در یک کلام مخابرات برای من عالیه و از نظر سرعت دانلود و کیفیت وبگردی چیزی کم نداره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
در یک کلام مخابرات برای من عالیه و از نظر سرعت دانلود و کیفیت وبگردی چیزی کم نداره
میگم کسی میدونه خط تلفن تصویری چیه ؟ اصلا داریم همچین چیزی ؟ الان کوچه مارو کندن ملت میگن قراره تلفن تصویری بیاد ! خط من اشغاله . فاصله رو 59-60 نشون میده و نویز هم 5-6 ! یعنی دو مگ رو به زور ساپورت میکنه . الان میخوام ببینم میتونم به کندن کوچمون امید ببندم یا نه دارن خطوط تلفن جدید اضافه میکنن ؟ تا حالا برای خرید خط دیگه اقدام نکردم چون میترسم مثل خط فعلی اشغال باشه .
داداش گلم شما یه لطفی کن از 2 حالتی که گفتم عکس بزار یا خودت چک کن مقادیر snr و attenuation رو برای هر دو حالت یادداشت کن اینجا اعلام کن تا بگم مشکل از کجا هست ولی اگه براتون تست ممکن نیست در حالت کلی اگه سیم کشی داخلی کهنه و یا نامناسب هست کابل تاثیر مثبتی داره.
در مورد سیم کشی توضیح بدم که من یک سیم جدید تلفن بقیمت متری 800 تومن گرفتم 11 متر مستقیم به دو تا نویز گیر وصل کردم اما فکر میکنم کابل شبکه نویز کمتری از این سیما دریافت میکنه
دوستان رونمای از سایت جدید مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات بالاخره یه تکونی انگار میخواد به خودش بده
فعلا که از طریق پنل کاربری نمیشه رفت تو سایت و میزنه همچین کاربری وجود ندارد !
فکر کنم تا ساعت 10 شب هر چی دانلود کنیم حساب نشه !![]()
شما بدون نویز گیر فقط خود مودم رو وصل کن به همون سیمی که داری اگه بازم مشکل داشتید مربوطه سیم تلفن نیست مگر تو شرایط خاص سیم تلفنی که خودتون مستقیم از بیرون خونه آورده باشید اونم ۱۰ متر در ضمن اینم بگم که الان که توضیح دادید من حدس میزنم شما سیم کشی خونه رو توی مدار نگه داشتید و با یه سیم خط رو آوردید طرف مودم یعنی الان به سیم دم در خونه ی شما ۲ تا سیم وصل هست یکی سیم کشی ساختمان و یکی سیم تلفنی که آوردید به مودم اگه اینطوری هست باید بگم تا وقتی که سیم کشی ساختمان تو مدار هست نویز روی خط شما خواهد افتاد حتی اگه دم در خونتون وقتی سیم کشی داخلی تو مدار هست مودم رو هم وصل کنید بازم نویز خواهید داشت تنها کاری که میتونی بکنید این هست که سیم رو نگه دارید و یکی از نویز گیر ها رو حذف کنید با قطع سیم کشی داخلی و وصل تلفن منزل به نویز گیر مشکل برطرف میشه
این الن مسقیم بدون نویز گیر وصل کردم بدتر شد و نه سیم تلفن از مددار خارج هست و یک سیم اومده به دو تا نویزز گیر بعد تلفن و مودم رو به نویز گیرا وصل کردم
Modulation :ADSL2 Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :6.9 24.1 db Line Attenuation :46.0 28.6 db Data Rate :6467 508 kbps Max Rate :7436 1071 kbps POWER :19.7 11.3 dbm CRC :0 0
فعلا دارن سایت رو ارتقا میدن و نمیشه اطلاعات حساب رو دید
اینجوری خیلی بهتره که یه سایت درست و حسابی برای خودشون زدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)