تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2194 از 2365 اولاول ... 11941694209421442184219021912192219321942195219621972198220422442294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,931 به 21,940 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بخش پنجم و پایانی از مراحل نصب سیستم SQ پراید - By: Amir ELX

مرحله تست صدا و کلیپ ها

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این پست سه کلیپ از ژانر های مختلف موسیقی در آپلود سنتر PicoFile آپلود شده. امیدوارم مورد توجه عزیزان قرار بگیره.

کلیپ اول: قطعه unforgettable از آلبوم What A Difference A Day Makes اثری از Ingram Washington در سبک Jazz: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلیپ دوم: قطعه Danny Boy از آلبوم All My Loving اثری از Jheena Lodwick در سبک Instrummental: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلیپ سوم: از آقای Gontiti در کنسرت به صورت زنده که یکی از مشهورترین نوازنده های گیتار در شرق آسیاست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از عزیزان درخواست می کنم که نظراتشون رو درج کنند.
    با احترام
    مهرآذر
    واقعا لذت داره وقتی اینقد باحوصله کسی سیستم تهیه کنه و بازم اینقد باحوصله بیاد توضیح بده که وقتی کسی مثل من میخونه کفم میبره وااقعا خسته نباشی اقا امیر حالا حالاها تو مواارد سیستم مزاحمت میشیم که راهنماییمون کنی

2. این کاربر از mashtio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

خیلی ممنون و مچکرم قربان

2- قطرکابل بر اساس میزان آمپراژ تعیین میشه. در سیستم بنده هر آمپ نهایتاً 70 یا 80 آمپر برق نیاز داره، پس کابل های مثبت و منفی که به آمپ ها متصل میشه گیج 4 شد.
    اما کابلی که به جعبه تقسیم وارد شد باید قطر بیشتری داشته باشه چون باید دو تا آمپ رو تغذیه کنه، لذا از گیج 2 استفاده شد.
    Big4 هم با گیج صفر انجام شد.
    از کجا میشه فهمید هر امپلی چند امپر مصرف برقشه؟

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جالبه با این که شما از 2 کانال این آمپ استفاده میکنید باز هم به حرارت بالا میرسه. حتما اگه از 2 کانال دیگه هم استفاده کنید این اتفاق در زمان بسیار سریع تری رخ میده.

در مورد ماشین هم که دوستمون فرمودن. من خودم 2 سال ماشینم که پرشیا بود رو فروخته بودم و با این که سیستمم توی انباری خاک میخورد ولی باز روی پراید نبستمش. ولی این رو هم بگم که بنده خودم یک ماشین ارزونتر با سیستم قدرتمند و به ماشین گرونتر ترجیه میدم. البته اینا همش علاقه هست و نظر شخصی. البته خدا رو شکر امیر خان مشکل مالی هم نداره و با تعقل ماشینشو انتخاب کرده. الان ماشین ایشون ازون پرایداس که آدم از رانندگی باهاش میتونه لذت ببره
    من که دوست ندارم سوار ماشینش بشم چون دیگه بعد از اون به صدای سیستم حودم نمیتونم گوش کنم.
    امیر عزیز
    آمپ های رفرنس دمای کاری بالایی دارند، چون مدار پیچیده و قدرت زیادی دارند.
    حق با شماست
    اگر قرار باشه از هر 4 کانال استفاده کنیم، در حالت فول ولوم زیر یک ساعت Protect می کنه. چون تجربه دارم.
    والا صدایی که من در این اتاق گرفتم انقدر جذاب و گوشنوازه که به سختی میشه از ماشین پیاده شد.
    من هم مثل شما معتقدم که یکی از ارکان مهم یک ماشین خوب، سیستم صوتی هست.

واقعا لذت داره وقتی اینقد باحوصله کسی سیستم تهیه کنه و بازم اینقد باحوصله بیاد توضیح بده که وقتی کسی مثل من میخونه کفم میبره وااقعا خسته نباشی اقا امیر حالا حالاها تو مواارد سیستم مزاحمت میشیم که راهنماییمون کنی
    نظر لطفتونه دوست خوبم
    نوشتن مطالب و تجربیاتم به همراه بارگذاری عکس ها و ویدیو ها بیش از 9 ساعت زمان برد.
    دوست داشتم تا دوستان بخونند و نظر بدن و ایرادات رو گوشزد کنند و ایده هایی برای تغییر بفرمایند.
    درباره ی راهنمایی هم، شما خودتون استادید.

از کجا میشه فهمید هر امپلی چند امپر مصرف برقشه؟
    کافیه به میزان آمپر فیوز های تعبیه شده بر آمپ توجه کنید یا در دفترچه ی کاتالوگ، دنبال فیوز پیشنهادی یا External Fuse بگردید. همان عدد میزان مصرف آمپر در آمپلی شماست.
    من در خدمتم
    Last edited by AmirELX; 02-06-2017 at 03:57.

5. این کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام امیر جان
    ممنون که جواب دادید
    ولی بودجه من طرفای 400ه...برا این مقدار میخواستم راهنماییم کنید
    الان تو فکر 6996s هستم،این باند خوبه یا با این بودجه چیز دیگه ای باید بگیرم؟
    از قبل متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

با سلام به دوستان گرامی و سروران عزیز بالخصوص دوست قدیمی حمید آقای گل و زحمت کش.(البته اگر مارو فراموش نکرده باشن)
    تا چند وقت دیگه ماشین تحویل بگیرم مزاحمتون میشم برای جمع کردن سیستم.
    قطعات فعلی به شرح زیر هست.
    gladen xion165
    audio system 12-800
    pioneer p80rsII
    cable street wires 4
    در صدد خرید یک امپ as100.4 برای راه اندازی کامپ ها و خرید یک مونوی خوش صدا تا رنج 760 هستم.
    قطعات مورد نیازم
    تقسیم
    کابل ار سی گلیدن
    احتمالا خرید کابل 0 گیج جوشکاب یزد.
    خرید دو آمپلی فایر
    خوروندن p80 به خودرو (با توجه به اینکه پخش فابریک دودین هست).
    Last edited by mohamad reza_2010; 02-06-2017 at 11:56.

8. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

جسارتا شما یه جوری میگی 206 هست ایرانیزه هست اینگاری پراید مونتاژ کره هست

شما از 956 یه غول ساختی هر کسی ندونه فکر میکنه چیه ! صدای اینا را ما شنیدم همگی اونم شاید الان برای شما تازگی داشته باشه ولی 5 سال قبل اینا را کهنه کردیم !!

شما 956 را میتونید با 9887 مقایسه کنی

حساب پخش های HX-D2 و f1 و p99 کاملا جدا از هم هست هر چیزی تو رنج مقایس خودش و صد البته
    ناکامیچی هم اصلا حسابش جداست

دیگه همه میدونن 956 فقط وکال داره همین و مید بیس ضعیفی داره

دیگه لطفا اینو خدا نکن اینا برای ما خاطره شده

سلام
    از نظر شما ممنونم

به دلایلی پراید خریدم و از 206 صرف نظر کردم، وگرنه مشکل مالی وجود نداشت.
    1) 206 ها ایرانیزه هستند.
    2) من از این ماشین فقط در شهر استفاده می کنم و سفر های خارج شهری نهایتاً به تهران ختم میشه. بنابراین خریدن 206 فقط هزینه های اضافی نظیر بیمه، لوازم مصرفی و یدکی گران تر در برداشت.

اما راجع به پخش...
    دیدگاه بنده با شما نسبت به سیستم های صوتی تفاوت داره.
    در تلقی Audiophile ها، امکانات و کارایی در اولویت دوم و بعد از کیفیت قرار می گیره.
    کلاریون 956 دَک فوق العاده و چیپ هایی با فرکانس بالا داره که به همراهی خازن های ژاپنی غوغا می کنه.
    احتمالاً اطلاعاتتون از برد این پخش اندک هست.
    از بابت امکانات هم نمیشه از این پخش ایراد گرفت، چون محصول سال 2006 هست و قبل از فراگیر شدن USB.
    هر چند مشکل فقدان USB رو تا حدودی با کیت آیپاد برطرف کردم.
    مهم ترین دلیل انتخاب این پخش Dynamic بودن صدا بود.
    اگر میخواستم کیفیت و امکانات رو یکجا داشته باشم، باید Sony RSX-GS9 می خریدم که 1500 دلار قیمتشه.
    وگرنه هیچ پخشی در بازار وجود نداره که صدای یک کلاریون رو بده.
    اوضاع پخش های بازار در وضعیت کنونی خیلی نابسامان هست.

پخش پایونیر P99 بسیار پخش خوبیه و جایزه ی بهترین پخش رو از EISA دریافت کرده. (مخصوصاً به خاطر امکانات فوق العاده و سیستم Network)
    جزء گزینه های خریدم بود، ولی صدای این موجود زیبا باب سلیقه ی بنده نیست.
    چون مثل کلاریون Natural و طبیعی نیست و Digital Coloring داره. من به صدای دیجیتالی و دستکاری شده تمایلی ندارم.
    پخش باید Fidelity داشته باشه.

در آخر هم عرض کنم که Don't judge a book by its cover...
    اگر با منطق شما به محصولات صوتی نگاه کنیم باید همه ی پخش های High-End رو از رده خارج کنیم.
    چون Clarion HX-D2 و D3 یا ناکامیچی CD700 هیچکدوم درگاه USB ندارند و تنظیمات LPF و HPF گسترده ای ندارند.
    ولی در عوض یک چیز مهم دارند
    صــدا...

سلام و عرض ارادت
    نظر لطفتونه
    در هر کاری که شما دوستان با نظرات پخته و تجربیات ارزنده تون به بچه های فروم کمک کنید و علم و دانش هم محور کار قرار بگیره، نتیجه رضایت بخش خواهد بود.
    البته تعصب هم باید کنار گذاشت...

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام امیر جان
    ممنون که جواب دادید
    ولی بودجه من طرفای 400ه...برا این مقدار میخواستم راهنماییم کنید
    الان تو فکر 6996s هستم،این باند خوبه یا با این بودجه چیز دیگه ای باید بگیرم؟
    از قبل متشکرم
    خواهش می کنم رضا جان

بستگی داره که انتظارتون از کواک چی باشه...
    من این کواک ها رو می شناسم که وکال خوب و صدای شفاف و با جزئیات دارند
    Helix E69X
    Gladen Alpha 609 COX
    یه نمونه DLS 960 آکبند و زیرخاکی هم حمیدخان دارن که صداش خوبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

اقا ما یه سوال پرسیدم هیچکس جواب نداد گلیدن rs12 دارم میخواستم براش باکس سیلد ۳۲ لیتری درست کنم لااقل بگین باکس سیلد در ولوم بالا چند ساعت استفاده باعث سوختن ساب یا داغ شدن نمیشه عمر ساب کم بشه ؟یا اینکه چون هوا تو ساب خارج نمیشه اون فشار زیاد هوا به خود ساب بر برگرده به مرور زمان ساب پاره بشه یا چسبش وا بره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا ما یه سوال پرسیدم هیچکس جواب نداد گلیدن rs12 دارم میخواستم براش باکس سیلد ۳۲ لیتری درست کنم لااقل بگین باکس سیلد در ولوم بالا چند ساعت استفاده باعث سوختن ساب یا داغ شدن نمیشه عمر ساب کم بشه ؟یا اینکه چون هوا تو ساب خارج نمیشه اون فشار زیاد هوا به خود ساب بر برگرده به مرور زمان ساب پاره بشه یا چسبش وا بره؟
    سلام آقا سعید.
    من خودم rs12 تو باکس سیلد 32 لیتری دارم. 6 ساعت هم شده ازش صدای مداوم گرفتم ولی هیچ مشکلی براش پیش نیومده از این بابت نگران نباش. ولی راجع به عمر ساب و فشاری که تخمل میکنه حمید آقا و امیر خان بهتر میتونن نظر بدن. ولی اینو مطمئنم که ساب با وات بالا و باکس سیلد چندان آسیب نمی بینه . ولی دیستورشن و آمپ نامناسب بسار به ساب آسیب میزنه. شما این ساب رو با یک آمپ مناسب به همراه اکسسوری با کیفیت درایو کنید و با خیال راحت از صداش لذت ببرید.
    من الان چند ماهی هست که این ساب رو دارم و از کیفیتش بسیار راضیم البته ناگفته نماند بدم هم نمیاد بعد از این که بعضی اجزای سیستمم رو ارتقاع دادم یک mx یا rs دیگه تو باکس سیلد بذارم کنارش برای زمانهایی که میخوام از قدرت بیشتری استفاده کنم.

13. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام آقا سعید.
    من خودم rs12 تو باکس سیلد 32 لیتری دارم. 6 ساعت هم شده ازش صدای مداوم گرفتم ولی هیچ مشکلی براش پیش نیومده از این بابت نگران نباش. ولی راجع به عمر ساب و فشاری که تخمل میکنه حمید آقا و امیر خان بهتر میتونن نظر بدن. ولی اینو مطمئنم که ساب با وات بالا و باکس سیلد چندان آسیب نمی بینه . ولی دیستورشن و آمپ نامناسب بسار به ساب آسیب میزنه. شما این ساب رو با یک آمپ مناسب به همراه اکسسوری با کیفیت درایو کنید و با خیال راحت از صداش لذت ببرید.
    من الان چند ماهی هست که این ساب رو دارم و از کیفیتش بسیار راضیم البته ناگفته نماند بدم هم نمیاد بعد از این که بعضی اجزای سیستمم رو ارتقاع دادم یک mx یا rs دیگه تو باکس سیلد بذارم کنارش برای زمانهایی که میخوام از قدرت بیشتری استفاده کنم.
    سلام دستت درد نکنه داداش حالا بقیه اساتید نظرشون رو بدن ببینم چی میگن راستی شما به چه آمپلی ساب رو وصل کردید؟ حالا همین ساب رو تو باکس پورتد بزاری صداش زیادتر میشه شاید نیاز به ساب دیگه هم نداشته باشی هر چند کیفیت کم میشه
    Last edited by saeid 22; 03-06-2017 at 01:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •