ما که باگی ندییدیم اگه بلد بودی چرا به ما نگفتی تا ما هم استفاده کنیم دعات کنیم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ما که باگی ندییدیم اگه بلد بودی چرا به ما نگفتی تا ما هم استفاده کنیم دعات کنیم![]()
هنوز زوده !! زنگ زدن بی خوده !! خودت که میبینی دارن سیستمشون رو عوض میکنن و این ایراد ها ظبیعیه !!
درست میشه !! یکی دو روز صبر کن
والا من 4 ماه تموم بود به این فروم سر نمیزدم !!![]()
پس این دفعه به ما بگو یک تستی بزنیم در ضمن الان برای من 1 گیگ نشون میده صبر کنید درست میشه صبح زدم پشتیبانی میگم چرا پس من یوز پسورد میزنم میگه اشتراک یافت نشد میگه من بلد نیستم شب زنگ بزنید بپرسید بعد قطع کرد چقدر اینا اطلاعات عمومی دارن![]()
سرعت جدید نامحدود 128 شده 8 کیلوبایت ! سرویس 2 مگ یا همون اولترای قدیم هم 244 کیلوبایت شده از این به بعد باید 10 مگ بخرم![]()
نامردا سرعت دانلود شبانه رو بدون اینکه مدت سرویس تموم بشه آوردن پایین ! چی بگم آخه من تازه 3 ماهه تمدید کرده بودم !
اون بالایی خط اول و این پایینی خط دوم ، لطفا بررسی کنین و بفرمایید که وضعیت خط ها چطور هست و آیا سرعت 10 مگ و بالاتر رو راحت میکشن یا نه ممنون
Downstream Upstream SNR Margin :10.3 25.9 db Line Attenuation :36.0 22.0 db Data Rate :9087 514 kbps Max Rate :9452 1155 kbps CRC :24 0
دوست عزیز الان که دیگه اون سیستم رو عوض کردن میشه سه تا از اون هزار و یکی رو میشه اینجا توضیح بدی؟
حقیقتش من از سال 81 تو نت ول میچرخم زیاد اینترنت مفت ندیدم .خالی بندی هم حدی داره.
Last edited by soft201163; 05-02-2015 at 10:23.
مگه قرار نبود 2 مگ سرعتش 4مگ باشه چرا کردنش 256 یعنی چی
از صبح تا الا هی نت قطعی داره الا یکم درست شده ولی سرعت من 512 نامحدود رسما نصف شده 33kb !!! به 2020 هم هرچی زنگ میزنم جواب نمی ده
بله محدود هم2 مگ هم 256 شده قطعی هم زیاده من یک شکایت نوشتم 195 دو مگ ها هم بنویسین چون اینا گفته بودن سرعت 2 برابر بیشتر از سرویس ارایه شده الان لااقل سرعتمون باید 512 باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)