دوست عزیز ، من هم این مشکل رو دارم الان یک هفته هست که شبا ساعت 3 به بعد قطع میشه صبح که بیدار میشم میبینم هیچی نگرفته نهایتش 200 مگ
کسایه دیگه هم این مشکل رو دارن؟
دوست عزیز ، من هم این مشکل رو دارم الان یک هفته هست که شبا ساعت 3 به بعد قطع میشه صبح که بیدار میشم میبینم هیچی نگرفته نهایتش 200 مگ
کسایه دیگه هم این مشکل رو دارن؟
سلام. دلیل خاصی داشت که آپلودتون رو آوردین روی 512 ؟؟
سلام
اره ، خطم کشش نداشت ! نویز اپلودم روی 4 بود و فایل رو مشکل دار اپلود میکرد ! برا همین گفتم که بزارن رو 512 ... با اینکه سرعت کم شد ولی حداقل فایل ناقص اپلود نمیشه
اساتید عزیز
برای دانلود با حجم بالا ۳ گیگ روزانه کدام سرویس پارس از همه در عین بهتر بودن به صرفه تر است؟
۲۰۴۸ نامحدود TRA ؟
۵۱۲ نامحدود POL؟
۱۰۲۴ محدود با شبانه رایگان؟![]()
دوستان خبري شده الان دوروزه پينگم شده 900 تو اهواز هستم
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی قبلا که سرویس 1 مگ محدود داشتم ، از لحاظ افت سرعت مشکل داشتم ولی از موقعی که سرویس 512-4G رو گرفتم فعلا که راضیم و مشکلی ندارم.
اگه حوصله دارین شبا بیدار بمونین یا کامپیوترو شبا روشن کنید 1024 محدود شبانه بهترینه چون در بدترین حالت میشه شبی 2 گیگابایت دانلود کرد.اما 512 نامحدود هم بعد از 60 گیگ دانلود محدود میشه یعنی سرعتش میاد روی 64 کیلوبایت پس انتخاب خوبیه.اما اولی هزینش میشه 20 تومن در ماه و دومی 90 تومن در ماه.من خودم 1024 محدود دارم.این دانلود شبانه چند شب اخیر منه.البته هیچوقت از اول شب بیدار نمیمونم و معمولا ساعت 3 یا 4 شب بیدار میشم و دانلود رو شروع میکنم.
همونطور که میبینید بهترین دانلود من برای یک شب 5.7 گیگابایته که البته یادمه دانلودو از 3 شب شروع کردم.یعنی اگه از 2 شب شروع میکردم میشد 7 گیگابایت دانلود کرد.لازم به ذکره که اینجور دانلودهای بالا فقط یکی دو بار در ماه برام اتفاق میفته و به خلوت بودن منطقه مخابراتی بستگی داره.تو پستای قبلی هم گفتم که پارس داره از شهر ما میره.از بس خلوت شده.
Last edited by csssaeed; 06-03-2013 at 20:02.
دوستان گلم خیلی وقته من به این تاپیک سر نزدم یه سوال دارم
من چون کارم طوریه که همش باید توی چت روم باشم و صحبت کنم آیا راهی هست که بشه باهاش کاری کم که کیفیت صدای دریافتی هم کمتر بشه تا حجم کمتری مصرف بشه؟
مثلا الان کیفیت صدای دریافتی 80kbps هست من میخوام بیارم پایین حدود 32 یا 16.
خیلی برام مهمه ممنون
دوستان عزیز مودم رو بریدج کانفیگ کنید تا قطعی تاثیری روی دانلودتون نداشته باشه!
باز اعمال تغییرات روی IDM میتونید باعث بشید که اتوماتیک به محض قطع شدن دوباره اینترنت رو وصل کنه
من خودم الان همین سرویس ۱۰۲۴رو دارم تو کل این مدت یه اتفاق نادر افتاد یه شب ۲.۵ گیگ دانلود کرم .عدد بالای ۳ رویاست چه یرسه به ۵.۷ گیگ دانلود.شاید به خاطر همین رفتن isp از شهر وکاهش تعداد کاربرها باشه.اگر ایتجور بود که توووووووپ بود
دوستان دیگه اوضاع دانلود شبانشون چطوره ؟ کدوم سرویس را پیشنهاد میدین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)