تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2192 از 2550 اولاول ... 11921692209221422182218821892190219121922193219421952196220222422292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,911 به 21,920 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

در یک کلام مخابرات برای من عالیه و از نظر سرعت دانلود و کیفیت وبگردی چیزی کم نداره

2. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

میگم کسی میدونه خط تلفن تصویری چیه ؟ اصلا داریم همچین چیزی ؟ الان کوچه مارو کندن ملت میگن قراره تلفن تصویری بیاد ! خط من اشغاله . فاصله رو 59-60 نشون میده و نویز هم 5-6 ! یعنی دو مگ رو به زور ساپورت میکنه . الان میخوام ببینم میتونم به کندن کوچمون امید ببندم یا نه دارن خطوط تلفن جدید اضافه میکنن ؟ تا حالا برای خرید خط دیگه اقدام نکردم چون میترسم مثل خط فعلی اشغال باشه .

4. این کاربر از david68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

بابک خان جوابی عنایت فرمایید
    داداش گلم شما یه لطفی کن از 2 حالتی که گفتم عکس بزار یا خودت چک کن مقادیر snr و attenuation رو برای هر دو حالت یادداشت کن اینجا اعلام کن تا بگم مشکل از کجا هست ولی اگه براتون تست ممکن نیست در حالت کلی اگه سیم کشی داخلی کهنه و یا نامناسب هست کابل تاثیر مثبتی داره.

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

داداش گلم شما یه لطفی کن از 2 حالتی که گفتم عکس بزار یا خودت چک کن مقادیر snr و attenuation رو برای هر دو حالت یادداشت کن اینجا اعلام کن تا بگم مشکل از کجا هست ولی اگه براتون تست ممکن نیست در حالت کلی اگه سیم کشی داخلی کهنه و یا نامناسب هست کابل تاثیر مثبتی داره.
    در مورد سیم کشی توضیح بدم که من یک سیم جدید تلفن بقیمت متری 800 تومن گرفتم 11 متر مستقیم به دو تا نویز گیر وصل کردم اما فکر میکنم کابل شبکه نویز کمتری از این سیما دریافت میکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2014

8. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخابرات بالاخره یه تکونی انگار میخواد به خودش بده

فعلا که از طریق پنل کاربری نمیشه رفت تو سایت و میزنه همچین کاربری وجود ندارد !

فکر کنم تا ساعت 10 شب هر چی دانلود کنیم حساب نشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

در مورد سیم کشی توضیح بدم که من یک سیم جدید تلفن بقیمت متری 800 تومن گرفتم 11 متر مستقیم به دو تا نویز گیر وصل کردم اما فکر میکنم کابل شبکه نویز کمتری از این سیما دریافت میکنه
    شما بدون نویز گیر فقط خود مودم رو وصل کن به همون سیمی که داری اگه بازم مشکل داشتید مربوطه سیم تلفن نیست مگر تو شرایط خاص سیم تلفنی که خودتون مستقیم از بیرون خونه آورده باشید اونم ۱۰ متر در ضمن اینم بگم که الان که توضیح دادید من حدس میزنم شما سیم کشی خونه رو توی مدار نگه داشتید و با یه سیم خط رو آوردید طرف مودم یعنی الان به سیم دم در خونه ی شما ۲ تا سیم وصل هست یکی سیم کشی ساختمان و یکی سیم تلفنی که آوردید به مودم اگه اینطوری هست باید بگم تا وقتی که سیم کشی ساختمان تو مدار هست نویز روی خط شما خواهد افتاد حتی اگه دم در خونتون وقتی سیم کشی داخلی تو مدار هست مودم رو هم وصل کنید بازم نویز خواهید داشت تنها کاری که میتونی بکنید این هست که سیم رو نگه دارید و یکی از نویز گیر ها رو حذف کنید با قطع سیم کشی داخلی و وصل تلفن منزل به نویز گیر مشکل برطرف میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

شما بدون نویز گیر فقط خود مودم رو وصل کن به همون سیمی که داری اگه بازم مشکل داشتید مربوطه سیم تلفن نیست مگر تو شرایط خاص سیم تلفنی که خودتون مستقیم از بیرون خونه آورده باشید اونم ۱۰ متر در ضمن اینم بگم که الان که توضیح دادید من حدس میزنم شما سیم کشی خونه رو توی مدار نگه داشتید و با یه سیم خط رو آوردید طرف مودم یعنی الان به سیم دم در خونه ی شما ۲ تا سیم وصل هست یکی سیم کشی ساختمان و یکی سیم تلفنی که آوردید به مودم اگه اینطوری هست باید بگم تا وقتی که سیم کشی ساختمان تو مدار هست نویز روی خط شما خواهد افتاد حتی اگه دم در خونتون وقتی سیم کشی داخلی تو مدار هست مودم رو هم وصل کنید بازم نویز خواهید داشت تنها کاری که میتونی بکنید این هست که سیم رو نگه دارید و یکی از نویز گیر ها رو حذف کنید با قطع سیم کشی داخلی و وصل تلفن منزل به نویز گیر مشکل برطرف میشه
    Modulation
    :
    ADSL2
    Annex Mode
    :
    ANNEX_A

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    6.9 24.1 db
    Line Attenuation
    :
    46.0 28.6 db
    Data Rate
    :
    6467 508 kbps
    Max Rate
    :
    7436 1071 kbps
    POWER
    :
    19.7 11.3 dbm
    CRC
    :
    0 0
    این الن مسقیم بدون نویز گیر وصل کردم بدتر شد و نه سیم تلفن از مددار خارج هست و یک سیم اومده به دو تا نویزز گیر بعد تلفن و مودم رو به نویز گیرا وصل کردم

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان مال شما الان چه خبره میتونید شارزتون رو ببینید

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

فعلا دارن سایت رو ارتقا میدن و نمیشه اطلاعات حساب رو دید
    اینجوری خیلی بهتره که یه سایت درست و حسابی برای خودشون زدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •