واقعا لذت داره وقتی اینقد باحوصله کسی سیستم تهیه کنه و بازم اینقد باحوصله بیاد توضیح بده که وقتی کسی مثل من میخونه کفم میبره وااقعا خسته نباشی اقا امیر حالا حالاها تو مواارد سیستم مزاحمت میشیم که راهنماییمون کنی
واقعا لذت داره وقتی اینقد باحوصله کسی سیستم تهیه کنه و بازم اینقد باحوصله بیاد توضیح بده که وقتی کسی مثل من میخونه کفم میبره وااقعا خسته نباشی اقا امیر حالا حالاها تو مواارد سیستم مزاحمت میشیم که راهنماییمون کنی
از کجا میشه فهمید هر امپلی چند امپر مصرف برقشه؟
امیر عزیز
آمپ های رفرنس دمای کاری بالایی دارند، چون مدار پیچیده و قدرت زیادی دارند.
حق با شماست
اگر قرار باشه از هر 4 کانال استفاده کنیم، در حالت فول ولوم زیر یک ساعت Protect می کنه. چون تجربه دارم.
والا صدایی که من در این اتاق گرفتم انقدر جذاب و گوشنوازه که به سختی میشه از ماشین پیاده شد.
من هم مثل شما معتقدم که یکی از ارکان مهم یک ماشین خوب، سیستم صوتی هست.
نظر لطفتونه دوست خوبم
نوشتن مطالب و تجربیاتم به همراه بارگذاری عکس ها و ویدیو ها بیش از 9 ساعت زمان برد.
دوست داشتم تا دوستان بخونند و نظر بدن و ایرادات رو گوشزد کنند و ایده هایی برای تغییر بفرمایند.
درباره ی راهنمایی هم، شما خودتون استادید.
کافیه به میزان آمپر فیوز های تعبیه شده بر آمپ توجه کنید یا در دفترچه ی کاتالوگ، دنبال فیوز پیشنهادی یا External Fuse بگردید. همان عدد میزان مصرف آمپر در آمپلی شماست.
من در خدمتم
Last edited by AmirELX; 02-06-2017 at 03:57.
سلام امیر جان
ممنون که جواب دادید
ولی بودجه من طرفای 400ه...برا این مقدار میخواستم راهنماییم کنید
الان تو فکر 6996s هستم،این باند خوبه یا با این بودجه چیز دیگه ای باید بگیرم؟
از قبل متشکرم![]()
با سلام به دوستان گرامی و سروران عزیز بالخصوص دوست قدیمی حمید آقای گل و زحمت کش.(البته اگر مارو فراموش نکرده باشن)
تا چند وقت دیگه ماشین تحویل بگیرم مزاحمتون میشم برای جمع کردن سیستم.
قطعات فعلی به شرح زیر هست.
gladen xion165
audio system 12-800
pioneer p80rsII
cable street wires 4
در صدد خرید یک امپ as100.4 برای راه اندازی کامپ ها و خرید یک مونوی خوش صدا تا رنج 760 هستم.
قطعات مورد نیازم
تقسیم
کابل ار سی گلیدن
احتمالا خرید کابل 0 گیج جوشکاب یزد.
خرید دو آمپلی فایر
خوروندن p80 به خودرو (با توجه به اینکه پخش فابریک دودین هست).
Last edited by mohamad reza_2010; 02-06-2017 at 11:56.
جسارتا شما یه جوری میگی 206 هست ایرانیزه هست اینگاری پراید مونتاژ کره هست
شما از 956 یه غول ساختی هر کسی ندونه فکر میکنه چیه ! صدای اینا را ما شنیدم همگی اونم شاید الان برای شما تازگی داشته باشه ولی 5 سال قبل اینا را کهنه کردیم !!
شما 956 را میتونید با 9887 مقایسه کنی
حساب پخش های HX-D2 و f1 و p99 کاملا جدا از هم هست هر چیزی تو رنج مقایس خودش و صد البتهناکامیچی هم اصلا حسابش جداست
دیگه همه میدونن 956 فقط وکال داره همین و مید بیس ضعیفی داره
دیگه لطفا اینو خدا نکن اینا برای ما خاطره شده
خواهش می کنم رضا جان
بستگی داره که انتظارتون از کواک چی باشه...
من این کواک ها رو می شناسم که وکال خوب و صدای شفاف و با جزئیات دارند
Helix E69X
Gladen Alpha 609 COX
یه نمونه DLS 960 آکبند و زیرخاکی هم حمیدخان دارن که صداش خوبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ما یه سوال پرسیدم هیچکس جواب نداد گلیدن rs12 دارم میخواستم براش باکس سیلد ۳۲ لیتری درست کنم لااقل بگین باکس سیلد در ولوم بالا چند ساعت استفاده باعث سوختن ساب یا داغ شدن نمیشه عمر ساب کم بشه ؟یا اینکه چون هوا تو ساب خارج نمیشه اون فشار زیاد هوا به خود ساب بر برگرده به مرور زمان ساب پاره بشه یا چسبش وا بره؟
سلام آقا سعید.
من خودم rs12 تو باکس سیلد 32 لیتری دارم. 6 ساعت هم شده ازش صدای مداوم گرفتم ولی هیچ مشکلی براش پیش نیومده از این بابت نگران نباش. ولی راجع به عمر ساب و فشاری که تخمل میکنه حمید آقا و امیر خان بهتر میتونن نظر بدن. ولی اینو مطمئنم که ساب با وات بالا و باکس سیلد چندان آسیب نمی بینه . ولی دیستورشن و آمپ نامناسب بسار به ساب آسیب میزنه. شما این ساب رو با یک آمپ مناسب به همراه اکسسوری با کیفیت درایو کنید و با خیال راحت از صداش لذت ببرید.
من الان چند ماهی هست که این ساب رو دارم و از کیفیتش بسیار راضیم البته ناگفته نماند بدم هم نمیاد بعد از این که بعضی اجزای سیستمم رو ارتقاع دادم یک mx یا rs دیگه تو باکس سیلد بذارم کنارش برای زمانهایی که میخوام از قدرت بیشتری استفاده کنم.
سلام دستت درد نکنه داداش حالا بقیه اساتید نظرشون رو بدن ببینم چی میگن راستی شما به چه آمپلی ساب رو وصل کردید؟ حالا همین ساب رو تو باکس پورتد بزاری صداش زیادتر میشه شاید نیاز به ساب دیگه هم نداشته باشی هر چند کیفیت کم میشه
Last edited by saeid 22; 03-06-2017 at 01:32.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)