تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2193 از 2403 اولاول ... 11931693209321432183218921902191219221932194219521962197220322432293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,921 به 21,930 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اندیشه عین یه آدمیه که تعادل روانی نداره!!!
    دیروز بعد از مدت ها یهو درکمال تعجب دیدم سرعت بین 80 تا 120 میره! تا امروزم همین بود. ولی از غروب به بعد دوباره شد مثل قبل.
    آخه من برم تو افغانستانم بگم واسه یه فایل 10 مگی 27 دقیقه منتظر بودم، یارو خودکشی میکنه!!

این چه نویزیه که یه بار هست یه بار نیست؟
    چطور سیم کشی ما یه روز بی کیفیته، فردا خوب میشه، دوباره پس فردا خراب میشه؟؟
    فاصله ی خونمون از مخابرات هی کم و زیاد میشه؟
    مثلا دیروز کسی تو منطقه ما با تلفن و اینترنت کاری نداشت (Cross Talking) یهو امروز همه جوگیر شدن همزمان دارن استفاده میکنن؟؟ اونم الان؟ ساعت 3 بامداده!
    .
    و دیگر هیچ . . .
    مخابرات هم همین طوریه چند روز پیش واسه منم این مشکل پیش اومده بود هی میگفتن بارونه سیم کشیتون مشکل داره و .... بعدشم جالب بود که این دفعه چراغ adsl مشکل داشت (همین کافی بود تا کارشناس ها مسئولیت هر چیزی رو بندازن گردن سیم کشی های منطقمون) و من هرچی رو چک کردم میدیدم سالمه همسایه ما شاتل داشت یه قطعی هم نداشت(هر چند ایشونم از این شرکت راضی نیستن) البته الان مشکلم حل شده ...
    واسه شما هم فکر کنم چون هوا امروز ابری و کمی افتابی بود سیم ها تو منطقتون خشک شدن ولی کمی مرطوب هستن لطفا یه چند شب دیگه بمونید تا خشک خشک بشن ((( نکته : سیم ها در روز خشک نمی شوند بلکه در شب و از ساعت 1 تا 3 خشک میشوند بعد دوباره خیس یا مرطوبن.)) فکر کنم الان بتونم برم کارشناس مخابرات بشم.

2. 4 کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اندیشه عین یه آدمیه که تعادل روانی نداره!!!
    دیروز بعد از مدت ها یهو درکمال تعجب دیدم سرعت بین 80 تا 120 میره! تا امروزم همین بود. ولی از غروب به بعد دوباره شد مثل قبل.
    آخه من برم تو افغانستانم بگم واسه یه فایل 10 مگی 27 دقیقه منتظر بودم، یارو خودکشی میکنه!!

این چه نویزیه که یه بار هست یه بار نیست؟
    چطور سیم کشی ما یه روز بی کیفیته، فردا خوب میشه، دوباره پس فردا خراب میشه؟؟
    فاصله ی خونمون از مخابرات هی کم و زیاد میشه؟
    مثلا دیروز کسی تو منطقه ما با تلفن و اینترنت کاری نداشت (Cross Talking) یهو امروز همه جوگیر شدن همزمان دارن استفاده میکنن؟؟ اونم الان؟ ساعت 3 بامداده!
    .
    و دیگر هیچ . . .
    شما چه سرویسی دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

جناب asksup این مشکل پاکت لاست غروب و شبها به کجا میرسه؟ قراره درست شه یا کلا اندیشه انکار میکنه و قراره همینجوری بمونه؟بگید که ما تکلیف خودمونو بدونیم.اگه کیفیتتونو بالا نمیبرین اقلا بریم یه شرکت دیگه

5. 2 کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

جناب asksup این مشکل پاکت لاست غروب و شبها به کجا میرسه؟ قراره درست شه یا کلا اندیشه انکار میکنه و قراره همینجوری بمونه؟بگید که ما تکلیف خودمونو بدونیم.اگه کیفیتتونو بالا نمیبرین اقلا بریم یه شرکت دیگه
    سلام
    دوست عزیز قراره حل بشه. ولی خواهشم توجه به 2 تا نکته هست.
    اولا اندیشه 150 تا مرکز داره. وقتی گزارشی میدید باید لطف کنید مرکز رو هم بگید سرویس رو هم بگید. یعنی مثلا مرکز 8 پیشگامان
    دوما بعضی از مشکلات در لحظه حل نمیشن. یعنی ممکنه توسعه بخواهد و یا تعویض بخواهد یا تعویض policy بخواهد و و و. خواهشم اینه که کمی فرصت بدید تا حل بشه

7. 2 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن خط منو از دیروز چک میکنن تا آخر شب هم احتمالا جوابو به من میدن منم خدمتتون میگم امیدوارم درست بشه

9. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    میتونید لینک تنطیم و مقررات رو بهم بدید؟
    من سرچ کردم همش پورتال و سایت های خبری رو میاره.قبلا شکایت زده بودم ولی الان لینکش یادم نیست
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

10

سلام دوست عزیز
    یه سئوال ازتون دارم ، ممنون میشم منطقی جواب بدید ، چون واقعا دیگه الان هیچ کدوم از بچه ها حوصله حرفای کلیشه ایی رو ندارن ؛ چون تا دلتون بخواد از پشتیانی اینا رو شنیدن !!!
    میشه بگید چرا از دو هفته پیش ، استان گیلان ، استان محروم شد و امکانات ندارید و تعداد مشترکین زیاد شده؟
    یا چرا از هفته پیش سیم کشی داخل ساختما یهو قدیمی شد؟ چرا از هفته پیش سیم ها زنگ زده شدن؟
    چرا تا هفته پیش که اسپلیتر خوب کار میکرد؟ چرا یهو خراب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و هزار تا چرای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالا هفته پیش نه 2 هفته پیش . همه چیز مرتب بود و بازه رایگان داشتیم و سرعت هم خوب بود ، یهو این همه بلا سر منازل ما و امکانات استان اومد؟
    چطور تا قبلا سازمان تنظیم و مقررات بهتون گیر نمیداد؟
    الان که شبانه رو برای اکثر یوزرها حذف کردین.دیگه یوزری میمونه که شب بخواد دانلود کنه؟
    الان تعداد یوزرهایی که دانلود میکنن بیشتره یا 3 ماه پیش؟
    نگید الان که بعدا هم بتونید اینجا فعالیت کنید
    خب حالا جرا با این که تعداد یوزرهاتون کمتره ،سرعتتون هم پایینتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بازم یادآوری میکنم ؛ جواب منطقی لطفا !!!
    با درود:
    دوست عزیز أحسن بر شما، فرمایشات شما کاملاً صحیح می باشد و دقیقاً به نکته درست و کلیدی ماجرای دو هفته گذشته اشاره نمودید، همانطور که همه کاربران محترم استان گیلان در طی دو هفته گذشته شاهد بوده اند،
    بلا استثناء تمامی ISP های فعال کنونی در سطح استان اعم از آشنای اول و اندیشه و پارس آنلاین و شاتل و سایر ISP های دیگر که در سطح استان سرویس ارائه می دهند در طول شبانه روز با افت سرعت و کیفیت مواجه گشته اند و همچنین مشهود بودن این نکته که ISP ها میزان حجم و ترافیک خریداری شده مشترکین را بطور کامل در اختیارشان قرار نمی دهند که الاعم و نشانه هایش در طول روز کم کم از بعد از ظهر به بعد مشهود می گردد و تا صبح روز بعد نیز این روال اعصاب خرد کن ادامه پیدا می نماید،

بله متأسفانه این مشکل دقیقاً از دو هفته پیش در تاریخ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳و دقیقاً همزمان با مراسم افتتاح فاز نخست پروژه بزرگ اوج ( ترانزیت ارتباطات عراق از طریق ایران) که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزیر ارتباطات عراق برگزار شد. در استان گیلان بوجود آمد، اگر تمایل دارید بدانید که موضوع از چه قرار است و پروژه اوج چیست؟ پیشنهاد می کنم به لینک های زیر تشریف ببرید و خودتان شخصاً خبر را مطالعه نمائید تا به عمق فاجعه پی ببرید،

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همانطور که حتماً خبر را مطاله نمودید، متأسفانه به موجب این پروژه و توافق نامه دولت و شرکت ارتباطات زیر ساخت با مسئولین عراق، مخابرات استان گیلان را ملزم نموده اند تا از لحظه اتمام ساعت رسمی کار ادارات و ارگانها، بدون اطلاع و رضایت مشترکین حقیقی و حقوقی، ترافیک و پهنای باند اینترنتی را که مشترکین بدبخت گیلانی خریداری نموده اند را که شامل مشترکین خانگی و مشترکین ادارات و نهادها و تمامی ارگانها و همچنین دانشگاه ها می شوند را از طریق فیبر نوری به اردبیل و سپس تبریز و نهایتاً به دروازه مرزی کشورمان یعنی شهر نوردوز ( آخرین شهر ایران که در مرز ارمنستان می باشد نوردوز نام دارد.) و از آنجا به همین روال از طریق نوار مرزی به شمال کشور عراق منتقل نمایند،

ختم کلام اینکه ماهیانه پول اشتراک سرویس را ما پرداخت می کنیم اما استفاده اش را بصورت کاملاً رایگان کشور عراق خواهد نمود،

دقیقاً همان کلید واژه ای که کارمند اندیشه ( سحواً و یا عمداً ) در چند پست قبلی اشاره کوچکی نیز به آن نموده بود، منظور بنده کامنت زیر می باشد،

3-سیستم تزانزیت داخل کشور زیرساخت
    جهت اطلاع شما گیلان برای اتصال به اینترنت به اردبیل سپس تبریز از انجا قزوین و نهایتا تهران متصل می شود.
    تازه آنوقت است که متوجه می شوید که چرا تمامی مدیران ISP ها متفق القول سکوت اختیار کرده اند و متعاقباً کارکنان واحد پشتیبانی مراکز خودشان را توجیح نموده اند که فقط در هنگام تماس و پاسخگویی، یوزرها را با مشکلات تخیلی و واهی گمراه نمایند و به اصطلاح دنبال نخود سیاه بفرستند، تا بلکه مشترکین را کماکان در بی خبری مطلق و گمراهی نگاه داشته و باعث عدم ریزش مشترکین گردند، نمونه بارزش هم همین کارمند به اصطلاح شرکت اندیشه است که معلوم نیست چگونه به یکباره خواب زده شده و بعد از ده سال به یکدفعه آسمان استان گیلان به اصطلاح سولاخ می شود و یک پشتیبان به ظاهر مؤدب و خونسرد سر از این تالار و تاپیک در می آورد تا به اصطلاح پاسخگو حل مشکلات کاربران باشد، الحق که نام مافیا کاملاً برازنده این شرکت است،

12. 12 کاربر از Sahand_20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ممنون از پست شما
    من عرض نکردم اینا مال این 2 هفته است. اما فرمایش شما معنیش این هست که این مشکلات فقط مال این 2 هفته گذشته است و در بقیه مواقع وجود نداشته. خب خبر خوبیه

دوست عزیز بازه رایگان حذف نشده. اتفاقا اندیشه در مقابل این تغییرات تا حد ممکن مقاومت میکنه و بعد ار بقیه همکارا تغییرات ایچنینی رو اعمال میکنه.
    پارس و شاتل و مخابرات و پیشگامان و های وب و اسیاتک نامحدود ندارن و اگر هم که دارن قیمتش خیلی بالاتره.
    اندیشه هم بعد از این شرکتها این قوانین رو اجرا کرد.
    شرکتهای دیگه مثل فن اوا که مثال زدن دوستان در مراکز محدودی داره سرویس میده اگه تعداد مراکز زیاد شه امکان ارائه خدمات گسترده ممکن نیست. اگه بود دوست عزیز امروز فن اوا سرویس دهنده اول کشور بود. چرا نیست؟
    اگه یه سرویس دهنده در سطح کشور انقدر خوبه چرا توسط کاربران انتخاب نمیشن؟
    دوستان تو اون شرکت هم دارن سعی میکنن رضایت کاربران رو جلب کنن و شرکت بزرگ و معظمی هم هستن انشالله همیشه هم مثل گذشته موفق هم باشن
    بهر حال اندیشه ایجا مافیا است چرا شرکتها بقیه استانها هم نامحدود نمیدن؟

دوست عزیز مصوبات سازمان در یه ساعت و یه زمان که ابلاغ نمیشن هر هفته میشینن یه قانون از خودشون در میارن.
    الانم که تصمیم به حذف تمام شرکتهای کوچیک این حوزه تحت عنوان مجوزهای
    SERVCO - NETCO
    گرفتن لطفا فردا کسی نگه اینم توطئه اندیشست

عرض بنده این بود که در حالیکه کاربرا درخواست افزایش سرعت سرویس شبانه دارن سازمان در جهت کاملا مخالف تلاش برای حذف این سرویس داره.
    که انشالله این قضیه قبل ازانکه اتفاق بیوفته حل شه و کاربران محترم سرویس رایگان شبانه رو در اختیار داشته باشن.

جواب من به شما دوست عزیز اینه
    مشکلاتی هست و یا بوده. کسی انکار نمیکنه. اما بعضی از مشکلات بی دلیل به عهده شرکت گذاشته میشه. دوستان اگه اشکالی هست که حتما هم هست اندیشه 150 مرکز داره مطمئنن تو چند تا مرکز مشکل داره اطلاع رسانی و پیگیری شما به رفع سریع مشکل کمک میکنه. منم قصدم توجیه مسائل نیست قطدم بر طرف کردن مشکلات هست.
    دوستان مشکلات رو چه عمومی و چه خصوصی میتونن مطرح کنن. خوشحال میشم تا رفع مشکل پیگیری کنم.
    فقط در نظر داشته باشن دوستان بعضی از مشکلات در لحظه حل نمیشه باید چند روز وقت بدن ولی مطمئن باشن کاملا مرتفع میشه یا اگه بهر دلیلی قابل رفع نیست به اطلاع دوستان خواهد رسید
    ممنونم

اون ممه رو لولو برد

یعنی شما میفرمایید اندیشه نامحدود داره ؟

اگه پارس و شاتل و صبانت و اسیاتک ندارن ، اندیشه هم نداره

چون اینی که این شرکت ها به اسم نامحدود میفروشن همون محدوده که به خاطر چند گیگ با سرعت بالاتر دانلود کردن قیمتش رو هم افزایش دادن وگرنه نامحدود این نیست که بعد از حد مشخصی رعت از چیزی هم که باید باشه پایین تر میاد

فن آو شرکت بزرگی که تو خیلی زمینه ها داره فعالیت میکنه اگه 1/5 تبلیغاتی که اندیشه ، پارس ، های وب و... تو گیلان دارند فن آوا تو کشور داشت یوزرهای اینترنت بیشتری داشت ، کجا دیدید دفتر فن آوا ، تبلیغات و بیلبورد و ... حتی در نت هم تبلیغاتی نداره مثل آسیاتک و.... در صورتی از اولین دیتاسنترهای ایرن بوده

تو زمینه اینترنت پر سرعت تبلیغات نداره ولی سرویس هایی که میده خیلی خوبه ، شما که اینقدر تبلیغات دارید و تو همین زمینه فقط فعالیت میکنید چرا نمیتونید یوزرها رو راضی نگه دارید ؟؟؟

14. این کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

عزیز من گفتن نامحدود در کل کشور برداشته شه نه اینکه کلا امکان دانلود رایگان حذف شه .اگه همچین چیزی گته بودن الان مخابرات و اندیشه همون ثانیه اول این کارو می کردن و کلا دانلود (رایگان) رو بر میداشتن و شما مطمون باش لحظه ای مکث نمیکردن اگه مجوز از بالا بود.
    تو همه استان ها هم اجرایی نشده و بعضی هنوز نامحدود ارائه میدن مثل همین کرج اونم با سرعت دانلود بالا . مثلا فامیل دارم تو مشهد ماهی 100 تومن خرج نت می کنه ولی ساعات رایگان سرعتش 1 مگابایته یا تو تهران هم اگه 100 تومن خرج نت خودت کنی بهترین سرعت رو داری ولی اگه تو رشت به اندیشه همچین پولی بدی (مثلا به غیر ماه اول) نون خشکم بهت نمیده چه برسه به سرعت و دانلود.
    و مثل شما شروع می کنن به آوردن بهانه های واهی .
    شما بر اساس چه آماری میگی (اگه یه سرویس دهنده در سطح کشور انقدر خوبه چرا توسط کاربران انتخاب نمیشن؟ )؟
    مگه همه ی شرکت ها فقط همین مخابرات و شاتل و آسیاتک و ... هستن؟ شرکت های کوچیکی هستن که در ازای 100 تومن چنان نتی بهت میدن که کاربرای گیلان تو خوابم ندیدن. تو همین قزوین تعداد یوزرهای آسیاتک رو ببینی شاخ در میاری و در عین حال که یوزرهاش بالان تعرفه های متنوعی داره و سرعت دانلود هم در حد سرویس ارائه شدست .

اندیشه پول می گیره بعد میگه تا 16 گیگ دانلود نامحدود کن مثلا با سرعت 128 بعد اون سرعتت میاد زیر 10 !!!!!!!!!! شما یه مثال بیار که تو استان دیگه یه شرکت دیگه همچین کاری کرده .

کسایی که سهامداران اصلی اندیشه هستن از مخابراتی های سابق هستن که در سازمان فعلی هم دستی دارن . ریشه شون هم بگیری به دو تا نهاد کله گنده دیگه میرسی .
    مثل این میمونه که قبل شروع دادگاه متهم به قتل ، قاضی و هیئت منصفه رو خریده باشه . معلومه که نتیجه دادگاه چیه

همچین چیزی نبوده این دروغی که شرکت ها میگن و ما فکر میکنیم اینطور بوده

به شرکت ها ی پپ یا ندا گفته بودن ما قیمت پهنای باند رو میارم پایین اونقدر که قیمت ها ازاد بشه و یوزر حال کنه شما هم نامخدود رو بردارید در عوض محدود با سرعت بالا و قیمت پایین و قیمت گیگ ارزون بدید

اینا برداشتن ولی اونور قیمت کم نشد ، خوب عقل کل ها وقتی به وعده هاشون عمل نمیکنن شما هم دوباره نامحدود بزارید والا خیلی استان ها هنوز مخابرات نامحدود دارن چه برسه به شرکت های دیگه

همین داتک که تو این 10 ساله نامحدود نداشت تازه 2 ماهه سرویس نامحدود (همون محدود حجمی که به اسم نامحدود میکنن تو پاچه ملت) گذاشته

16. این کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اون ممه رو لولو برد

یعنی شما میفرمایید اندیشه نامحدود داره ؟

اگه پارس و شاتل و صبانت و اسیاتک ندارن ، اندیشه هم نداره

چون اینی که این شرکت ها به اسم نامحدود میفروشن همون محدوده که به خاطر چند گیگ با سرعت بالاتر دانلود کردن قیمتش رو هم افزایش دادن وگرنه نامحدود این نیست که بعد از حد مشخصی رعت از چیزی هم که باید باشه پایین تر میاد

فن آو شرکت بزرگی که تو خیلی زمینه ها داره فعالیت میکنه اگه 1/5 تبلیغاتی که اندیشه ، پارس ، های وب و... تو گیلان دارند فن آوا تو کشور داشت یوزرهای اینترنت بیشتری داشت ، کجا دیدید دفتر فن آوا ، تبلیغات و بیلبورد و ... حتی در نت هم تبلیغاتی نداره مثل آسیاتک و.... در صورتی از اولین دیتاسنترهای ایرن بوده

تو زمینه اینترنت پر سرعت تبلیغات نداره ولی سرویس هایی که میده خیلی خوبه ، شما که اینقدر تبلیغات دارید و تو همین زمینه فقط فعالیت میکنید چرا نمیتونید یوزرها رو راضی نگه دارید ؟؟؟

دوست عزیز من قصد جدل ندارم. ترجیح میدم اگه میتونم کمکی به کاربران محترمی که احتملا مشکل دارند بکنم.
    اما این جمله رو قبل از پایان عرایضم میگم :ارائه سرویس بازی قائم باشک نیست که یه شرکتی بره مجوز بگیره یعد بگه من تیلیغ نمیکنم برای خدماتم کاربرا خودشون بیان منو پیدا کنن و سکسک!!!!
    خواهشن جدل رو ادامه ندین
    چون فکر میکنم کاربرا دنبال حل مشکلاتشون هستن نه علاقمند به برند x و y

18. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •