تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2191 از 2550 اولاول ... 11911691209121412181218721882189219021912192219321942195220122412291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,901 به 21,910 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

قبلا هم چند بار گفتم مودم رو به سیم های خارج ساختمان وصل کنید و از سفحه ی stat مودم یه اسکرین شات بزارید تا بگم مشکل از سیم کشی داخلی هست یا نه اگر هم که خودتون اطمینان دارید مشکل از سیم کشی داخلی هست کابل شیلد دار تهیه کنید و سوکت بزنید 100٪ مشکل حل می شه. امیدوارم بعد 20 تا پست متوجه شده باشید که قضیه چی هست
    متوجه چیه پست چیه حالا راستی خونه ما حیات هستش به سیم مخابراتی که از مخابرات اومده وصل کردم وضعیت خیلی بدتر شد شاید ففکر میکنم مشکل از سیم کشی باشه چون شاخص نویز 46 هستش برای این فاصله خیلی زیاده درسته

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

متوجه چیه پست چیه حالا راستی خونه ما حیات هستش به سیم مخابراتی که از مخابرات اومده وصل کردم وضعیت خیلی بدتر شد شاید ففکر میکنم مشکل از سیم کشی باشه چون شاخص نویز 46 هستش برای این فاصله خیلی زیاده درسته
    عزیز دل شما که تو حیاط وصل می کنی یه اسکرین شات هم بگیر با یه اسکرین شات برای موقعی که مودم به سیم کشی داخلی وصل هست جفتشم بزار اینجا بنده راهنماییتون می کنم اینطوری نمی شه اگر هم که خودتون اطمینان دارید مشکل از کجاست که هیچ چون بنده نمی تونم بدون اسکرین شات توی دو حالتی که گفتم کمکی بهتون بکنم. به هر حال اگه خودتون تونستید تشخیص بدید که مشکل از سیم کشی ساختمون هست می تونید یه کابل تهیه کنید و مشکلتون برطرف بشه چند تا پست دیگه تو این مورد بدم به خاطر اسپم بنم می کنن

راستی اینم بگم که مخابرات خط نامحدود بنده رو از رانژه در نمی اره منم خط سوم رو ثبت نام کردم تا 2-3 روز دیگه وصل بشه سرویس ارت 1 شاتل رو میگیرم میگن پینگش خوبه کسی هست که داشته باشه ؟ کلا هر کی جایی میشناسه که مشکل پینگ نداره همینجا اعلام کنه در ضمن با بخش فروش 2020 صحبت کردم قرار شده در صورت امکان سرویس نامحدود 256 رو هم اضافه کنن جای همومن 128 نا محدود قبلی که سرعتش 32 بود من که پینگش به دردم نمی خوره اگه اضافه کردن دوستان استفاده کنن !
    Last edited by babak_eivazi; 01-02-2015 at 19:13.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

عزیز دل شما که تو حیاط وصل می کنی یه اسکرین شات هم بگیر با یه اسکرین شات برای موقعی که مودم به سیم کشی داخلی وصل هست جفتشم بزار اینجا بنده راهنماییتون می کنم اینطوری نمی شه اگر هم که خودتون اطمینان دارید مشکل از کجاست که هیچ چون بنده نمی تونم بدون اسکرین شات توی دو حالتی که گفتم کمکی بهتون بکنم. به هر حال اگه خودتون تونستید تشخیص بدید که مشکل از سیم کشی ساختمون هست می تونید یه کابل تهیه کنید و مشکلتون برطرف بشه چند تا پست دیگه تو این مورد بدم به خاطر اسپم بنم می کنن

راستی اینم بگم که مخابرات خط نامحدود بنده رو از رانژه در نمی اره منم خط سوم رو ثبت نام کردم تا 2-3 روز دیگه وصل بشه سرویس ارت 1 شاتل رو میگیرم میگن پینگش خوبه کسی هست که داشته باشه ؟ کلا هر کی جایی میشناسه که مشکل پینگ نداره همینجا اعلام کنه در ضمن با بخش فروش 2020 صحبت کردم قرار شده در صورت امکان سرویس نامحدود 256 رو هم اضافه کنن جای همومن 128 نا محدود قبلی که سرعتش 32 بود من که پینگش به دردم نمی خوره اگه اضافه کردن دوستان استفاده کنن !
    حالت اول رو که گذاشت حالت دوم از خط خیی بدتره به نظرم چون رو کابل شبکه مویز تاثیر کمتری میزاره بهتزه درسته

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من امروز از یکی شنیدم مخابرات دانلود شبانه شو برداشته
    درسته؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان من امروز از یکی شنیدم مخابرات دانلود شبانه شو برداشته
    درسته؟
    ما که نشنیدیم

امکان نداره اینجوری کنه !! وقتی کمبود پهنایی چیزی نداره چرا باید این کار رو بکنه !!
    شبانه رو شهر هایی برداشتن که نمیخوان پهنای باند بخرن و اینجوری راه اعتراض کاربرهاشون رو بستن !!

6. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

پینگ داخلی من چند روزیه خیلی زیاده !! نزدیک 100
    برا شما هم اینجوریه

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

پینگ داخلی من چند روزیه خیلی زیاده !! نزدیک 100
    برا شما هم اینجوریه
    مال من داخلی زیر 40 هستش خارجی بالای 200

10. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

مال من داخلی زیر 40 هستش خارجی بالای 200
    درست برعکس من !! داخلی نزدیک 100 ولی خارجی هم زیر 130

12. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

حالت اول رو که گذاشت حالت دوم از خط خیی بدتره به نظرم چون رو کابل شبکه مویز تاثیر کمتری میزاره بهتزه درسته
    بابک خان جوابی عنایت فرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان تبریزی یه وضعیت کلی از نت مخابرات (باز کردن صفحات سایتها- دانلود - پینگ - تایم اوت و...)محبت کنید ممنون میشم
    الان یک مگ ماکس نت دارم
    دانلود شب و صبح با آی دی ام روی حدودا 250 هستش(البته چند روزیه بالا اومده نصف این بود) باز کردن صفحات نسبتا خوبه
    اسکرن شات از سایت اسپید نت همین الان گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by bahram.; 03-02-2015 at 19:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •