سلام...طاعت وعبادت مقبول حضرت حق
شما چه نوع الپاینی دارید؟؟/صدا وکیفیتش چطوره؟؟
سلام...طاعت وعبادت مقبول حضرت حق
شما چه نوع الپاینی دارید؟؟/صدا وکیفیتش چطوره؟؟
سلام. ممنون.قبول باشه.
من CDE-104BTi دارم. من راضیم. من پخش های خیلی شاخ الپاین رو تست نکردم. ولی این خیلی خوبه و از سال 90 هم دارم و راضیم انصافا. هم کیفیت ساختش خیلی خوبه. هم بلوتوث داره. هم کیفیت صداش. از نکات منفیش شاید بشه به 2 ولتی بودنش و اینکه نمیشه براش ریموت کنترل تهیه کرد، اشاره کرد.
سلام دوستان
من یک مشکل با آمپ 5 کاناله دارم
این آمپ حدود 10 سال پیش از کشور شیطان بزرگ به دست ما رسید ( boston ) که از همون اوایل تو فصل تابستون ساب قطع میشد و تو زمستون عالی عمل میکرد
مشکل فقط روی همین کانال 200 وات مربوط به ساب هست و بقیه کانالها مشکلی ندارند
جالب اینه که اگر ماشین شب تا صبح هم تو پارکینگ زیر سقف باشه باز هم از همون اول صبح در تابستون ساب کار نمیکنه یعنی ربطی به داغ کردن آمپ نداره البته لازم به دکر هست که بعضی موقع ها وقتی ولوم را زیاد میکنیم یواش یواش ساب راه میفته ولی بعد از خاموش کردن پخش و روشن کردن مجدد بازهمون آش و همون کاسه است !!
لطفا اگر دوستان تجربه ای در این مورد دارن منو راهنمایی کنند
متشکرم
اقا امیر واقعا خسته نباشی معلومه حسابی وقت گذاشتی و انصافا نتیجه هم گرفتی. ایشالا تو شادیات بکوبه واست. فقط چندتا چیز واسم سوال شده ممنون میشم راهنمایی کنی.
اول که میخواستم بگم چرا از کابل برق ایرانی استفاده کردی واسه باتری به امپ؟
بعد چرا قطر کابلای برقت متفاوتن؟ اخه شنیده بودم بهتره قطر همه شون یکی باشه از باتری تا جعبه تقسیم و امپ هم منفی هم مثبت. اینو یه توضیحی بدی ممنون میشم.
این cnc کردن رینگ رو دری خیلی خوب ود من بردم نجاری یکی دو تا خرب کرد تا تونست دو تا تمیز در بیاره. فقط کاش یه پارچه شیک هم روش میکشیدی
اون پایه ای که واسه توییتر استفاده شده مال خود کامپوننته یا جدا تهیه کردی؟ مثلا من میتونم همچین چیزی واسه کامپوننتم تهیه کنم؟ کامپوننتم ادیسن k6 هستش.
دیگه اینکه من اینور اونور خونده بودم که در ال90 عایق کاریش خوبه و اونقدر نیازی به عایق کاری نداره شما که حتما بیشتر تحقیق کردی و تجربتون بیشتره توصیه تون چیه؟
اقا این امپای دسته دومو چجوری اینقدر تمیز و با این قیمت گیر اوردی؟؟؟ من دنبال دو کانله ی گلیدن هستم واسه سابم ولی چون مونو نیست و سابسونیک نداره تو شکم اینو بگیرم یا یه مدل دیگه. تو این موردم یه توضیحی بده لطفا.
شرمنده زیاد شد![]()
سلام خدمت دوستان عزیز. مخصوصا حمید آقا و امیر خان
مدتیه از آمپ p600 راکفورد دارم استفاده میکنم و به 6902 پایونیر و mx165 وصلش کردم. سوالم اینجاست که وقتی 1 ساعت به طور مداوم صدا گوش میدم أمپ خیلی داغ میشه. با توجه به این که اسپیکرهای سبکی به این آمپ وصل کردم به نظرم داغ شدنش غیر طبیعیه. تا حدی داغ میشه که دست رو به سختی میشه روش نگه داشت. طبق شناسنامه این أمپ 525 وات رو 4 اهم میده. پس اصلا نباید در راه اندازی این اجزا فشار خاصیو تحمل کنه.البه 2.5 ساعت هم ازش صدا گرفتم ولی پروتکت نمیکنه. این داغ شدن رو اعصابه واقعا. کسی دلیل این موضوع رو میدونه؟ شخصی بهم گفت چون کامپات ضعیفه در استفاده مداوم که داغ میشه امپدانسش میاد پایین و به آمپ فشار میاره!!!! بعد نیم ساعت که تست کردم دما عادیه وخیلی بالا نرفته ولی بعد 1 ساعت داغ میشه.
در ضمن به امیر خان عزیز هم بابت بستن پروژه فوق العادشون تبریک میگم. ایشالا تو شادیا استفاده کنن.
امیر خان دو کانال از آمپ 4 کانالتون رو به zero ها وصل کردید دیگه؟ پس دو کانال دیگه رو چه استفاده ای کردید؟
خیلی ممنون و مچکرم قربان
1- کابل های خارجی مثل نمونه های استریت وایرز یا کانکشن و گلیدن بسیار گرانقیمت هستند، در صورت استفاده از این کابلها باید 1 میلیون پول کابل می دادم.
از طرفی برخی از کابل های جوش ایرانی که در بازار وجود دارند، بسیار با کیفیت هستند و درصد خلوص بالایی دارند.
یه دلیلش هم حمایت از تولید ملی بود!
2- قطرکابل بر اساس میزان آمپراژ تعیین میشه. در سیستم بنده هر آمپ نهایتاً 70 یا 80 آمپر برق نیاز داره، پس کابل های مثبت و منفی که به آمپ ها متصل میشه گیج 4 شد.
اما کابلی که به جعبه تقسیم وارد شد باید قطر بیشتری داشته باشه چون باید دو تا آمپ رو تغذیه کنه، لذا از گیج 2 استفاده شد.
Big4 هم با گیج صفر انجام شد.
3- قطر کابل های مثبت و منفی نباید با هم تفاوت داشته باشه، باعث ایجاد نویز میشه.
4- برای رینگ هایی که CNC کردم رنگ آمیزی انجام خواهد گرفت، ولی خودم رنگ چوب رو بیشتر دوست دارم.
5- پاد توئیتر به صورت فابریک خریداری شده و مخصوص Zero PP هست و تولید Gladen.
اما اگر شما هم نیاز به پاد دارید، در کشورمون یه آقایی به نام "حمید" هست که پاد های تمیزی می سازه (فکر کنم 300 هزار تومان).
اگر مایل هستید در P.M پیغام بدید تا براتون تلگرامش کنم.
6- اتاق L90 به نسبت پراید 3 برابر آکوستیک تر و عایق تره، ولی پیشنهاد می کنم بعد از بهبود وضعیت بودجه تون اگر سیستم ارزش داره درها رو Damping بزنید.
چون تاثیرش در صداگیری خیلی مشهوده.
7- این آمپها رو از سایت دیوار و کانال های خرید و فروش تلگرامی خریدم. بله خیلی مناسب خریداری شدند...
شما هم بگردید و صبر کنید پیدا می کنید.
8- اگر موسیقی هایی که گوش می کنید خیلی شامل رپ و راک نمیشه و سابتون ویبره نمی زنه، فیلتر سابسونیک به چشم نمیاد.
چون هنگام ویبره اگر فیلتر سابسونیک داشته باشید، به ساب فشار کمتری میاد و دقیق تر کار می کنه.
سلام و عرض احترام امیر عزیز
خصلت آمپ های کلاس A/B همین هست و خیلی داغ می کنند، مخصوصاً اگر آمریکایی باشند.
سیستم بنده هم همینجوریه، وقتی 4 ساعت مداوم با ولوم بالا به آمپ رفرنس فشار میارم میشه روش نیمرو زد!
از طرفی هم گرمای اگزوز از کف صندوق وارد میشه و بخاطر بسته بودن و عدم جریان هوا این داغی طبیعیه.
برخی از آمپ ها فن های خوبی دارند و حسابی آمپ رو خنک نگه می دارند، مثل گلیدن و ماسکنی.
برخی هم ترجیح دادند Heatsink ها رو تقویت کنند و از فن استفاده نکنند.
به نظر بنده زیاد حساسیت نشون ندید، در تابستان عادی هست.
دو کانال دیگه رو بدون استفاده گذاشتم...
چون سیستم تک استیج هست.
Last edited by AmirELX; 01-06-2017 at 13:41.
سلام...امیر جان...
واقعا فوق العاده کار کردی و خیلی دقیق و علمی نوشتی و با دلیل درست...
واقعا ما به این سیستم چی ایرادی بگیرم...همه چیز عالی است...واقعا از خواندنش لذت بردم.....مثل همیشه...عالی بود....
احتمالا اقا امیر خیلی ماشین پراید دوست دارند..وبا این ماشین لذت می برند...
Last edited by poloton7; 01-06-2017 at 15:26.
سلام
از نظر شما ممنونم
به دلایلی پراید خریدم و از 206 صرف نظر کردم، وگرنه مشکل مالی وجود نداشت.
1) 206 ها ایرانیزه هستند.
2) من از این ماشین فقط در شهر استفاده می کنم و سفر های خارج شهری نهایتاً به تهران ختم میشه. بنابراین خریدن 206 فقط هزینه های اضافی نظیر بیمه، لوازم مصرفی و یدکی گران تر در برداشت.
اما راجع به پخش...
دیدگاه بنده با شما نسبت به سیستم های صوتی تفاوت داره.
در تلقی Audiophile ها، امکانات و کارایی در اولویت دوم و بعد از کیفیت قرار می گیره.
کلاریون 956 دَک فوق العاده و چیپ هایی با فرکانس بالا داره که به همراهی خازن های ژاپنی غوغا می کنه.
احتمالاً اطلاعاتتون از برد این پخش اندک هست.
از بابت امکانات هم نمیشه از این پخش ایراد گرفت، چون محصول سال 2006 هست و قبل از فراگیر شدن USB.
هر چند مشکل فقدان USB رو تا حدودی با کیت آیپاد برطرف کردم.
مهم ترین دلیل انتخاب این پخش Dynamic بودن صدا بود.
اگر میخواستم کیفیت و امکانات رو یکجا داشته باشم، باید Sony RSX-GS9 می خریدم که 1500 دلار قیمتشه.
وگرنه هیچ پخشی در بازار وجود نداره که صدای یک کلاریون رو بده.
اوضاع پخش های بازار در وضعیت کنونی خیلی نابسامان هست.
پخش پایونیر P99 بسیار پخش خوبیه و جایزه ی بهترین پخش رو از EISA دریافت کرده. (مخصوصاً به خاطر امکانات فوق العاده و سیستم Network)
جزء گزینه های خریدم بود، ولی صدای این موجود زیبا باب سلیقه ی بنده نیست.
چون مثل کلاریون Natural و طبیعی نیست و Digital Coloring داره. من به صدای دیجیتالی و دستکاری شده تمایلی ندارم.
پخش باید Fidelity داشته باشه.
در آخر هم عرض کنم که Don't judge a book by its cover...
اگر با منطق شما به محصولات صوتی نگاه کنیم باید همه ی پخش های High-End رو از رده خارج کنیم.
چون Clarion HX-D2 و D3 یا ناکامیچی CD700 هیچکدوم درگاه USB ندارند و تنظیمات LPF و HPF گسترده ای ندارند.
ولی در عوض یک چیز مهم دارند
صــدا...
سلام و عرض ارادت
نظر لطفتونه
در هر کاری که شما دوستان با نظرات پخته و تجربیات ارزنده تون به بچه های فروم کمک کنید و علم و دانش هم محور کار قرار بگیره، نتیجه رضایت بخش خواهد بود.
البته تعصب هم باید کنار گذاشت...
جالبه با این که شما از 2 کانال این آمپ استفاده میکنید باز هم به حرارت بالا میرسه. حتما اگه از 2 کانال دیگه هم استفاده کنید این اتفاق در زمان بسیار سریع تری رخ میده.
در مورد ماشین هم که دوستمون فرمودن. من خودم 2 سال ماشینم که پرشیا بود رو فروخته بودم و با این که سیستمم توی انباری خاک میخورد ولی باز روی پراید نبستمش. ولی این رو هم بگم که بنده خودم یک ماشین ارزونتر با سیستم قدرتمند و به ماشین گرونتر ترجیه میدم. البته اینا همش علاقه هست و نظر شخصی. البته خدا رو شکر امیر خان مشکل مالی هم نداره و با تعقل ماشینشو انتخاب کرده. الان ماشین ایشون ازون پرایداس که آدم از رانندگی باهاش میتونه لذت ببره![]()
من که دوست ندارم سوار ماشینش بشم چون دیگه بعد از اون به صدای سیستم حودم نمیتونم گوش کنم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)