تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2194 از 4751 اولاول ... 1194169420942144218421902191219221932194219521962197219822042244229426943194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,931 به 21,940 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها همین شاتل رو بزاین روی سرتون ! خدارو هم شکر کنین!

من رفتم خونه دوستم ! توی سهروردی هستن! پارس انلاین 512 داشتش.. خیلی سرعتش پایینتر از شاتل بود! حالا من میخواستم چنج کنم برم پارس!

خوب شد نرفتم! بابا صد رحمت به این شاتل! گفت همیشه همین مدلیه!

بابا باز شاتل سرعت دانلودش خوبه اون که نه پینگ داشت نه دانلود درست حسابی!

همینجا بمونید بابا اینجا جهان سومه بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد! هیچکدوم که سرعت واقعی رو نمیدن!

* راستی وایمکس ایرانسل رو یکی دیگه از دوستام گرفته اون هم میگه همش با کله قندش ( منظور مودمشه ) دور خونشون میچرخه دنباله انتن!!

دیگه میگه تابلو شده مامانش اینا میگن باز تو با کله قندت راه افتادی!

پس این رو هم بیخیال شدم تا موقعیکه استیبل بشه هنوز تو مرحله سعی و خطاست ایرانسل!

گفتم به شما هم بگم خیالتون رو راحت کنم!

2. 3 کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این که خیلی خوبه کلی پیشرفت کردن زمان ما که همش می انداختند گردن مخابرات فکر کنم از زمانی که فرزاد شکایت کرده دیگه نمی اندازند تقصیر مخابرات. فقط هرکس می خواد از این شرکت دزد بیاد بیرون یک نامه توپ ایمیل کنه و تا می تونه شکایت کنه مطمئن باشید تا فی خالدونشون میسوزه وقتی بنویسید به دلیل سرعت پایین و پکت لاستهای متعدد و پشتیبانی که جز لالایی خوندن مشکلی رو حل نمی کنه دارید از این شرکت میرید
    دقیقا بهترین کار نگرفتن سرویس از این شرکته
    متاسفانه تمام شرکتها از استاندارد ارایه سرویس بسیار بسیار دور هستند.
    ولی شاید بشه شرکتی پیدا کرد که لااقل حقت رو بهت بده.نه بیشتر و نه کمتر.
    اگر کاری جز game و سایر چرندیات ندارید
    یه مدت جلوی خودتون رو نگهدارید و از چنین شرکتهایی سرویس نگیرید.
    این تاثیر میگذاره البته کم چون اکثر کاربران اداری ، شرکتی ، مدارس و موسسات و ... هستند تا خانگی ها
    ولی باز هم موثره
    در ضمن اطلاع رسانی درست هم میتونه افراد رو آگاه کنه

جناب m_pixel فحش دادن روش افرادی است که سر گذرها می ایستند.
    در ضمن اینها برای بازار گرمی سرعتهای بالا رو برای سرویسهای با سرعت پایین میبستند.
    شما زیاد در این مورد جوش نزن.اگر خیلی اراده داری وقتی تموم شد تمدید نکن و برو سراغ یه جای دیگه.
    شما 24 هزار تومان میپردازی.ما که 44 هزار تومان میپردازیم و تو همون روز در دانلود یک ایمیل بالای 2 مگابایت
    بارها time out error از سرور جیمیل میگیریم و در ارسال ، وضعمان به مراتب بدتر است و روزی چند بار قطعی کامل داریم و شبها هم سرعتمان معادل سرویس 64kb/s است باید شاکی باشیم.و بدلیل نیاز باید دنبال شرکت دیگری باشیم که هستیم وگرنه به کل قید اینترنت adsl را میزدیم.

در ضمن اون دوست پارس انلاینی هم امیدوارم پست من رو ببینند و جواب دهند چون لازم دارم.
    اون جناب شاکی هم هر وقت وقت پیدا کرد نتیجه رو بگه ما یک دلگرمی پیدا میکنیم.

بچه ها همین شاتل رو بزاین روی سرتون ! خدارو هم شکر کنین!

من رفتم خونه دوستم ! توی سهروردی هستن! پارس انلاین 512 داشتش.. خیلی سرعتش پایینتر از شاتل بود! حالا من میخواستم چنج کنم برم پارس!
    خیلی خیلی عذر میخوام بی احترامی نشه اون دوست شما 100% ... تشریف دارند که نمیرند از شاتل بگیرند.
    در ضمن شما 512 رو با چی مقایسه کردی؟
    لطفا پارامترهای مقایسه هر دو سرویس را اینجا بیان کنید
    برای بار چندم ، لطفا اگر پست میزنید با عدد و رقم و بصورت علمی و منطقی و اصولی باشه
    چون قراره یه عده انسان بااطلاع هم اینها رو بخونن و نتیجه بگیرن
    در ضمن با این چیزها نمیشه جریان منفی افکار عمومی رو تغییر جهت داد.
    لطفا اصولی عمل کنید.
    Last edited by smartee; 21-07-2010 at 10:01.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی خیلی عذر میخوام بی احترامی نشه اون دوست شما 100% ... تشریف دارند که نمیرند از شاتل بگیرند.
    در ضمن شما 512 رو با چی مقایسه کردی؟
    لطفا پارامترهای مقایسه هر دو سرویس را اینجا بیان کنید
    برای بار چندم ، لطفا اگر پست میزنید با عدد و رقم و بصورت علمی و منطقی و اصولی باشه
    چون قراره یه عده انسان بااطلاع هم اینها رو بخونن و نتیجه بگیرن
    در ضمن با این چیزها نمیشه جریان منفی افکار عمومی رو تغییر جهت داد.
    لطفا اصولی عمل کنید.

اوکی تست سرعت اونجا با سیستمش گرفتم نمی تونم بزارم که ..

ولی دانلودش با 512 ، 0.42 بودش

پینگش 890

مال من 512 شاتله .. شده که این مقدار بشه ! ولی نه همیشه

دانلود من اکثرا همون 0.52 هست ولی خب پینگ بالاست!

در هر صورت من وظیفه داشتم بگم... چون توی پستهای قبلی بچه ها رو تشویق کرده بودم که برن چنج کنن !

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

در ضمن شما برو سرویستون رو عوض کن اگه به نتیجه رسیدی اینجا اعلام کن هرچند بعید میدونم...

یه درضمن دیگه اینکه: اکثر این سرویس دهنده ها توی مناطق مختلف ( بستگی به تعداد مشتری ای که دارن ) سرعتشون فرق می کنه...

---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

.

من بلاخره متوجه نشدم این شاتل خوبه یا بد... جمله اتون رو نفهمیدم یعنی چه!

5. 3 کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

اقا شاشتل اصلا گندو کثافت چرا به هم بی احترامی میکنین . این بنده خدا چه گناهی داره که سرویسش خوبه

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا شاشتل اصلا گندو کثافت چرا به هم بی احترامی میکنین . این بنده خدا چه گناهی داره که سرویسش خوبه
    اگه منظورت از بنده خدا منم باید بگم سرویس منم بده! یعنی پینگم بالاست

ولی خب پارس انلاین و وایمکس ایرانسل دیگه خیلی بدترن... بابا گفتم بین بد و بدتر ... پست رو خوب بخونین دیگه!

* بچه ها نظرتون راجع به وایرلس چیه؟ پینگ و قیمتش رو میدونین چقدره؟

---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

توروخدا به داد من برسین.. من کارم ( یعنی شغلم ) آپدیت یک سایته که از خونه انجام میدم فقط و فقط پینگ برام مهمه..

حاضرم نصفه حقوقم رو بدم ولی پینگم بره بالا...

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

منم تا حالا از شاتل ناراضی نبودم الان حدود 10 ماه هست دارم استفاده میکنم
    دوتا سرویس هم بیشتر نگرفتم اول ECO128 گرفتم که سرعت 512 بود و اصلا قطعی نداشت بعد هم ART 1 که سرعتش شد 1 مگ و بازم اصلا مشکل سرعت نداشتم چه شب و چه روز و الانم که دوباره برگشتم به سرویس ECO 128 بازهم نه قطعی داشتم و نه مشکل سرعت چه شب و چه روز الان هم هر شب میتونم تا 1.3 گیگ دانلود کنم
    مشکل پینگ هم که ندارم شبا ماکزیمم روی 500 هست و روزها 250 و ساعتهای کم ترافیک هم معمولا دو رقمی میشه 98 البته من که بازی انلاین انجام نمیدم ولی در هر صورت دوستان میگند پینگ بالاست
    منم حرف parisa6628 رو قبول دارم باید از بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد
    Last edited by Amin_0913; 21-07-2010 at 10:37.

9. این کاربر از Amin_0913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اوکی تست سرعت اونجا با سیستمش گرفتم نمی تونم بزارم که ..

ولی دانلودش با 512 ، 0.42 بودش...
    ممنون از پاسختون
    من متوجهم بعضی وقتها هدف این است که یه پست سریع زده شود.
    همه شرایط رو هم نمیشه توضیح داد.نمیشه دوباره هم به اون محل مراجعه کرد.
    من فرمایش شما رو یه کم باز میکنم با اجازه :
    یعنی 512kb/s پارس انلاین در منطقه سهروردی دانلود (حالا نمیدانم چی و از کجا و با چه نرم افزاری و در چه شرایط سیستمی) سرعت 42KB/s است.به حروف کوچک بزرک دقت فرمایید.همه چیز معنی دارد.
    و شاتل 512kb/s در محل شما که نمیدانم کجاست و با همان شرایط بالا که نمیدانم چیست سرعت 52KB/s.
    بسیار خوب.
    خوب است شاتل بچه گول زن لا اقل همان 512kb/s را برای شما بسته.چون معمولا downstream را 2 یا چند برابر میبنده به دلایلی که میدانید.
    چند مورد :
    1-همانطور که فرمودید در مناطق مختلف کیفیت یک سرویس دهنده میتواند متفاوت باشد.اگر لطف کنید دوستی آشنایی در همان محل خودتان پیدا کنید که از جای دیگری سرویس داره و پارامترها را مقایسه کنید ممنون میشوم.
    2-از همان دوست ساکن سهروردی ممکن است سوال بفرمایید سرعت دانلود ایشان در ساعات رایگان شبانه چگونه است و لطفا سرعت دانلود خودتان را در شرایط مشابه در ساعات رایگان شب برای ما بیان کنید.
    3-تست سرعت با مثلا سایتهای مربوطه که یک فایل را به نزدیکترین سرور (معمولا دبی) ارسال و دریافت میکنند پارامتر مناسبی برای مقایسه نیست.مطمین باشید مسوولین محترم شاتل یا غیره اینها را میدانند و میتوانند آنها را باز بگذارند حتی در ساعات رایگان.شما مثلا دانلود از rapidshare یا سایر سرورهای بزرگ فایل را به عنوان معیار در نظر بگیرید برای موارد بالا
    4-در مورد نرم افزارهای دانلود p2p هم لطفا یه آماری بگیر.
    5-من خودم هم عرض کردم همه یه افتضاحن.من قبل از شاتل 2 سال از پارس انلاین سرویس داشتم.فکر میکنی چرا تغییر دادم.بس که اذیت شدم.حالا هم 2 سال بیشتره مشترک شاتلم.با ما که قدیمی هستیم اینطورین وای به حال بقیه.ما داریم در مورد موارد مسلم که حقمون هست صحبت میکنیم مثل افت سرعت برنامه ریزی شده در شب.مشکلات با سرورهای mail و ...
    6-معنی جمله آخر من کاملا واضحه.شما یه مقایسه سرعت کردی با اون روش بعد گفتی طرف همیشه اونطوریه بعد گفتی شاتل روی سرمون بعد گفتی نه پینگ داره نه دانلود.به استناد به گفته شما آیا دوست شما نباید تغییر سرویس بده بره سراغ شاتل؟اگه نره چی باید گفت؟
    7-ممنون از حوصله شما و منتظر اعداد و ارقام برای نتیجه گیری عزیزان و خودم

11. این کاربر از smartee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

شبانه رو قطع کردن هیچی نگفتیم
    الان دو سه هفته هست هر نیم ساعت یکبار قطع میشه و باید دئباره وصل کنی.
    دو سه روزی هم هست که کلا چراغ dsl مدام در حال چشمک زدنه و یکی دو دقیقه ثابت میشه و باز دوباره اینترنت قطع میشه و شروع به چشمک زدن میکنه.
    زنگ زدم میگم کانکت نمیشم بعد خانومه میگه کدوم چراغات روشنه؟
    گفتم همش روشنه به جز سه تاش! بعد گفت کدوماش روشنه؟ گفتم پاور و lan
    بعد هم چک کرد گفت مشکل از ما نیست و از مخابراته!!!
    فردا صبح حضورا میخوام برم مرکز مخابراتی.
    بعد هم برم نمایندگی شاتل.
    یک دهنی از اینا سرویس کنم . فقط دعا کنن از مخابرات باشه.
    میخوام اونایی که مشهد شاتل دارن و رفقام که دارن و ندارن رو جمع کنم ببرم دم در شاتل
    20 نفر هم جمع بشه.(کوچه ای که نمایندگی توشه کوچیکه بیشتر از اون هم جا نمیشیم.)

13. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

میخواین برین سعدی 20

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من اين ماه از شاشتل خدمات گرفتم بد نبود
    سرعت دانلودم زير 50 نيومده.
    اما خوب مثله اينكه شما ميگيد اينجا فقط براي ماه اول سرويس خوب ميدن.
    حالا چي كنم؟بازم از اينجا بگيرم خوبه؟
    يا پارس آنلاين؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •