این تغییر شرکت ها از طرف زیرساخت هر چند وقت یک بار اتفاق میافته؟ چون الان مثلا از اول بهمن این مشکل ایجاد شده.قبلش نبود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این تغییر شرکت ها از طرف زیرساخت هر چند وقت یک بار اتفاق میافته؟ چون الان مثلا از اول بهمن این مشکل ایجاد شده.قبلش نبود
من بیشتر از این نمیخوام مساله رو تکرار کنم. شما هر جور که فکر میکنید درسته برداشت کنید.
دوست عزیز
تنها شرکتی که در ایران اجازه وارد کردن پهنای باند از خارج داره شرکت زیر ساخت ایران.
تمام شرکتهای بزرگ کشور مثل مخابرات ها - pap ها و isdp های بزرگ پهنای باند خودشون رو از شرکت زیرساخت و نه مخابرات میخرن.
دوست عزیر پهنای باند خریداری شده شرکت اندیشه از پهنای باند مخابرات استان گیلان که هر دو مشترک زیرساخت هستن بیشتره. مخابرات دسترسی به تجهیزات ترانزیت بین استانی نداره و فقط زیر ساخت اینکار رو میکنه.
شرکت زیر ساخت در گیلان به عنوان یک نود کناری از تجهیزات مخصوص gateway ها شامل روترهای core - firewalls - LI - filtering تیم متخصص مقیم و غیره بر خوردار نیست و هیچ peer با شرکتهای خارجی نداره. بنابراین مرکز PC رشت نمی تونه وظایف مدیریت اینکار رو برای تامین پهنای باند عراق بعهده بگیره. مشکل هر چی که هست اینی که می فرمایید نیست.
این خبر بیشتر از اینکه فنی باشه تبلیغاتی هست. نگفته چه میزان پهنای باند ترانزیت شده شاید 1 stm-1 بوده.این میزان حتی جوابگوی مشتریان مرکز 5 اندیشه هم نیست.
اندیشه 1 مگ همین الان فقط تفاوت بین سرور داخلی و خارجی رو نگا کنید
ب جناب asksup هم عرض کردم مهم ترین مشکل سرعت با سرور خارجی هست
اصل دانلود ها و ارتباطات با سرور خارج هست
فعلا منتظر بر طرف شدن هستیم
![]()
کاملا random.
یکی از بزرگترین مشکلات فعلی رشد سریع مصرف 3g در کشور هست. به اون سرعتی که 3g داره رشد میکنه زیرساخت پهنای باند خودشو افزایش نداده. خیلی چیزا هست که موثر هست ولی وقتی قراره نتیجه مطلوب خودمو بگیریم بهتره اصلا طرح نکنیم.
من دیگه موندم توش اینم آخرین تستم که مال شبه :
![]()
ممنون از شما
تو پ خ به دوست عزیز دیگه ای این مشکل رو داشت هم عرض کردم فردا gw بین اللمل رو پیگیری میکنیم. تا این تست مشاهده میکنین که پهنای باند شرکت - ترانزیت بین مراکز ووو وجود داره ولی رو گیت وی های کشور به خارج کندی محسوسه
میشه trace رو هم بدید؟
من قانع شدم که مشکل از زیرساخته نه اندیشه اما انتظار دارم اندیشه مشکل کاربراشو به زیرساخت منعکس کنه شاید تغییری حاصل شد
حتما دوست عزیز
بله خدمت شما بدون اجرا بودن تورنت یا ...... :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)