سلام بچه ها
اگرکسی ناپیوسته باشه و سر3سال تمام نکنه و6ماه اضافه سنوات بهش بدن (ترم بهمن و ترم تابستان)
آیا بازهم 1سال پس از فارغ التحصیلی زمان داریم ؟ یا این مدت به دلیل استفاده از سنوات تحصیلی کم میشه؟
تشکر![]()
سلام بچه ها
اگرکسی ناپیوسته باشه و سر3سال تمام نکنه و6ماه اضافه سنوات بهش بدن (ترم بهمن و ترم تابستان)
آیا بازهم 1سال پس از فارغ التحصیلی زمان داریم ؟ یا این مدت به دلیل استفاده از سنوات تحصیلی کم میشه؟
تشکر![]()
Last edited by alaatash; 11-05-2014 at 12:38.
از همش درست تر هم همون ارتش هست به خدا !!!!
شما ارتش بودی؟
سلام..
ما امروز این دفترچه اعزام به خدمت رو گرفتم..
9 صفحه برگه واسه پر کردن و تکمیل کردن داره...کسی میدونه منی که شامل هیچ معافیت و کفالتی و... نمیشم...فقط باید کدوم صفحات رو تکمیل کنم ؟
بعدش حتما باید تو سپه حساب باز کنم ؟ چرا ؟ و حتما عکسم باید سیاه و سفید باشه...؟
همچنین دو روز بعد باید برم از کجا پرینت برگه سبز یا سفید ام رو بگیرم که تاریخ اعزام مشخص بشه ؟
تشکر..
دوستان یه سوال مهم تو آسایشگاه تلویزیون داره؟ ما که اول تیر میریم اجازه میدن فوتبال های جام جهانی رو ببینیم؟
درود
شما باید "برگه مشمول" و "معاینه اولیه مشمول" و "واکسیناسیون" (فکر کنم برگه 1 و 2 و 5 بشه) رو تکمیل بکنید.
حتما باید حساب بانک سپه باشه
عکس میتونه رنگی زمینه سفید باشه
بقیه مراحل هم توی دفتر پلیس+10 انجام میشه...
بله تلویزون داره اما فکر کنم که اغلب بازی ها به وقت ایران به شب بخوره و در تایم خاموشی باشه و اجازه دیدن تلویزون بهتون ندن.
ارتش هم جاهای بسیار نامناسب داره که رفتار کادرش بسیار زننده است و فکر می کننی که اینها بوی از آدمیت نبردن.
Last edited by mani6606; 12-05-2014 at 07:26.
سلام
من باز اومدم
میخواستم ببینم اینقر میگن بری سربازی دیگه برگردی نمیتونی درس بخونی واقعیت داره ؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا من چند نفر رو میشناسم اومدن مثل .... چسبیدن به درس !![]()
بچه ها مشروب میخوردن توی پادگان اونوقت شما میگی تلویزیون نمیشه نگا کرد
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)