم همین ماه اعزامش بوده 05 بعد با یه نفر نظامی (در حد سرهنگ تموم ) صحبت کرده گفته سازمان زندان واست درست میکنم بیست روز دیگه باز برو دفترچه بفرست ! گفته تا خودتو به پادگان آموزشی معرفی نکنی سرباز حساب نمیشی !
    میخوام بدونم با توچه به سیستم یکپارچه نظام وظیفه و همچنین کد خوردن افراد از روی شماره کد ملی اونا آیا چنین چیزی ممکنه که دوباره دفترچه بفرسه ؟
    قبلا چند بار خودم و سایر دوستان در همین تاپیک گفتیم که تا قبل از آموزشی خیلی ها مخصوصا گردن کلفتها می تونن حتی تغییر نیرو بدن(مثلا از ارتش به سپاه)

اما بعد از ورود به آموزشی، کار خیلی سخت میشه و هر کسی قدرت جا به جایی نداره

(حالا اینکه پارتی شما بتونه یا نتونه رو من نمی تونم حدس بزنم)

9. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من دوستم دوره کد خورد با مدرک فوق دیپلم دوره ی توپخانه و موشک
    تقسیم افتاد توپخانه33سنندج
    جاش چطوریه خوبه یا بد؟

داره خودمونی میشه ALIREZA GOLDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    WORLD

پيش فرض

قبلا چند بار خودم و سایر دوستان در همین تاپیک گفتیم که تا قبل از آموزشی خیلی ها مخصوصا گردن کلفتها می تونن حتی تغییر نیرو بدن(مثلا از ارتش به سپاه)

اما بعد از ورود به آموزشی، کار خیلی سخت میشه و هر کسی قدرت جا به جایی نداره

(حالا اینکه پارتی شما بتونه یا نتونه رو من نمی تونم حدس بزنم)
    جدا از اینکه پارتی بتونه ، اصلا امکان اینکه دو بار دفترچه ارسال کرد وجود داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

جدا از اینکه پارتی بتونه ، اصلا امکان اینکه دو بار دفترچه ارسال کرد وجود داره ؟
    این سوالتو من نمیدونم

ولی این سازمان خیلی جای خوبی برای خدمت نیست از هرلحاظ،استراحت که نداری،مرخصی 3 روز یک روز !

اینارو بهش بگو،مگر این که توی اداره یا همون پادگان کچویی خدمت کنه به دور از زندان و زندانی و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

همیشه همین بوده یک عده خدمت رفته میان یک سری دروغ برای دیگران میگن که در نظر دیگران پر دل و جرات باشند.مشروب!! حتما پادگان بی صاحبی بوده یا عناصر دژبانش خیلی نادان بودند (سرباز های دژبان در برخی پادگانها برای چند روز تشویقی حاضرن تا طرف رو تا لباس زیرش لخت کنن ) یا با طرف هم پیاله بودند مرد حسابی تو خدمت از جماعت سرباز یک نخ سیگار بگیرن کلی دهن طرف رو سرویس می کنن همین الان تو خیابون از طرف یک بطری مشروب بگیرن طرف ۸۰ ضزبه شلاق حداقل داره بعد بچه ها در پادگان مشروب می خوردن حتما تا صبح هم دور پادگان ترانه های سوسن میخوندن.
    دوستانی که به زودی اعزام مییشد توجه کنید خدمت در بعضی جاها و بعضی ارگان ها حساسه و به مسولیتی که به شما میدن سرسری برخورد نکنین نمونه اش ۵ سربازی که در مرز توسط جیش العدل روبده شدند همگی در چادر خواب بوده و ترک پست نگهبانی کردند به هر حال به غلو نمایی و خالی بندی عده سرباز به خصوص سرباز صفر ها توجه نکنید.
    کاملا با شما مخالفم کاملا،شما مواردی رو ندید و دلیل بر اتفاق نیفتادنش نیست
    بنده سرباز 19 ماه خدمتم،در طول خدمتم مواردی که دوستمون گفتن و شما نغض کردید زیاد دیدم
    به شخصه ما سربازا تو شهر خودمون بودیم و تو یگان قلیون و کباب میزنیم
    هر شب قلیون به راهه،تو نمازخونه،ولی خیلی حواسمون هست خیلی
    اینجور نیست که دیگه مثه پادگان نظامی کره شمالی باشه
    کلا حرفم اینه:از خدمت برا خودتون غول درست نکنید،[حذف شد]
    Last edited by Ezel; 13-05-2014 at 23:30. دليل: ادبیات ناپسند

14. 5 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •