تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2192 از 2376 اولاول ... 11921692209221422182218821892190219121922193219421952196220222422292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,911 به 21,920 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من قهرمانی اس اس رو به همه مخصوصا پرسپولیسیها تبریک میگم
    انشاا... اونا هم تو هر سه جام لیگ برتر و حذفی و اسیا قهرمان بشن
    ببخشید اشتباه کردم ببخشید یادم رفت که تو لیگ برتر 5 شدن ساله دیگه تو اسیا نیستن البته برا ایران خوب شد دیگه 5 تا از عربا نمی خوریم
    تو حذفی هم که خوردن به غول ناکامی بنام سپاهان .خدا کمکشون کنه.
    تو اسیا هم که دستشون درد نکنه مث اینکه دوم یا سومن باعث افتخار من ایرانیه این استقلال باید از پیروزی یاد بگیره (از عربها 5 تا 5تا بخوره ) دیگه پیش این عرب ها هم حرفی واسه گفتن نداریم .

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اين قهرماني تقديم مردم خوزستان
    قلعه‌نويي: خوشحالم در فصلي طاقت فرسا قهرمان شديم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: قهرماني استقلال را به مردم شهيد پرور خوزستان تقديم مي‌كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از قهرماني استقلال در ليگ هشتم در نشست خبري اظهار داشت: خدا را شكر مي‌كنم كه تيم ما قهرمان شد و اين فصل طاقت فرسا به پايان رسيد. من اين قهرماني را به مردم شهيد پرور خوزستان و روزبه بهرامي هوادار استقلال كه جانش را فداي اين تيم كرد تقديم مي‌كنم.
    وي افزود: مجيد جلالي به من درس مردانگي داد. امروز شاهد يك بازي فيزيكي بوديم ولي كنترل مسابقه دست ما بود. مي توانستيم با اختلاف دو گل در اين ديدار پيروز شويم.
    قلعه نويي ادامه داد: مديرعامل پيام به ما دست اخلاق داد و به پيشواز ما در فرودگاه آمد. شب گذشته نيز به آسايشگاه معلولين رفتيم و اين از نظر روحي به ما كمك زيادي كرد.
    سرمربي استقلال در مورد اينكه حال كه فولاد 4 گل به ذوب آهن زده فوتبال ايران تميز شده است يا نه گفت: به اين سئوال پاسخ نمي‌دهم.
    قلعه نويي در مورد ليگ برتر هشتم تصريح كرد: ليگ بسيار خوبي بود و گل هاي زيادي رد و بدل شد. ما ركورد دار گلزني بعد از بارسلونا هستيم.
    قلعه نويي در مورد اينكه چرا استقلال در آسيا موفق نبود گفت: برنامه ريزي عده اي براي ما مشكل ساز شد و باعث شد ما تحت فشار قرار بگيريم و نتوانيم در آسيا موفق شويم.
    قلعه نويي در مورد اينكه از ليگ امسال چه درسي گرفته تاكيد كرد: درس گرفتم كه سكوت به انسان كمك مي‌كند. من قبلا عكس العمل نشان مي دادم ولي واعظ آشتياني به من ياد داد كه اين كار را نكنم.
    سرمربي اسبق تيم ملي در مورد اختلاف با دايي گفت: با ايشان هيچ مشكلي نداشتم و فقط به برنامه ريزي هاي اشتباه اعتراض مي كردم. اين برنامه ريزي ها به تيم ما ضربه زد.
    سرمربي استقلال در مورد شايعه حضورش در سپاهان و سايپا گفت: به همان امام رضا(ع) كه شب گذشته به زيارتش رفتم قسم مي‌خورم هيچ صحبت و مذاكره اي با اين دو تيم نداشتم و فقط پيشنهادي از پاختاكور داشتم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس از پيروزي مقابل ذوب آهن
    جلالي: تهمت‌ زنان اكنون چه جوابي براي ما دارند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: مطمئنم كسي مي‌تواند ابهام ايجاد كند كه در زندگي خودش، ابهام‌آميز برخورد كرده باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي پس از پيروزي 4 بر يك مقابل ذوب آهن، اظهار داشت: خيلي خوشحالم. چيزي به دست نياورديم و روي همان پله هفتم مانديم. خوشحالم كه سالم بازي كرديم و خوشحالم كه در زندگيم به هيچكس تهمت نزدم.
    وي افزود: مي‌خواهم بدانم آدم‌هايي كه در دو هفته اخير به ما تهمت زدند، چه جوابي دارند. مطمئنم كسي مي‌تواند ابهام ايجاد كند كه در زندگي خودش، ابهام‌آميز برخورد كرده باشد.
    جلالي عنوان كرد: ثابت كرديم يك تيم پاك هستيم. مثل 33 هفته گذشته خودمان بوديم. امروز توپ هايمان گل شد و توپ‌هاي ذوب آهن نشد.
    سرمربي فولاد تاكيد كرد: در طول هفته از خدا مي‌خواستم آبرويم را حفظ كند. خوشحالم نتيجه به گونه‌اي رقم خورد كه برابر ذوب آهن سربلند شديم. به ابراهيم زاده تبريك مي‌گويم. ارزش كار آنها كمتر از قهرماني نيست. به قابليت‌هاي ذوب آهن شك نكنيد.
    جلالي در مورد ادامه همكاري خود با فولاد در فصل آينده، گفت: قصد ماندن در اين تيم را داشتم؛ ولي در چند روز گذشته از طرف معاون فني باشگاه متوجه شدم كه اتفاقاتي در شرف وقوع است و با مربيان ديگري صحبت شده است.
    انتهاي پيام/

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

14

این مایه افتخار و خوش اقبالیست .......................عرش از تب و تاب رنگ قرمز خالیست
    آبیست تمام آسمان ای گل من .........................شاید که خدای ما هم استقلالیست

قهرمانی بر شما مبارک

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس از باخت مقابل فولاد
    ابراهيم زاده: هيچ وقت نمي‌توان در رويا قهرمان شد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: امروز بازيكنان من براي رسيدن به قهرماني تلاش نكردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، منصور ابراهيم زاده پس از باخت 4 بر يك مقابل فولاد اظهار داشت: راجع به دو تيمي كه همه فكر مي‌كنند ارتباط كارخانه‌اي و ارتباط مربيان وجود دارد يكسري صحبت‌هايي در طول هفته شده بود. ولي ديديد كه هر دو تيم پاك بازي كردند.
    وي افزود: در بازيكنان من ذهنيتي براي قهرماني بوجود آمده بود ولي هيچ وقت نمي‌توان در روياها قهرمان شد. ما در كل فصل تلاش كرديم ولي امروز بازيكنان من براي قهرماني تلاش نكردند. فولاد هم واقعا قهرمانانه جنگيد.
    ابراهيم زاده ادامه داد: بازيكنان ذوب آهن؛ ما نبودند و در اكثر موارد من بودند. در اوايل بازي استرس نداشتيم ولي صحبت‌هايي كه در طول هفته‌هاي اخير در مورد قهرماني ذوب آهن ايجاد شده بود باعث شد بازيكنانم كار را تمام شده بدانند و در اين بازي انگيزه قهرماني نداشتند.
    سرمربي ذوب آهن تاكيد كرد: بارها گفتم كه تيم ما قهرمان است. ما به اين دليل قهرمانيم كه امكانات تماشاگر و رسانه‌اي تيم حريف را نداشتيم ولي در عوض يك تيم و يك مديريت خوب داشتيم كه باعث شد به اينجا برسيم.
    ابراهيم زاده با بيان اينكه امسال اولين سالي است كه قهرماني با تفاضل گل مشخص شده است ادامه داد: من به همه اين مسائل فكر كرده بودم. متاسفانه از اول هفته اين طرز فكر در تيم ما وجود داشت كه بعد از قهرماني كجا برويم؟ كجا جشن بگيريم؟ و چه كارهايي انجام بدهيم و اين انرژي منفي انگيزه قهرماني را از شاگردانم گرفت. آنها فكر كردند بازي فولاد ساده و راحت خواهد بود.
    وي تصريح كرد: بعد از گل اول فولاد فرصت‌هاي زيادي را بدست آورديم اما دروازه‌بان آنها روز خوبي را سپري كرد. با تغيير سيستم گل مساوي را زديم اما متاسفانه روي ضربات كرنر يارگيري نكرديم. درست است كه امروز نتيجه بدي گرفتيم ولي بازي قشنگي را تماشا كرديم.
    ابراهيم زاده در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبني بر اينكه آيا استقلال لايق قهرماني بود يا خير گفت: هرچه بوده استقلال تيم اول شده است و همه مي‌گويند قهرمان لايق بوده است. هيچ كس در سال هاي آينده اسمي از تيم دوم نمي‌آورد ولي من به بازيكنانم در رختكن گفتم كه ما بايد در جام حذفي پر توان ظاهر شويم و به دنبال قهرماني باشيم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس از قهرماني
    قلعه‌نويي: از مردم خوزستان و فوتبال پاكشان ممنونم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از مردم خوزستان و فوتبال پاكي كه ارائه دادند سپاسگزارم.

به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از كسب عنوان قهرماني استقلال در ليگ برتر هشتم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شكر مي‌كنم كه قهرمان شديم. استقلال شايسته اين عنوان بود و خوشحالم كه شرمنده هواداران نشدم.
    وي افزود: اين قهرماني را مديون فوتبال پاك خوزستان و مردمش هستيم. از مجيد جلالي نيز تشكر مي‌كنم كه مانند يك مرد در ميدان حاضر شد.
    قلعه نويي با تشكر از مديران استقلال عنوان كرد: همشه مثل سرباز در خدمت استقلال هستم. از واعظ آشتياني نيز ممنونم كه به من درس مديريت داد. در مورد ماندن در استقلال است گفتم كه پس از پايان ليگ با ايشان صحبت مي‌كنم.
    سرمربي استقلال در مورد پيشنهاد يك و نيم ميلياردي خود گفت: اين پيشنهاد مربوط به 3 ماه گذشته است و ديگر به آن فكر نمي‌كنم.
    قلعه نويي در مورد آرش برهاني و از دست دادن پنالتي‌اش گفت: ديگر به آرش برهاني پنالتي نمي‌دهم.
    انتهاي پيام/

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

امیر تو ام تبریک دوقبضه ی منو بپذیر (یکی قهرمانی استقلال و یکی هم اسیایی شدن مس با یه استقلالی)
    ممنون. امشب کسایی که صورتشونو آبی - نارنجی کرده بودن و لباسای آبی-نارنجی پوشیده بودن جلوه ی قشنگی
    به خیابونای کرمون داده بود. امشب یکی از بهترین شبای زندگیمه. از خوشحالی خواب نمیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من استقلالی نیستم ولی قهرمانیتونو تبریک میگم.منتها اون جمله قلعه نویی که گفت جلالی خیلی مردی دور از فوتبال حرفه اییه,چون هر تیمی وظیفه داره تو همه بازی ها با تمام توان بازی کنه و جلالی هم اینو تایید کرد و نباید به خاطر برد فولاد از مربیش تشکر کرد مگر اینکه فوتبال ما همش تبانی و تقلب باشه که در این یه مورد جلالی بازی جوانمردانه رو رعایت کرده!!

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها ما یه چیزی رو یادمون رفت بهش اشاره کنیم
    باید از آقای جلالی و بازیکنان فولاد و اهوازی ها تشکر کرد واقعا امروز سنگ تمام گذاشتن . اگه تایپیکی چیزی دارن بگین تا به اونا هم تبریک بگیم.
    امروز از آقای کامپیوتر درس های زیادی گرفتیم برا زندگی
    مثلا هیچ وقت در مورد کسی فکر باطل نکنیم
    کی فک میکرد فولاد 4 تا بزنه
    خداییش من که باورم نمیشد
    ولی قهرمانی اینجور بشتر بهمون چسبید

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آرش با 21 گل زده آقای گل شد. محسن خلیلی فصل قبل 18 تا زده بود. استقلال 66 امتیاز داره. پرسپولیس فصل قبل 58 امتیاز داشت. استقلال این فصل 19 برد داشت. پرسپولیس فصل قبل 18 برد. استقلال این فصل 70 تا گل زد ( وات ایز ایت ؟ ) پرسپولیس فصل قبل 55 زده بود. تفاضل گل استقلال این فصل +43 بود و برای پرسپولیس فصل قبل +21 یعنی کمتر از نصف استقلال....

آمار خودش گویای همه چیزه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •