باز خدا رو شکر که من تو این یه ماه گذشته هیچکدوم از این مشکلات رو نداشتم.
پینگ عالی سرعت هم همیشه ثابت. 37.223
باز خدا رو شکر که من تو این یه ماه گذشته هیچکدوم از این مشکلات رو نداشتم.
پینگ عالی سرعت هم همیشه ثابت. 37.223
مخابرات مگه چشه؟
یک هفته اینترنت مجانی به 10 مگ به بعضیا داده .
با 20 تومن اینرتنت 10 مگ بخر (بدون مجوز) برو بسوزون سرویسو بزار رو 2 مگ شبانه داری سرعتت هم همون قبلیه 10 مگ میمونه
خیلی از دوستان که اصلا 1 مگ دارن و میگن سرعتشون 500 - 600 تاست
احسان اومده میگه ثبت نام های جدید همه براشون رو حدودا 5 مگ بستن .
خب دیگه چی میخوای؟؟
والا ما که 2 مگ داریم سرعتمون از 230 بالاتر نرفته .
تنها ایرادش اینه اگر اتفاقی افتاد پشتیبانی صفر (هیچکاری نمیکنه)
و اینکه نامحدود نداره
و این محدودیت ip هم نمیدونم چه صیغه ایه ولی حتی اگر اعتراض هم کنیم در مورد این اخری به جایی نمیرسه چون میگن سیاست شرکت و اصلا ربطی به شما نداره.
Last edited by Hamed-M1; 18-02-2015 at 16:41.
موضوع فقط تخلیه نیست موضوع اینه که با هامون هرکاری میخوان میکنن هیچ کس هم صداش در نمیاد چرا خودمون بزرگشون کردیم همه باهم اعتراض کنیم درخواست تخلیه بدیم امضا جمع کنیم تفاوت داره با اینکه بی خیال بشینیم و بهمون بخندن و هیچ کاری هم نکنیم شهرهای دیگه کلی شرکت دارن از خدمات یه شرکت خوشش نیومد میره با یه شرکت دیگه میگیره ما شهرستانی ها همیشه محرویم از همه چیز و فقط باید با همین سرکنیم برای خیلی ها انلاین تمدید کردم تمدید نشد پول هم برنگشت زنگ زدم پشتیبانی همش پاس کاری بود پول خورده شده رفت برای خودم هم همینطور شد پولی تا الان ندیدم فقط پول میگیرن خدماتی نیست فقط سال اول خوب بود خدماتشون بعد اوضاع داغونه اینجا خیلی از سایت ها باز نمیشه به 2020 هم گفتیم هیچ فرقی نداره به حالشون توی این چند مدت کلی روزها نت قطع بودش تا حالا دیدید جبران کرده باشند؟ توی فرم قرارداد نوشته 99 درصد اپ الان کجاش 99 درصد اپه؟ همش داونه فکر کنم اینجا قضیه برعکسه.. قبلا وقتی قطع بود برای جبران پهنای باند رو ازاد میکردن برای همه براساس استریم میکشید ولی الان هیچ خبری نیست یا قطعه یا سرعت نیست یا چیزی باز نمیشه .
Last edited by mehdi244; 18-02-2015 at 16:49.
حالا چطور حجم بسته رو چک کنیم
پرتاک که بسته است
کسی ip دیگه ای سراغ نداره
؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مشکلت اینه برات فعال نردن . زنگ بزن بگو یوزر و پسووردمو تو پارتاک میزنم اما وارد نمیشه . (اگه گفتن یادداشتم میکنیم بدون که نمیخوان انجام بدن) اگه اینو گفت قطع کن دوباره زنگ بزن که به اپراتور دیگه وصل بشی حداقل به 5 نفر باید بگی فککر کنم . من قبلا اینطوری شده بود برام . همون موقع در لحظه برات درستش میکنن (اگه واقعا بخوان) اگر نخوان درستش کنن همون حرف همیشگی یادداشت میکنی - دسترسی نداریم - مشکل سراسریه
مطمئن باش مخابرات بهترين شركت خوزستانه بقيه شركتا همشون بدتر از مخابراتن و عيب هاي بدتري دارن
اين 172.30چرا ولمون نميكنه؟دليلش چيه؟يا ipعوض ميشه 172.30مياد يا چراغ يدفعه قرمز ميشه
الان اگه ali3240 بودش یه پاداش درست و حسابی بهت میداد برادر
اما مخابرات یه اشکال بزرگ از همون اول داشته اونم اینه که معمولا سایتها خوب لود نمیشن .یعنی سرعت بالاست سایت هم سریع لود میشه ولی اون فرفره ی بالای مرورگر در حال چرخشه ولی با سرویس دهنده های دیگه اینطوری نیست .همیشه خدا هم که با گوگل و اینا مشکل داره .شاتل فکر نکنم توی روز بد باشه .شما ها همش به خاطر شبانه دارید از مخابرات تعریف میکنید وگرنه ما که بیشتر کارامون رو توی روز انجام میدیم کیفیت سروسیس روزانه خیلی مهمه![]()
37.221 آی پی هاش اصلا نت ندارن، 2.185 هم که منهدم شده، فقط 2.189 یه نت تخیلی داره میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)