تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2193 از 3347 اولاول ... 1193169320932143218321892190219121922193219421952196219722032243229326933193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,921 به 21,930 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درود
    من خودم الان بسته یک ماهه دارم ‌.بعد اگه این طرح تشویقی رو فعال کنم از کدوم بسته کم میکنه.الکی حجم و پول رو هدر ندیم.

Sent from my hi6210sft using Tapatalk
    اگه امشب ساعت ۱۱ باز هم بسته بخریم میتونیم تا ۱۱ شب فردا هم استفاده کنیم یعنی؟
    من روی دو سیم کارت دیگه 40 گیگ گرفتم
    (سیم کارت اصلی رو به خاطر اینکه شاید از بسته اصلی کم کنه ، روی اون فعال نکردم)

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

من الان فعالش کردم، ۲۴ ساعت زمان داد یعنی تا فردا ساعت حدودا ۱۱ شب.
    الان هم امتحان کردم و از بسته اصلی کم نمیکنه و از همین بسته تشویقی داره شارژ کم میکنه.دوستان با اطمینان خاطر شارژ کنید.

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام. این راهنما رو در مورد نصب و راه اندازی آنتن Mikrotik RouterBOARD SXT LTE برای دسترسی به شبکه LTE ایرانسل تهیه کردم و در آخر هم متن همین آموزش رو به صورت فایل PDF قرار میدم، امیدوارم برای شما مفید باشه.

توضیح کلی در مورد آنتن Mikrotik RouterBOARD SXT LTE :دستگاه بی سیمی است که صرفاً برای دسترسی به شبکه ی LTE در باند ۳ (۱۸۰۰ مگاهرتز) و باند ۷ (۲۶۰۰ مگاهرتز) مورد استفاده قرار می‌گیرد. باند فرکانسی ۳ و ۷ به ترتیب باند فرکانسی شبکه ی نسل چهارم اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در ایران است. این دستگاه با داشتن آنتن با بهره‌ی بالا (9 DBI) گزینه‌ی خوبی جهت دسترسی به اینترنت پُر سرعت LTE ، به خصوص در مناطق با سیگنال ضعیف می‌باشد.

نصب و راه اندازی آنتن
    Mikrotik RouterBOARD SXT LTE

محتویات کارتن بسته بندی شامل یک عدد آنتن ، آداپتور برق ، رابط POE ، پایه و حلقه‌ی اتصال به لوله‌ی فلزّی می‌باشد:
    مراحل نصب و راه اندازی جهت استفاده از اینترنت 4G ایرانسل:
    1) سیم کارت 4G ایرانسل را در جهت صحیح در داخل آنتن جایگذاری نمایید (توجه نمایید که از قبل بسته‌ی اینترنت خریداری کرده باشید. با نصب برنامه "ایرانسل من" بر روی گوشی یا تبلت، سیم‌کارتی که در دستگاه قرار می‌دهید کنترل نمایید)

تصویر نمونه نصب صحیح سیم کارت

2) کابل شبکه به متراژ مناسب از قبل خریداری کرده و یک سر آن را به سوکت شبکه داخل آنتن متصل نمایید.
    3) پایه‌ی پلاستیکی آنتن را وصل کرده ؛ سپس آنتن را توسط حلقه‌ی فلزی بر روی لوله نصب کرده و در جهت BTS محل خود محکم نمایید.

4) سر دیگر کابل شبکه را به رابط POE متصل کرده و سوکت شبکه POE را به لپ تاپ (یا کامپیوتر میزی) وصل نمایید. حال، آداپتور برق را به POE متصل نمایید.
    5) آدرس 192.168.88.1 را در مرورگر اینترنت خود نوشته و با نام کاربری admin بدون نیاز به پسورد وارد شوید. (همچنین می توانید از نرم افزار کم حجم و بدون نیاز به نصب Winbox شرکت میکروتیک استفاده نمایید و این روش پیشنهاد می شود. آدرس دریافت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    6) از سمت چپ پنجره‌ی باز شده بر روی Quick Set کلیک نمایید. Band شماره 3 را انتخاب نمایید و سپس در قسمت APN بنویسید mtnirancell و در آخر بر روی Apply کلیک نمایید.
    7) کار تمام است. کمی منتظر بمانید تا به شبکه متصل شوید و اطلاعات اتصال شما به شبکه نمایش داده شود. در صورتی که به شبکه متصل نشدید باید با تغییر جهت آنتن این مشکل را رفع نمایید و به بهترین حالت دریافت سیگنال LTE برسید.

نمونه تست سرعت اینترنت با استفاده از این آنتن در فاصله ی ۲۰ کیلومتری BTS :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل PDF این متن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از کجا این آنتن خریداری کردید !؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان يه iphone 5 هست،سيمكارتش usim هست،بسته هم داره،تنظيماتش هم روب lte هست واي بازم 3g هست.دقيقا در كنارش موبايلاي ديگه با همين شرايط 4g هستن پس منطقه تحت پوششه 4g هست
    آيا تنطيم يا كد خاصي داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    دقیقا عین من
    من سیم کارتم usim هست و گوشی هم نسل 4 ولی اصلا نمیره روی نسل 4 !
    از ایرانسل هم امروز خودشون بهم زنگ زدن که چرا از نسل 4 استفاده نمیکنی با اینکه هم گوشیت و هم سیم کارتت قابلیت نسل 4 رو دارن !!! :|:|:|:|:|
    نمیدونم جریان از چه قراره !!

==================

بسته 1 ساعته که برداشته شد !!
    2#*5* بود کدش !! ولی الان نمیاره دیگه !!
    از ایرانسل من بخرم ساعتی هست یا روزانه ؟

پ.ن : تو ایرانسل من قسمت طرح های تشویقی نوشته 1 روز
    و فعال شد
    Last edited by fanoostalaei; 07-07-2016 at 00:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

7. 2 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بعد از 6-7 ماه دانلود نکردن ، حال میده دانلود بکنی ( نسل 3 : آنتن دهی 20 asu )
    +HSPA

پ.ن : البته این سرعت استیبل نیست و با کلی لینک دانلود این سرعت رو میده !! در حالت عادی بترکونه میشه 1 مگابایت :|

========

در ضمن : سرعت دانلود از یاس دی ال برای یه قایل با 32 کانکشن به تنهایی 1 مگابایت رو میده ولی برای لینک دانلود از سایت هایی مثل سافت 98 - دانلود ها - آسان دانلود - آپارات - سافت گذر و... سرعت یه لینک با 32 کانکشن نهایتت 300 تا هست برا من !
    Last edited by fanoostalaei; 07-07-2016 at 01:58.

9. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    شما بدون این آنتن چقدر سرعت دریافت میکردید(با گوشی یا مودم) ؟ از کجا متوجه شدید فاصلتون تا دکل 20 کیلومتره ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

امتحان كردين كه چقدر تفاوت داره؟!
    بدون انتن با مودم و با اين؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان يه iphone 5 هست،سيمكارتش usim هست،بسته هم داره،تنظيماتش هم روب lte هست واي بازم 3g هست.دقيقا در كنارش موبايلاي ديگه با همين شرايط 4g هستن پس منطقه تحت پوششه 4g هست
    آيا تنطيم يا كد خاصي داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    گوشی شما رو نمیدونم ولی بعضی مدلهای آیفون 5 مثلا A1428 از باند 1800MHz ایرانسل پشتیبانی نمیکنن

13. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •