سلام دوستان من تاریخ 93/1/26 فرم مربوط به معافیت کفالت رو پر کردم و هنوز چیزی برای من نیومده رو خود برگه نوشته زمان رسیدگی تا 2 ماه طول میکشه حالا به نظرتون احتمال داره کارش انجام شده باشه و چیزی برای من نیومده باشه به پلیس +10 مراجعه کنم چطوره
سلام دوستان من تاریخ 93/1/26 فرم مربوط به معافیت کفالت رو پر کردم و هنوز چیزی برای من نیومده رو خود برگه نوشته زمان رسیدگی تا 2 ماه طول میکشه حالا به نظرتون احتمال داره کارش انجام شده باشه و چیزی برای من نیومده باشه به پلیس +10 مراجعه کنم چطوره
همیشه همین بوده یک عده خدمت رفته میان یک سری دروغ برای دیگران میگن که در نظر دیگران پر دل و جرات باشند.مشروب!! حتما پادگان بی صاحبی بوده یا عناصر دژبانش خیلی نادان بودند (سرباز های دژبان در برخی پادگانها برای چند روز تشویقی حاضرن تا طرف رو تا لباس زیرش لخت کنن ) یا با طرف هم پیاله بودند مرد حسابی تو خدمت از جماعت سرباز یک نخ سیگار بگیرن کلی دهن طرف رو سرویس می کنن همین الان تو خیابون از طرف یک بطری مشروب بگیرن طرف ۸۰ ضزبه شلاق حداقل داره بعد بچه ها در پادگان مشروب می خوردن حتما تا صبح هم دور پادگان ترانه های سوسن میخوندن.
دوستانی که به زودی اعزام مییشد توجه کنید خدمت در بعضی جاها و بعضی ارگان ها حساسه و به مسولیتی که به شما میدن سرسری برخورد نکنین نمونه اش ۵ سربازی که در مرز توسط جیش العدل روبده شدند همگی در چادر خواب بوده و ترک پست نگهبانی کردند به هر حال به غلو نمایی و خالی بندی عده سرباز به خصوص سرباز صفر ها توجه نکنید.
اگه مسئول شبتون خوب باشه میزاره بی سرو صدا نگاه کنید.
تو آموزشی من یه بازی داشت که پاسبخش حدود ساعت 10.5 بود اومد گفت اونایی که میخوان فوتبال ببینن بی سرو صدا بیان ببینن.
چرا نمیشه!
من خودم یکیش و چنتا از دوستان هم میتونم معرفی کنم.
البته من اون موقع برا این رفتم خدمت که مدت زمان خدمت داشت زیاد میشد و من 18 ماه خدمت کردم.
در کل اینا همش حرفه و نشونه تنبلی. آدم یه مقدار تلاش کنه در هر زمانی هر کاری رو میتونه انجام بده. البته قبل از خدمت بازده بیشتره تا بعد از خدمت.
اونجا روی زمین یه ته سیگار ببینن کل سربازا میرن زیر سوال و همه رو مقصر میدونن ( تنبیه برای همه ، تشویق برای یکی ) چه برسه به شرب خمر
+10 پیگیری کن.
ببخشید دیر جواب میدم تو تهران خدمت می کنم و مشکل مرخصی دارم.بله منجیل یه تیپ نیروی زمینی ارتش داره و اون تیپ متعلق به لشکر 16 قزوین هست یعنی بعد از آموزشی اول باید به لشکر 16 قزوین تقسیم بشی بعدش اگر پارتی داشتی یا شانس داشتی بری منجیل
سلام همگی
یکی از آشناهای ما نوزدهم همین ماه اعزامش بوده 05 بعد با یه نفر نظامی (در حد سرهنگ تموم ) صحبت کرده گفته سازمان زندان واست درست میکنم بیست روز دیگه باز برو دفترچه بفرست ! گفته تا خودتو به پادگان آموزشی معرفی نکنی سرباز حساب نمیشی !
میخوام بدونم با توچه به سیستم یکپارچه نظام وظیفه و همچنین کد خوردن افراد از روی شماره کد ملی اونا آیا چنین چیزی ممکنه که دوباره دفترچه بفرسه ؟
قبلا چند بار خودم و سایر دوستان در همین تاپیک گفتیم که تا قبل از آموزشی خیلی ها مخصوصا گردن کلفتها می تونن حتی تغییر نیرو بدن(مثلا از ارتش به سپاه)
اما بعد از ورود به آموزشی، کار خیلی سخت میشه و هر کسی قدرت جا به جایی نداره
(حالا اینکه پارتی شما بتونه یا نتونه رو من نمی تونم حدس بزنم)
سلام دوستان
من دوستم دوره کد خورد با مدرک فوق دیپلم دوره ی توپخانه و موشک
تقسیم افتاد توپخانه33سنندج
جاش چطوریه خوبه یا بد؟
جدا از اینکه پارتی بتونه ، اصلا امکان اینکه دو بار دفترچه ارسال کرد وجود داره ؟
این سوالتو من نمیدونم
ولی این سازمان خیلی جای خوبی برای خدمت نیست از هرلحاظ،استراحت که نداری،مرخصی 3 روز یک روز !
اینارو بهش بگو،مگر این که توی اداره یا همون پادگان کچویی خدمت کنه به دور از زندان و زندانی و ...
کاملا با شما مخالفم کاملا،شما مواردی رو ندید و دلیل بر اتفاق نیفتادنش نیست
بنده سرباز 19 ماه خدمتم،در طول خدمتم مواردی که دوستمون گفتن و شما نغض کردید زیاد دیدم
به شخصه ما سربازا تو شهر خودمون بودیم و تو یگان قلیون و کباب میزنیم
هر شب قلیون به راهه،تو نمازخونه،ولی خیلی حواسمون هست خیلی
اینجور نیست که دیگه مثه پادگان نظامی کره شمالی باشه
کلا حرفم اینه:از خدمت برا خودتون غول درست نکنید،[حذف شد]
Last edited by Ezel; 13-05-2014 at 23:30. دليل: ادبیات ناپسند
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)