سلام...فرقش به بقیه مدلها چی هست..کدام رده بالا است و ترتییب شان چطوریه؟؟
سلام...فرقش به بقیه مدلها چی هست..کدام رده بالا است و ترتییب شان چطوریه؟؟
Bremen از همه بالاتره . Memphis و Hamburg و Seatle .... همه خوبن.
سلام..
این مدل که اقا امیر معرفی کردند چه جایگاهی توی این رده بندی قرار می گیرد...
خواهش می کنم
بلاپونکت شاید قدیمی ترین کمپانی صوتی و تصویری هست که در Car & Audio سابقه داره.
صدا رو خوب می شناسه.
میدرنج و های رنج بلاپونکت MP56 مثل سری 9 کلاریون نیست. (اصلاً مقایسه شون هم درست نیست، چون از دو رده متفاوت اند)
ولی ویژگی در صداش وجود داره که نظر مستمع رو جلب می کنه. نه مثل پایونیر های امروزی تیز و شارپه و نه مثل کنوود خفه است. صدا کنترل شده است و توازن خوبی بین فرکانس ها برقراره.
این MP56 همونطور که دوستمون هم گفتند سری لوئیس هست و خروجی 4 ولتی داره.
من خیلی مجذوب سری Bremen هستم. مدل MP78 رو با قطعات High-End ببندیم جواب می گیریم. ولی فکر نکنم در ایران باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- هر پخشی که که DSP داخلی داشته باشه الزاماً نباید صدای خوبی داشته باشه.
ولی حق با شماست، کلاریون های قدیمی که پروسسور داخلی داشتند صداشون بهتر بود.
Last edited by AmirELX; 04-06-2017 at 21:01.
سلام...خیلی ممنونم امیر جان...
دو تا سوال...
1- فرق پخشهای 16 بیتی و24 بیتی چی هست؟؟
ا2-امیر جان چون من کنوود 300uvm دارم این سوالها را در مورد پخشهای کلاریون والپاین وبلا پونکت می پرسم.یعنی هیچ تجربه شنیداری در این پخشها ندارم چون اینجا اکثر پایونر می بندند واین پخشها را نمیشناسند که بروم گوش کنم ....من دنبال پخش هستم که دست به هیچ تنظیم نزدم ودر حالت دیفالت کاملا خوش صدا باشه....پخشم تنظیمات زیاد دارد اما من به هیچ تنظیمی دست نزدم واصلا دوست ندارم به تنظیماتش دست بزنم...
پخشم چه جایگاهی نسبت به پخشهای کلاریون والپاین واین بلاپونکت داره؟؟؟(البته نه پخشهای high end توی این برندها)؟؟؟
1- پخش هایی که DAC و پردازنده از نوع 24 بیتی هست، وضوح بیشتری دارند و به خاطر فرکانس بالای پردازنده، حجم عظیمی از جزئیات آهنگ مورد پردازش قرار می گیره و به سمت آمپ میره. لذا Detail و عمق بیشتری از صدا رو می شنویم.
2- برای مقایسه ی پخش ها فقط در شرایط استاندارد لابراتوار میتونیم قضاوتی منصفانه داشته باشیم.
من هم با شما هم عقیده ام و معتقدم که چشمه باید ذاتاً چشمه باشه، نه با آب ریختن.
هدیونیت باید ذاتاً و در حالت Flat صدای خوبی بده، نه با تنظیمات متعدد بخواهیم ازش صدا بگیریم.
هر کدام از پخش هایی که فرمودید لحن و لهجه ی خاصی به آهنگ میدن که مخاطبان و طرفداران مخصوص خودشون رو دارند.
هیچکس نمیتونه پخش ها رو از لحاظ تون صدا مورد نقد قرار بده، چون کاملاً سلیقه ای هست.
اما پخش کنوود 300UVM رو از لحاظ تمام رنج های فرکانسی از پلاپونکت و کلاریون های هم رده عقب تر میدونم.
در مقایسه با هم رده های آلپاین هم باید خودتون قضاوت کنید. چون صدای آلپاین وکال خوبی داره و به جزئیات هم احترام قائله.
اما اغلب کاربران ایرانی ترجیح میدن از کنوود یا پایونیر استفاده کنند و با آلپاین مشکل دارند. این طور جا افتاده.
سلام... پخشم از رده های گفته شده خیلی عقبه که پخشم را تعویض کنم یاکمی عقب تر است و بهتر است روی امپ و کامپ بهتر برنامه ریزی کنم..
راستی امیر جان لینک دانلود موسیقی هایی که سیستم تان را تست کردید می گذارید...من هم با این موزیک ها سییتمم را تست کنم...سه موزیک...
Last edited by poloton7; 04-06-2017 at 23:26.
ذوستان من امپلی تازه دادم نصب کردن
الان همیشه چراغ امپلی روشن هست و انگار یه باری هم رو کواک هست و یک صدای خفیفی داره
تو همه سیستم ها اینطوریه؟ من ماشینم زیاد میخابه اگر اینطور باشه که پدر باطری در میاد
کار سیم ریموت چی هست چون قطع که میشه کلا از کار می افته آمپ
Last edited by ahriman323; 05-06-2017 at 01:50.
به نظر من ارزش تعویض رو داره. بالاخره در صدا باید بعضی جاها آزمون و خطا کنید تا به نتیجه ی مطلوب برسید.
من جای شما بودم اون بلاپونکت رو می خریدم، تحویل می دادم خدمت مهندس افشین شیرازی تا چیپ هاشو به Muses 8920 و LME 49860 و خازن هاشو به Elna Silmic II و Wima MKP 10 تغییر بده. بعد از صداش لذت می بردم.
اون آهنگ ها هم به سختی دانلود کردم. Bit Rate بالا خیلی سخت پیدا میشه. از سایت های روسی و چپ اندر قیچی!
براتون آپلودشون کردم.
قطعه unforgettable از آلبوم What A Difference A Day Makes اثری از Ingram Washington در سبک Jazz:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعه Danny Boy از آلبوم All My Loving اثری از Jheena Lodwick در سبک Instrummental:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای Gontiti در کنسرت به صورت زنده که یکی از مشهورترین نوازنده های گیتار در شرق آسیاست:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سیم ریموت وظیفه داره تا مثل یه سوئیچ آمپ رو روشن کنه.
در پخش معمولاً سیم آبی کم رنگ با خط سفید، سیم ریموته.
دو احتمال میدم :
1) سیم ریموت شما رو از کابل برق اصلی گرفتند، نه از پخش.
2) سیم ریموت رو از پخش گرفتند، ولی پخش شما یک سره است و هنگامی که سوئیچ رو می بندید هنوز برق داره.
موارد فوق باعث میشه که آمپ شما حتی موقعی که سوئیچ بسته است روشن بمونه.
- اگر نتونستید مشکل رو پیدا کنید، باید تشریف ببرید پیش نصاب.
![]()
سلام....امیر جان ..واقعا لطف کردید.
در مورد اون ری کپ پخش بلاپونکت...اتفاقا یک از همین دوستانی که ری کپ می کنه.گفت یک الپاین ۹۸۸۶ بخرم چیپهای صوتی اش را تعویض کنم ببین چقدر غوغا می کنه...
راستی اقا افشین را کجا پیدا کنم توی انجمن همسایه خیلی وقته نیست.......
در مورد سیم ریموت دوستم همین اتفاق برای من اتفاق افتاد و مجبور شدم باتری را عوض کنم..رفتم نصاب دیگر سیم ریموت را گفت اشتباه نصب کرده نصاب قبلی سیم ریموت را به سیم دیگرنصب کرد و درست شد... گفت پخشهای کنوود ایجوریند....
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)