زیاد به شرایط جوی ربطی نداره والاً از اون زمانی که ما یادمونه مبین نت کلاً تو همین حالت بسر می برده... دلیل اصلیشم اینه که با اینکه مشترکینش چندین برابر شده و زیر ساختشو گسترش نداده و مشترکین به مشکلات جدی برمیخورند! فقط هم به فکر فروش هر چه بیشتره!
زیاد به شرایط جوی ربطی نداره والاً از اون زمانی که ما یادمونه مبین نت کلاً تو همین حالت بسر می برده... دلیل اصلیشم اینه که با اینکه مشترکینش چندین برابر شده و زیر ساختشو گسترش نداده و مشترکین به مشکلات جدی برمیخورند! فقط هم به فکر فروش هر چه بیشتره!
سرعت دانلود من به 2 کیلوبایت رسیده.
طرح 512 دارم.
بریم به دوران غارنشینی رو در و دیوار نقاشی کنیم سنگین تریم.
من آبان اشتراکم تمومه.
به محض تمومی زنگ میزنم تا میخورن فحششون میدم.
جالبیش هم اینه که وقتی قندشکن وصل میکنم سرعتم بیشتر میشه و سایتای مجاز داخلی رو باز میکنه و دو ساعت بعد برعکس میشه.اصلا یه سایتم باز نمیکنه.
بدون قند شکن که بعضی وقتا هیچی بار نمیشه.
Last edited by ahad_judo; 17-08-2014 at 00:52.
سلام دوستان خیلی وقته با مودم مبین نت(HUAWEI BM632w) مشکل پیداکردم(بعبارتی از همون اول مشکل داشتم)،توی خونه یه کامپیوتر هست و یه لپ تاپ،اوایل مودم که مستقیم به کامپیوتر با کابل وصل بود کامپیوتر بدون مشکل وصل میشد ولی لپ تاپ که تقریبا هم فاصله اش دور بوده تا حدی که نهایت 50 درصد سیگنال رو میگرفته اکثر اوقاتlimited accessوno internet accessمیداد(با اینکه سیگنال داشت ولی اینترنت وصل نمیشد) ولی وقتی مودم کنار لپ تاپ بود(بدون کابل)بدون مشکل وصل میشد،بعد از طرف مبین نت یکی رو اوردیم،یکم مودم رو دستکاری کرد(مثلا تعداد یوزرایی که میشه همزمان به مودم وصل بشن رو 36 تا کرد و یه چند تا تنظیم دیگه رو دست زد)ولی باز درست نشد.بفکرم رسید که یه کارت شبکه قوی برای کامپیوترم بگیرم که مودم رو پیش لپ تاپ بذارم،اینجور شد که TL-WDN3800رو گرفتم،حالا کامپوتر من هم شده مثل اون لپ تاپ وقتی مودم کنارش باشه میگیره وقتی مودم کنار لپ تاپه ظهرها یا موقع استفاده همزمان(با لپ تاپ)موقع شبlimited accessوno internet access رو میده.درگام بعدی فکری که به ذهنم رسید این بود که مودم TP Link قدیمی که داشتم که وایرلس هم بود به مودم مبین نت وصل کنم و از وای فای اون استفاده کنم(اون دورانی که از این مودم استفاده میکردم،لپ تاپ بدون مشکل توی همین فاصله بهش وصل میشد)حالا فکر میکنین چی شد؟بااینکه قدرت سیگنال دریافتی من روی کامپوتر 40 درصد و حتی کمتر بود ولی اینترنت بدون مشکل و باسرعت عالی در تمامی اوقات روز وصل شد-ببخشید واستون داستان نوشتم ولی میخواستم قشنگ مطلب جابیفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -حالا کسی از دوستان هست که بدونه مشکل از کجاست؟وچجوری میشه این مشکلو برطرف کرد؟(چیزی که خودم فهمیدم این بود که خیلی ربطی به قدرت سیگنال دریافتی نداره)
Last edited by bgnhmj; 17-08-2014 at 12:16.
سلام من خیلی وقته به حساب کاربریم وارد نشدم الان فقط رمز عبور یادم هست ولی شناسه کاربری یادم نیست
داخل سایت زده uri رو بجاش وارد کنید من زدم ولی نشد!
الان نمیشه کاری کرد؟
یه سوال چرا موبین نت برای حجم اضافه ترافیک گیگابایتی 12 هزار تومن میگیره؟؟؟؟
شما اون 20000 اولش رو وارد نکن
به همون علت که 2 مگ یک ماهه رو 48 تومن میگیره چون زور داره![]()
Last edited by Microsoft Windows; 17-08-2014 at 13:41.
کسی نبود جواب بده؟
تا ماه پیش من استفاده میکردم 9 تومن بود شد 12 تومن ؟ یا خدااااااا
مخابرات هر گیگابایت اضافه 3500
واقعا گندش رو در اوردن واقعا
سرعت دانلود افتضاح
پینگ افتضاح
ترافیک دزدی زییییاد
قیمت ها وحشتناااک
ما که بارمون و بستیم رفتیم سمت مخابرات
دزدی هم حدی داره
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)