اخرین نسخه فری joon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین نسخه فری joon
اره عزیز تا هفت هست
باید بزاری 6.57
سلام دوستان .
توی سایت پارس آنلاین یه بخشی هست به نام " درخواست ADSL ویژه مجتمع ها ی تجاری و مسکونی " ، که برای مجتمع هایی که مشکل دریافت خدمات دارن ، تجهیزات خاصی نصب میکنن .
کسی اطلاعی از این موضوع و هزینه اون داره ؟
کسی خبر نداره امسال عیدی چی می خوان بدن؟
اصلا عیدی میدن؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
برای من چند روزه p p t p , L2TP مسدود شده شما مشکلی با v.p ندارید؟![]()
آقا چرا هیشکس جواب منو نمیده اینجا ، سرور خوب برای دانلود درشب معرفی کنید ، همین !! خودتون از چه سایتی 1 گیگ یا 2 گیگ میگیرید؟؟؟
من سرعتم تو شب داغونه تا شبی 30 مگ هم داشتم ، میخام بینم سرورم خرابه یا مشکل از اکانت خودمه .البته بعضی شبای دیگه همون فایلو گذاشتم شبی 500 مگ هم گرفته که البته اونم آش دهنسوزی نیست ولی به نسبت 30 مگ خیلی های اسپید بوده .
در ضمن اکانت من تسته یعنی 256 رایگان گرفتم ازشون ، ممکنه اگه سرویس ازشون بخرم ، سرعتش بهتر شه . کسی اکانت تست نگرفته ؟؟؟؟؟؟
تو روخدا راهنماییم کنید ، جون ...
من اکثر دانلودهام رو از سرور هیپ فایل انجام میدم.بخصوص اگه اکانت قانونی داشته باشید سرعتش خیلی خوبه.
بهترین سرویس محدود پارس برای دانلود سرویس 1024 هست که حداقل شبی 2 گیگابایت میشه باهاش دانلود کرد.با سرویس 128 یا 256 و حتی در خیلی از شهرها با سرویس 512 نمیشه انتظار زیادی برای دانلود شبانه داشت.
این پارس انلاین عجب زرنگ و سیاست مداری هست !
سرعت دانلود من همیشه با 128 روی 180 بود همین که اس ام اس اومد که 80% حجمت تموم شده از اون به بعد سرعت شده بود روی 310-320 تا !
بعد من حجمم تموم شد نامحدود گرفتم 128 سرعتم روی 130 هست میزارن یعنی همون یک مگابیت !
دوست من شما نوشتن 1.5 MBPS منظورتون ک کردم 1.5 مگابیت هست !
بعد الان میگین 1.5 مگابایت !
خاب معلومه مگابیت کجا و مگابایت کجا اگر تا 1.5 مگابایت باز باشه که مشکی نداره !
خاب شما یه دونه از این 128 های 3 ماهه بگیر از این ماهی 8000 تومنی ها رو میگم ! امتحانش کن به احتمال خوب در میاد
کی میگه 1024 باید 2 گیگ بده !! من با اکانت VIP عالی در بهترین حالت 1.2 گیگ یکبار دان کردم.طبقه بالاییمون شبی با اسیاتک 3-4 گیگ دان میکونه .اشتباه کردم یک ساله بستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)