دوستان تا چه مدت قبل از خدمت میشه تو سپاه پذیرش گرفت؟یکی میگفت بایدحداکثر 45 روز قبل اقدام کنی.درسته؟چون من اول تیر میرم.شانسی برام هست؟
دوستان تا چه مدت قبل از خدمت میشه تو سپاه پذیرش گرفت؟یکی میگفت بایدحداکثر 45 روز قبل اقدام کنی.درسته؟چون من اول تیر میرم.شانسی برام هست؟
شما هر جایی که بخوای پذیرش بگیری حداکثر 2 ماه مونده به اعزام فرصت داری.
البته این برا موقعی هست که شما به روش عادی بری پذیرش بگیری.
اول دنبال پارتی کلفت باش توی شهر خودت خدمت کنی.
این کارم میکنن : برو دادگاه حکم سرپرستی و کفالت ( که باز به علت داشتن برادر بزرگتر بعید هست ) بگیر، لااقل باهاش میتونی هر جایی که افتادی، انتقالی به شهر خودت بگیری.
کسی در این مورد اطلاعی نداشت؟
برا امریه هم حتما باید 2 ماه قبل از اعزام اقدام کرد؟
همونم انگار آشنا میخوادای بابا عجب گیری کردیم با این خدمت
![]()
مثلا چه مشکلی؟
اونی که مثلا بسیج نداره میره تو سازمان بسیج مستضعفین پذیرش میشه براش مشکلی پیش میاد؟!
امریه چون یه مرحله گزینش هم داره قطعا زود تر باید اقدام کرد که اون دیگه زمان خاصی نداره چون یه کار اداری هست ولی پذیرش اگر هم گزینش داشته باشه بازم آنچنان درگیر مراحل اداری نمیشه.برا امریه هم حتما باید 2 ماه قبل از اعزام اقدام کرد؟
منظورم اینه که فقط کافیه سازمان مربوطه با درخواستمون موافقت کنه یا اینکه باید جای دیگه ای هم بررسی و تائید بشه؟
فقط سازمان مربوطه.![]()
آقا یه سوال
من دفترچه رو 91/3/3 پست کردم چون گفته بودن هرکی تا آخرِ این تاریخ پست کنه اضافه صنواتی بخشیده میشه
حالا میخوام بدونم چجوری باید بفهمم که بخشیده شده پلیس +10 رفتم گفت باید بری میدون سپاه،کسی داره همچین شرایطی؟ من الان خدمت قانونیم تموم شده امروز
با سلام
میخواستم بدونم اگه الان که وسط خدمتم و قانون 21 ماه شامل حالمه واسه خوندن ارشد ترخیص شم بعد از ارشد همون 21 ماه شامل حال منه یا با قانون جدید 24 ماه خدمت باید ادامه بدم؟
ممنون از پاسختون
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)