آقا سرویس منم از نصف شب قطعه گویا سراسری هست من از شهرک هم پرسیدم اونام قط بودن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا سرویس منم از نصف شب قطعه گویا سراسری هست من از شهرک هم پرسیدم اونام قط بودن
اقا چه وضعشه اخه ؟ این افت سرعت موقتی هست یا بازم سرعت ها رو کم کردن ؟
منم اعصابم خورد شده پشتیبانی که جواب نمیده یعنی چی
128 نامحدود که کلا قطعه
سرویش کلاسیک (128 محدود) گه سرعت دانلود 120 داشت، الان شده 30 کیلوبایت.
یعنی اینا سرویس محدود با سرعت 30 کیلوبایت میدن
تو خود تبریز (نمیگم دنیا) مگه شرکتی هنوز وجود داره که سرویس محدود با سرعت 30 کیلوبایت بده؟ سرویس محدود دیگه حداقل 100 کیلوبایت باید باشه دیگه.
یه هفته دیگه مخابرات شروع میکنه به فروش کارت اینترنت دیال آپ. خودتونو آماده کنید.
البته الان 128 نامحدود دقیقا سرعتش دیال آپه. (که اونم قطعه)
خیلی با حالن کلا
انگار تو این مملکت داریم طلا و زعفران خرید و فروش میکنیم. اینترنت بر اساس کیلوبایت و مثقال و گرم.
دنیا شده سرویسهای کلود و استریم و مدیا
ما اینجا اینترنت مثقالی میخریم
خیلی خوشیم ما
حال مشکل اینجاست که من که 2 مگ دارم با دوستم که یک مگ دار سرعت دوتامون 256 هست این یعنی چی نمیدونم
والا داداش از حرفم ناراحت نشو !! ولی اگه قرار بود هر کی تو نت ول میگرده یه باگ پیدا کنه الان سنگ رو سنگ بند نمیشد !! چون ما روزانه کلی ولگرد تو اینترنت داریم !!!
در ضمن بهتره که یه نگاه به امضام هم بندازی !! یه لینک هست !! برو ببین
بعد بیا گوز گوز کن
من صبح ساعت 8 وصل شدم همه چی طبیعی بود !! ولی الان که از سر کار اومدم اینترنت به کل قطعه !! رایتل هم خونه آنتن ضعیفه و الان با نسل 2 همراه اول وصل شدم![]()
Last edited by fanoostalaei; 05-02-2015 at 17:15.
همین الا اینترنت من وصل شد !! سرعت من که همونه و تا جایی که خطم بکشه سرعت میده و الان خطم 4 مگ اپ شده
ولی از نظر پینگ بدجوری رـــیده
گیت وی من از 172 به 10.10.101.242 تغیر پیدا کرده
پینگ داخلی خیلی بهتر شده ولی خارجی بدجوری ترکیده !! 300 تا پینگ و در ضمن اسم ISP رو با عنوان Iran telecomuication میشناسه نه information tecnology
دیشب سرویس جدید 10 مگ مخابرات رو گرفتم و همین چند لحظه پیش اعمال شد.در کمال شگفت سرعت دانلودم 256 کیلوبایت هستش و با سرویس قبلی 2 مگ الترایی که داشتم هیچ فرقی نکرده![]()
اینترنت ما هم تا الان قطع بود، با 2020 که صحبت کردم گفت به دلیل توسعه نرم افزاری که هست هر از گاه یقطعی داریم و داره سعی میشه سریعا وضع دست بشه.
دیشب سرعت دانلود من با اولترا 130 بود! اینهمه هزینه کردیم 1 ماه هم نتونستیم از مخابرات بهره ببریم.
از طرفی تعرفه های جدیدی در سایت مخابرات زده شده که سرویس های 5 و 10 هم اضافه شده، باید یه چند روزی صبر کنیم ببینیم وضعیت چی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)