تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2194 از 2403 اولاول ... 11941694209421442184219021912192219321942195219621972198220422442294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,931 به 21,940 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

همچین چیزی نبوده این دروغی که شرکت ها میگن و ما فکر میکنیم اینطور بوده

به شرکت ها ی پپ یا ندا گفته بودن ما قیمت پهنای باند رو میارم پایین اونقدر که قیمت ها ازاد بشه و یوزر حال کنه شما هم نامخدود رو بردارید در عوض محدود با سرعت بالا و قیمت پایین و قیمت گیگ ارزون بدید

اینا برداشتن ولی اونور قیمت کم نشد ، خوب عقل کل ها وقتی به وعده هاشون عمل نمیکنن شما هم دوباره نامحدود بزارید والا خیلی استان ها هنوز مخابرات نامحدود دارن چه برسه به شرکت های دیگه

همین داتک که تو این 10 ساله نامحدود نداشت تازه 2 ماهه سرویس نامحدود (همون محدود حجمی که به اسم نامحدود میکنن تو پاچه ملت) گذاشته
    اطلاعات شما غلط است
    تخفیف پرداخت شد و هر stm-1 از 36 میلیئن تومان به 27 میلیون تومان کاهش پیدا کرد و شرکتها هر قیمت های مصوبه 181 تنظیم مقررات رو اعمال کردن. تخفیف های قبلی هم با تایید اجرای مصوبه توسط سازمان تنظیم مقررات از سوی زیر ساخت قابل پرداخت شد.

در مورد داتک سرویس 128 با حجم تضمینی 20 گیگا بایت ۵۲,۶۵۰ تومان
    اندیشه 128 نامحدود 17,900 تومان اگه بخواهیم 14 گیگابایت حجم اضافه بخریم تا سرویس مانند داتک 20 گیگ شود. 14*2400=33.600 جمع دو ایتم 51.500 یعنی سرویس 20 گیگ اندیشه از داتک ارزونتره.

واقعا دوست ندارم پستهای اینجوری رو جواب بدم. قیمتها هست سرویس ها هست هر کسی مختاره سرویس رو انتخاب کنه این اولین حق یه خریداره. هر کی گرون بفروشه کاربرا ناراضی میشن این دیگه 2-2 تاست.
    در مورد مخابرات داستان فرق میکنه. در خیلی از استانها کسی نگران تراز عملیاتی فعالیت اقتصادی نیست. یعنی مخابرات ایران بهشون پورت میده و میگه باید تا اخر سال بفروشین. واسه استان هم خیلی مهم نیست سود میکنن ضرر میکنن . درسته غلطه. فقط اخر سال میگن فروختیم. نگران نباشین پول ضرر و زیانشو جای دیگه جور دیگه رو سرویس های دیگه ازمون میگیرن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست من دامون نت بود ! اما یهو یکشبه همه ی یوزرهای دامون نت شدن مال اندیشه !
    یعنی قراردادی که مینویسی رو بگیر ...
    رفت تخلیه کرد ، قراره براش های وب بگیریم که لااقل ثبات سرعت داشته باشه و وقتی نیازش شد گیگ با هزینه پایین بخره .

اما قسمت زیبای ماجرا مخابرات استان گیلانه ! که یه زمانی عددی به حساب نمیومد ، جون میداد 2 تا یوزر بگیره ! الان که خشابش پر شده داره واسه خودش تیر هوایی میزنه.
    الان 3 شبه من 600 تا هم نگرفتم ، اینام میدونستن چه گندی میخوان بزنن ترافیک کل رو یکجا ندادن که ما دانلود کنیم و بریم یه سرویس دهنده دیگه.
    ما تو مازندران یه شرکت خصوصی شبی 5-7 گیگ بهمون میداد راضی نبودیم ! به اینجا رسیدیم باید واسه دانلود یه نرم افزار تو روز گیگی 4 تومن بدیم .

فقط میدونم تنها کاری که از دست همگی بر میاد اینه که هر کسی رو میبینید اوضاع مخابرات و اندیشه رو براش توضیح بدید ! باور کنین اثرش رو روی فروش اینها ! رشت کوچیکه ، یه خبر سریع دهن به دهن میچرخه.درآمدشون که کم شد به تکاپو میفتن ! حالا الان نه ! چند ماه دیگه .

3. 4 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

با درود:
    دوست عزیز أحسن بر شما، فرمایشات شما کاملاً صحیح می باشد و دقیقاً به نکته درست و کلیدی ماجرای دو هفته گذشته اشاره نمودید، همانطور که همه کاربران محترم استان گیلان در طی دو هفته گذشته شاهد بوده اند،
    بلا استثناء تمامی ISP های فعال کنونی در سطح استان اعم از آشنای اول و اندیشه و پارس آنلاین و شاتل و سایر ISP های دیگر که در سطح استان سرویس ارائه می دهند در طول شبانه روز با افت سرعت و کیفیت مواجه گشته اند و همچنین مشهود بودن این نکته که ISP ها میزان حجم و ترافیک خریداری شده مشترکین را بطور کامل در اختیارشان قرار نمی دهند که الاعم و نشانه هایش در طول روز کم کم از بعد از ظهر به بعد مشهود می گردد و تا صبح روز بعد نیز این روال اعصاب خرد کن ادامه پیدا می نماید،

بله متأسفانه این مشکل دقیقاً از دو هفته پیش در تاریخ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳و دقیقاً همزمان با مراسم افتتاح فاز نخست پروژه بزرگ اوج ( ترانزیت ارتباطات عراق از طریق ایران) که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزیر ارتباطات عراق برگزار شد. در استان گیلان بوجود آمد، اگر تمایل دارید بدانید که موضوع از چه قرار است و پروژه اوج چیست؟ پیشنهاد می کنم به لینک های زیر تشریف ببرید و خودتان شخصاً خبر را مطالعه نمائید تا به عمق فاجعه پی ببرید،

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    همانطور که حتماً خبر را مطاله نمودید، متأسفانه به موجب این پروژه و توافق نامه دولت و شرکت ارتباطات زیر ساخت با مسئولین عراق، مخابرات استان گیلان را ملزم نموده اند تا از لحظه اتمام ساعت رسمی کار ادارات و ارگانها، بدون اطلاع و رضایت مشترکین حقیقی و حقوقی، ترافیک و پهنای باند اینترنتی را که مشترکین بدبخت گیلانی خریداری نموده اند را که شامل مشترکین خانگی و مشترکین ادارات و نهادها و تمامی ارگانها و همچنین دانشگاه ها می شوند را از طریق فیبر نوری به اردبیل و سپس تبریز و نهایتاً به دروازه مرزی کشورمان یعنی شهر نوردوز ( آخرین شهر ایران که در مرز ارمنستان می باشد نوردوز نام دارد.) و از آنجا به همین روال از طریق نوار مرزی به شمال کشور عراق منتقل نمایند،

ختم کلام اینکه ماهیانه پول اشتراک سرویس را ما پرداخت می کنیم اما استفاده اش را بصورت کاملاً رایگان کشور عراق خواهد نمود،

دقیقاً همان کلید واژه ای که کارمند اندیشه ( سحواً و یا عمداً ) در چند پست قبلی اشاره کوچکی نیز به آن نموده بود، منظور بنده کامنت زیر می باشد،

تازه آنوقت است که متوجه می شوید که چرا تمامی مدیران ISP ها متفق القول سکوت اختیار کرده اند و متعاقباً کارکنان واحد پشتیبانی مراکز خودشان را توجیح نموده اند که فقط در هنگام تماس و پاسخگویی، یوزرها را با مشکلات تخیلی و واهی گمراه نمایند و به اصطلاح دنبال نخود سیاه بفرستند، تا بلکه مشترکین را کماکان در بی خبری مطلق و گمراهی نگاه داشته و باعث عدم ریزش مشترکین گردند، نمونه بارزش هم همین کارمند به اصطلاح شرکت اندیشه است که معلوم نیست چگونه به یکباره خواب زده شده و بعد از ده سال به یکدفعه آسمان استان گیلان به اصطلاح سولاخ می شود و یک پشتیبان به ظاهر مؤدب و خونسرد سر از این تالار و تاپیک در می آورد تا به اصطلاح پاسخگو حل مشکلات کاربران باشد، الحق که نام مافیا کاملاً برازنده این شرکت است،

ببخشید من متوجه نشدم از گیلان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از کجا همچین چیزی رو برداشت کردید؟؟؟؟؟؟؟؟ گیلان به کدوم gw بین اللمل وصله که بخواد تامین کننده اینترنت عراق باشه اونم رایگان؟
    اخه این چیزا رو از کجا میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گیلان خودش اینترنت رو از تهران و یا تیربز میگیره بعد دوباره بیاد برش گردونه تبریز تا بره عراق؟؟؟؟؟؟
    نودورز میدونید کجاس؟؟؟؟؟ به گیلان چه؟ نودورز مرز ایران و ارمنستان بالای تبریزه به گیلان چه؟؟؟؟؟

5. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

با درود:
    دوست عزیز أحسن بر شما، فرمایشات شما کاملاً صحیح می باشد و دقیقاً به نکته درست و کلیدی ماجرای دو هفته گذشته اشاره نمودید، همانطور که همه کاربران محترم استان گیلان در طی دو هفته گذشته شاهد بوده اند،
    بلا استثناء تمامی ISP های فعال کنونی در سطح استان اعم از آشنای اول و اندیشه و پارس آنلاین و شاتل و سایر ISP های دیگر که در سطح استان سرویس ارائه می دهند در طول شبانه روز با افت سرعت و کیفیت مواجه گشته اند و همچنین مشهود بودن این نکته که ISP ها میزان حجم و ترافیک خریداری شده مشترکین را بطور کامل در اختیارشان قرار نمی دهند که الاعم و نشانه هایش در طول روز کم کم از بعد از ظهر به بعد مشهود می گردد و تا صبح روز بعد نیز این روال اعصاب خرد کن ادامه پیدا می نماید،

بله متأسفانه این مشکل دقیقاً از دو هفته پیش در تاریخ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳و دقیقاً همزمان با مراسم افتتاح فاز نخست پروژه بزرگ اوج ( ترانزیت ارتباطات عراق از طریق ایران) که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزیر ارتباطات عراق برگزار شد. در استان گیلان بوجود آمد، اگر تمایل دارید بدانید که موضوع از چه قرار است و پروژه اوج چیست؟ پیشنهاد می کنم به لینک های زیر تشریف ببرید و خودتان شخصاً خبر را مطالعه نمائید تا به عمق فاجعه پی ببرید،

کد:
    کد:
    همانطور که حتماً خبر را مطاله نمودید، متأسفانه به موجب این پروژه و توافق نامه دولت و شرکت ارتباطات زیر ساخت با مسئولین عراق، مخابرات استان گیلان را ملزم نموده اند تا از لحظه اتمام ساعت رسمی کار ادارات و ارگانها، بدون اطلاع و رضایت مشترکین حقیقی و حقوقی، ترافیک و پهنای باند اینترنتی را که مشترکین بدبخت گیلانی خریداری نموده اند را که شامل مشترکین خانگی و مشترکین ادارات و نهادها و تمامی ارگانها و همچنین دانشگاه ها می شوند را از طریق فیبر نوری به اردبیل و سپس تبریز و نهایتاً به دروازه مرزی کشورمان یعنی شهر نوردوز ( آخرین شهر ایران که در مرز ارمنستان می باشد نوردوز نام دارد.) و از آنجا به همین روال از طریق نوار مرزی به شمال کشور عراق منتقل نمایند،

ختم کلام اینکه ماهیانه پول اشتراک سرویس را ما پرداخت می کنیم اما استفاده اش را بصورت کاملاً رایگان کشور عراق خواهد نمود،

دقیقاً همان کلید واژه ای که کارمند اندیشه ( سحواً و یا عمداً ) در چند پست قبلی اشاره کوچکی نیز به آن نموده بود، منظور بنده کامنت زیر می باشد،

تازه آنوقت است که متوجه می شوید که چرا تمامی مدیران ISP ها متفق القول سکوت اختیار کرده اند و متعاقباً کارکنان واحد پشتیبانی مراکز خودشان را توجیح نموده اند که فقط در هنگام تماس و پاسخگویی، یوزرها را با مشکلات تخیلی و واهی گمراه نمایند و به اصطلاح دنبال نخود سیاه بفرستند، تا بلکه مشترکین را کماکان در بی خبری مطلق و گمراهی نگاه داشته و باعث عدم ریزش مشترکین گردند، نمونه بارزش هم همین کارمند به اصطلاح شرکت اندیشه است که معلوم نیست چگونه به یکباره خواب زده شده و بعد از ده سال به یکدفعه آسمان استان گیلان به اصطلاح سولاخ می شود و یک پشتیبان به ظاهر مؤدب و خونسرد سر از این تالار و تاپیک در می آورد تا به اصطلاح پاسخگو حل مشکلات کاربران باشد، الحق که نام مافیا کاملاً برازنده این شرکت است،
    سلام
    خداییش اینم مملکته داریم توش زندگی میکنیم ، این دوست عزیزمون هم که میگن اینا رو از کجا میارید یا از هیچی خبر ندارن یا اینکه نمیخواد واقعیت رو بگه وگرنه استان گیلان تو بهمن ماه چه مرضی گرفته که این همه افت کیفیت و سرعت سرویس پیدا کرده ، هنوز من نفهمیدم چرا سرویس های شبانه محدود شده ؟ یکی اینجا برام واضح توضیخ بده.
    من شنبه احتمالا میرم مخابرات مرکزی ببینم چه غلطی دارن میکنن این دزدها ...

دوستان لینک سازمان تنطیم مقررات رو بهم میدید لطفا؟

7. 5 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    خداییش اینم مملکته داریم توش زندگی میکنیم ، این دوست عزیزمون هم که میگن اینا رو از کجا میارید یا از هیچی خبر ندارن یا اینکه نمیخواد واقعیت رو بگه وگرنه استان گیلان تو بهمن ماه چه مرضی گرفته که این همه افت کیفیت و سرعت سرویس پیدا کرده ، هنوز من نفهمیدم چرا سرویس های شبانه محدود شده ؟ یکی اینجا برام واضح توضیخ بده.

سازمان تنطیم مقررات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 3 کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام

اگه منظورتون لینک شکایت هست این لینکشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی در مورد بقیه فرمایشاتتون والا کسی نمیگه شما سرعتتون کم شده یا نشده من میگم مشکلی دارید با سرعتتون این موضوع عراق مطئنا دلیلش نیست.

11. 2 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

اگه منظورتون لینک شکایت هست این لینکشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی در مورد بقیه فرمایشاتتون والا کسی نمیگه شما سرعتتون کم شده یا نشده من میگم مشکلی دارید با سرعتتون این موضوع عراق مطئنا دلیلش نیست.
    بابت لینک ممنون
    ممنون میشم دلیل کندی سرعت شبانه رو بفرمایید ، البته بنده مخابرات هستم
    فقط ان شالله تعداد یوزر بالا که نیست ، اینو مطمئنم ، دلیل دیگه ایی هست بفرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بابت لینک ممنون
    ممنون میشم دلیل کندی سرعت شبانه رو بفرمایید ، البته بنده مخابرات هستم
    فقط ان شالله تعداد یوزر بالا که نیست ، اینو مطمئنم ، دلیل دیگه ایی هست بفرمایید
    من اطلاعی از مخابرات ندارم. من در مورد اندیشه میتونم کمکتون کنم. اگر سرعت شما رو شب استاندارد نکردن پس احتمالا همونی که فرمودید دلیلشه ولی در هر صورت باید دوستان مخابرات پاسخگو باشن به شما

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

من اطلاعی از مخابرات ندارم. من در مورد اندیشه میتونم کمکتون کنم. اگر سرعت شما رو شب استاندارد نکردن پس احتمالا همونی که فرمودید دلیلشه ولی در هر صورت باید دوستان مخابرات پاسخگو باشن به شما
    استاندارد؟یعنی چی؟
    کی این استاندارد رو انداخته تو دهن این شرکت ها؟چرا قبلا از مسخره بازی ها نبود؟
    چرا موقعی که میخواستن یوزر بگیرن حرفی از استاندارد نمیزدن؟
    شما یه چیز میگید 100000000 چیز نمیگید

15. 4 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

من موندم نت ایران جز وخیم ترین کشور هاست بعد ایرا میرن تراباتی پهنای باند ب عراق میدن اینا دیگه از کجا اومدن

17. 4 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •