تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2191 از 3347 اولاول ... 1191169120912141218121872188218921902191219221932194219522012241229126913191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,901 به 21,910 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احسنت....

برای محسابه folded dipole از چه روشی استفاده کردی.....

من یه بار توی این سایت رفتم....برای باند 1800mhz تعداد المنت ها و جاهاشون رو بدست آوردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای folded dipole توی این لینکش رفتم
    برای 1800mhz که زدم...Rod Diameter رو 0.6 میلی متر زد.....

از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نتونستم درست استفاده کنم.....برای همین کلاً بیخال Folded Dipole شدم و همون Driven Element استفاده کردم
    من از نرم افزاری که از سایت زیر قابل دانلود هست استفاده کردم . کار باهاش خیلی ساده هست و حتی یه قسمتی داره برای ساخت بالون (خم کردن کابل کواکسیال با توجه به Velocity Factor) چون کابل کواکسیال رو نباید به شکل ساده و مستقیم به folded dipole متصل کرد .

قطر داخلی خیلی مهم نیست و باید با توجه به وسائلی که دم دستتون هست انتخاب کنید تا خوب بتونید خم کنید . مثلاً من لوله آب پلاستیکی داشتم که قطر خارجیش 25 میلیمتر بوده پس عدد 25 رو در قسمت diameter of dipole bend این برنامه وارد کردم . Gap هم 5 میلیمتر زدم . ولی تنها نکته خیلی مهم رعایت فاصله دو نقطه داخلی (نه خارجی) folded dipole از هم هست . برای فرکانس 1800 این اندازه 78 میلیمتر هست . عکس زیر برای فرکانس 787 هست که فاصله دو نقطه داخلی 183 میلیمتر هست .

برای همین کلاً بیخال Folded Dipole شدم و همون Driven Element استفاده کردم
    بله ، این هم امکانپذیر هست ولی ضعیتر از folded Dipole خواهد بود . یه حالت سه تایی هم هست که قویتر از folded Dipole هست ولی چون مرجعی براش پیدا نکردم (اندازه ها و نحوه ساخت) سراغش نرفتم .

من فکر کنم بهتر باشه یه تاپیک اختصاصی برای این موضوع زده بشه .

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

من از نرم افزاری که از سایت زیر قابل دانلود هست استفاده کردم . کار باهاش خیلی ساده هست و حتی یه قسمتی داره برای ساخت بالون (خم کردن کابل کواکسیال با توجه به Velocity Factor) چون کابل کواکسیال رو نباید به شکل ساده و مستقیم به folded dipole متصل کرد .

قطر داخلی خیلی مهم نیست و باید با توجه به وسائلی که دم دستتون هست انتخاب کنید تا خوب بتونید خم کنید . مثلاً من لوله آب پلاستیکی داشتم که قطر خارجیش 25 میلیمتر بوده پس عدد 25 رو در قسمت diameter of dipole bend این برنامه وارد کردم . Gap هم 5 میلیمتر زدم . ولی تنها نکته خیلی مهم رعایت فاصله دو نقطه داخلی (نه خارجی) folded dipole از هم هست . برای فرکانس 1800 این اندازه 78 سانتی متر هست . عکس زیر برای فرکانس 787 هست که فاصله دو نقطه داخلی 183 میلیمتر هست .

بله ، این هم امکانپذیر هست ولی ضعیتر از folded Dipole خواهد بود . یه حالت سه تایی هم هست که قویتر از folded Dipole هست ولی چون مرجعی براش پیدا نکردم (اندازه ها و نحوه ساخت) سراغش نرفتم .

من فکر کنم بهتر باشه یه تاپیک اختصاصی برای این موضوع زده بشه .

این برنامه رو سیستم نصب دارم....باشه...یکبار دیگه میرم....تست ـش میکنم....ببینم چطور میشه

P.S
    امکانش هست از توی برنامه Print result ـش رو بهم بدی...به صورت PDF یا هر چیزی که شده
    P.SS
    وقتی اصلاً 1800mhz رو که میزنم...خودش خودکار اون قطر 25میل و 5میل gap رو نتظیم میکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این برنامه رو سیستم نصب دارم....باشه...یکبار دیگه میرم....تست ـش میکنم....ببینم چطور میشه

P.S
    امکانش هست از توی برنامه Print result ـش رو بهم بدی...به صورت PDF یا هر چیزی که شده
    P.SS
    وقتی اصلاً 1800mhz رو که میزنم...خودش خودکار اون قطر 25میل و 5میل gap رو نتظیم میکنه
    بله ، بطور خودکار 25 میلیمتر قطر داخلی و 5 میلیمتر Gap رو تنظیم میکنه ولی طبق توضیحاتی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده (نقل وقول زیر) خیلی مهم نیست چه قطری باشه . شما باید ببینید چی دم دستتون هست که بتونید راحت خم کنید . ولی خب اگر مثل من لوله پلاستیکی 25 میلیمتری داشته باشید چه بهتر که اندازه ها مثل همین برنامه خواهد بود .

The bend diameter and gap are free parameters that can be adjusted in the Yagi Calculator. I chose 37 mm for the bend diameter because that happens to be diameter of the spindle on my vise. If you have something else like a can, bottle, or jar that you plan to use to create the bend, that's fine.i

Print result برای فرکانس 1800 با 20 المنت رو ضمیمه انجمن میکنم .
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه
    • نوع فايل: txt 1800MHz.txt (2.6 کيلو بايت, مشاهده : 17)

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بسته عید رو گرفتم!!
    مینویسه یک ساعت ولی یک ساعت نیست...
    یک روزه ونامحدود هست

900 تومن؟!!!واقعا میصرفه!!

تا الان که من 5 گیگ دارم دانلود میکنم!!
    بسته نامحدود نیست حجم کل بسته 20گیگ هست در مای ایرانسل قابل مشاهده هست

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب...شدش این....به توضیحات هم میزارم برای سایر دوستان...بعد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از منوی Task روی Desing Yagi میرید.

1: فرکانس مورد نظر
    2: فاصله بین دوتا قطب dipole هستش، یعنی BI و DF (برنامه پیش فرض set میکنه)
    3: فاصله بین gap تو dipole هستش. (برنامه پیش فرض set میکنه)
    4: نوع کابل...من دم دستم فقط RG-6 دارم
    5: تعداد المنت هایی که مد نظر هستش
    6: سطح مقطع boom یا همون میله وسط آنتن
    7: Boom گرده یا مربع ای
    8: المنت ها به غیر از dipole .... گرد هستن، مربع ای یا فلت اند
    9: المنت ها به boom فلزی متصل هستن...یا با عایق (پلاستیکی) به boom فلزی وصل هستن و یا کلاً بوم غیر فلزی هستش
    10: قطر تمامی المنت ها به جز dipole
    11: dipole گرده، مربع ای یا فلت
    12: نوع اتصال dipole مثل سایر المنت هاس، یا کلاً عایق شده از boom
    13: قطر dipole
    14: خروجی برنامه

فقط مونده همون نکته ای که گفتید، Balun رو تو برنامه دارم چک میکنم...که چیز پیچیده ای نیست....مطلب ازش زیاد دیده بودم

P.S
    یه سوال.....الان شما داری آنتن رو روی چه فرمی درست میکنی؟
    Metalic Boom(Bonded)
    Metalic Boom(Insulated)
    Non-Metalic Boom

من یه Non-Metalic Boom که قبلاً درست کردم...ولی بخاطر مقاومت بیشتر تو باد و بارون، میخوام یه Metalic Boom(Bonded) درست کنم.

8. 3 کاربر از t.63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

برای balun ـه folded Dipole به غیر از خود برنامه ی Yagi Calculator....سایت k7mem هم یه ماشین حساب داره...که دقیقاً مثل همون برنامه عمل میکنه و بعلاوه، حالت های متخلف وصل شدن folded Dipole به boom و اتصال balun رو توضیح داده

جالبه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بسته نامحدود نیست حجم کل بسته 20گیگ هست در مای ایرانسل قابل مشاهده هست
    حاجی بیست گیگ رو بدن 900 یعنی گیگی 45 تا تک تومنی این ارمانی ترین شرایط فروش گیگ هست تازه تاریخ انقضا هم فردا روز خرید یعنی شما یک روز فرصت داری این بیست گیگ رو خالی کنی. البته تست می کنم خبرش رو می دم
    Last edited by xxx1360; 06-07-2016 at 16:07.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب...شدش این....به توضیحات هم میزارم برای سایر دوستان...بعد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از منوی Task روی Desing Yagi میرید.

1: فرکانس مورد نظر
    2: فاصله بین دوتا قطب dipole هستش، یعنی BI و DF (برنامه پیش فرض set میکنه)
    3: فاصله بین gap تو dipole هستش. (برنامه پیش فرض set میکنه)
    4: نوع کابل...من دم دستم فقط RG-6 دارم
    5: تعداد المنت هایی که مد نظر هستش
    6: سطح مقطع boom یا همون میله وسط آنتن
    7: Boom گرده یا مربع ای
    8: المنت ها به غیر از dipole .... گرد هستن، مربع ای یا فلت اند
    9: المنت ها به boom فلزی متصل هستن...یا با عایق (پلاستیکی) به boom فلزی وصل هستن و یا کلاً بوم غیر فلزی هستش
    10: قطر تمامی المنت ها به جز dipole
    11: dipole گرده، مربع ای یا فلت
    12: نوع اتصال dipole مثل سایر المنت هاس، یا کلاً عایق شده از boom
    13: قطر dipole
    14: خروجی برنامه

فقط مونده همون نکته ای که گفتید، Balun رو تو برنامه دارم چک میکنم...که چیز پیچیده ای نیست....مطلب ازش زیاد دیده بودم

P.S
    یه سوال.....الان شما داری آنتن رو روی چه فرمی درست میکنی؟
    Metalic Boom(Bonded)
    Metalic Boom(Insulated)
    Non-Metalic Boom

من یه Non-Metalic Boom که قبلاً درست کردم...ولی بخاطر مقاومت بیشتر تو باد و بارون، میخوام یه Metalic Boom(Bonded) درست کنم.
    فکر کنم بهتر هست چندتا نکته دیگه هم اضافه بشه .

1. اگر بوم فلزی باشه ، برای فرکانس 1800 قطر بوم نباید بیشتر از 9.993 میلیمتر باشه و از اونجایی که قطر کمی داره پس نمیتونه استحکام کافی داشته باشه و راحت خم میشه . اگر به عکسی که در صحفه قبل گذاشتم دقت کنید بوم از جنس MDF مربعی شکل سه در سه سانت هست ، گرچه سنگین هست ولی استحکام خوبی هم داره . لوله های پلاستیکی بنظرم مناسب نیست چون استحکام کافی نداره و همینطور چوبهای معمولی که وقتی خشک بشه خم میشن و تراز بهم میخوره .
    اگر هم میخواهید در فضای آزاد نصب کنید میتونید کل آنتن رو در داخل لوله پولیکا قرار بدید تا از آفتاب و باران محافظت بشه (چیزی مثل عکس زیر) .

2. قطر مجاز reflector و folded dipole و المنتها برای این فرکانس 0.2 الی 3.3 میلیمتر هست . من از کابل برق 2 در 6 مفتول استفاده کردم . ضخامت این کابل مسی 6 میلیمتر مربع هست و با استفاده از فرومولهایی قطر 2.76 میلیمتر میشه . هرچه قطر بیشتر باشه خم کردن و سوهان کاری مشکلتر میشه ولی در عوض کیفیت آنتن بیشتر میشه .

دو مورد بالا بر اساس محاسبات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده .

3. در مورد Balun ؛ اگر کابلی خریدید که در لیست این برنامه نیست باید velocity factor رو بطور دستی وارد کنید (قسمت User Set velocity factor) . پارامتر velocity factor کاملاً وابسته به جنس عایق وسط کابل هست . بطور کلی اگر عایق وسط از جنس Foam polyethylene باشه (مثل عکس زیر که عایق سفید شیری رنگ هست) velocity factor بین 0.79 و 0.88 هست .

ولی اگر جنس عایق polyethylene باشه (پلاستیک نسبتاً شفاف) velocity factor برابر با 0.6 خواهد بود .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

فکر کنم بهتر هست چندتا نکته دیگه هم اضافه بشه .

1. اگر بوم فلزی باشه ، برای فرکانس 1800 قطر بوم نباید بیشتر از 9.993 میلیمتر باشه و از اونجایی که قطر کمی داره پس نمیتونه استحکام کافی داشته باشه و راحت خم میشه . اگر به عکسی که در صحفه قبل گذاشتم دقت کنید بوم از جنس MDF مربعی شکل سه در سه سانت هست ، گرچه سنگین هست ولی استحکام خوبی هم داره . لوله های پلاستیکی بنظرم مناسب نیست چون استحکام کافی نداره و همینطور چوبهای معمولی که وقتی خشک بشه خم میشن و تراز بهم میخوره .
    اگر هم میخواهید در فضای آزاد نصب کنید میتونید کل آنتن رو در داخل لوله پولیکا قرار بدید تا از آفتاب و باران محافظت بشه (چیزی مثل عکس زیر) .

2. قطر مجاز reflector و folded dipole و المنتها برای این فرکانس 0.2 الی 3.3 میلیمتر هست . من از کابل برق 2 در 6 مفتول استفاده کردم . ضخامت این کابل مسی 6 میلیمتر مربع هست و با استفاده از فرومولهایی قطر 2.76 میلیمتر میشه . هرچه قطر بیشتر باشه خم کردن و سوهان کاری مشکلتر میشه ولی در عوض کیفیت آنتن بیشتر میشه .

دو مورد بالا بر اساس محاسبات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده .

3. در مورد Balun ؛ اگر کابلی خریدید که در لیست این برنامه نیست باید velocity factor رو بطور دستی وارد کنید (قسمت User Set velocity factor) . پارامتر velocity factor کاملاً وابسته به جنس عایق وسط کابل هست . بطور کلی اگر عایق وسط از جنس Foam polyethylene باشه (مثل عکس زیر که عایق سفید شیری رنگ هست) velocity factor بین 0.79 و 0.88 هست .

ولی اگر جنس عایق polyethylene باشه (پلاستیک نسبتاً شفاف) velocity factor برابر با 0.6 خواهد بود .

اره این محدودیت قطر المنت ها برای فرکانس 1800mhz رو قبلاً توی سایت k7mem دیده بودم
    Element Diameters should be between 0.2 mmand 3.3 mm
    گفتم...شاید تو این برنامه بشه محاسابتش رو برای 10mm داد.......

این روش لوله پولیکا رو که گفتی...یاد یه کلیپی افتادم...که طرف یه آنتن با المنت های Flat برای فرکانس 2.4ghz وای فای..درست کرده بود...آخر آنتن رو توی یه قوطی فلزی گذاشت و درش رو هم پلاستیکی گذاشت.
    حالا اینکه چرا قوطی فلزی رو انتخاب کرده بود....زیاد توجه نکردم، چون آنتنی که درست کرده بود...همچین شاخ نبودش.

برای کابل، قبلاً تو چندتا از این سایت های ماشین حساب انلاین، برای مقایسه کابلها....چک که کردم...RG-6 مقدار attenuation خیلی پایینی تو هر صد متر نسبت به کابل های دیگه داشت

تشکر برای توضیحات و دقت بالایی که دارید.
    Last edited by t.63; 06-07-2016 at 17:15.

14. این کاربر از t.63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض نصب و راه اندازی آنتن Mikrotik RouterBOARD SXT LTE جهت استفاده از شبکه‌ی 4G LTE ایرانسل

سلام. این راهنما رو در مورد نصب و راه اندازی آنتن Mikrotik RouterBOARD SXT LTE برای دسترسی به شبکه LTE ایرانسل تهیه کردم و در آخر هم متن همین آموزش رو به صورت فایل PDF قرار میدم، امیدوارم برای شما مفید باشه.

توضیح کلی در مورد آنتن Mikrotik RouterBOARD SXT LTE :دستگاه بی سیمی است که صرفاً برای دسترسی به شبکه ی LTE در باند ۳ (۱۸۰۰ مگاهرتز) و باند ۷ (۲۶۰۰ مگاهرتز) مورد استفاده قرار می‌گیرد. باند فرکانسی ۳ و ۷ به ترتیب باند فرکانسی شبکه ی نسل چهارم اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در ایران است. این دستگاه با داشتن آنتن با بهره‌ی بالا (9 DBI) گزینه‌ی خوبی جهت دسترسی به اینترنت پُر سرعت LTE ، به خصوص در مناطق با سیگنال ضعیف می‌باشد.

نصب و راه اندازی آنتن
    Mikrotik RouterBOARD SXT LTE

محتویات کارتن بسته بندی شامل یک عدد آنتن ، آداپتور برق ، رابط POE ، پایه و حلقه‌ی اتصال به لوله‌ی فلزّی می‌باشد:
    مراحل نصب و راه اندازی جهت استفاده از اینترنت 4G ایرانسل:
    1) سیم کارت 4G ایرانسل را در جهت صحیح در داخل آنتن جایگذاری نمایید (توجه نمایید که از قبل بسته‌ی اینترنت خریداری کرده باشید. با نصب برنامه "ایرانسل من" بر روی گوشی یا تبلت، سیم‌کارتی که در دستگاه قرار می‌دهید کنترل نمایید)

تصویر نمونه نصب صحیح سیم کارت

2) کابل شبکه به متراژ مناسب از قبل خریداری کرده و یک سر آن را به سوکت شبکه داخل آنتن متصل نمایید.
    3) پایه‌ی پلاستیکی آنتن را وصل کرده ؛ سپس آنتن را توسط حلقه‌ی فلزی بر روی لوله نصب کرده و در جهت BTS محل خود محکم نمایید.

4) سر دیگر کابل شبکه را به رابط POE متصل کرده و سوکت شبکه POE را به لپ تاپ (یا کامپیوتر میزی) وصل نمایید. حال، آداپتور برق را به POE متصل نمایید.
    5) آدرس 192.168.88.1 را در مرورگر اینترنت خود نوشته و با نام کاربری admin بدون نیاز به پسورد وارد شوید. (همچنین می توانید از نرم افزار کم حجم و بدون نیاز به نصب Winbox شرکت میکروتیک استفاده نمایید و این روش پیشنهاد می شود. آدرس دریافت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    6) از سمت چپ پنجره‌ی باز شده بر روی Quick Set کلیک نمایید. Band شماره 3 را انتخاب نمایید و سپس در قسمت APN بنویسید mtnirancell و در آخر بر روی Apply کلیک نمایید.
    7) کار تمام است. کمی منتظر بمانید تا به شبکه متصل شوید و اطلاعات اتصال شما به شبکه نمایش داده شود. در صورتی که به شبکه متصل نشدید باید با تغییر جهت آنتن این مشکل را رفع نمایید و به بهترین حالت دریافت سیگنال LTE برسید.

نمونه تست سرعت اینترنت با استفاده از این آنتن در فاصله ی ۲۰ کیلومتری BTS :

فایل PDF این متن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 19 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •