الان میشه دانلود کرد باز جساب کم نکنه خیلی خطرناکه نه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الان میشه دانلود کرد باز جساب کم نکنه خیلی خطرناکه نه
سلام سایت اپدیت شده الان من 2 مگ دارم تا 9 مگ میره ولی تو قیمت جدید 10 مگ گذاشتن دیگه 2 مگ دانلود با این سرعت نمیدن؟؟؟
دوستان ، سرعت 5 مگابیت هم فعال شده ! آیا سرعت دانلود شبانه هم به همون میزان یعنی حدود 2.5 برایر 2 مگابیت هست ؟ اصلا این سرویس 5 مگ دانلود شبانه داره ؟؟
سرعت 10 مگ چطور ؟
زمان سرویس ها ۱۰ روز اضافه شده تو پنلوپ جدید برای هر دو اکانت بنده بقیه هم همینطور هستند؟ در ضمن جریان سرویس ۱۰ مک چیه وقتی همین ۲ مگ سرعتش محدود نیست یا قرار هست بعد از این محدود کنند سرویس ۲ مگ رو؟
الان دیدم که 5 و 10 مگ هم رایگان شبانه دارن ! به طور مثال سرعت 2 مگ رو روی 8 میبندن ، سرعت 5 و 10 رو خبر دارین رو چند میبندن ؟؟
این خط من هست ، تا سرعت چند میکشه به طور دقیق ؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 7.7 12.9 Attenuation (dB): 32.0 18.1 Output Power (dBm): 19.7 12.6 Attainable Rate (Kbps): 9652 1222 Rate (Kbps): 8189 1021
Last edited by v-abbasi; 04-02-2015 at 23:30.
برای من هم 10 روز اضافه شده !
سایت برای من باز میشه ولی اطلاعات زمان سرویس من ایراد داره !!
زمان سرویس 1 ساله من رو از اول این ماه در نظر گرفته در حالیکه از 5 ماه پیش من این سرویس رو خریدم !!! ولی الان برای من روز باقی مانده زده 360 روز![]()
برای منم اینجوریه واسه یکی از دوستام که رمزشو میدونم اونم اینجوریه پس پرداخت ها اینجورین
دوستان تست کردید ببینید حجم رو محاسبه میکنه یا نه ؟
خدا کنه با عوض کردن این سیستم باگ هاشون به فنا نره
چون سیستم قبلی هزار یک تا روش مفت استفاده کردن داشت![]()
دوستان برای شما حجم رو درست نشون میده ؟؟ یعنی حجم واقعی تون رو نشون میده ؟ برای من دقیقا یک گیگابایت نشون میده و ازش چیزی کم نمیشه !
در حالی که بای 10 گیگ و خورده ای داشته باشمفردا زنگ بزنم به فروشش ببینم چی میگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)