متوجه چیه پست چیهحالا راستی خونه ما حیات هستش به سیم مخابراتی که از مخابرات اومده وصل کردم وضعیت خیلی بدتر شد شاید ففکر میکنم مشکل از سیم کشی باشه چون شاخص نویز 46 هستش برای این فاصله خیلی زیاده درسته
با احترام
تیم مدیریت انجمن
متوجه چیه پست چیهحالا راستی خونه ما حیات هستش به سیم مخابراتی که از مخابرات اومده وصل کردم وضعیت خیلی بدتر شد شاید ففکر میکنم مشکل از سیم کشی باشه چون شاخص نویز 46 هستش برای این فاصله خیلی زیاده درسته
عزیز دل شما که تو حیاط وصل می کنی یه اسکرین شات هم بگیر با یه اسکرین شات برای موقعی که مودم به سیم کشی داخلی وصل هست جفتشم بزار اینجا بنده راهنماییتون می کنم اینطوری نمی شه اگر هم که خودتون اطمینان دارید مشکل از کجاست که هیچ چون بنده نمی تونم بدون اسکرین شات توی دو حالتی که گفتم کمکی بهتون بکنم. به هر حال اگه خودتون تونستید تشخیص بدید که مشکل از سیم کشی ساختمون هست می تونید یه کابل تهیه کنید و مشکلتون برطرف بشه چند تا پست دیگه تو این مورد بدم به خاطر اسپم بنم می کنن
راستی اینم بگم که مخابرات خط نامحدود بنده رو از رانژه در نمی اره منم خط سوم رو ثبت نام کردم تا 2-3 روز دیگه وصل بشه سرویس ارت 1 شاتل رو میگیرم میگن پینگش خوبه کسی هست که داشته باشه ؟ کلا هر کی جایی میشناسه که مشکل پینگ نداره همینجا اعلام کنه در ضمن با بخش فروش 2020 صحبت کردم قرار شده در صورت امکان سرویس نامحدود 256 رو هم اضافه کنن جای همومن 128 نا محدود قبلی که سرعتش 32 بود من که پینگش به دردم نمی خوره اگه اضافه کردن دوستان استفاده کنن !
Last edited by babak_eivazi; 01-02-2015 at 19:13.
حالت اول رو که گذاشت حالت دوم از خط خیی بدتره به نظرم چون رو کابل شبکه مویز تاثیر کمتری میزاره بهتزه درسته
دوستان من امروز از یکی شنیدم مخابرات دانلود شبانه شو برداشته
درسته؟
ما که نشنیدیم
امکان نداره اینجوری کنه !! وقتی کمبود پهنایی چیزی نداره چرا باید این کار رو بکنه !!
شبانه رو شهر هایی برداشتن که نمیخوان پهنای باند بخرن و اینجوری راه اعتراض کاربرهاشون رو بستن !!
پینگ داخلی من چند روزیه خیلی زیاده !! نزدیک 100
برا شما هم اینجوریه![]()
مال من داخلی زیر 40 هستش خارجی بالای 200
درست برعکس من !! داخلی نزدیک 100 ولی خارجی هم زیر 130
بابک خان جوابی عنایت فرمایید
سلام
دوستان تبریزی یه وضعیت کلی از نت مخابرات (باز کردن صفحات سایتها- دانلود - پینگ - تایم اوت و...)محبت کنید ممنون میشم
الان یک مگ ماکس نت دارم
دانلود شب و صبح با آی دی ام روی حدودا 250 هستش(البته چند روزیه بالا اومده نصف این بود) باز کردن صفحات نسبتا خوبه
اسکرن شات از سایت اسپید نت همین الان گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by bahram.; 03-02-2015 at 19:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)