تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2196 از 4751 اولاول ... 1196169620962146218621922193219421952196219721982199220022062246229626963196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,951 به 21,960 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

با سلام
    با تشکر از شما که بنده را به ظاهر روشنفکر میدانید

بنده این پست شما رو خوندم و اون مطالب رو نوشتم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باز هم نمیدونم اگر اشتباه میکنم بفرمایید.
    بر اساس پست فوق سرویس شما چیست؟
    من برداشت کردم سرویس شما 128kb/s باشه ، عرض کردم اعتراض شما برای چیه؟
    شما اگه سرویس 2Mb/s داری و سرعتت رو 128kb/s بستند مسلمه باید اعتراض و پیگیری کنید.
    مسلمه که سرعت شبانه باید در حد تعهدات سرویسی که به شما ارایه میشه باشه.
    دلیلی نداره سرعت پایینتر بدهند.
    من خودم چند جا گفتم پایین آوردن سرعت شبانه فقط سودجویی است و ترافیک و ... بهانه است.
    دیگه چند بار باید یه حرفی رو بزنم.
    سرویس اینجانب هم ART3 است.

شما هنوز فلسفه پستهای من رو متوجه نشدید.

بنده از کیفیت بد سرویس شاتل شاکی ام.من مخالفم نه موافق.بنده دارم دلایل ناراضی بودنم رو بیان میکنم.

دوست محترم شما چند تا پست من رو بخون بعد قضاوت کن.

من خودم 3 روز بدون هیچ دلیلی چه روز و چه شب downstream آمده بود رو 64kb/s
    من که تو خونه ننشستم مثل بچه حاجی ها فیلم دانلود کنم و گیم بازی کنم.
    تو یه دفتر دارند چند یوزر دیگه برا کارهای عمومی از این اینترنت استفاده میکنند
    ما روزی یه ایمیل نداریم که پسر جان.اکثر ارتباط فایلی ما با کارگاهها و سایر شرکتها با ارسال و دریافت ایمیل است.وقتی مشکل پیش میاد میدونید چه جنگ اعصابی میشه.خودتون دیدید در اکثر مواقع بخصوص شلوغی ها صفحات سرویس دهنده های ایمیل باز نمیشه.گاهی این مشکلات تا چند روز باقی میماند.البته ما ارسال و دریافت را نه از طریق web base که با همون پورتهای pop و smtp انجام میدهیم ولی گاها مشکل باقی است.

شما فکر میکنید بنده با پشتیبانی چند بار صحبت کردم تا بعد 3 روز یه مشکل رو برطرف کنند

هر بار یه شخص متفاوت و کلی کلنجار که بابا مشکل من اینه نه خاموش و روشن کردن مودم و ... نیست.

شما تا به حال چند بار تغییر سرویس دادی و از چند جا سرویس گرفتی اخوی؟

فکر میکنی چقدر معطلی داره؟
    تو این مدت کارهات رو با مودم دایال آپ انجام میدی؟
    فکر میکنید تمام شرکتها در منطقه مورد نظر کارت دعوت برای شما نوشته اند که پورت خالی با سرعت مورد نظر برای شما مهیا است لطفا تشریف بیاورید از ما سرویس بگیرید؟
    بنده که عرض کردم از طریق 2 شرکت دیگر هم در حال اقدام هستم.
    بنده که عرض کردم بدلیل نیاز باید از اینترنت استفاده کنم وگرنه کلا قید آنرا میزدم.

مجددا هم عرض میکنم جناب m_pixel فحش دادن روش افرادی است که سر گذرها می ایستند.

شما اگر فکر میکنی با این روش مشکلت حل میشه بفرمایید ادامه بدید.

بنده عرض کردم اطلاع رسانی درست.

وقتی میگن سرعت من کمه و ... با عدد و رقم ، کدام منطقه ، کدام شهر دانلود با چی از کدام سرور ، در چه زمانی با چه سیستمی و ...
    وقتی میان زرتی مینویسند سرعت من الآن خوبه یه عکس هم میچسبونند از تست و بقیه هم به به و چه چه میکنند.

در ضمن چند جا دارم مساله اعتراضها رو پیگیری میکنم

سایت تنظیم مقررات که میتونید بهش استناد کنید خودش خرابه
    اون آقا هم هنوز درگیر کنکوره
    لااقل شما شکایت و پیگیری کنید ما را هم در جریان مراحل آن بگذارید ما هم روش شما را پیش بگیریم
    لطفا پستهای بنده را بخوانید
    با تشکر

در ضمن پست قبلی من رفته برای تایید و خبری ازش نیست

من خودم 5,6 سال با دایل آپ زندگی کردم!

شما خودت تا حالا 130 مگ با دایل آپ دریافت کردی؟؟؟؟
    میدونی چه زجری آدم میکشه تا تموم بشه؟
    دو isp هم تا حالا عوض کردم!
    ولی الان 5 ماهه که دارم از شاتل استفاده میکنم!
    و برای گرفتن پورت از صبانت که 2یا 3روز کشید!
    شاتل هم 5 روز حدودا!
    بعد هم حرفای من زیاد جنبه ی فحش نداره!
    دلایلش رو هم بالا گفتم!
    من موندم شما به مال مردم خور چی میگین؟؟؟
    اگه هیچی نگین که همه لقب بد روتون میزارن!
    پس اگر گفتن این حرفا روش کسانی هست که سر گذرگاه وایمیستن پس شاشتل هم که بچه ها میگن فحشه
    و این دوستمونnight lord هم که تو پست قبلی گفت زنگ زدم فحش دادم و ... فحشه و p30world هم گذرگاه فحاشیه!
    من خصوصیت واقعی آدم ها رو میگم! و در واقع نگفتنش یه جور دروغ حساب میشه!
    مثل این میمونه که بگن شما حاضر جواب نیستین!(البته ناراحت نشینا چون بالاخره هر شخص یه خصوصیتی داره!)
    خصوصیت شاتل هم اینه که مال بعضی ها رو میخوره و اونطوری که قرارداد بسته عمل نمیکنه! و طبق تعریف حروم خوره!
    در ضمن فکر نمیکنم کسی با راست گویی من مشکلی داشته باشه!

تازه شما فکر کردی فقط خودت توی نت کار داری و بقیه ملت به قول خودتون بچه حاجی هستن و بیکارن؟؟؟

من خودم با چند تا از دوستام آنلاین با هم روی پروژه کار میکنیم و با remote desktop و .. کار داریم که پینگ هم خیلی برام مهمه!
    پس نتیجه میگیریم هرکس کارش برای خودش اهمیت داره و نباید بعضی هارو زیر سوال برد!!!
    کاری که از بی دلیل فحش دادن هم بدتره!!

بعدم نگفتین شما چطور اکانت Art 3 داری و یک ایمیل ساده رو نمیتونید دریافت کنید؟

دان استریمتون روی چنده؟
    اگه به قول خودتون کارتون اینقدر مهمه و هر سری جنگ اعصاب دارین چرا یه سرویس اختصاصی نمیگیرین؟

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

طبق حرف هایی که با رئیس شاتل زدم گفت شما جزء مشترکین پر مصرف شاتل هستید!
    و دیگه مقدور نیست که سرویس 2 مگ بهتون بدیم!!!!
    اگه می خواید از همون 128 استفاده کنید!!!(یه سوال تو پرانتز:سرویس 128 دان استریمش روی چنده؟؟
    و اینکه آیا اینا حق اینو دارن که سرویس منو تغییر بدن و نزارن دیگه 2مگ بگیرم؟؟؟)
    ولی گفت با تهران بازم صحبت میکنم و خبرشو بهتون میدم!
    در آخر میتونم بگم خاک بر سرشون که نمیتونن سر حرف خودشون بایستند!!!
    ولی اگر همون سرویس 2مگ خودمو بهم برنگردونن با شاشتل خداحافظی میکنم و طرفدار هارو به حال خودشون میزارم تا بیشتر باهاش حال کنن!
    راستی اگر جواب ندادم شرمنده چون 40 مگ بیشتر از اکانتم نمونده!

ممنون!

2. 4 کاربر از m_pixel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سرعت دانلود ART1 چقدره؟
    راستی شاتل پینگش خوبه بیایم؟

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به احتمال فراوان تا آخر این ماه با شاتل خداحافظی کنم....

5. 2 کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

دوستان این چند صفحه رو خوندم کسی اشاره ای نکرده سرعت دانلود art 1 از 32 اومده رو 17 ....
    داون استریم شده 158 :(

اول که از یک مگ اومد رو 280 حالا هم اینجوری....

کس دیگه ای سرعتش اومده پایین یا فقط من اینجوریم ؟

من زورم میاد ماهی 30 تومن بدم هیچی هم نتونم دانلود کنم...خداحافظart1 .و شاید خداحافظ شاتل !

7. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

من که فعلا سرعتم خوبه و الان 2 ساعتی هست که سرعت کم نشده و قطعی هم نداشتم.( خدا رو شکر)
    راستی یک چیزی هم بگم اگه سیم تلفن از کنار کابلهای برق رد میشه و میرسه به مودم حتما سیم رو از کابلها دور کنید. تاثیراتی داره
    الان ویندوز رو آپدیت کردم و سرعت دانلودم هم خوب شده. پینگ هم به نظر پایین باشه.چون سایتا رو راحت باز میکنه.
    میگم کسی تحقیق کرده ببینه سرویسهای مخابرات خوبه یا بد؟
    GPRS همراه اول هم باید خوب باشه ها
    من یک بار همینجوری با گوشیم رفتم خیلی سریع گوگل رو باز کرد(سرعتش چند برابر ایرانسل بود) ولی هزار تومن انداخته بود برا همون یک باز باز کردن گوگل: دی
    الان که طرح زده باید تست کنم
    فک کنم یک روزش هزار تومن باشه نه؟ من که اگه تست کنم و سرعت و پینگش خوب بود شاتل رو میزارم کنار.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دقیقا بهترین کار نگرفتن سرویس از این شرکته
    متاسفانه تمام شرکتها از استاندارد ارایه سرویس بسیار بسیار دور هستند.
    ولی شاید بشه شرکتی پیدا کرد که لااقل حقت رو بهت بده.نه بیشتر و نه کمتر.
    اگر کاری جز game و سایر چرندیات ندارید
    یه مدت جلوی خودتون رو نگهدارید و از چنین شرکتهایی سرویس نگیرید.
    این تاثیر میگذاره البته کم چون اکثر کاربران اداری ، شرکتی ، مدارس و موسسات و ... هستند تا خانگی ها
    ولی باز هم موثره
    در ضمن اطلاع رسانی درست هم میتونه افراد رو آگاه کنه

جناب m_pixel فحش دادن روش افرادی است که سر گذرها می ایستند.
    در ضمن اینها برای بازار گرمی سرعتهای بالا رو برای سرویسهای با سرعت پایین میبستند.
    شما زیاد در این مورد جوش نزن.اگر خیلی اراده داری وقتی تموم شد تمدید نکن و برو سراغ یه جای دیگه.
    شما 24 هزار تومان میپردازی.ما که 44 هزار تومان میپردازیم و تو همون روز در دانلود یک ایمیل بالای 2 مگابایت
    بارها time out error از سرور جیمیل میگیریم و در ارسال ، وضعمان به مراتب بدتر است و روزی چند بار قطعی کامل داریم و شبها هم سرعتمان معادل سرویس 64kb/s است باید شاکی باشیم.و بدلیل نیاز باید دنبال شرکت دیگری باشیم که هستیم وگرنه به کل قید اینترنت adsl را میزدیم.

در ضمن اون دوست پارس انلاینی هم امیدوارم پست من رو ببینند و جواب دهند چون لازم دارم.
    اون جناب شاکی هم هر وقت وقت پیدا کرد نتیجه رو بگه ما یک دلگرمی پیدا میکنیم.

خیلی خیلی عذر میخوام بی احترامی نشه اون دوست شما 100% ... تشریف دارند که نمیرند از شاتل بگیرند.
    در ضمن شما 512 رو با چی مقایسه کردی؟

لطفا پارامترهای مقایسه هر دو سرویس را اینجا بیان کنید
    برای بار چندم ، لطفا اگر پست میزنید با عدد و رقم و بصورت علمی و منطقی و اصولی باشه
    چون قراره یه عده انسان بااطلاع هم اینها رو بخونن و نتیجه بگیرن
    در ضمن با این چیزها نمیشه جریان منفی افکار عمومی رو تغییر جهت داد.
    لطفا اصولی عمل کنید.
    کاملا مشخصه اصلا طرفداری شاشتل رو نمی کنید. من موندم شما ککه انقدر پیشنهاد می دی همه از این شرکت برن چرا خودتون تا حالا نرفتید خوشبختانه من که رفتم تا حالا هم از رفتنم راضی هستم. شما مثل اینکه ایران تشریف ندارید تو ایران انقدر خر تو خره که طرف بتونه قانون جاذبه رو هم نقض میکنه چه برسه به اعداد و ارقام.
    اوکی تست سرعت اونجا با سیستمش گرفتم نمی تونم بزارم که ..
    ولی دانلودش با 512 ، 0.42 بودش
    پینگش 890
    مال من 512 شاتله .. شده که این مقدار بشه ! ولی نه همیشه
    شما بگید دوستتون یک دوره بره 128 بگیره همون که ماهی 16500 هست بعد تفاوت رو متوجه میشید.البته بگم پینگ پارس کمی بالاست و به درد بازی کردن نمیخوره مخابرات تهران تو این زمینه حرف اول رو میزنه.ولی سرعت آپلودش کمه.

منم تا حالا از شاتل ناراضی نبودم الان حدود 10 ماه هست دارم استفاده میکنم
    دوتا سرویس هم بیشتر نگرفتم اول ECO128 گرفتم که سرعت 512 بود و اصلا قطعی نداشت بعد هم ART 1 که سرعتش شد 1 مگ و بازم اصلا مشکل سرعت نداشتم چه شب و چه روز و الانم که دوباره برگشتم به سرویس ECO 128 بازهم نه قطعی داشتم و نه مشکل سرعت چه شب و چه روز الان هم هر شب میتونم تا 1.3 گیگ دانلود کنم
    مشکل پینگ هم که ندارم شبا ماکزیمم روی 500 هست و روزها 250 و ساعتهای کم ترافیک هم معمولا دو رقمی میشه 98 البته من که بازی انلاین انجام نمیدم ولی در هر صورت دوستان میگند پینگ بالاست
    منم حرف parisa6628 رو قبول دارم باید از بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد
    مشکل اینجاست شما اصلا عیب این شرکت رو نگفتی . چرا نگفتی سرعت آرت رو آوردن پایین که مجبور شی دوباره بری اکو 128 من هم اکو 128 داشتم که فقط 2 ماه اول قرار داد خوب بود و شبانه هم رو 512 ولی بعد به گند کشیدند و شبها سرعت در حد زیر 128 می شد و روزها سرعت بالا بود برای تمام شدن حجم و تلکه کردن جیب من و هم اکو 512 رو ماه آخر گرفتم که حداقل خیالم راحت باشه که این شرکت مستحق شاشتل نامیدنه که دیدم چند روز خوبه و چند روز بده وقتی هم میگفتم این که دیگه 512 هست چرا سرعت شبانه کم میشه می گفتن چون سرویس شیر هستش طبیعیه اگر ناراحت هستید سرویس اختصاصی تهیه کنید.

آقا من اين ماه از شاشتل خدمات گرفتم بد نبود
    سرعت دانلودم زير 50 نيومده.
    اما خوب مثله اينكه شما ميگيد اينجا فقط براي ماه اول سرويس خوب ميدن.
    حالا چي كنم؟بازم از اينجا بگيرم خوبه؟
    يا پارس آنلاين؟
    زمان ما که 2 ماه اول خوب بود تا وقتی خوبه بمون هر وقت دیدی بازی در آورد و 5 روز پشت سر هم سرویس افتضاح شد و پشتیبانی هم هی گفت تامل کنید گزارش دادیم یعنی اینکه سرکاری و تا شرکت عوض نکنید مشکلتون حل نمیشه از این به بعد شدیدا توصیه می کنم هر کس می خواد بیاد شاشتل از کارت طلایی بقیه استفاده کنه و اگر هم تو شهرشون ثبتنام آنلاین تخفیف داره آنلاین ثبتنام کنه . این کار دو مزیت داره یکی اینکه شما پول نصب نمی دید پس دیگه دلتون نمی شوزه از شاشتل خارج شوید یکی دیگه شاشتل مجبور به دادن کارمزد به معرف شما میشه که این هم به نوعی ضرره واسه خودشون .

انصافا هرکی این متنو میخونه خودشو جای من بزاره. اونوقت میبینه که چند تا فحش کمترین کاریه که میتونه بکنه!
    الان زنگ زدم پشتیبانی میگه شما جزء مشترکین پر مصرف ما هستید و از این بعد نمیتونید سرویس 2 مگ داشته باشید و همین 128 رو میتونید شارژ کنید!!!!!!!!

دیگه نمی دونستم این شرکت حروم خوری رو به حد اعلی رسونده . باید بگم شاشتل اولین شرکت ت.می نخیلی بود که قانون Fair Use Policy رو گذاشت و گفته این قانون مربوط به سرویسهای نامحدوده پس شامل حال شما نمیشه طبق این قانون شرکت می تونه اگر کسی سرویس نامحدود داره و مدام دانلود میکنه و ترافیک شبکشون رو بالا ببره سرویسش رو قطع می کنند پس چون این کار رو کرده می تونی بری تنظیم مقررات شکایت کنی و مطمئن باش جواب میده فقط یک پرینت از اون پیش فاکتور 2 مگ بگیر و ببر بگو سر از خود همچین کاری رو کردن.

10. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PSPHPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سرعت دانلود شما چنده؟من ECO-512 دارم 60 بالاتر نمیره.2 مگ سرعت دانلود چنده؟ارزش داره عوض کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تازگی ها و چندین شب هست که شاتل از روش نا جوانمردانه ای بهره می بره. از ساعت 1 به بعد اینترنت هر از چندی بین نیم تا یک سساعت اینترنت قطع و دوباره وصل می شه و با این کار کسانی که مثلا روی مدیا فایر دارن دریافت می کنند و خواب هستن می بینن که تنها نیم ساعت دانلود و دیگه همه ی دریافت هاشون از بین رفته .....

پینگ هم که سر به فلک می کشه. به نظرم اگر کسی می تونه باید حتما از شاتل بره و هیچ کس هم اشتباه نکنه و به شاتل وارد نشه

نرم افزار پُرآوازه ی Skype هم توسط شاتل فیلتر هست ولی دیگر شرکت ها من دیدم که باز هست

تورنت شاتل بسته هست و سرعتش واقعا به درد نخور ولی شرکت های دیگه رو دیدم که باز هست و سرعت عالی

برام عجیبه که یک سری از دوستان به خاطر اینکه چهار تا کارت طلایی بدن و تخفیف بگیرن از این سستی ها و ضعف های پُرشمار شاتل می گذرن و یک سری بی چاره که خبر ندارن از این شرکت رو مجحبور می کنن از این شرکت اینترنت بگیرن!

- برای قطعی ، پست صفحه 2189 من رو بیبینین.
    - تورنت شاتل بازه و مشکلی نداره. من با اکو 512 شبی بیش از 1 گیگ دانلود دارم.

لطفا زود قضاوت نکنین. شاید مشکل از سویس شما نباشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ما که 9 ماه با این شرکت مشکل داشتیم Skype همش قطع و وصل می شد ولی اون موقع تورنت مشکلی نداشت.

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرعت دانلود ART1 چقدره؟
    راستی شاتل پینگش خوبه بیایم؟
    دوست عزیز صفحات پیشین رو بخون متوجه می شی که بدترین پینگ رو در میون سرویس ها بدون شک شاتل داره. اگر به پینگ پایین نیاز داری هرگز سراغ شاتل نیا

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

تورنت باز هست ولی سرعت دانلود شبانه در بالاترین حد به 15 می رسه ولی در روز تا دلتون بخواد با آخرین سرعت دریافت داره در حالی که سرویس های دیگه که من بررسی و سنجیدم کاملا باز هست

همچنین اسکایپ به هیچ عنوان باز نمی شه و همیشه در حال قطع و وصل شدن هست در حالی که سرویس های دیگه به سادگی از اسکایپ بهره می برند

هدیه ی 3 گیگ تولد هم گفتند تنها برای تهران است و نه دیگر شهرها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •