استقلال لیاقتش را داشته که قهرمان شده
ابراهیم زاده: فقط به خاطر تفاضل گل دوم شدیم
منصور ابراهيمزاده پس از شكست تيمش در جمع خبرنگاران اظهار كرد: ابتدا بايد بگويم از ارايهي يك فوتبال پاك خوشحالم. ما با آنكه دو تيم صنعتي بوديم، اما بازي جوانمردانهاي را انجام داديم. در هر صورت پيش از بازي ذهنيتهايي به وجود آمده بود تا خيليها در خارج از زمين در روياي قهرماني بودند. اما، اگر همين تلاش در درون زمين بود، ما در واقعيت قهرمان ميشديم.
وي افزود: ما امروز براي قهرماني نجنگيديم و اين تيم فولاد بود كه قهرمانانه جنگيد و آنها كاري كه تيم ما انجام نداد را به خوبي انجام دادند. در هر صورت برخي از همين تصورات سبب شد كه بازيكنان ما فكر كنند امروز فولاديها در زمين راه ميروند و انگيزهي خود را از دست دادند.
ابراهيمزاده ادامه داد: در هر صورت ما بايد از اين پس به جام حذفي فكر كنيم. البته اگر بازي امروز را ببينيد درست است كه ما چهار گل خورديم اما، پس از گل اول موقعيتهاي زيادي ايجاد كرديم و حتي بر مبناي تغيير سيستم گل مساوي را هم به ثمر رسانديم اما، بر روي ضربات كرنر كه يارگيريها مشخص است، بازيكنان ما اشتباه كردند و پس از گل سوم هم كاملا طبيعي بود كه ما هجوميتر بازي كنيم و حريف بتواند شانسهاي بيشتري بر روي دروازهي ما ايجاد كند.
سرمربي تيم ذوب آهن دربارهي شايستگي تيم استقلال براي قهرماني ليگ برتر نيز گفت: آنها اكنون قهرمان هستند و حتما لياقت آن را داشتهاند.
سرمربي تيم ذوب آهن اصفهان گفت: قبل از آنكه رقابتهاي ليگ برتر آغاز شود ما هدفگذاري انجام داده بوديم كه يكي از اهداف ما رسيدن به مسابقات ليگ قهرمانان آسيا با كسب يكي از جايگاههاي اول تا سوم ليگ و يا قهرماني جام حذفي بود. اكنون هم تيم ما تنها به دليل تفاضل گل دوم شده است و ما بايد به موفقيتهاي آينده فكر كنيم. در هر صورت در سالهاي آينده كسي نميپرسد كدام تيم دوم شد و همه ميگويند استقلال قهرمان شد.
ابراهيمزاده دربارهي اينكه تيم ذوب آهن امروز با استرس بازي كرد نيز گفت: به هيچعنوان ما از ابتداي بازي با استرس وارد زمين نشديم. شايد پس از گل او كمي استرس داشتيم اما، در واقع آنچه كه من ديدم نوعي بيتفاوتي در ميان بازيكنان ذوب آهن بود. البته نميخواهم اين كلمهي بيتفاوتي به واژههاي ديگري معنا شود بلكه منظورم اين است كه بازيكنان ذوب آهن نتوانستند آن انگيزهي بالفعلي را كه در ميان بازيكنان فولاد وجود داشت، به نمايش بگذارند. بازيكنان ذوب آهن استرس نداشتند بلكه بيتفاوت و بدون انگيزهي قهرماني بازي كردند. البته من پس از نيم فصل و حتي زماني كه اين جايگاه را نداشتيم، گفتم كه تيم ما قهرمان است. زماني كه از من دليلش را پرسيدند، گفتم به آن دليل كه ما بر خلاف تيمهاي تهراني آن مقدار تماشاگر و توجه رسانهاي را نداشتيم. اما، با مديريت و برنامهريزي كه داشتيم، در ليگ موفق بوديم و به همين دليل ميگويم كه ما امسال قهرمان هستيم. شايد اين نخستين باري است كه قهرمان ليگ برتر با تفاضل گل مشخص ميشود.
ابراهيمزاده افزود: من فكر همه چيز را كرده بودم و تيم خود را با اين تفكر كه مساوي به درد نميخورد و ما بايد با اين تفكر كه استقلال پيام را شكست داده، به ميدان برويم بازي كنيم اما، در زمان بازي بازيكنان ذوب آهن اين موضوع را فراموش كردند و به جاي آن كه خودمان به خودمان انرژي بدهيم انرژي منفي گرفتيم. اما، در هر صورت از ارايهي يك فوتبال پاك و جوانمردانه خوشحالم، ضمن آن كه به هيچ عنوان از بازيكنان ذوب آهن راضي نيستم چرا كه آنها در طول فصل تواناييهاي بسياري را از خود به نمايش گذاشتند.