تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2195 از 2403 اولاول ... 11951695209521452185219121922193219421952196219721982199220522452295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,941 به 21,950 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

استاندارد؟یعنی چی؟
    کی این استاندارد رو انداخته تو دهن این شرکت ها؟چرا قبلا از مسخره بازی ها نبود؟
    چرا موقعی که میخواستن یوزر بگیرن حرفی از استاندارد نمیزدن؟
    شما یه چیز میگید 100000000 چیز نمیگید

استاندارد یعنی وقتی شما میرید سرعت 256 کیلوبیت میخرید یعنی پذیرفتید تعهد شرکت به شما 32 کیلو بایت در ثانیه است. حالا ممکنه شرکت بیاد به شما سرویس 10 مگابیت بده اما این سرعت تشویقی هست و شرکت ممکنه در مواقعی نتونه این سرعت رو تضمیین بکنه ولی حتما 256 کیلوبیت رو ارائه میکنه. شبها خیلی از سرویس دهنده ها چون مصرف رایگان میشه سرعت تشویقی کاربر رو بر میدارن ولی به کاربر اجازه میدن با سرویسی که خریداری کرده دانلود مجانی کنه

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جناب asksup تمام کارمندان پشتیبانی اندیشه خودشون رو قبل از صحبت با مشترک معرفی میکنند خوشحال میشم نام شما رو بدونم ، ممنون

3. 3 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

دوستان قرار شد من بگم نتیجه صحبت با جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو
    بعد دیدن پینگها و قبول متغیر بودن اونها مال صبح و ساعت دو خورده ای بعد از ظهر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهم گفتن با دستور tracert -d 8.8.8.8 مشگلو ببینم از کجاست که شد این :

و گفتن :
    ممنون از شما
    اگه توجه بفرمایید ip 172.16.116.41 gw متعلق به اندیشه است و ای پی 10.21.252.162 متعلق به زیرساخت. پینگ شما داخل شبکه اندیشه هیچ لتنسی و پکت لاستی نداره
    از اون به بعد تایم اوت ها دیده میشه که در بسیار مواقع میتونه بخاطر policy limitation icmp باشه. اونچه که برای شما مهمه اینه که از ای پی 10.21.21.213 که gw خروجی زیرساخت هست و 89.221.34.190 که ورودی شرکت خارجی طرف قرارداد ایران پیبگ بالا رفته. اگه صبح تست کنید این زمان کمتره. این افرایش پینگ در لینک خروجی کشور و مابین زیرساخت و شرکت خارجی اتفاق افتاده نه شبکه و سرویس اندیشه سبز.

من گفتم پس چرا فقط کاربرای اندیشه و مخابرات و چنتا دیگه صداشون در اومده و ......و در ادامه :

ببینید شرکت زیر ساخت از طریق شرکتهای مختلفی به اینترنت وصله

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CW Cable and Wireless Worldwide plc,GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TELIANET TeliaSonera International Carrier,SE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FLAG-AS Flag Telecom Global Internet AS,GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TELLCOM-AS TELLCOM ILETISIM HIZMETLERI A.S.,TR [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DELTA-TELECOM-AS Delta Telecom LTD.,AZ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BTN-ASN - Beyond The Network America, Inc.,US [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TTI-NET Euroweb Romania SA,RO [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SEABONE-NET TELECOM ITALIA SPARKLE S.p.A.,IT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BBIL-AP BHARTI Airtel Ltd.,IN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TIC-AS Telecommunication Infrastructure Company,IR [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OMANTEL-AS General Telecommunication Organization,OM
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CAUCASUS-CABLE-SYSTEM Caucasus Online Ltd.,GE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FLAG-AS Flag Telecom Global Internet AS,GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DELTA-TELECOM-AS Delta Telecom LTD.,AZ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TELLCOM-AS TELLCOM ILETISIM HIZMETLERI A.S.,TR [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SEABONE-NET TELECOM ITALIA SPARKLE S.p.A.,IT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OMANTEL-AS General Telecommunication Organization,OM

امشترک مثلا استان گیلان رو شرکت 1
    مشترک تهران رو 2-3
    مشترک فارس رو 10
    ووووو
    وصل هستن. این شرکتها کیفیت خطتشون و لتنسی یکسانی ندارن یکی پایینتره و یکی بالاتر

شرکت زیرساخت ممکنه فردا بیار مثلا شرکت اندیشه رو از رو
    CAUCASUS-CABLE-SYSTEM
    بزاره رو
    TELLCOM-AS TELLCOM ILETISIM HIZMETLERI

و پینگها تغییر کنه. این دست اندیشه یا هیچ شرکت دیگه ای است که از کجا بهشون سرویس میدن. شما تو خارج میتونن موقع قرارداد بگین باید مثلا از رو lvl-3 باشه ولی اینجا نمیشه

به نظر من منطقی میاد نمیدونم به خدا
    قضاوت با خودتون
    Last edited by Angel Of Darkness; 17-02-2015 at 22:17.

5. 4 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

با درود:
    دوست عزیز أحسن بر شما، فرمایشات شما کاملاً صحیح می باشد و دقیقاً به نکته درست و کلیدی ماجرای دو هفته گذشته اشاره نمودید، همانطور که همه کاربران محترم استان گیلان در طی دو هفته گذشته شاهد بوده اند،
    بلا استثناء تمامی ISP های فعال کنونی در سطح استان اعم از آشنای اول و اندیشه و پارس آنلاین و شاتل و سایر ISP های دیگر که در سطح استان سرویس ارائه می دهند در طول شبانه روز با افت سرعت و کیفیت مواجه گشته اند و همچنین مشهود بودن این نکته که ISP ها میزان حجم و ترافیک خریداری شده مشترکین را بطور کامل در اختیارشان قرار نمی دهند که الاعم و نشانه هایش در طول روز کم کم از بعد از ظهر به بعد مشهود می گردد و تا صبح روز بعد نیز این روال اعصاب خرد کن ادامه پیدا می نماید،

بله متأسفانه این مشکل دقیقاً از دو هفته پیش در تاریخ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳و دقیقاً همزمان با مراسم افتتاح فاز نخست پروژه بزرگ اوج ( ترانزیت ارتباطات عراق از طریق ایران) که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزیر ارتباطات عراق برگزار شد. در استان گیلان بوجود آمد، اگر تمایل دارید بدانید که موضوع از چه قرار است و پروژه اوج چیست؟ پیشنهاد می کنم به لینک های زیر تشریف ببرید و خودتان شخصاً خبر را مطالعه نمائید تا به عمق فاجعه پی ببرید،

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همانطور که حتماً خبر را مطاله نمودید، متأسفانه به موجب این پروژه و توافق نامه دولت و شرکت ارتباطات زیر ساخت با مسئولین عراق، مخابرات استان گیلان را ملزم نموده اند تا از لحظه اتمام ساعت رسمی کار ادارات و ارگانها، بدون اطلاع و رضایت مشترکین حقیقی و حقوقی، ترافیک و پهنای باند اینترنتی را که مشترکین بدبخت گیلانی خریداری نموده اند را که شامل مشترکین خانگی و مشترکین ادارات و نهادها و تمامی ارگانها و همچنین دانشگاه ها می شوند را از طریق فیبر نوری به اردبیل و سپس تبریز و نهایتاً به دروازه مرزی کشورمان یعنی شهر نوردوز ( آخرین شهر ایران که در مرز ارمنستان می باشد نوردوز نام دارد.) و از آنجا به همین روال از طریق نوار مرزی به شمال کشور عراق منتقل نمایند،

ختم کلام اینکه ماهیانه پول اشتراک سرویس را ما پرداخت می کنیم اما استفاده اش را بصورت کاملاً رایگان کشور عراق خواهد نمود،

دقیقاً همان کلید واژه ای که کارمند اندیشه ( سحواً و یا عمداً ) در چند پست قبلی اشاره کوچکی نیز به آن نموده بود، منظور بنده کامنت زیر می باشد،

تازه آنوقت است که متوجه می شوید که چرا تمامی مدیران ISP ها متفق القول سکوت اختیار کرده اند و متعاقباً کارکنان واحد پشتیبانی مراکز خودشان را توجیح نموده اند که فقط در هنگام تماس و پاسخگویی، یوزرها را با مشکلات تخیلی و واهی گمراه نمایند و به اصطلاح دنبال نخود سیاه بفرستند، تا بلکه مشترکین را کماکان در بی خبری مطلق و گمراهی نگاه داشته و باعث عدم ریزش مشترکین گردند، نمونه بارزش هم همین کارمند به اصطلاح شرکت اندیشه است که معلوم نیست چگونه به یکباره خواب زده شده و بعد از ده سال به یکدفعه آسمان استان گیلان به اصطلاح سولاخ می شود و یک پشتیبان به ظاهر مؤدب و خونسرد سر از این تالار و تاپیک در می آورد تا به اصطلاح پاسخگو حل مشکلات کاربران باشد، الحق که نام مافیا کاملاً برازنده این شرکت است،
    عزیز به اصطلاح پشتیبان اندیشه اگه راست میگی به صورت منطقی جواب این رو بده .
    البته اصلاح کنم که این مختص فقط استان گیلان نیست بلکه 8 استانه
    اما چون تو استانهای دیگه تعداد isp بیشتره و از قبل دزدی های زیادی نداشتن کمتر به چشم میاد و فشار رو کاربرا کمتره
    ولی تو استان گیلان چون دزدی در حد بالایی هست (از قبل این ماجرا) با این ماجرا دیگه وضعیت نت استان شد این فاجعه ای که الان می بینید .

7. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استاندارد یعنی وقتی شما میرید سرعت 256 کیلوبیت میخرید یعنی پذیرفتید تعهد شرکت به شما 32 کیلو بایت در ثانیه است. حالا ممکنه شرکت بیاد به شما سرویس 10 مگابیت بده اما این سرعت تشویقی هست و شرکت ممکنه در مواقعی نتونه این سرعت رو تضمیین بکنه ولی حتما 256 کیلوبیت رو ارائه میکنه. شبها خیلی از سرویس دهنده ها چون مصرف رایگان میشه سرعت تشویقی کاربر رو بر میدارن ولی به کاربر اجازه میدن با سرویسی که خریداری کرده دانلود مجانی کنه
    اون استاندارد که میفرمایید قیمتش با این استانداردی که ما پولش رو دادیم زمین تا آسمون فرق میکنه.
    اگر منظورتون قرارداد هست ، که مشخصا تمام سرویس دهنده ها تو قراردادشون ذکر می کنن ، اینجا بحث سر اینه که شما سرویست مشکل داره ! اگه میخوای قانونی یوزر رو ساکت کنی پس جواب ندی سنگین تری برارد ( یا خواهر ) من !
    واقعا اگر اندیشه یا مخابرات مشکل نداشت تو این دو هفته این همه پست زده میشد ؟
    ما واقعا بیکاریم هر روز این پست رو به امید یه پیشنهاد ، یه تغییر ، یه راه حل مطالعه کنیم ؟
    شما بعد از قرارداد و استاندارد اون و لطف شرکت صحبت میکنی ؟!
    فکر میکنی اینکه شما جواب میدی دردی رو دوا میکنه ؟ بچه ها اینجا راضی میشن ، اونم وقتی خودشونو با استان های دیگه مقایسه میکنن ؟
    دوست من شما نمک نپاش ، سرویست رو اوکی که من که میخوام از مخابرات برم بیام طرف شما ، نه اینکه خودم که نمیام هیچ ! 10 نفر دیگه رو هم منصرف کنم.به عمل کار برآید ...

9. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بله من trace route رو امتحان کرده بودم.البته گاهی همون قسمت Ip اندیشه هم لاست میشه.اما الان برام جالبه که gw اندیشه شما 172 هست.من فکر میکردم فقط یک gw داره.الان gw اندیشه من 159 هست که تغییر هم نمیکنه.من قبلا که اندیشه داشتم gw 172 داشتم اونموقه همه چی مرتب بود.قکر میکردم یکی از دلایل مشکلات همون تغییر gw به 159 باشه.اما الان میبینم شما با همون 172 مشکل داری

Last edited by manishabanzadeh; 17-02-2015 at 22:50.

11. این کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosebr3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

حرف خودتونو قبول دارین؟
    پس کجای دنیا با سرعت 32 کیلوبایت یه فایل 10 مگی نیم ساعت طول میکشه؟؟
    والا همین 32 کیلوبایتی هم که شما میگید ما در اکثر مواقع نمی بینیم. بعد از اتمام اون 16 گیگ سرعت تشویقی (که البته این ماه واسه من تا 13 گیگ بود!!) عملا نهایت سرعت تا 10 کیلوبایته، اونم با کلی نوسان!!

13. 4 کاربر از hosebr3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

حرف خودتونو قبول دارین؟
    پس کجای دنیا با سرعت 32 کیلوبایت یه فایل 10 مگی نیم ساعت طول میکشه؟؟
    والا همین 32 کیلوبایتی هم که شما میگید ما در اکثر مواقع نمی بینیم. بعد از اتمام اون 16 گیگ سرعت تشویقی (که البته این ماه واسه من تا 13 گیگ بود!!) عملا نهایت سرعت تا 10 کیلوبایته، اونم با کلی نوسان!!
    دوست عزیز من میتونم فرمایش شما و دیگر دوستان رو در مورد دوران بعد از پایان سرعت تشویقی تو شرکت پیگیری کنم تا وضعیت مطلوب باشه. شما مشاهده می فرمایید که وقتی سرویس شما حجم تشویقی رو تموم نکردید مشکلی نداره. این یعنی سرویس دهنده امکانات کافی برای ارائه سرویس داره و مشکلی از بابت تعداد کاربر نداره. اینجا اختلاف شما و سرویس دهنده شما سر میزان سرعت پس از پایان دوران تشویقی هست. این پیشنهاد توسط واحد رضایتمندی مشتریان برای تغییر به هیئت مدیده ارسال میشه. خواهش میکنم تا تعیین تکلیف منتظر بمونید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بله من trace route رو امتحان کرده بودم.البته گاهی همون قسمت Ip اندیشه هم لاست میشه.اما الان برام جالبه که gw اندیشه شما 172 هست.من فکر میکردم فقط یک gw داره.الان gw اندیشه من 159 هست که تغییر هم نمیکنه.من قبلا که اندیشه داشتم gw 172 داشتم اونموقه همه چی مرتب بود.قکر میکردم یکی از دلایل مشکلات همون تغییر gw به 159 باشه.اما الان میبینم شما با همون 172 مشکل داری

ip bras شما تاثیری در کیفیت خدمات نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اون استاندارد که میفرمایید قیمتش با این استانداردی که ما پولش رو دادیم زمین تا آسمون فرق میکنه.
    اگر منظورتون قرارداد هست ، که مشخصا تمام سرویس دهنده ها تو قراردادشون ذکر می کنن ، اینجا بحث سر اینه که شما سرویست مشکل داره ! اگه میخوای قانونی یوزر رو ساکت کنی پس جواب ندی سنگین تری برارد ( یا خواهر ) من !
    واقعا اگر اندیشه یا مخابرات مشکل نداشت تو این دو هفته این همه پست زده میشد ؟
    ما واقعا بیکاریم هر روز این پست رو به امید یه پیشنهاد ، یه تغییر ، یه راه حل مطالعه کنیم ؟
    شما بعد از قرارداد و استاندارد اون و لطف شرکت صحبت میکنی ؟!
    فکر میکنی اینکه شما جواب میدی دردی رو دوا میکنه ؟ بچه ها اینجا راضی میشن ، اونم وقتی خودشونو با استان های دیگه مقایسه میکنن ؟
    دوست من شما نمک نپاش ، سرویست رو اوکی که من که میخوام از مخابرات برم بیام طرف شما ، نه اینکه خودم که نمیام هیچ ! 10 نفر دیگه رو هم منصرف کنم.به عمل کار برآید ...
    من دارم سعی میکنم اگه کمکی از دستم بیاد انجام بدم. با اینکه شما سرویس گیرنده از اندیشه نیستید اما من حق رو میدم به شما که حتما نقصان بوده و یا فکر می کنید که هست.
    اگه صورت مساله شما رو بدونم و اطلاعات لازم برای پیگیری موضوع رو بهم بفرمایید خوشحال میشم کمک کنم در غیر اینصورت اگه اجازه بدید برای اینکه نمک نپاشم و باعث تندتر شدن این ادبیات تهاجمی نشم جواب ندم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •