تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2192 از 4105 اولاول ... 1192169220922142218221882189219021912192219321942195219622022242229226923192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,911 به 21,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوستان وضعیت صورت توی یگان خدمت چطوری هست؟ میشه تیغ زد یا حتما باید با ماشین کوتاه کنی؟
    من که توی ستاد فرماندهی ناجا بودم گیر میدادن، یعنی کلا توی ناجا اگه تیغ بزنی میتونن بازداشتت کنن.. توی سپاه هم که اصلا جرات تیغ زدن نداری و همیشه باید شبیه طالبان باشه قیافه آدم! یا اینکه حداقل ته ریش داشته باشی.. توی ارتش تکلیف کاملا مشخصه! غیر از بخش عقیدتی سیاسی ارتش که سر و کارت با آخوند و شبه آخوندا هست، بهرحال مجبوری ته ریش داشته باشی حداقل.. اما بقیه جاها میگن حتما باید ریش هارو بزنین و تمیز و مرتب باشین..

2. 4 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد امریه تاپیک جدایی هست ؟؟ یا باید همین جا سوال رو مطرح کرد...
    ؟
    اقا یه توضیح بدین خواهشا
    ممنونتون میشم

امریه چیه ؟!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در مورد امریه تاپیک جدایی هست ؟؟ یا باید همین جا سوال رو مطرح کرد...
    ؟

خیر همین تاپیک سوالی دارید بفرمایید

اقا یه توضیح بدین خواهشا
    ممنونتون میشم

امریه چیه ؟!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
    سرچ کنید در تاپیک بارها توضیح داده شده
    Last edited by SNOW PATROL; 09-05-2014 at 19:26.

5. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام دوستان سوال من در مورد معافی کفالت هستش ...نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی به هر حال شانسمو امتحان میکنم ..تورو خدا جواب بدین
    من خودم 21 ام همین ما 19 ساله میشم ...3 تا برادر بزرگتر از خودم دارم که هر 3 تاشون ازدواج کردن و خونشون جدا هستش ...4 تا خواهر که 3 تاش بزرگتر از 25 سال و یکی 22 سالش هست که هیچکدوم ازدواج نکردن فعلا ...
    پدرم 63 سالش هست و بیماری دیابت داره ...سابقه ی سکته ی قلبی هم داره ..وقتی راه میره پاش میلنگه و مشکلات داره ...مادرم هم 60 سالشه و بیماری فشار خون و چربی خون داره ..
    خودم هم غیبت ندارم و الان مشغول به تحصیل در دانشگاهم و معافیت تحصیلی دارم ...میخواستم بپرسم میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ شامل حال من میشه؟ میخام یکشنبه برم پلیس +10 ...ولی گفتم از اینجا هم بپرسم ...خیلی دلهره دارم ...اصلا آمادگی رفتن به سربازی رو ندارم ....لطفا کمکم کنین دوستان ...ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان سوال من در مورد معافی کفالت هستش ...نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی به هر حال شانسمو امتحان میکنم ..تورو خدا جواب بدین
    من خودم 21 ام همین ما 19 ساله میشم ...3 تا برادر بزرگتر از خودم دارم که هر 3 تاشون ازدواج کردن و خونشون جدا هستش ...4 تا خواهر که 3 تاش بزرگتر از 25 سال و یکی 22 سالش هست که هیچکدوم ازدواج نکردن فعلا ...
    پدرم 63 سالش هست و بیماری دیابت داره ...سابقه ی سکته ی قلبی هم داره ..وقتی راه میره پاش میلنگه و مشکلات داره ...مادرم هم 60 سالشه و بیماری فشار خون و چربی خون داره ..
    خودم هم غیبت ندارم و الان مشغول به تحصیل در دانشگاهم و معافیت تحصیلی دارم ...میخواستم بپرسم میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ شامل حال من میشه؟ میخام یکشنبه برم پلیس +10 ...ولی گفتم از اینجا هم بپرسم ...خیلی دلهره دارم ...اصلا آمادگی رفتن به سربازی رو ندارم ....لطفا کمکم کنین دوستان ...ممنون
    دوست من با توجه به اطلاعاتی که دادید متاسفانه شما دارای شرایط معافیت کفالت نیستید { وجود 3 برادر بزرگتر از خودتون}

برای بررسی دقیق تر لینک زیر را مشاهده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by SNOW PATROL; 09-05-2014 at 19:57.

8. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

دوست من با توجه به اطلاعاتی که دادید متاسفانه شما دارای شرایط معافیت کفالت نیستید { وجود 3 برادر بزرگتر از خودتون} برای بررسی دقیق تر لینک زیر را مشاهده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی 3 تا داداشم هر سه تاشون از دواج کردن ....من الان از پدرم مراقبت میکنم و یه مغازه دارم که خرج خونه رو من درمیارم ....ینی یگانه مراقب منم ...بازم نمیشه ینی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ولی 3 تا داداشم هر سه تاشون از دواج کردن ....من الان از پدرم مراقبت میکنم و یه مغازه دارم که خرج خونه رو من درمیارم ....ینی یگانه مراقب منم ...بازم نمیشه ینی؟
    متاسفانه خیر

منظور از یگانه مراقب و نگه دارنده یا سرپرست مندرج در ماده 44 قانون خدمت وظیفه عمومی مشمولی می باشد که به شرح موارد زیر
    تنها فرزند یا نوه ذکور بیش از18 سال هر پدر یا مادر یا جد یا جده یا تنها برادر بیش از18 سال خواهر یا برادر خود باشد.

حتی اگر برادران بزرگتر درخارج از کشور هم باشند مورد قبول نیست
    مگر اینکه برادران بزرگتر از 18 سال خود به دلایل پزشکی نیازمند مراقبت باشند

11. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

متاسفانه خیر
    منظور از یگانه مراقب و نگه دارنده یا سرپرست مندرج در ماده 44 قانون خدمت وظیفه عمومی مشمولی می باشد که به شرح موارد زیر تنها فرزند یا نوه ذکور بیش از18 سال هر پدر یا مادر یا جد یا جده یا تنها برادر بیش از18 سال خواهر یا برادر خود باشد. حتی اگر برادران بزرگتر درخارج از کشور هم باشند مورد قبول نیست مگر اینکه برادران بزرگتر از 18 سال خود به دلایل پزشکی نیازمند مراقبت باشند
    اگه پدرم شرایط پزشکی داشته باشه چی؟ تو کمیسیون نمیشه یجوری بشه که تصمیمشون عوض بشه و بهشون ثابت بشه که بقیه ی برادرام هیچ کمکی نمیکنن؟ هیچ راهی نداره؟ اخه این چجور قانونیه؟ تو این دوره زمونه مگه برادر کمک هم میکنه؟ ینی من بیخیالش بشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم شما کجا رو می فرماین ولی اینجا که ما هستیم حتی 1 نفرم بدون کفایتی نمی پذیرن حتی بسیج فعال!
    ولی موضوع دیگه اینه که اینجا ایران با پارتی کل سربازی رو می شه پیچوند
    یکی از گروه های پدافند نیروی هوافضای تهران
    اینجا همون رویه سابقه! خیلی راحت با معرف پذیرش میکنند!

در ضمن سیستم نگهبانی و تردد سربازهای پادگان های سپاه با هم فرق داره! مثلا من خودم دیروز یه سرباز صفر رو توی یکی از حوزه های بسیج دیدم، واقعا به معنای واقعی کویت! و امروز توی ناحیه بسیج فیروزکوه یه افسر(ستوان 3) رو دیدم که داشت جلوی در با اسلحه پست میداد

14. 2 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه پدرم شرایط پزشکی داشته باشه چی؟ تو کمیسیون نمیشه یجوری بشه که تصمیمشون عوض بشه و بهشون ثابت بشه که بقیه ی برادرام هیچ کمکی نمیکنن؟ هیچ راهی نداره؟ اخه این چجور قانونیه؟ تو این دوره زمونه مگه برادر کمک هم میکنه؟ ینی من بیخیالش بشم؟
    خیر راهی نداره . . . .

16. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •