ما تو جزیره ادم خوارها گیر کردیم....ببخشید با هر شرکتی که تماس میگیرم برای محل ما فروش اینترنت ندارن فقط مخابرات مونده...امیدوارم هر چه زودتر از دست موبین نت ازاد بشم.
ما تو جزیره ادم خوارها گیر کردیم....ببخشید با هر شرکتی که تماس میگیرم برای محل ما فروش اینترنت ندارن فقط مخابرات مونده...امیدوارم هر چه زودتر از دست موبین نت ازاد بشم.
Last edited by IMANKGB; 18-08-2014 at 21:19.
دوست من مودم های هوآوی به نوسان برق خیلی حساسن احتمالا یا سخت افزاری آسیب دیده یا مودم آپدیت نیست شما اول یبار آپدینشو از سایت مبین نت بگیر و بریز ببین دست میشه
اتفاقا منم از مبین نت خسته ام و بار سفرم رو به مخابرات بستم تا این مبین نت بیخود رو جمع کنم رفتم اینترنت بگیرم به علت دور بودن از شهر بهم بالاتر از 512 ندادن هیچ حجم دزدی در حد چی بگم*** سر دسته دزدان حجم دزدیش رو به هیچ عنوان تو روز نمیشه ثابت کرد ولی تو ساعات رایگان من تونستم ثابت کنم، دیشب من 1.1 گیگ از ساعت 1 تا 7 دانلود کردم دو فایل 500 مگی و 600 مگی حالا اول زده 897 مگابایت تا ساعت 5 صبح از 5 تا 7 صبح چطوری با سرعت 64 کیلو 1.1 گیگ دانلود کرده؟ زنگ زدم میگه خب حتما شما دانلود کردی دیگه میگم بابا با سرعت 64 کیلو چطوری 2 گیگ دانلودشده تا صبح این خودشو بکشه 1.3 گیگ دانلود کنه میگه شکایتی داری کتبی بنویس ببر مخابرات.میگم این باگه میگه باگ چیه!
و در آخر به این نتیجه رسیدم همین بدترین شرکت (مبین نت) برای من بهترین شرکته![]()
Last edited by Microsoft Windows; 18-08-2014 at 22:09.
دوستان کسی تا الان مشکلی با کانکت شدن نداشته
مال من سیگنال داره و به دکل کانکته ولی هیچ سایت و صفحه و دانلودی رو باز نمیکنه
دوست من که مبین نت داره این مشکل رو داشت. شاید با فلش کردن دی ان اس مشکل حل بشه. البته شاید!!!!
مبین نت کلا این هفته قطعی هاش زیاد بوده اینطور که دوستم میگفت !
برا منم اینطوری بود بی ناموسا باز قعطش کردن سر برج از شر این دزد راحت میشم راستی ADSL از بین مخابرات و شاتل و پارس انلاین کدومش خوبه میخوام دانلود کنم از این لسیت سیاه ها نداشته باشه
مخابرات با حجم دزدی ای که داره محدودیتی توی دانلود شبانه نمیذاره به نظر من مخابرات یکم بهتر از اون دوتای دیگست شاتل که اصلا بدرد بخور نیست اصلا سمتش نرو که پشیمون میشی
من 5-6 ماهه که از اینترنت مبین نت استفاده می کنم...
دیروز بعد از اتمام دوره, اینترنتو تمدید کردم که بعدش تا 1-2 ساعت اینترنت وصل نشد مودم رو خاموش کردم و نیم ساعت بعد دوباره روشن کردم که دیدم دیگه هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه...
یعنی آنت مودم کاملا" خاموشه...
1-2 ساعت منتظر موندم, دیدم چیزی نشد. خودم مودمو دوباره کانفیگ کردم و بازم فایده ای نداشت, مودمو برگردوندم به تنظیمات اولیه و دوباره کانفیگ کردم بازم هیچ سیگنالی نمیگیره...
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟
ذیشبب بنکل قطع بود سنگنال هم نداشت
از دیشب تا حالا کلاً خرابه.
از چند روز پیش به اینور هرچقدر شبانه دانلود میشه خرابه اگر آرشیو باشه حتی با ریکاوری وینرار هم برنمیگرده چون قضیه چند کیلوبایت نیست فیلم میزارم هر 20 دقیقه 15 ثانیه میپره بعضی مواقع هم یکمی تصویر خراب میشه یعنی مطلقا تمام فایل ها خراب دانلود میشن اونم نه چند کیلوبایت خطا بلکه روی هم 30 -40 ثانیه از یک فیلم.
در مورد ترافیک هم تا چند سال پیش که حساب کاربری درست و حسابی نداشتند و فکر کنم یک نرم افزار چینی استفاده میکردند حجم رو درست حساب میکرد فقط شاید ساعت سرورشون درست نبود که اون هم با چند دقیقه زدن از دانلود درست میشد. اما حالا که خودشون طراحی کردن خیلی دزدی میکنند. مثلاً
از تاریخ ۲۴-۵-۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۲۰ تا ۲۵-۵-۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۲۸
۹۰.۷۲
مگابایت در صورتی که من تایک شاید بیدار بودم فقط و بقیه اش شبانه بوده که 5 دقیقه دیرتر شروع و 5 دقیقه زودتر تمام میشه و من در طول 24 ساعت استفاده ام بیشتر از 100 تا نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)