من در شیراز با نهایت تاسف مشترک مخابرات هستم چون خطوط فیبر نوریه
بعد از آپدیت شدن پنل 8 بار تماس گرفتم تا موفق به خرید سرویس شدم
در پنل جدید سرویس های غزال رو به من نمایش نمی داد به همین خاطر اپراتور بخش خرید فرمودند که باید خودشون به صورت پس پرداخت فعال کنن
سرویس 4Mbps با سرعت 4 برابر و ترافیک ماهیانه ی 175 گیگ بین الملل یا 700 گیگ داخلی 1 ساله [480 هزار تومان - ماهیانه 40 هزار تومان]
در همون لحظات اول هم با مشکل سرعت روبرو بودم به طوری که وقتی با اسپید تست بررسی می کردم سرعت دانلود روی 8Mbps قفل بود در حالی که در پنل مودم Downstream Speed روی 16383 یا 16 مگابیت ست شده بود.بعد از تماس های بسیار زیاد وضعیت سرعت بهتر شد طوری که الان سرعت دانلود بین 13 الی 14 مگابیت در ثانیه هست.
اما مورد جدی تر وضعیت محاسبه ی ترافیک هست.در پنل قبلی که ما در شیراز استفاده می کردیم ترافیک کلی 175 گیگ نمایش داده میشد.در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی داخلی نصف دیتای مصرفی از حساب من کسر میشد و در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی خارج از کشور عینا همون دیتای مصرفی از حساب من کسر میشد.
نحوه ی محاسبه ی ترافیک کسر شده در پنل جدید تغییر کرده.در حال حاضر در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی داخلی عینا دیتای مصرفی از حساب من کسر میشه و در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی خارج از کشور
چهار برابر دیتای مصرفی از حساب من کسر میشه.مشکل وحشتناکی که اینجا وجود داره این هست که ترافیک کلی من در این حالت باید 700 گیگابایت نمایش داده بشه در حالی که هنوز همون 175 گیگ رو به عنوان کل در نظر می گیره
نتیجه اینکه من در حال حاضر اسما اینترنت دارم اما رسما جرات استفاده ازش رو ندارم چون ترافیک با سرعت برق باد کاهش پیدا می کنه و در صورت صفر شدن مشخص نیست چه اتفاقی بیفته !
از نکات جالب این هست که پنل نام سرویس خریداری شده رو ناقص نمایش میده و از طرفی من به ریز مصرف هم دسترسی ندارم
با پشتیبانی هم تا این لحظه بیش از 10 بار تماس داشتم که فقط پاسکاری می کنن و از طرفی اون کسی که نشسته پشت خط به نظر طلب ارث پدرشو داره از من.نمیدونم شاید من کاری در حقش کردم خودم خبر ندارم ! انگار من تپانچه گرفتم روی شقیقش و گفتم بیا اپراتور 2020 بشو.دریغ از ذره ای شعور ذره ای معرفت ذره ای ادب ذره ای فهم ذره ای انسانیت ! زنگ زدم به مردک نفهم میگم این مشکل حدودا کی حل میشه ؟ صداشو می بره بالا میگه چه مشکلی ؟ مشکلی نیست که ! قبلا تو سایت های داخلی یک چهارم از ترافیک کم می کرده و تو سایت های خارجی خود حجم رو کم میکرده اما الان برای داخلی ها خود حجم کم میشه در حالی که خارجی ها رو 4 برابر کم می کنه [که البته حضرت در همین مورد هم دروغ میگه چون از دامنه های داخلی نصف کم میشد نه یک چهارم].منم در جواب میگم خوب جناب اون زمان ترافیک کل 175 گیگ بود الان هم 175 هست در حالی که باید 700 باشه ! از نظر شخص شخیص حضرتعالی این مشکل محسوب نمیشه ؟
واقعا نمیدونم باید چه کار کنم.خسته شدم از بس تماس گرفتم.این نتیجه ی انحصاره ! وگرنه من رو اگر تکه تکه می کردن سروقت این سازمان کثیف مخابرات برای ADSL نمی رفتم.
برآورد های اولیه نشون میده هم زمان با ظهور آقا امام زمان مشکل پنل حل خواهد شد
اگر تا آخر هفته بخواد همین شرایط ادامه پیدا کنه ترجیح میدم درخواست جمع آوری بدم.البته از همون هم وحشت دارم چون می ترسم خط رو از رانژه خارج کنن اما هزینه ی سرویس همچنان روی قبض بیاد چون این اولین بار هست که پس پرداخت خریداری می کنم.به 195 شکایت کردم و تصویر پنل رو ارسال کردم با توضیحات کامل که مطمئنا از اونجا هم جواب سر بالا دریافت می کنم یا اصلا جوابی دریافت نمی کنم
واقعا چه سرنوشت شومی که برای ساده ترین و پیش پا افتاده ترین کارها باید تا این حد حرص زد و خون جگر خورد