تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2195 از 4428 اولاول ... 1195169520952145218521912192219321942195219621972198219922052245229526953195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,941 به 21,950 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

میگم به این نتیجه رسیدم شاید سرعت پایین من در شب به خاطر سرور دانلودمه ، من چند شبانه روز است که تکاپو میکنم یه فایل از این سایت پیسی داانلوود بگیرم ، خیلی سرعتش کم و زیاد میشه ، یک شب 700 مگ یه شب 30 مگ !!!

شما که شبی 1 گیگ میگیرید میشه بگید از چه سروری میگیرید؟؟ اکانت رراپپ یدشیر میگیرید یا نه همین سایتای ایرانی هم سرعتشون خوبه (یعنی سرعت من کمه در واقع)؟؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان به نظرتون وضعیت SNR من چطوره؟

دانلود خوبه ولی اپلود ضعیفه ! اپلود هم در سرعت دانلود تاثیر داره ! بالاخره اگه پهنای باند تکمیل استفاده نشه سرعت دانلود هم به حداکثر خودش نمیرسه !
    سلام

میگم به این نتیجه رسیدم شاید سرعت پایین من در شب به خاطر سرور دانلودمه ، من چند شبانه روز است که تکاپو میکنم یه فایل از این سایت پیسی داانلوود بگیرم ، خیلی سرعتش کم و زیاد میشه ، یک شب 700 مگ یه شب 30 مگ !!!

شما که شبی 1 گیگ میگیرید میشه بگید از چه سروری میگیرید؟؟ اکانت رراپپ یدشیر میگیرید یا نه همین سایتای ایرانی هم سرعتشون خوبه (یعنی سرعت من کمه در واقع)؟؟
    بهتره از لیچر های داخلی استفاده کنید ! مثل mul.ir یا rapidpars.com ... توصیم اینه که به هیچ وجه از سایت هایی مثل اپلودباز و هیپ فایل و رودفایل برای دانلود شبانه استفاده نکنید که سرعتشون خیلی داغونه

3. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یک سری تغییراتی توی قیمت adsl افتاده که باید ببینیم ما هم حق و حقوقی داریم یا نه
    اولا دیگه توی قسمت تعرفه adsl حرفی از آبونمان ماهانه نیست
    و ثانیا توی لیست تعرفه ها نوشته حجم دریافتی و 2 گیگ ترافیک فقط برای دانلوده در حالی که الان برای ما دریافت و ارساله
    ببینید توی سایتشون اینطور نوشتن

کد سرویس سرعت دریافت سرعت ارسال ترافیک ماهیانه
    (دریافت)
    ضریب دسترسی هزینه ماهیانه ( ریال ) نوع IP
    POL-128-2G * 128 Kbps 128 Kbps 2 GB 99.0% 80,700 Dynamic
    POL-128-4G 128 Kbps 128 Kbps 4 GB 99.5% 149,500 Dynamic
    POL-256-2G * 256 Kbps 256 Kbps 2 GB 99.0% 99,000 Dynamic
    POL-256-4G 256 Kbps 256 Kbps 4 GB 99.5% 189,000 Dynamic

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض مژده به دوستان عزیز پارس آنلاینی

طبق تماسی که با پشتیبانی داشتم و محاسبه گزارش مصرفی مطمئن شدم که کلا ترافیک ارسالی از مقدار ترافیک ما کم نمی شه.
    البته همچنان توی گزارش مصرف ترافیک ارسالی غیر رایگان نمایش داده میشه اما توی محاسبات پارس آنلاین اعمال نمیشه

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

طبق تماسی که با پشتیبانی داشتم و محاسبه گزارش مصرفی مطمئن شدم که کلا ترافیک ارسالی از مقدار ترافیک ما کم نمی شه.
    البته همچنان توی گزارش مصرف ترافیک ارسالی غیر رایگان نمایش داده میشه اما توی محاسبات پارس آنلاین اعمال نمیشه
    هزار تومن ارزونتر یا گرونتر بشه چه فرقی میکنه بابا ، قیمتا دو برابر نشن خوبه

آقا یکی وژدانا بیاد یه سایتی به ما بگه که سرعتش تو شب خوب باشه ، من تا الان همش از یک سایت شب گذاشتم برا دانلود (پی 30 داانلود) ، سرعتش هم گفتم یه شب 30 مگ یه شب 700 مگ ،

چجوری میشه سایت سرعت بالا پیدا کرد ، میخام بینم سرعت اینترنتم چطوره دوباره با پارس بگیرم یا نه؟؟ چون اگه اینجور باشه نمیصرفه ، شما میگید شبی 1 گیگ ، اونقت من شبی 30 مگ دارم دان میکنم .

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    داداش یعنی اپلود مفته ؟!ممکنه همجین چیزی ؟! باورش برا من سخته !!

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

ساعت رایگان همون 2 تا 7 هست ؟؟
    حس میکنم ترافیکم پایین میاد!
    از ساعت 2:05 دقیقه تا 7:57 دقیقه میزارم واسه دانلود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یعنی واقعا اینهمه مخ داریم هیشکی بلد نیست؟؟؟؟
    دوستان گلم خیلی وقته من به این تاپیک سر نزدم یه سوال دارم
    من چون کارم طوریه که همش باید توی چت روم باشم و صحبت کنم آیا راهی هست که بشه باهاش کاری کم که کیفیت صدای دریافتی هم کمتر بشه تا حجم کمتری مصرف بشه؟
    مثلا الان کیفیت صدای دریافتی 80kbps هست من میخوام بیارم پایین حدود 32 یا 16.
    خیلی برام مهمه ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان گلم. من در حال حاضر چند ساله که اینترنت 128 نا محدود شرکت داتک دارم و الآن میخوام 512 نا محدود ADSL2+ پارس آنلاین ( که ماهی 90000 تومان هست ) رو بگیرم. در منطقه 7 تهران هم زندگی میکنم
    یکی اینکه جریان این جایزه مصرف منصفانه سرعت 512 نا محدود اون که نوشته 67GB ترافیک جایزه با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps یعنی چی؟ یعنی 67GB در ماه میتونم با سرعت چقدر دانلود کنم؟ ( زنگیدم به شرکتش و گفت بیس مرکز مخابراتتون که مرکز مخابرات نظری منطقه7 هست، تا 1.5Mbps بازه ) که یعنی با سرعت دانلود 192 کیلوبات تا سقف 67GB میتونم دانلود کنم؟؟؟؟
    سوال دیگه م این هست که آیا از سرعت 512 نا محدود اون راضی هستین؟ بعد از اتمام جایزه ش، سرعت دانلود، حداقل تا چقدر پایین میاد؟ دیگه کمتر از 64 تا که نمیشه؟ ( بخش فروششون گفت نمیشه! ) میخوام بدونم واسه شما میشه یا خیر؟ و اینکه با پ ر و ک س ی ف ا ی ر و و ی پ ی ا ن ، آیا سرعت دانلود میاد پایین یا خیر؟ و اگه بیاد پایین، حداقل سرعت دانلود تا چقدر میشه؟

با تشکر از تمامی دوستان و پیشاپیش ممنونم اگه تمامی سوالاتم رو جامع و دقیق پاسخ بدین؛ چون 1 ساله میخوام با 15% تخفیف پرداخت کنم و مبلغش میشه 918000 تومان و مبلغ کمی هم نیست که اگه بگیرم و بعدش پشیمون بشم و واسم مهم نباشه. چون سربازم و پولدار نیستم که بگم کیفیت نداشت که نداشت! پس میخوام اول کاملا مطمئن بشم، بعدش اقدام به خرید کنم. بازم مرسی

یعنی تو این تاپیک 2192 صفحه ای، کاربری از تهران نیست که 512 نامحدود داشته باشه و بتونه به سوالام جواب بده؟!!!
    دوست من پارس انلاین به قول دوستمون مثل هندونه میمونه شما 1 ماه تست بگیر اگر سرعتش خوب بود تو منظقه تون یکساله بگیر
    معلمومه که با پروگسی فاایر سرعت میاد پایین به جای اون از و ی پی ان استفاده کن !
    خیر اگر جایزت تموم بشه سرعتت کمتر از 64 نمیشه !
    اگر هم منطقتون تا 1.5 مگ بازه واقعا تاسف داره که تهران اینجوری باشه !
    مرسی دوست عزیز. اما شما هم قزوین هستی و مسلما از تهران بی خبری. عاقلانه ش اینه که 1 ماهه بگیرم و خودم امتحان کنم، اما میگه 1 ماهه نمیدیم!!
    بیس 1.5 مگابایت برای کشوری مثل ایران، کمه؟

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان سرویس 512 محدود خوبه؟شبانه سرعتش خوبه؟
    نامحدود 256 چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •