تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2193 از 2199 اولاول ... 11931693209321432183218921902191219221932194219521962197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,921 به 21,930 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

واقعا گندش رو در اوردن واقعا
    سرعت دانلود افتضاح
    پینگ افتضاح
    ترافیک دزدی زییییاد
    قیمت ها وحشتناااک
    ما که بارمون و بستیم رفتیم سمت مخابرات
    دزدی هم حدی داره

Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
    ما تو جزیره ادم خوارها گیر کردیم....ببخشید با هر شرکتی که تماس میگیرم برای محل ما فروش اینترنت ندارن فقط مخابرات مونده...امیدوارم هر چه زودتر از دست موبین نت ازاد بشم.
    Last edited by IMANKGB; 18-08-2014 at 21:19.

2. 2 کاربر از IMANKGB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

سلام دوستان خیلی وقته با مودم مبین نت(HUAWEI BM632w) مشکل پیداکردم(بعبارتی از همون اول مشکل داشتم)،توی خونه یه کامپیوتر هست و یه لپ تاپ،اوایل مودم که مستقیم به کامپیوتر با کابل وصل بود کامپیوتر بدون مشکل وصل میشد ولی لپ تاپ که تقریبا هم فاصله اش دور بوده تا حدی که نهایت 50 درصد سیگنال رو میگرفته اکثر اوقاتlimited accessوno internet accessمیداد(با اینکه سیگنال داشت ولی اینترنت وصل نمیشد) ولی وقتی مودم کنار لپ تاپ بود(بدون کابل)بدون مشکل وصل میشد،بعد از طرف مبین نت یکی رو اوردیم،یکم مودم رو دستکاری کرد(مثلا تعداد یوزرایی که میشه همزمان به مودم وصل بشن رو 36 تا کرد و یه چند تا تنظیم دیگه رو دست زد)ولی باز درست نشد.بفکرم رسید که یه کارت شبکه قوی برای کامپیوترم بگیرم که مودم رو پیش لپ تاپ بذارم،اینجور شد که TL-WDN3800رو گرفتم،حالا کامپوتر من هم شده مثل اون لپ تاپ وقتی مودم کنارش باشه میگیره وقتی مودم کنار لپ تاپه ظهرها یا موقع استفاده همزمان(با لپ تاپ)موقع شبlimited accessوno internet access رو میده.درگام بعدی فکری که به ذهنم رسید این بود که مودم TP Link قدیمی که داشتم که وایرلس هم بود به مودم مبین نت وصل کنم و از وای فای اون استفاده کنم(اون دورانی که از این مودم استفاده میکردم،لپ تاپ بدون مشکل توی همین فاصله بهش وصل میشد)حالا فکر میکنین چی شد؟بااینکه قدرت سیگنال دریافتی من روی کامپوتر 40 درصد و حتی کمتر بود ولی اینترنت بدون مشکل و باسرعت عالی در تمامی اوقات روز وصل شد-ببخشید واستون داستان نوشتم ولی میخواستم قشنگ مطلب جابیفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -حالا کسی از دوستان هست که بدونه مشکل از کجاست؟وچجوری میشه این مشکلو برطرف کرد؟(چیزی که خودم فهمیدم این بود که خیلی ربطی به قدرت سیگنال دریافتی نداره)
    دوست من مودم های هوآوی به نوسان برق خیلی حساسن احتمالا یا سخت افزاری آسیب دیده یا مودم آپدیت نیست شما اول یبار آپدینشو از سایت مبین نت بگیر و بریز ببین دست میشه

واقعا گندش رو در اوردن واقعا
    سرعت دانلود افتضاح
    پینگ افتضاح
    ترافیک دزدی زییییاد
    قیمت ها وحشتناااک
    ما که بارمون و بستیم رفتیم سمت مخابرات
    دزدی هم حدی داره

Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
    اتفاقا منم از مبین نت خسته ام و بار سفرم رو به مخابرات بستم تا این مبین نت بیخود رو جمع کنم رفتم اینترنت بگیرم به علت دور بودن از شهر بهم بالاتر از 512 ندادن هیچ حجم دزدی در حد چی بگم*** سر دسته دزدان حجم دزدیش رو به هیچ عنوان تو روز نمیشه ثابت کرد ولی تو ساعات رایگان من تونستم ثابت کنم، دیشب من 1.1 گیگ از ساعت 1 تا 7 دانلود کردم دو فایل 500 مگی و 600 مگی حالا اول زده 897 مگابایت تا ساعت 5 صبح از 5 تا 7 صبح چطوری با سرعت 64 کیلو 1.1 گیگ دانلود کرده؟ زنگ زدم میگه خب حتما شما دانلود کردی دیگه میگم بابا با سرعت 64 کیلو چطوری 2 گیگ دانلودشده تا صبح این خودشو بکشه 1.3 گیگ دانلود کنه میگه شکایتی داری کتبی بنویس ببر مخابرات.میگم این باگه میگه باگ چیه!

و در آخر به این نتیجه رسیدم همین بدترین شرکت (مبین نت) برای من بهترین شرکته
    Last edited by Microsoft Windows; 18-08-2014 at 22:09.

4. 3 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

دوستان کسی تا الان مشکلی با کانکت شدن نداشته
    مال من سیگنال داره و به دکل کانکته ولی هیچ سایت و صفحه و دانلودی رو باز نمیکنه

6. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست من که مبین نت داره این مشکل رو داشت. شاید با فلش کردن دی ان اس مشکل حل بشه. البته شاید!!!!
    مبین نت کلا این هفته قطعی هاش زیاد بوده اینطور که دوستم میگفت !

8. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

برا منم اینطوری بود بی ناموسا باز قعطش کردن سر برج از شر این دزد راحت میشم راستی ADSL از بین مخابرات و شاتل و پارس انلاین کدومش خوبه میخوام دانلود کنم از این لسیت سیاه ها نداشته باشه

10. این کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

برا منم اینطوری بود بی ناموسا باز قعطش کردن سر برج از شر این دزد راحت میشم راستی ADSL از بین مخابرات و شاتل و پارس انلاین کدومش خوبه میخوام دانلود کنم از این لسیت سیاه ها نداشته باشه
    مخابرات با حجم دزدی ای که داره محدودیتی توی دانلود شبانه نمیذاره به نظر من مخابرات یکم بهتر از اون دوتای دیگست شاتل که اصلا بدرد بخور نیست اصلا سمتش نرو که پشیمون میشی

12. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Sami Pourali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من 5-6 ماهه که از اینترنت مبین نت استفاده می کنم...
    دیروز بعد از اتمام دوره, اینترنتو تمدید کردم که بعدش تا 1-2 ساعت اینترنت وصل نشد مودم رو خاموش کردم و نیم ساعت بعد دوباره روشن کردم که دیدم دیگه هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه...
    یعنی آنت مودم کاملا" خاموشه...
    1-2 ساعت منتظر موندم, دیدم چیزی نشد. خودم مودمو دوباره کانفیگ کردم و بازم فایده ای نداشت, مودمو برگردوندم به تنظیمات اولیه و دوباره کانفیگ کردم بازم هیچ سیگنالی نمیگیره...
    به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟

14. 2 کاربر از Sami Pourali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من 5-6 ماهه که از اینترنت مبین نت استفاده می کنم...
    دیروز بعد از اتمام دوره, اینترنتو تمدید کردم که بعدش تا 1-2 ساعت اینترنت وصل نشد مودم رو خاموش کردم و نیم ساعت بعد دوباره روشن کردم که دیدم دیگه هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه...
    یعنی آنت مودم کاملا" خاموشه...
    1-2 ساعت منتظر موندم, دیدم چیزی نشد. خودم مودمو دوباره کانفیگ کردم و بازم فایده ای نداشت, مودمو برگردوندم به تنظیمات اولیه و دوباره کانفیگ کردم بازم هیچ سیگنالی نمیگیره...
    به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟
    ذیشبب بنکل قطع بود سنگنال هم نداشت

16. 2 کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از دیشب تا حالا کلاً خرابه.
    از چند روز پیش به اینور هرچقدر شبانه دانلود میشه خرابه اگر آرشیو باشه حتی با ریکاوری وینرار هم برنمیگرده چون قضیه چند کیلوبایت نیست فیلم میزارم هر 20 دقیقه 15 ثانیه میپره بعضی مواقع هم یکمی تصویر خراب میشه یعنی مطلقا تمام فایل ها خراب دانلود میشن اونم نه چند کیلوبایت خطا بلکه روی هم 30 -40 ثانیه از یک فیلم.

18. 3 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد ترافیک هم تا چند سال پیش که حساب کاربری درست و حسابی نداشتند و فکر کنم یک نرم افزار چینی استفاده میکردند حجم رو درست حساب میکرد فقط شاید ساعت سرورشون درست نبود که اون هم با چند دقیقه زدن از دانلود درست میشد. اما حالا که خودشون طراحی کردن خیلی دزدی میکنند. مثلاً
    از تاریخ ۲۴-۵-۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۲۰ تا ۲۵-۵-۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۲۸

۹۰.۷۲
    مگابایت در صورتی که من تایک شاید بیدار بودم فقط و بقیه اش شبانه بوده که 5 دقیقه دیرتر شروع و 5 دقیقه زودتر تمام میشه و من در طول 24 ساعت استفاده ام بیشتر از 100 تا نمیشه.

20. 3 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •