تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2191 از 4751 اولاول ... 1191169120912141218121872188218921902191219221932194219522012241229126913191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,901 به 21,910 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه rajer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من پنجشنبه به شاتل درخواست سرویس دادم گفت شنبه می فر ستیم مخابرات بعد امروز زنگ زدم گفتم چی شد گفت عملیات رانژه حدود یه دیگه طول میکشه !!!!!!
    برای شما هم همین قدر طول کشید ؟؟؟؟؟اخه مگه می خوان چی کار کنن ؟ ازش پرسدم همینو گفت سیم کشی جدید می کنن!!!

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من پنجشنبه به شاتل درخواست سرویس دادم گفت شنبه می فر ستیم مخابرات بعد امروز زنگ زدم گفتم چی شد گفت عملیات رانژه حدود یه دیگه طول میکشه !!!!!!
    برای شما هم همین قدر طول کشید ؟؟؟؟؟اخه مگه می خوان چی کار کنن ؟ ازش پرسدم همینو گفت سیم کشی جدید می کنن!!!
    مدت زمان درخواست دادن شما تا رانژه شدن خطتون تا حدود زیادی به مرکز مخابراتیتون بستگی داره، نهایتا تا 3-4 روز طول میکشه. واسه من 1 روزه رانژه شد، ولی معمولا مراکز مخابراتی، 2-3 روزی طولش میدن. 2 روز مدت زیادی نیست. تا 3-4 روز معمولیه.

واسه رانژه هم سیم کشی جدید نمیکنن. به خط تلفنت این امکان رو میدن که علاوه بر voice (صدا) ، data رو هم سند و رسیو کنه. در حالت عادی خط تلفن فقط voice رو رد و بدل میکنه. تو مخابرات هم کار زیادی نمیبره، فکر کنم نیم ساعته کار تموم میشه. نیم ساعت تلفنتون قطع میشه و بعد از رانژه شدن وصلش میکنن.
    طرف خودش هیچی حالیش نبوده، یه چیزی گفته. شما سخت نگیر.
    Last edited by mojtaba-civil; 18-07-2010 at 17:06.

3. 3 کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب باید لینکهاتون رو انتقال بدین به adrive بعد دانلود کنین اینجوری قابلیت ریزوم هم دارین

یه کم در این زمینه روشنگری می کنید؟ من با اینترنت دانلود منیجر لینک های مدیا فایر رو می گیرم ولی همین که حتی 1 ثانیه اینترنت قطع بشه اگر 99% هم دریافت داشته باشم اون از بین می ره! باید چکار کرد؟

البته این روش ناجوانمردانه ی شاتل که اینترنت رو هر چند دقیقه یک بار قطع می کنه اصلا کار درستی نیست و باید دست از این کار برداره!

5. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

یه کم در این زمینه روشنگری می کنید؟ من با اینترنت دانلود منیجر لینک های مدیا فایر رو می گیرم ولی همین که حتی 1 ثانیه اینترنت قطع بشه اگر 99% هم دریافت داشته باشم اون از بین می ره! باید چکار کرد؟

البته این روش ناجوانمردانه ی شاتل که اینترنت رو هر چند دقیقه یک بار قطع می کنه اصلا کار درستی نیست و باید دست از این کار برداره!
    اره جدیدا اینجوری شده!

برو تنظیم مقررات فرم شکایت پر کن..

7. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

اره جدیدا اینجوری شده!

برو تنظیم مقررات فرم شکایت پر کن..
    سلام آقا سعید خوبی؟!
    میگم مگه شما تا حالا پر کردی؟؟!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام آقا سعید خوبی؟!
    میگم مگه شما تا حالا پر کردی؟؟!
    سلام

نه .فرزاد پر کرده..

10. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbass65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

روی لنکهات راست کلیک کن و refresh download address رو انتخاب کن
    با این کار میتونی لینک جدید رو به فایلت بدی و ادامه ی دانلود انجام بدی نه اینکه از اول تمام فایل رو دانلود کنی

12. 4 کاربر از abbass65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تازگی ها و چندین شب هست که شاتل از روش نا جوانمردانه ای بهره می بره. از ساعت 1 به بعد اینترنت هر از چندی بین نیم تا یک سساعت اینترنت قطع و دوباره وصل می شه و با این کار کسانی که مثلا روی مدیا فایر دارن دریافت می کنند و خواب هستن می بینن که تنها نیم ساعت دانلود و دیگه همه ی دریافت هاشون از بین رفته .....

پینگ هم که سر به فلک می کشه. به نظرم اگر کسی می تونه باید حتما از شاتل بره و هیچ کس هم اشتباه نکنه و به شاتل وارد نشه

نرم افزار پُرآوازه ی Skype هم توسط شاتل فیلتر هست ولی دیگر شرکت ها من دیدم که باز هست

تورنت شاتل بسته هست و سرعتش واقعا به درد نخور ولی شرکت های دیگه رو دیدم که باز هست و سرعت عالی

برام عجیبه که یک سری از دوستان به خاطر اینکه چهار تا کارت طلایی بدن و تخفیف بگیرن از این سستی ها و ضعف های پُرشمار شاتل می گذرن و یک سری بی چاره که خبر ندارن از این شرکت رو مجحبور می کنن از این شرکت اینترنت بگیرن!
    آقا این جماعت رو به حال خودشون بگذار که مثل کبک سرشون رو بکنند تو برف و از شرکتهای دیگه خبردار نشن دلم به حال اونهایی که گول حرف این آدمها رو که اکترشون از روش تخیلی تو تاپیک زیر استفاده می کنند و صداشون در نمی یاد میسوزه ما که از این شرکت دزد کلا رفتیم بقیه که تعریف می کنند 2 دستی بچسبند که سرعتشون کم نشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا این جماعت رو به حال خودشون بگذار که مثل کبک سرشون رو بکنند تو برف و از شرکتهای دیگه خبردار نشن دلم به حال اونهایی که گول حرف این آدمها رو که اکترشون از روش تخیلی تو تاپیک زیر استفاده می کنند و صداشون در نمی یاد میسوزه ما که از این شرکت دزد کلا رفتیم بقیه که تعریف می کنند 2 دستی بچسبند که سرعتشون کم نشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واقعا هم باید اینها را به حال خودشون گذاشت.همینه که هستند بمونند.
    ظاهرا یه عده هم میخوان سر اینها زیر برف بمونه و با دست سرشون را اون زیر نگه میدارند.
    تبلیغ برای رایگان شبانه براشون شده یه وسیله برای اغفال یه همچین بنده خداهای بیسوادی.
    بعد سرویس شبانه را میرسونند به 6KB/S یعنی دایال آپ.
    کاملا هم منظم و با برنامه ریزی انجام میشه.ترافیک و افزایش دانلود همش مزخرف محضه.قبلا دلایلش رو بیان کردم.
    فقط و فقط به دلیل اینه که شاتل تمایل نداره شما پهنای باند محدودش رو با دانلود شبانه بصورت رایگان تمام کنی و میخواد خوب بدوشدت و علاوه بر روش فوق از روشی که دوستمان در پست بالاتر فرمودند و سایر محدودیتها هم استفاده میکنه.و حتی سرعتی که حقته رو برای دانلود بهت نمیده.
    تا جایی که من اطلاع دارم سرورهای فایل در حالت رایگان امکان resume نمیدهند.حالا ایشون میگن میشه شما بکنید شاید بشه.

اینقدر این بازیها رو درآوردند تا سرویس من یک روز کامل به بهانه کابل برگردان از طرف خودشان قطع شد.
    بعد یک روز که وصل شد سرعتم از 256kb/s شده بود 64kb/s.
    کلی تماس و ... آخرش گفتند تو کابل برگردون این مشکلات پیش میاد ما اعلام خرابی میکنیم.
    بعد 2 روز باز اوضاع همین بود.دوباره تماس و ... گفتند یه اعلام خرابی کردیم مربوط به تغییر پورت بود اون درست شد حالا باید یه اعلام خرابی کنیم برای تغییر پروفایل.
    بعد 3 روز منتظریم درست بشه.شما مسخره بازی رو ببینید.چیزی که مصرف کننده هیچ نقشی در اون نداره.
    وقتی یه کاربر مثل اکثر این بچه حاجی ها باشی که میخوای game بازی کنی برات مساله ای نیست.پول حاجی رو دادی و ... هم نیست.کار هم نکرد میری دنبال یه تفریح دیگه.
    ولی یه دفتر که روزی کلی از کارهاش رو با ارتباط اینترنتی و ارسال و دریافت email انجام میده میتونه تعطیل کنه؟
    برای سرویس از 2 شرکت دیگه اقدام کردم تا در اولین فرصت قید اینها رو بزنم.
    گرچه میدانم و قبلا دیدم همه یک افتضاح هستند.ولی شاید تا این اندازه دزدی و اهانت به شعور مصرف کننده در سیاستشان نباشد.
    خوش خدمتهای وابسته بیان زور بزنن و مردم رو گول بزنن.متاسفانه با این کاربران موفق هم میشوند.
    اون بابا هم شکایت کرده.خیلی جالبه اینهمه دوندگی کنید که خودتون میدونید طرفت یه شرکت با همچین رفتاریه ، بعدش که به نتیجه رسیده میگه یه روز من وقت ندارم یه روز نماینده کی.حتما به ما بگویید نتیجه چی شد.
    بهترین کار عدم دریافت سرویس است.حتی شده یک نفر.

16. 4 کاربر از smartee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

راستی 3 گلگ هدیه تولد کاربرها هم دروغ هست ما که چیزی ندیدیم تا کنون

18. 4 کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 90 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 90 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •