ظاهرا دارن از شهر ما (مشگین شهر) جمع میکنن واسه همین تعرفه ها رو برداشتن
مسخرست واقعا
ظاهرا دارن از شهر ما (مشگین شهر) جمع میکنن واسه همین تعرفه ها رو برداشتن
مسخرست واقعا
سلام خدمت تمامی دوستان گلم. من در حال حاضر چند ساله که اینترنت 128 نا محدود شرکت داتک دارم و الآن میخوام 512 نا محدود ADSL2+ پارس آنلاین ( که ماهی 90000 تومان هست ) رو بگیرم. در منطقه 7 تهران هم زندگی میکنم
یکی اینکه جریان این جایزه مصرف منصفانه سرعت 512 نا محدود اون که نوشته 67GB ترافیک جایزه با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps یعنی چی؟ یعنی 67GB در ماه میتونم با سرعت چقدر دانلود کنم؟ ( زنگیدم به شرکتش و گفت بیس مرکز مخابراتتون که مرکز مخابرات نظری منطقه7 هست، تا 1.5Mbps بازه ) که یعنی با سرعت دانلود 192 کیلوبات تا سقف 67GB میتونم دانلود کنم؟؟؟؟
سوال دیگه م این هست که آیا از سرعت 512 نا محدود اون راضی هستین؟ بعد از اتمام جایزه ش، سرعت دانلود، حداقل تا چقدر پایین میاد؟ دیگه کمتر از 64 تا که نمیشه؟ ( بخش فروششون گفت نمیشه! ) میخوام بدونم واسه شما میشه یا خیر؟ و اینکه با پ ر و ک س ی ف ا ی ر و و ی پ ی ا ن ، آیا سرعت دانلود میاد پایین یا خیر؟ و اگه بیاد پایین، حداقل سرعت دانلود تا چقدر میشه؟
با تشکر از تمامی دوستان و پیشاپیش ممنونم اگه تمامی سوالاتم رو جامع و دقیق پاسخ بدین؛ چون 1 ساله میخوام با 15% تخفیف پرداخت کنم و مبلغش میشه 918000 تومان و مبلغ کمی هم نیست که اگه بگیرم و بعدش پشیمون بشم و واسم مهم نباشه. چون سربازم و پولدار نیستم که بگم کیفیت نداشت که نداشت! پس میخوام اول کاملا مطمئن بشم، بعدش اقدام به خرید کنم. بازم مرسی
![]()
برا من هم برداشتن. شهرستان فریدونشهر اصفهان.مطمئن هستید؟
من 40 روز از قرارداد فعلیم مونده و یه قرارداد رزرو 3 ماهه هم دارم.فکر نمیکنید بخاطر قرارداد رزرو باشه؟
Last edited by csssaeed; 04-03-2013 at 18:34.
خوب این قیمتها سقف قیمتهاست و شرکتها می تونن تا 60 درصد زیر این قیمت بدن به نظرم دلیل پایین اوردن قیمت حجم اضافه چیزی غیر از این دستورالعمل نیست
کیفیت و سرعت خطوط پارس در مناطق مختلف متفاوت می باشد بهتر است ابتدا یک ماهه خریداری کنید و در صورت مناسب بودن سرویس در منطقه شما اقدام به تمدید یک ساله نمایید به قولی پارس مثل هندوانه در بسته می ماند تا بازش نکنی نمیدونی شیرین هست یا خیر در ضمن مبلغ پرداختی یک سال اشتراک 512 نامحدود با اضافه شدن مالیات و عوارض
9,639,000 ریال خواهد شد
Last edited by barcalove; 04-03-2013 at 19:52.
دوستان من برای شرکت ۲۵۶ نامحدود پارس دارم..
حالا اگر بخوام برای خونه بگیرم میتونم از همون معرفی نامه شرکت برای خونه ۲۵۶ بگیرم ..یا کلا ۲۵۶ به خونه میدن ؟
شرکت حوالی میدون ونک هست خیلی راضی هستم ازش حالا اگر یک سرویس دیگه بگیرم بهم تخفیف میدهند ؟
مرسی بابت جوابت
خب قیمت بالاتر دیگه بدتر. از لحاظ منطقه ای و مخابراتی ایراد نخواد داشت.
گفت کمتر از 6ماهه نمیتونیم بدیم!!!! شما الآن کدوم منطقه تهران هستی و چه سرعتی داری و با چه سرعتی دانلود میکنی؟ نامحدود داری یا محدود؟
کسی اینجا هست که 512 نامحدودش رو گرفته باشه تا بتونه به تمام سوالام بجوابه؟
در مورد قرارداد الان تو صفحه تمدید قرارداد امکان ثیت قرارداد یک ماهه برای سرویس های نامحدود هست اگه نمایندگی گفته کمتر از شش ماه نمیشه حرف بی خود زده فقط برای سرویس های محدود با ترافیک 2 گیگ امکان ثبت کمتر از 3 ماه نیست
در مورد سرویس خودم من شهرستان هستم سرویس یک مگ با ترافیک 2 گیگ دارم سرعت دانلود روزانه 450 تا 500 و سرعت دانلود شبانه بین 100 تا 400 متغیر می باشد معمولا هر شب بین 2.5 تا 3.5 گیگ دانلود دارم
حق با شما بود.برا من اینو ایمیل زدن:
احترامأ به اطلاع می رساند از تاریخ 01/04/1392 امکان ارائه خدمات اینترنت پرسرعت پارس آنلاین در شهر شما امکان پذیر نمی باشد . لذا سرویس ADSL2+
شما از تاریخ فوق قطع خواهد شد . لذا در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با نمایندگی شهر خود تماس حاصل فرمایید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)