تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2197 از 3745 اولاول ... 1197169720972147218721932194219521962197219821992200220122072247229726973197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,961 به 21,970 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه r32A.j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    3LL]-[

پيش فرض

شبانه از سرورهای داخلی محدود نمیشه چند شبه !

2. 2 کاربر از r32A.j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرویس 2 مگابیت در استفاده شبانه حدود 1 مگ سرعت داره (بین 32 تا 256 کیلوبایت) که سرعت الانتون نرماله

ولی اینکه با همین سرویس 2 مگابیت در استفاده شبانه با سرعت 5 مگابیت کار میکنید یعنی در ساعات رایگان هم محدودیتی در استفاده درون شبکه ای ندارید

نمیدونم خطتتون رو چند مگ بسته شده ولی ممکنه تبادل در مرکزتون زیاد باشه چون طبق اطلاعیه تا نهایت کشش خط میتونید استفاده کنید و اگر مشکل از پهنای باند مرکز باشه احتمالا به زودی رفع میشه

اینم در نظر بگیرید تمام مراکز نمیتونن طبق این اطلاعیه عمل کنند ، ما مراکزی داریم که 2 تا 4 مگ پهنای باند دارند و 200 کاربر فعال ، بعضی از کاربرها سرویس 1 تا 2 مگ خریدند و خط ها روی 6 تا 8 مگ بسته شدن و عملا نمیتونن بیشتر از پهنای باند مرکز سرعت داشته باشند

علت تاخیر هم همینه ، افزایش پهنای باند مراکز با تایید مخابرات صورت میگیره ، خطوط stm-1 در مخابرات مرکز استان ها دایر میشه و از آنجا با تایید مخابرات به مراکز دیگر در سطح شهر یا استان انتقال داده میشه ، شرکت نمیتونه سر خود پهنای باند مراکز رو افزایش بده

این مشکلی هست که باعث میشه نتونن این بخش نامه رو سریع در همه مراکز عملی کنند.

دوستی اشاره کرد زمان محدودیت سریع اعمال میشه بله چون کار چند دقیقه است و اعمال محدودیت در اکانتینگ کلی کاربرها ، ولی زمان افزایش باید هر مرکز جداگانه تاییدیه بگیره و نامه نگاری اداری و روند چوب لای چرخ گذاشتن های مخابرات رو طی کنه !!!

شاید بهتر بود این اطلاعیه رو زمانی اعلام میکردند که تاییدیه تعدادی از مراکز اخذ شده باشه یا زمانش را به چند ماه بعد موکول میکردند

در هر صورت مراکزی که مشکل کمبود پهنای باند ندارند سریعا راه اندازی شده و این پهنای باند باقی مانده و بدون استفاده که شرکت خریده و بی مصرف مونده بین کاربرهایی که استفاده میکنند تقسیم میشه و عملا هم کاربر اون مراکز راضی میشه هم شرکت از نهایت هزینه ای که برای خرید پهنای باند کرده استفاده میکنه
    من دیشب بهشون زنگ زدم گفتند که در شب محدودیت اعمال می شه و من دز روز سرعت دانلود 700 یا 800 است در صورتی که ساعت 12:30 به بعد سرعت به روی 256 می ره حداقل می تونم بگم جایی که من هستم هنوز اعمال نشده.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

والا من قبلا مشترک آسیاتک بودم بعلت نویز زیاد خطم میپرید ولی رفتم مخابرات یه کوچولو SNR بهتر شد
    الان که دوباره برگشتم SNR رو 10 ایناس و خطم طبق گفته آسیاتک بیشتر از 2مگ نمیکشه،اونجور که گفت از مرکزم استعلام کردن مشگل از آسیاتک نبوده!
    حالا میخوام قبل اینکه مشگل جدی بشه بتونم حل کنم تا مثه دفعه قبل که مشترک آسیاتک بودم اذیت نشم
    من DSL BOX دارم و سرعت دانلود شبانه ام هم 250 اینا هست
    چه برنامه ای داری؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان باصفا
    ما سه نفر بودیم که از پارس زدیم بیرون و اومدیم آسیا
    تمام کارهای تخلیه و رانژه رو خودم حضوری انجام دادم - مثلا وقتی پارس انلاین فرم تخلیه رو زد بعد چند دقیقه رفتم مخابرات و تخلیه کردم
    - از اونجا تلفنی هم زنگ زدم اسیا تک و ثبت ناممون کرد - از دوباره به مخابراتیه گفتم رانژه کن - خلاصه ساعت 6 عصر اینترنت ما وصل شد - ولی پدری ازم در اومد ( البته اینا دو سه روزی طول کشید )
    یکی از ما 512 شش گیگ گرفت - یکی هم 1 مگ شش گیگ - و من هم 2 مگ شش گیگ گرفتم
    - اقا وقتی کانکت شدیم سرعت همه ماها روی 6 مگ بود و 700 تا دانلود میکردیم

زنگ زدم به پشتیبانی - بش گفتم خطم روی پارس انلاین با 16 مگ هم مشکلی نداشته و گفت که ما نهایتش تا 12 داریم ولی نمیتونم بهت 12 بدم - ولی واست 10 رو فعال میکنم - و سرعت دانلود ما شد 1200 تا
    شب اول که از 5 تا 8 صبح که دانلود کردم - 9 گیگ واسم دانلود رایگان داشت
    ولی دیشب چک کردم 6 گیگ بیشتر دانلود نکرده - و الان توی استاتوس مودم رو نگاه میکنم خطم روی 6 مگ بسته شده
    به نظرتون چیکار کنم ؟‌ باشون تماس بگیرم و یا اینکه دلیل خاصی داره ؟‌

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من دیشب بهشون زنگ زدم گفتند که در شب محدودیت اعمال می شه و من دز روز سرعت دانلود 700 یا 800 است در صورتی که ساعت 12:30 به بعد سرعت به روی 256 می ره حداقل می تونم بگم جایی که من هستم هنوز اعمال نشده.
    تو روز که اصلا محدودیت نداریم که بخوان حذفش کنن
    واسه من دیشب محدودیت نداشت و ساعتی 1.5gig دانلود داشتم از سرور داخلی

8. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان باصفا
    ما سه نفر بودیم که از پارس زدیم بیرون و اومدیم آسیا
    تمام کارهای تخلیه و رانژه رو خودم حضوری انجام دادم - مثلا وقتی پارس انلاین فرم تخلیه رو زد بعد چند دقیقه رفتم مخابرات و تخلیه کردم
    - از اونجا تلفنی هم زنگ زدم اسیا تک و ثبت ناممون کرد - از دوباره به مخابراتیه گفتم رانژه کن - خلاصه ساعت 6 عصر اینترنت ما وصل شد - ولی پدری ازم در اومد ( البته اینا دو سه روزی طول کشید )
    یکی از ما 512 شش گیگ گرفت - یکی هم 1 مگ شش گیگ - و من هم 2 مگ شش گیگ گرفتم
    - اقا وقتی کانکت شدیم سرعت همه ماها روی 6 مگ بود و 700 تا دانلود میکردیم

زنگ زدم به پشتیبانی - بش گفتم خطم روی پارس انلاین با 16 مگ هم مشکلی نداشته و گفت که ما نهایتش تا 12 داریم ولی نمیتونم بهت 12 بدم - ولی واست 10 رو فعال میکنم - و سرعت دانلود ما شد 1200 تا
    شب اول که از 5 تا 8 صبح که دانلود کردم - 9 گیگ واسم دانلود رایگان داشت
    ولی دیشب چک کردم 6 گیگ بیشتر دانلود نکرده - و الان توی استاتوس مودم رو نگاه میکنم خطم روی 6 مگ بسته شده
    به نظرتون چیکار کنم ؟‌ باشون تماس بگیرم و یا اینکه دلیل خاصی داره ؟‌
    سلام من روز اول سرعتم روی 256 بود هی زنگ می زدم می گفت خط شما بیشتر از 2 مگ نمی کشه بعد یه مدتی گذشت سرعت رفت روی 400 و خورده ای منم گیر سه پیچ داشتم که حتما سرعتم تا انجا که میشه بالا بره هی من زنگ می زدم هی اونها می گفتند نمی کشه منم اینقدر زنگ می زدم تا توی پشتیانی یک ادم خوب گوشی رو برداره کارم رو راه بندازه فلسفه شون این بود اگه خط رو بالاتر ببندیم مدام قطع و وصل میشه.منم هی زنگ می زدم تا روی 10 بستن خیالم راحت شد گفتم دیگه بالاتر نیست تا اینکه متوجه شدم 12 هم دارن باز گیر سه پیچ که ببندن روی 12.الان روی 12 است.خط من فیبر نوری است اهواز مرکز انقلاب سرعت دانلود توی روز 700 تا 800 و در شب 256 .دیشب زنگ زدم می گن شب محدود می کنن.شبی دو تا فیلم می تونم دانلود کنم الان هاردم پر فیلمه دیگه شب ها نمی زارم روی دانلود. تجربه من می گه صبح تنوع در پشتیبانی بیشتر است صبح ها خانم ها و ظهر به بعد اقابون.در شب اگر بهشون زنگ بزنی و نگذارند دیگه زنگ نزن چون احتمال خیلی قوی خود شخص قبلی گوشی رو برمی داره.خانم ها بهتر راه می یان البته بعضی هاشون بد قلق هستند باید قطع کنی دوباره بگیری. اینم مشخصات خطم:

10. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

می آی اَتِن شِن پِلیز؟
    من نتم 512 هستش و خطم روی 4 مگ بسته شده .چند شبی هست که سرعت دانلود اومده تقریبا روی 400 .فکر میکندی سرعت رو با توجه به اکانت میدن یا خط ؟یعنی اگر من 2 یگ هم بگیرم سرعت دانلودم همین هست یا نه؟

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

ای پی ثابت باعث بهبود کیفیت میشه یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من روز اول سرعتم روی 256 بود هی زنگ می زدم می گفت خط شما بیشتر از 2 مگ نمی کشه بعد یه مدتی گذشت سرعت رفت روی 400 و خورده ای منم گیر سه پیچ داشتم که حتما سرعتم تا انجا که میشه بالا بره هی من زنگ می زدم هی اونها می گفتند نمی کشه منم اینقدر زنگ می زدم تا توی پشتیانی یک ادم خوب گوشی رو برداره کارم رو راه بندازه فلسفه شون این بود اگه خط رو بالاتر ببندیم مدام قطع و وصل میشه.منم هی زنگ می زدم تا روی 10 بستن خیالم راحت شد گفتم دیگه بالاتر نیست تا اینکه متوجه شدم 12 هم دارن باز گیر سه پیچ که ببندن روی 12.الان روی 12 است.خط من فیبر نوری است اهواز مرکز انقلاب سرعت دانلود توی روز 700 تا 800 و در شب 256 .دیشب زنگ زدم می گن شب محدود می کنن.شبی دو تا فیلم می تونم دانلود کنم الان هاردم پر فیلمه دیگه شب ها نمی زارم روی دانلود. تجربه من می گه صبح تنوع در پشتیبانی بیشتر است صبح ها خانم ها و ظهر به بعد اقابون.در شب اگر بهشون زنگ بزنی و نگذارند دیگه زنگ نزن چون احتمال خیلی قوی خود شخص قبلی گوشی رو برمی داره.خانم ها بهتر راه می یان البته بعضی هاشون بد قلق هستند باید قطع کنی دوباره بگیری. اینم مشخصات خطم:

من هم اهوازیم- مرکز مدرسیم
    الان زنگ زدم یه خانمی جواب داد- گفتمش ده مگ میخوام - گفت باید سرویس بالاتر بخری- خلاصه بش گفتم پارس انلاین 16 مگ بهم داده بود -خلاصه بهم ده مگ داد - حالا نمیدونم باز برش میگردونن به 6 مگ
    نمیدونم سرعت دانلودم تو رایگان چقدره - ولی میدونم شب اول 9 گیگ بهم داده - و با برنامه نگاه کردم میانگین سرعت روی 700 تا بوده
    دیشب هم که بهم 6 گیگ داده بود - سرعت روی 400 بوده
    حالا سوالم اینجاست از کجا بفهمم محدود میشم یا نه ؟‌
    به نظر من با صرفه ترین تعرفش 512 با ترافیک 60 گیگ هستش - واقعا مفته - ساعت دانلودش هم 2 تا 8 هستش
    بابا توی دانلود رایگان دانلود 100 کیلو هم باشه باز نعمتی هستش - از پارس انلاین که بهتره
    اقا یه نگاه به این مشخصات بندازید ببین وضعیت ما چطوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •