تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2197 از 2376 اولاول ... 11971697209721472187219321942195219621972198219922002201220722472297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,961 به 21,970 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

شادی هواداران آبی در سطح تهران
    با قهرماني تيم استقلال تهران، بسياري از طرفداران اين تيم در خيابان‌هاي تهران به جشن و شادماني پرداختند. در شرايطي كه ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال تهران و پيام در مشهد برگزار مي‌شد اما هواداران اين تيم پس از پايان رقابت‌هاي هفته سي‌و چهارم ليگ برتر و قهرماني تيم استقلال، به خيابان‌هاي تهران آمدند و به شادي پرداختند. هواداران تيم استقلال در مناطقي از تهران به خيابان‌ها آمده و با به صدا درآوردن بوق ماشين‌ها به شادماني مشغول هستند.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قسم می خورم مذاکره ای با سپاهان نداشتم
    قلعه نویی: این قهرمانی تقدیم جلالی

سرمربي استقلال تهران پس از پيروزي برابر پيام خراسان در نشست خبري گفت: خدا را شاكرم كه در پايان يك فصل با تحمل فشارهاي بسيار، استقلال قهرمان ليگ شد و بدانيد سهم اميرقلعه‌نويي در اين قهرماني كمترين سهم بود.
    وي گفت: اين قهرماني را به مردم خوب خوزستان و مجيد جلالي تقديم مي‌كنم كه به راستي جلالي به ما درس معرفت داد و سهم زيادي در اين قهرماني دارد.
    وي با اشاره به فوتبال تيم پيام گفت: پيام در اين بازي نمايش قابل قبولي داشت و متاسفم كه اين تيم خوب خراساني به ليگ دسته يك سقوط كرد.
    قلعه‌نويي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد چقدر قهرماني استقلال را پاك مي‌دانيد، گفت: چنين سوالي را جواب نمي‌دهم.
    وي با تشكر از بازيكنانش گفت: آنها تلاش قابل قبولي داشتند و اگر كمي دقت مي‌كردند، در آن لحظات پاياني اين قدر فشار تحمل نمي‌كرديم.
    وي در پاسخ به سوالي در خصوص سطح فني ليگ امسال گفت: ليگ خوبي داشتيم ولي معتقدم در بعضي زمان‌ها، فشار زيادي روي تيم‌ها آمد و شايد همين مساله باعث نتايج نه چندان خوب نماينده‌هاي ما در ليگ قهرمانان شد.
    قلعه‌نويي درمورد برنامه تيم استقلال در جام حذفي گفت: در آن مسابقات هم به دنبال قهرماني هستيم ولي صددرصد از نفراتي استفاده مي‌كنيم كه كمتر به آنها در ليگ بازي رسيده است.
    سرمربي تيم استقلال در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه از اتفاقات اخير فوتبال ايران چه درسي گرفته‌ايد، گفت: اتفاقات اين سه هفته اخير به من درس خوبي داد و ياد گرفتم كه در اين گونه موارد سكوت خيلي كمك مي‌كند و قول مي‌دهم كه در سال آينده، اين روش را بيشتر استفاده كنم.
    قلعه‌نويي در پاسخ به سوالي در رابطه با مذاكره‌اش را با سپاهان اصفهان گفت: به همين امام رضا (ع) قسم مي‌خورم با هيچ تيمي مذاكره نكرده‌ام و اعتقاد دارم وقتي با تيمي قرارداد دارم با هيچ تيمي صحبت نمي‌كنم.
    وي درباره فصل آينده استقلال نيز گفت: مديرعامل باشگاه دو مرتبه از من در اين رابطه سوال كرده اما، قرار گذاشتيم پس از اين بازي در اين رابطه صحبت كنيم اما هميشه گفته‌ام كه سرباز استقلال هستم و دوست دارم به اين تيم كمك كنم و تا جايي در استقلال مي‌مانم كه ببينم مي‌توانم براي تيم محبوبم موثر باشم و زماني كه خلاف اين باشد، جاي خودم را به جوان‌ترها مي‌دهم.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال لیاقتش را داشته که قهرمان شده
    ابراهیم زاده: فقط به خاطر تفاضل گل دوم شدیم
    منصور ابراهيم‌زاده پس از شكست تيمش در جمع خبرنگاران اظهار كرد: ابتدا بايد بگويم از ارايه‌ي يك فوتبال پاك خوشحالم. ما با آنكه دو تيم صنعتي بوديم، اما بازي جوانمردانه‌اي را انجام داديم. در هر صورت پيش از بازي ذهنيت‌هايي به وجود آمده بود تا خيلي‌ها در خارج از زمين در روياي قهرماني بودند. اما، اگر همين تلاش در درون زمين بود، ما در واقعيت قهرمان مي‌شديم.
    وي افزود: ما امروز براي قهرماني نجنگيديم و اين تيم فولاد بود كه قهرمانانه جنگيد و آنها كاري كه تيم ما انجام نداد را به خوبي انجام دادند. در هر صورت برخي از همين تصورات سبب شد كه بازيكنان ما فكر كنند امروز فولادي‌ها در زمين راه مي‌روند و انگيزه‌ي خود را از دست دادند.
    ابراهيم‌زاده ادامه داد: در هر صورت ما بايد از اين پس به جام حذفي فكر كنيم. البته اگر بازي امروز را ببينيد درست است كه ما چهار گل خورديم اما، پس از گل اول موقعيت‌هاي زيادي ايجاد كرديم و حتي بر مبناي تغيير سيستم گل مساوي را هم به ثمر رسانديم اما، بر روي ضربات كرنر كه يارگيري‌ها مشخص است، بازيكنان ما اشتباه كردند و پس از گل سوم هم كاملا طبيعي بود كه ما هجومي‌تر بازي كنيم و حريف بتواند شانس‌هاي بيشتري بر روي دروازه‌ي ما ايجاد كند.
    سرمربي تيم ذوب آهن درباره‌ي شايستگي تيم استقلال براي قهرماني ليگ برتر نيز گفت: آنها اكنون قهرمان هستند و حتما لياقت آن را داشته‌اند.
    سرمربي تيم ذوب آهن اصفهان گفت: قبل از آنكه رقابت‌هاي ليگ برتر آغاز شود ما هدف‌گذاري انجام داده بوديم كه يكي از اهداف ما رسيدن به مسابقات ليگ قهرمانان آسيا با كسب يكي از جايگاه‌هاي اول تا سوم ليگ و يا قهرماني جام حذفي بود. اكنون هم تيم ما تنها به دليل تفاضل گل دوم شده است و ما بايد به موفقيت‌هاي آينده فكر كنيم. در هر صورت در سال‌هاي آينده كسي نمي‌پرسد كدام تيم دوم شد و همه مي‌گويند استقلال قهرمان شد.
    ابراهيم‌زاده درباره‌ي اينكه تيم ذوب آهن امروز با استرس بازي كرد نيز گفت: به هيچ‌عنوان ما از ابتداي بازي با استرس وارد زمين نشديم. شايد پس از گل او كمي استرس داشتيم اما، در واقع آنچه كه من ديدم نوعي بي‌تفاوتي در ميان بازيكنان ذوب آهن بود. البته نمي‌خواهم اين كلمه‌ي بي‌تفاوتي به واژه‌هاي ديگري معنا شود بلكه منظورم اين است كه بازيكنان ذوب آهن نتوانستند آن انگيزه‌ي بالفعلي را كه در ميان بازيكنان فولاد وجود داشت، به نمايش بگذارند. بازيكنان ذوب آهن استرس نداشتند بلكه بي‌تفاوت و بدون انگيزه‌ي قهرماني بازي كردند. البته من پس از نيم فصل و حتي زماني كه اين جايگاه را نداشتيم، گفتم كه تيم ما قهرمان است. زماني كه از من دليلش را پرسيدند، گفتم به آن دليل كه ما بر خلاف تيم‌هاي تهراني آن مقدار تماشاگر و توجه رسانه‌اي را نداشتيم. اما، با مديريت و برنامه‌ريزي كه داشتيم، در ليگ موفق بوديم و به همين دليل مي‌گويم كه ما امسال قهرمان هستيم. شايد اين نخستين باري است كه قهرمان ليگ برتر با تفاضل گل مشخص مي‌شود.
    ابراهيم‌زاده افزود: من فكر همه چيز را كرده بودم و تيم خود را با اين تفكر كه مساوي به درد نمي‌خورد و ما بايد با اين تفكر كه استقلال پيام را شكست داده، به ميدان برويم بازي كنيم اما، در زمان بازي بازيكنان ذوب آهن اين موضوع را فراموش كردند و به جاي آن كه خودمان به خودمان انرژي بدهيم انرژي منفي گرفتيم. اما، در هر صورت از ارايه‌ي يك فوتبال پاك و جوانمردانه خوشحالم، ضمن آن كه به هيچ عنوان از بازيكنان ذوب آهن راضي نيستم چرا كه آنها در طول فصل توانايي‌هاي بسياري را از خود به نمايش گذاشتند.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال قهرمان هشتمين دوره‌ي ليگ برتر فوتبال ايران شد
    معجزه ژنرال

تيم فوتبال استقلال تهران به مقام قهرماني رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال ايران دست يافت. استقلال تهران كه پيش از اين در فصل 84-85 و با مربي‌گري امير قلعه‌نويي به مقام قهرماني ليگ برتر دست يافته بود، امروز با غلبه يك بر صفر بر پيام و با توجه به شكست ذوب‌آهن در برابر فولاد خوزستان به مقام قهرماني رقابت‌هاي ليگ برتر دست يافت. تک گل استقلال در دقيقه 42 توسط فابيو جانواريو به ثمر رسيد. استقلال در فصل‌هاي 80-81 و 82-83 مقام نايب قهرماني را كسب كرده و در فصل 84-85 هم عنوان قهرماني اين مسابقات را بدست آورده بود. با اين قهرماني استقلال در كنار پرسپوليس به عنوان پرافتخارترين تيم رقابت‌هاي ليگ برتر دست پيدا كرد. اين دو تيم تا به حال دو بار عنوان قهرماني رقابت‌هاي ليگ برتر را به دست آورده‌اند و تيم‌هاي پاس، سپاهان، فولاد خوزستان و سايپا هم ديگر قهرمانان اين مسابقات بوده‌اند. هم‌چنين در پايان هشتمين دوره ي ليگ برتر فوتبال ايران تيم‌هاي استقلال تهران، ذوب‌آهن و مس كرمان سه سهميه فصل‌ آينده ليگ قهرمانان آسيا را كسب كردند و تيم‌هاي برق‌شيراز، داماش گيلان و پيام مشهد به ليگ دسته يك سقوط كردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالی ها نفری 100 میلیون و یک ماشین هدیه می گیرند
    واعظ: برای فصل بعد با قلعه نویی صحبت می کنم

امير واعظي آشتياني پس از قهرماني استقلال در جمع خبرنگاران گفت: بعضي‌ها ابتداي فصل براي ما حاشيه ايجاد كردند و مانع قهرماني استقلال مي‌شدند اما، مشيت الهي اين بود كه امروز در جوار مرقد امام رضا (ع) استقلال قهرمان ليگ شود. وي ادامه داد: امام رضا به ما كمك كرد كه قهرمان شويم و به راستي وجود مرقد امام هشتم براي ايرانيان يك غنيمت و امتياز است. واعظي آشتياني در رابطه با وضعيت امير قلعه‌نويي براي فصل آينده گفت: امير قلعه‌نويي در قلب من است و براي فصل آينده هم بايد با هم بيشتر صحبت كنيم. امروز را هيچ‌گاه فراموش نخواهم كرد و اين قهرماني بسيار دل چسب بود. علاوه بر يك خودرويي كه بابت قهرماني به بازيكنان استقلال قول داده بوديم، انصاري 100 ميليون پاداش ديگر هم اختصاص داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •