تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2196 از 2550 اولاول ... 11961696209621462186219221932194219521962197219821992200220622462296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,951 به 21,960 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

والا داداش از حرفم ناراحت نشو !! ولی اگه قرار بود هر کی تو نت ول میگرده یه باگ پیدا کنه الان سنگ رو سنگ بند نمیشد !! چون ما روزانه کلی ولگرد تو اینترنت داریم !!!

در ضمن بهتره که یه نگاه به امضام هم بندازی !! یه لینک هست !! برو ببین
    بعد بیا گوز گوز کن

من صبح ساعت 8 وصل شدم همه چی طبیعی بود !! ولی الان که از سر کار اومدم اینترنت به کل قطعه !! رایتل هم خونه آنتن ضعیفه و الان با نسل 2 همراه اول وصل شدم
    اول از اینکه با ادم بی ادبی مثل شما دهن به دهن شدم متاسفم ولی مجبورم همینجا جوابتو بدم .فرومی که شما نشونی دادی سرو تهش 42 نفر کاربر داره البته به غیر جنابعالی که طبق عکس زیر در تمام تایپک های خودت مینویسی

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

خود گویی وخود خندی عجب مرد هنر مندی .
    اون تایپکی رو هم نحوه استفاده رو نوشته بودی.8 تا کامنت بیشتر نداشت .
    اگراز اول میگفتی که میخوای فروم 42 نفره ببخشین 41 نفرتو هی آمارشو ببری بالا شاید منم یه سری میزدم .حالا من گوز گوز میکنم یا شما؟
    بازم مشتاقم از اون هزارو یک روش چند تا رو یادمون بدی
    آقا ما بیسواد.

2. این کاربر از soft201163 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

عزیز دل برادر !!! این فروم یک هفته هم نیس که تاسیس شده !! و تمام تاپیک ها در طول این 3 روز زده شده !!
    این باگ رو هم که زدم تو فروم به خاطر جذب بیننده بود !! ( وگرنه برای رضای خدا نزدم اونجا !! ) ( اون رو هم که زدم یکی از باگ های قدیمی بود )
    من خیلی هم ادب دارم و خوبش رو هم دارم فقط چون شما گفتی خالی بندی حدی داره اینجوری نوشتم !!
    اینم آس ترین باگ مخابرات تبریز که تو عمرتم نمیتونی همچین سرعتی با ADSL بدون فیل.ترینگ داشته باشی و بدون دغدغه پول و ...
    حالا اگر شما ادعا داری که از 81 تو اینترنتی و میتونی همچین چیزی داشته باشی ما منتظریم که شما برای ما رونمایی بکنید
      محتوای مخفی: برای سلامتی بدن زیان آور است 

Last edited by fanoostalaei; 05-02-2015 at 19:09.

4. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Moh3nsiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    کأنّه تبریزٌ

پيش فرض

مخابرات عزیز
    اینجانب محسن سیز با ۱۲۸ محدود در طی ۹ ماه اخیر یک هارد یک ترابایتی را تمام کردم.
    در حال حاضر تنها ۸۰ گیگ دیگر در لیست دانلود هایم موجوداست . نذر کرده ام اگر آنها هم تمام شد یک هفته اینترنت نیایم.
    لطفا سرعت ۴۵۰ ِ من را بازگردان.
    با تشکرات فراوان

6. این کاربر از Moh3nsiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا وضعیت همارا چجوریه؟
    128 نامحدود سرعتش چنده؟
    کلاسیک محدود چطور؟
    کسی هست از بچه ها؟
    این مخابرات که دیگه رسما رید.

8. این کاربر از siavash61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

آقا وضعیت همارا چجوریه؟
    128 نامحدود سرعتش چنده؟
    کلاسیک محدود چطور؟
    کسی هست از بچه ها؟
    این مخابرات که دیگه رسما رید.
    مخابرات که وضعیتش خوبه
    فقط به خاطر ارتقا یکم ایراد داره که اونم درست میشه !! شهر های دیگه حسرت مخابرات تبریز رو میخورن بعد شما تقی به توقی نخورده میاید میگید رسما ریـد!!
    تو رو خدا یکم انصاف داشته باشید ( البته این حرفم رو به دل نگیر سیاوش جان !! کلی گفتم)

10. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

عزیز دل برادر !!! این فروم یک هفته هم نیس که تاسیس شده !! و تمام تاپیک ها در طول این 3 روز زده شده !!
    این باگ رو هم که زدم تو فروم به خاطر جذب بیننده بود !! ( وگرنه برای رضای خدا نزدم اونجا !! ) ( اون رو هم که زدم یکی از باگ های قدیمی بود )
    من خیلی هم ادب دارم و خوبش رو هم دارم فقط چون شما گفتی خالی بندی حدی داره اینجوری نوشتم !!
    اینم آس ترین باگ مخابرات تبریز که تو عمرتم نمیتونی همچین سرعتی با ADSL بدون فیل.ترینگ داشته باشی و بدون دغدغه پول و ...
    حالا اگر شما ادعا داری که از 81 تو اینترنتی و میتونی همچین چیزی داشته باشی ما منتظریم که شما برای ما رونمایی بکنید
      محتوای مخفی: برای سلامتی بدن زیان آور است 

یولداش بنده کی ادعا کردم میتونم همه چیزی داشته باشم ؟ یه بار دیگه کامنتها رو بخون .در مورد نهایت سرعت فکر کنم دیگه تو تبریز بالاتر از 20 مگ نداشته باشیم البته مخابرات و ADSL منظورمه اوم برای یوزر حالا شرکت ها و جاهای دیگه رو خبر ندارم .خب اینم تست چند روز قبل بنده که تو صفحات قبل هم هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم دوست عزیر کامنت شما در مورد سرعت بنده
    نوشته شده توسط soft201163 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فکر کنم دیگه پینگ داخلی کمتر از این نباشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وای که اگه من نزدیک مرکز مخابراتی بودم چه حالی میکردم

حیف که سرعت بالای 5 مگ رو نمیتونه تحمل کنه خط لعنتی من

پس زیاد تشنه سرعت نیستم و اینم میدونم کلکی هم اگر سوار کنی بازم خود مودمهای معمولی بزرگترین مانع هست چون بیشتر از این حدود کشش ندارن.دوست عزیر من هیچ ادعایی نکردم که راه کلک زدن رو بلدم .بهتره دیگه بیشتر از این به حاشیه نریم اگرم بنده جسارتی کردم عذر میخوام .موفق باشی ولی به خدا از ته دل میگماگه تو این سیستم جدید هم اگر باگی کشف کردین مارو هم بی نصیب نذارین .من الله توفیق

12. 2 کاربر از soft201163 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان خبری نیست این سرعت ها دامی اینجوری شدن یا موقتی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان خبری نیست این سرعت ها دامی اینجوری شدن یا موقتی هست
    غ ل ط بکنند همچین کاری بکنن!! همگی شکایت می کنیم. مگه قرارداد نداریم؟ نوشته شده سرعت اولترا 2مگ که بخاطر جشنواره 4 مگ بسته میشه !!!! ساعت رایگان رو هم نمی تونن حذف کنن.چون تعهد دارن. مطمئن باشید این کاهش سرعت ها بخاطر تغییرات سیستم اکانتینگ هست و تا چند روز آینده باید حل بشه.احتمالا تعدادی از دوستان هم بخاطر ایرادات این سیستم جدید الان دارن با سرویس های 128 خودشون با سرعت بالا دانلود می کنند و حال می کنند

15. این کاربر از mahdips3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

غ ل ط بکنند همچین کاری بکنن!! همگی شکایت می کنیم. مگه قرارداد نداریم؟ نوشته شده سرعت اولترا 2مگ که بخاطر جشنواره 4 مگ بسته میشه !!!! ساعت رایگان رو هم نمی تونن حذف کنن.چون تعهد دارن. مطمئن باشید این کاهش سرعت ها بخاطر تغییرات سیستم اکانتینگ هست و تا چند روز آینده باید حل بشه.احتمالا تعدادی از دوستان هم بخاطر ایرادات این سیستم جدید الان دارن با سرویس های 128 خودشون با سرعت بالا دانلود می کنند و حال می کنند
    نه یکی از دوتام با 128 سرعتش 32 شده یکی از دوستام هم با 1 مگ سرعت 256 من رو میگیره خدا کنه درست بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سرعت و کیفیت اینترنت مخابرات افتضاح شده از مخابرات اشتراک اینترنت نگیرید

18. این کاربر از Persianhb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •