تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2193 از 4428 اولاول ... 1193169320932143218321892190219121922193219421952196219722032243229326933193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,921 به 21,930 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

رکورد جدید با 256 پارس

دیشب دانلود من 30 مگابایت بود

وژدانا چی میگید شما شبی 2 گیگ دانلود میکنیم ، 10 شبه میخام یه فایل 500 مگی رو بگیرم هنوز 34% بیشتر نرفته .
    اکانت من تست هست 256 رایگان . از این نیست ، یا خر بشم دوباره بگیرم ازشون ، چون اونایی که مخابرات دارن میگن ما داریم از سرعت روزش مینالیم ، شبانش پیشکش .

چه غلطی کردیم همون 128 ایرانسل آشغال بهتر بود وژدانا ،سرعتم 14 بود بدون شب رایگان . دیگه بیخیال دانلود بودم . الان هم اینجور شد ، کامپیوترمو هر شب 7 ساعت الکی بذارم باز بسوزه به خاطر 30 مگ . خیلی بدشانسیم خداییش
    دوست عزیز ، من هم این مشکل رو دارم الان یک هفته هست که شبا ساعت 3 به بعد قطع میشه صبح که بیدار میشم میبینم هیچی نگرفته نهایتش 200 مگ
    کسایه دیگه هم این مشکل رو دارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من در کنار دانلود هر شب اپلود هم دارم ! سرعت حدودا برا سرویس 512 حجمی ، 45 کیلوبایت هست ... البته من خودم گفتم که آپلودم رو روی 512 بزارن در حالی که دانلودم رو 4 گیگ هست ... اگه اپلودتون رو 1 مگ بسته شده باشه تا 90 کیلو هم سرعت میده بهتون ... سعی کنید از نرم افزارهای اپلود استفاده کنید و از مرورگر استفاده نکنید ، چون مرورگر سرعت رو تقریبا نصف میکنه !
    سلام. دلیل خاصی داشت که آپلودتون رو آوردین روی 512 ؟؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام. دلیل خاصی داشت که آپلودتون رو آوردین روی 512 ؟؟
    سلام
    اره ، خطم کشش نداشت ! نویز اپلودم روی 4 بود و فایل رو مشکل دار اپلود میکرد ! برا همین گفتم که بزارن رو 512 ... با اینکه سرعت کم شد ولی حداقل فایل ناقص اپلود نمیشه

4. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اساتید عزیز
    برای دانلود با حجم بالا ۳ گیگ روزانه کدام سرویس پارس از همه در عین بهتر بودن به صرفه تر است؟

۲۰۴۸ نامحدود TRA ؟
    ۵۱۲ نامحدود POL؟
    ۱۰۲۴ محدود با شبانه رایگان؟

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان خبري شده الان دوروزه پينگم شده 900 تو اهواز هستم

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی قبلا که سرویس 1 مگ محدود داشتم ، از لحاظ افت سرعت مشکل داشتم ولی از موقعی که سرویس 512-4G رو گرفتم فعلا که راضیم و مشکلی ندارم.

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اساتید عزیز
    برای دانلود با حجم بالا ۳ گیگ روزانه کدام سرویس پارس از همه در عین بهتر بودن به صرفه تر است؟

۲۰۴۸ نامحدود TRA ؟
    ۵۱۲ نامحدود POL؟
    اگه حوصله دارین شبا بیدار بمونین یا کامپیوترو شبا روشن کنید 1024 محدود شبانه بهترینه چون در بدترین حالت میشه شبی 2 گیگابایت دانلود کرد.اما 512 نامحدود هم بعد از 60 گیگ دانلود محدود میشه یعنی سرعتش میاد روی 64 کیلوبایت پس انتخاب خوبیه.اما اولی هزینش میشه 20 تومن در ماه و دومی 90 تومن در ماه.من خودم 1024 محدود دارم.این دانلود شبانه چند شب اخیر منه.البته هیچوقت از اول شب بیدار نمیمونم و معمولا ساعت 3 یا 4 شب بیدار میشم و دانلود رو شروع میکنم.

همونطور که میبینید بهترین دانلود من برای یک شب 5.7 گیگابایته که البته یادمه دانلودو از 3 شب شروع کردم.یعنی اگه از 2 شب شروع میکردم میشد 7 گیگابایت دانلود کرد.لازم به ذکره که اینجور دانلودهای بالا فقط یکی دو بار در ماه برام اتفاق میفته و به خلوت بودن منطقه مخابراتی بستگی داره.تو پستای قبلی هم گفتم که پارس داره از شهر ما میره.از بس خلوت شده.
    Last edited by csssaeed; 06-03-2013 at 20:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان گلم خیلی وقته من به این تاپیک سر نزدم یه سوال دارم
    من چون کارم طوریه که همش باید توی چت روم باشم و صحبت کنم آیا راهی هست که بشه باهاش کاری کم که کیفیت صدای دریافتی هم کمتر بشه تا حجم کمتری مصرف بشه؟
    مثلا الان کیفیت صدای دریافتی 80kbps هست من میخوام بیارم پایین حدود 32 یا 16.
    خیلی برام مهمه ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

دوستان عزیز مودم رو بریدج کانفیگ کنید تا قطعی تاثیری روی دانلودتون نداشته باشه!
    باز اعمال تغییرات روی IDM میتونید باعث بشید که اتوماتیک به محض قطع شدن دوباره اینترنت رو وصل کنه

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اساتید عزیز

۲۰۴۸ نامحدود TRA ؟
    ۵۱۲ نامحدود POL؟
    اگه حوصله دارین شبا بیدار بمونین یا کامپیوترو شبا روشن کنید 1024 محدود شبانه بهترینه چون در بدترین حالت میشه شبی 2 گیگابایت دانلود کرد.اما 512 نامحدود هم بعد از 60 گیگ دانلود محدود میشه یعنی سرعتش میاد روی 64 کیلوبایت پس انتخاب خوبیه.اما اولی هزینش میشه 20 تومن در ماه و دومی 90 تومن در ماه.من خودم 1024 محدود دارم.این دانلود شبانه چند شب اخیر منه.البته هیچوقت از اول شب بیدار نمیمونم و معمولا ساعت 3 یا 4 شب بیدار میشم و دانلود رو شروع میکنم.

همونطور که میبینید بهترین دانلود من برای یک شب 5.7 گیگابایته که البته یادمه دانلودو از 3 شب شروع کردم.یعنی اگه از 2 شب شروع میکردم میشد 7 گیگابایت دانلود کرد.لازم به ذکره که اینجور دانلودهای بالا فقط یکی دو بار در ماه برام اتفاق میفته و به خلوت بودن منطقه مخابراتی بستگی داره.تو پستای قبلی هم گفتم که پارس داره از شهر ما میره.از بس خلوت شده.
    من خودم الان همین سرویس ۱۰۲۴رو دارم تو کل این مدت یه اتفاق نادر افتاد یه شب ۲.۵ گیگ دانلود کرم .عدد بالای ۳ رویاست چه یرسه به ۵.۷ گیگ دانلود.شاید به خاطر همین رفتن isp از شهر وکاهش تعداد کاربرها باشه.اگر ایتجور بود که توووووووپ بود

دوستان دیگه اوضاع دانلود شبانشون چطوره ؟ کدوم سرویس را پیشنهاد میدین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •