ماهم این مشکل رو داریم روی ۸ مگ SNR روی ۱۰ ایناست که نسبتاَ ضعیفه . دارم پیگیری میکنم ببینم چی میشه .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ماهم این مشکل رو داریم روی ۸ مگ SNR روی ۱۰ ایناست که نسبتاَ ضعیفه . دارم پیگیری میکنم ببینم چی میشه .
زنگ بزن پشتیبانی بگو اکانتتو فعال کنن. بگو مسوولیتش با خودمه اگه رانژه نشده بود.
منم موقعی که ثبت نام کردم هنوز خطم از شرکت قبلی رانژه بود. فرداش رفتم مخابرات واسم رانژه آسیا رو اوکی کرد، زنگ زدم که آقا خطم اوکیه فعال کن! میگفت دو هفته زمان میبره باید صبر کنی و این حرفا. گفتم سرویس خریدم دوست دارم از امروز زمانش شروع بشه مسوولیتش پای خودم تا اینکه وصلش کرد...
من 2-3 بار مشکل داشتم با ارتباط با مشتریان تماس گرفتم مشکلم حل شد - خیلی با حوصله جواب دادن
تماس بگیر باهاشون
شما از هر روشی که فکرشو بکنی من رفتم.متاسفانه رو حرفشون سفت و سخت ایستادن و تازمانی که تایید رانژه براشون نیاد میگن دسترسی فعالسازی ندارن.
زبونم مو در اورد از بس باهاشون حرف زدم.
سیستم کاریشون واقعا نوبره
این ارتباط با مشتریان خیلی راحت بگم هیچ کاری نکرد و فقط حرف پشتیبانی رو پس میزد.
snr که نسبت سیگنال به نویزه و تو هر ریتی متفاوته. snr خوب حداقل باید 14-15 باشه (حدوداً، تجربی) بالای 20 دیگه اوکیه. اما اگه منظورت نویز خطه(line attenuation) نمیشه دقیق گفت. اگه نویزت زیر 20ـه که حله اگرم زیر 25 باشه بازم به نظرم شانس هست. نویز هم در مجموع زیر 30 باشه قابل قبوله... بازم میگم snr خوب الانت میتونه تو ریت بالاتر بد بشه!!
خودم نویز ~26 ،، snr ~15 واسه 10 مگ
snr ام 28
نویزم 36 ،
فک کنم راست میگفت که نهایتا میشه روی 6 مگ ببندن خطم رو![]()
یه عکس از قسمت status مودمت که snr و ... رو نوشته ، بذار اینجا تا وضعیت خطت معلوم شه.
دوستمون درست می گه تونستن که می تونند وصلش کنند . یه بار که رفته بودم سیستمشو نشونم داد گفت می تونستم وصلش کنم (البته برای خودم نبود) اما تا تاییده نیاد وصلش نمی کنم چون اگه رانژه نشده باشه شروع اشتراک از همون موقع می شه و اون چند روز از دست می ره .
سرعت اومده بالا واسه شما هم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 1.09 تاییدیه رسید دست اسیاتک! این همه تاخیر نمیدونم برای چی؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)