عزیز دل برادر !!! این فروم یک هفته هم نیس که تاسیس شده !! و تمام تاپیک ها در طول این 3 روز زده شده !!

این باگ رو هم که زدم تو فروم به خاطر جذب بیننده بود !! ( وگرنه برای رضای خدا نزدم اونجا !!
.gif)
) ( اون رو هم که زدم یکی از باگ های قدیمی بود )
من خیلی هم ادب دارم و خوبش رو هم دارم فقط چون شما گفتی خالی بندی حدی داره اینجوری نوشتم !!

اینم آس ترین باگ مخابرات تبریز که تو عمرتم نمیتونی همچین سرعتی با ADSL بدون فیل.ترینگ داشته باشی و بدون دغدغه پول و ...
حالا اگر شما ادعا داری که از 81 تو اینترنتی و میتونی همچین چیزی داشته باشی ما منتظریم که شما برای ما رونمایی بکنید
یولداش بنده کی ادعا کردم میتونم همه چیزی داشته باشم ؟ یه بار دیگه کامنتها رو بخون .در مورد نهایت سرعت فکر کنم دیگه تو تبریز بالاتر از 20 مگ نداشته باشیم البته مخابرات و ADSL منظورمه اوم برای یوزر حالا شرکت ها و جاهای دیگه رو خبر ندارم .خب اینم تست چند روز قبل بنده که تو صفحات قبل هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم دوست عزیر کامنت شما در مورد سرعت بنده
.gif)
حیف که سرعت بالای 5 مگ رو نمیتونه تحمل کنه خط لعنتی من
.gif)
پس زیاد تشنه سرعت نیستم و اینم میدونم کلکی هم اگر سوار کنی بازم خود مودمهای معمولی بزرگترین مانع هست چون بیشتر از این حدود کشش ندارن.دوست عزیر من هیچ ادعایی نکردم که راه کلک زدن رو بلدم .بهتره دیگه بیشتر از این به حاشیه نریم اگرم بنده جسارتی کردم عذر میخوام .موفق باشی ولی به خدا از ته دل میگماگه تو این سیستم جدید هم اگر باگی کشف کردین مارو هم بی نصیب نذارین
.من الله توفیق