تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2191 از 2403 اولاول ... 11911691209121412181218721882189219021912192219321942195220122412291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,901 به 21,910 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان می خوام اینترنت بگیرم با دانلود شبانه ، کدوم آی اس پی رو پیشنهاد می کنید (منطقه چهار هستم) .
    چند سالی هست از اندیشه سرویس می گیرم اوایل خوب بود و با 256 نامحدود هم جواب میداد ، الان 1مگ ماهیانه 10گیگ یا دانلود شبانه اش هم که ماهی 42 هست جالب نیست . به نظر نمی رسه این روند نزولی اندیشه متوقف بشه (انشالله با دوستان میخوایم بریم به آی اس پی دیگه کوچ کنیم)
    شدیدا منتظر نظرات شما هستم

2. این کاربر از mahanm93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

شما کدوم مرکز هستید دوست عزیز؟
    مرکز 8 هستم دوست من از 88 مشترکم هیچوقت به این بدی نبوده فقط صبح تایم اوت ندارم و لتنسی قابل تحمله غروب وشب نابوده منم به علت شاغل بودن فقط شبها میتونم بازی کنم اینو ببین خدارو خوش میاد ؟

با سرور بازی دیگه نمیگم چه خبره
    قبلا اصلا مشکل نداشتم در این حد

تنها علت موندنم تو اندیشه نداشتن مشکل با دانلود هست حالام شارژم تموم شده نمیدونم برم یا بمونم
    Last edited by Angel Of Darkness; 15-02-2015 at 23:08.

4. 4 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مرکز 8 هستم دوست من از 88 مشترکم هیچوقت به این بدی نبوده فقط صبح تایم اوت ندارم و لتنسی قابل تحمله غروب وشب نابوده منم به علت شاغل بودن فقط شبها میتونم بازی کنم اینو ببین خدارو خوش میاد ؟

با سرور بازی دیگه نمیگم چه خبره
    قبلا اصلا مشکل نداشتم در این حد

تنها علت موندنم تو اندیشه نداشتن مشکل با دانلود هست حالام شارژم تموم شده نمیدونم برم یا بمونم
    دقیقا وضعیت همه ما همینه.منم شاغلم شب یکم وقت دارم اونم که اینجوری شده.
    منتظرم آسیاتک اینجا سرویس بده که برم از اندیشه

6. 2 کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

دقیقا وضعیت همه ما همینه.منم شاغلم شب یکم وقت دارم اونم که اینجوری شده.
    منتظرم آسیاتک اینجا سرویس بده که برم از اندیشه
    شده داستان اون بنده خدا میگفتن از کدوم برنامه تلوزیون خوشت میاد میگفت از پیام بازرگانیاش
    گفتن چرا ؟
    گفت جون وسطش فیلم سینمایی پخش میشه
    داستان ما هم حالا همینه من عاشق تایم اوتم چون وسطش پینگ داره

8. 5 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوست عزیز حق اعتراض برای شما محفوظه
    در مورد بسترهای ترانزیتی معمولا فیزیک نیوتن پاسخگو می باشد. من 1-2 مورد خدمت شما توضیح میدم.
    دوست عزیز یکی از اتفاق های ممکن پدیده cross talking می باشد. مثل وقتی که از کابل مرکزی محله شما تعداد زیادی تلفن واگذار شود و یا همزمان عده زیادی در حال استفاده از خدمات مختلف بر روی نلفن خود باشند. این پدیده توضیحات فنی تری دارد که با سرچ ساده قابل دستیابی است
    اتفاق دیگه زنگ زدگی سر سیم در محل اتصال در ورودی اکثر خانه ها می باشد که اگر در معرض هوا قرارگیرد سولفاته می شود و نویز بالا می رود
    اتفاق دیگر سیم کشی داخل ساختمان، قدیمی، زنگ زده و پوسیده شود
    اتفاق دیگراسپلیتر معیوب بر روی خط تلفن قرار بگیره یعنی خراب بشه.
    وووو
    دوست عزیز تکرار می کنم حتما اختلالاتی اتفاق افتاده که شرکت مقصر بوده هیچ کس ادعای کامل بودن نولی هر اختلالی هم به شرکت مربوط نیست.
    در مورد لیتنسی و پاکت لاست و غیره اطلاعاتی نفرمودید که در کدوم مرکز هستین که بشه مشکل رو پیگیری کرد که از کجاست
    سلام دوست عزیز
    یه سئوال ازتون دارم ، ممنون میشم منطقی جواب بدید ، چون واقعا دیگه الان هیچ کدوم از بچه ها حوصله حرفای کلیشه ایی رو ندارن ؛ چون تا دلتون بخواد از پشتیانی اینا رو شنیدن !!!
    میشه بگید چرا از دو هفته پیش ، استان گیلان ، استان محروم شد و امکانات ندارید و تعداد مشترکین زیاد شده؟
    یا چرا از هفته پیش سیم کشی داخل ساختما یهو قدیمی شد؟ چرا از هفته پیش سیم ها زنگ زده شدن؟
    چرا تا هفته پیش که اسپلیتر خوب کار میکرد؟ چرا یهو خراب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و هزار تا چرای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالا هفته پیش نه 2 هفته پیش . همه چیز مرتب بود و بازه رایگان داشتیم و سرعت هم خوب بود ، یهو این همه بلا سر منازل ما و امکانات استان اومد؟
    چطور تا قبلا سازمان تنظیم و مقررات بهتون گیر نمیداد؟
    الان که شبانه رو برای اکثر یوزرها حذف کردین.دیگه یوزری میمونه که شب بخواد دانلود کنه؟
    الان تعداد یوزرهایی که دانلود میکنن بیشتره یا 3 ماه پیش؟
    نگید الان که بعدا هم بتونید اینجا فعالیت کنید
    خب حالا جرا با این که تعداد یوزرهاتون کمتره ،سرعتتون هم پایینتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بازم یادآوری میکنم ؛ جواب منطقی لطفا !!!

10. 10 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    یه سئوال ازتون دارم ، ممنون میشم منطقی جواب بدید ، چون واقعا دیگه الان هیچ کدوم از بچه ها حوصله حرفای کلیشه ایی رو ندارن ؛ چون تا دلتون بخواد از پشتیانی اینا رو شنیدن !!!
    میشه بگید چرا از دو هفته پیش ، استان گیلان ، استان محروم شد و امکانات ندارید و تعداد مشترکین زیاد شده؟
    یا چرا از هفته پیش سیم کشی داخل ساختما یهو قدیمی شد؟ چرا از هفته پیش سیم ها زنگ زده شدن؟
    چرا تا هفته پیش که اسپلیتر خوب کار میکرد؟ چرا یهو خراب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و هزار تا چرای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالا هفته پیش نه 2 هفته پیش . همه چیز مرتب بود و بازه رایگان داشتیم و سرعت هم خوب بود ، یهو این همه بلا سر منازل ما و امکانات استان اومد؟
    چطور تا قبلا سازمان تنظیم و مقررات بهتون گیر نمیداد؟
    الان که شبانه رو برای اکثر یوزرها حذف کردین.دیگه یوزری میمونه که شب بخواد دانلود کنه؟
    الان تعداد یوزرهایی که دانلود میکنن بیشتره یا 3 ماه پیش؟
    نگید الان که بعدا هم بتونید اینجا فعالیت کنید
    خب حالا جرا با این که تعداد یوزرهاتون کمتره ،سرعتتون هم پایینتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بازم یادآوری میکنم ؛ جواب منطقی لطفا !!!

ممنون از پست شما
    من عرض نکردم اینا مال این 2 هفته است. اما فرمایش شما معنیش این هست که این مشکلات فقط مال این 2 هفته گذشته است و در بقیه مواقع وجود نداشته. خب خبر خوبیه

دوست عزیز بازه رایگان حذف نشده. اتفاقا اندیشه در مقابل این تغییرات تا حد ممکن مقاومت میکنه و بعد ار بقیه همکارا تغییرات ایچنینی رو اعمال میکنه.
    پارس و شاتل و مخابرات و پیشگامان و های وب و اسیاتک نامحدود ندارن و اگر هم که دارن قیمتش خیلی بالاتره.
    اندیشه هم بعد از این شرکتها این قوانین رو اجرا کرد.
    شرکتهای دیگه مثل فن اوا که مثال زدن دوستان در مراکز محدودی داره سرویس میده اگه تعداد مراکز زیاد شه امکان ارائه خدمات گسترده ممکن نیست. اگه بود دوست عزیز امروز فن اوا سرویس دهنده اول کشور بود. چرا نیست؟
    اگه یه سرویس دهنده در سطح کشور انقدر خوبه چرا توسط کاربران انتخاب نمیشن؟
    دوستان تو اون شرکت هم دارن سعی میکنن رضایت کاربران رو جلب کنن و شرکت بزرگ و معظمی هم هستن انشالله همیشه هم مثل گذشته موفق هم باشن
    بهر حال اندیشه ایجا مافیا است چرا شرکتها بقیه استانها هم نامحدود نمیدن؟

دوست عزیز مصوبات سازمان در یه ساعت و یه زمان که ابلاغ نمیشن هر هفته میشینن یه قانون از خودشون در میارن.
    الانم که تصمیم به حذف تمام شرکتهای کوچیک این حوزه تحت عنوان مجوزهای
    SERVCO - NETCO
    گرفتن لطفا فردا کسی نگه اینم توطئه اندیشست

عرض بنده این بود که در حالیکه کاربرا درخواست افزایش سرعت سرویس شبانه دارن سازمان در جهت کاملا مخالف تلاش برای حذف این سرویس داره.
    که انشالله این قضیه قبل ازانکه اتفاق بیوفته حل شه و کاربران محترم سرویس رایگان شبانه رو در اختیار داشته باشن.

جواب من به شما دوست عزیز اینه
    مشکلاتی هست و یا بوده. کسی انکار نمیکنه. اما بعضی از مشکلات بی دلیل به عهده شرکت گذاشته میشه. دوستان اگه اشکالی هست که حتما هم هست اندیشه 150 مرکز داره مطمئنن تو چند تا مرکز مشکل داره اطلاع رسانی و پیگیری شما به رفع سریع مشکل کمک میکنه. منم قصدم توجیه مسائل نیست قطدم بر طرف کردن مشکلات هست.
    دوستان مشکلات رو چه عمومی و چه خصوصی میتونن مطرح کنن. خوشحال میشم تا رفع مشکل پیگیری کنم.
    فقط در نظر داشته باشن دوستان بعضی از مشکلات در لحظه حل نمیشه باید چند روز وقت بدن ولی مطمئن باشن کاملا مرتفع میشه یا اگه بهر دلیلی قابل رفع نیست به اطلاع دوستان خواهد رسید
    ممنونم

12. 2 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دقیقا اینی که گفتین درسته...الان برای داشتن پینگ و لتنسی خوب با یه سرور تو آمریک شاید باورتون نشه ولی فقط میشه 8تا11 صبح متصل شد! بعد 12 کم کم شروع میشه..بعد از ظهر که دیگه اصلا حرفش رو هم نزنین که اگه میخوای روانی نشین و کارتون به بیمارستان روانی نکشه اصلا بعداز ظهر به بعد بازی آنلاین با اندیشه نکنین!
    "انزلی"

تو این 7/8 سالی که دی اس ال داشتم تجربه بهم ثابت کرده پشتیبانی یه سری آدم هستن در حد ساخت کانکشن اطلاعات دارن !!! البته ابن که مبگم مثل قدیمی ما بوده مربوط به زمانی که برای مودم های دی اس ال باید کانکشن میساختی الان که دیگه اکثرا اینطوری نیستن

وقتی ازش این چیزا رو میپرسی اون نگاه میکنه میبینه نت وصله میگه مشکل نداره !!!

چه توقعاتی دارید ها

البته ناگفته نمونه گاگول تر از پشتیبانی مخابرات ندیدم همه فک و فامیل همن دیگه توقعی نمیشه داشت ، کوچکترین مشکل رو نمیفهمن

14. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز حق اعتراض برای شما محفوظه
    در مورد بسترهای ترانزیتی معمولا فیزیک نیوتن پاسخگو می باشد. من 1-2 مورد خدمت شما توضیح میدم.
    دوست عزیز یکی از اتفاق های ممکن پدیده cross talking می باشد. مثل وقتی که از کابل مرکزی محله شما تعداد زیادی تلفن واگذار شود و یا همزمان عده زیادی در حال استفاده از خدمات مختلف بر روی نلفن خود باشند. این پدیده توضیحات فنی تری دارد که با سرچ ساده قابل دستیابی است
    اتفاق دیگه زنگ زدگی سر سیم در محل اتصال در ورودی اکثر خانه ها می باشد که اگر در معرض هوا قرارگیرد سولفاته می شود و نویز بالا می رود
    اتفاق دیگر سیم کشی داخل ساختمان، قدیمی، زنگ زده و پوسیده شود
    اتفاق دیگراسپلیتر معیوب بر روی خط تلفن قرار بگیره یعنی خراب بشه.
    وووو
    دوست عزیز تکرار می کنم حتما اختلالاتی اتفاق افتاده که شرکت مقصر بوده هیچ کس ادعای کامل بودن نولی هر اختلالی هم به شرکت مربوط نیست.
    در مورد لیتنسی و پاکت لاست و غیره اطلاعاتی نفرمودید که در کدوم مرکز هستین که بشه مشکل رو پیگیری کرد که از کجاست
    دوست بنده درخواست تخلیه دادند ، دیگه لااقل با اپراتورهای شما سر و کار نداریم .

مایل هستید برای شما اصطلاحات ردیف کنم ؟
    مغلطه میفرمایید ؟
    اصلا مطلب بنده رو مطالعه کردید ؟
    مطمئنید مشکل از خرابی ویندوز کاربرها نیست ؟
    کمی در مورد مبحث فرافکنی مطالعه بفرمایید.

16. 2 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ممنون از پست شما
    من عرض نکردم اینا مال این 2 هفته است. اما فرمایش شما معنیش این هست که این مشکلات فقط مال این 2 هفته گذشته است و در بقیه مواقع وجود نداشته. خب خبر خوبیه

دوست عزیز بازه رایگان حذف نشده. اتفاقا اندیشه در مقابل این تغییرات تا حد ممکن مقاومت میکنه و بعد ار بقیه همکارا تغییرات ایچنینی رو اعمال میکنه.
    پارس و شاتل و مخابرات و پیشگامان و های وب و اسیاتک نامحدود ندارن و اگر هم که دارن قیمتش خیلی بالاتره.
    اندیشه هم بعد از این شرکتها این قوانین رو اجرا کرد.
    شرکتهای دیگه مثل فن اوا که مثال زدن دوستان در مراکز محدودی داره سرویس میده اگه تعداد مراکز زیاد شه امکان ارائه خدمات گسترده ممکن نیست. اگه بود دوست عزیز امروز فن اوا سرویس دهنده اول کشور بود. چرا نیست؟
    اگه یه سرویس دهنده در سطح کشور انقدر خوبه چرا توسط کاربران انتخاب نمیشن؟
    دوستان تو اون شرکت هم دارن سعی میکنن رضایت کاربران رو جلب کنن و شرکت بزرگ و معظمی هم هستن انشالله همیشه هم مثل گذشته موفق هم باشن
    بهر حال اندیشه ایجا مافیا است چرا شرکتها بقیه استانها هم نامحدود نمیدن؟

دوست عزیز مصوبات سازمان در یه ساعت و یه زمان که ابلاغ نمیشن هر هفته میشینن یه قانون از خودشون در میارن.
    الانم که تصمیم به حذف تمام شرکتهای کوچیک این حوزه تحت عنوان مجوزهای
    SERVCO - NETCO
    گرفتن لطفا فردا کسی نگه اینم توطئه اندیشست

عرض بنده این بود که در حالیکه کاربرا درخواست افزایش سرعت سرویس شبانه دارن سازمان در جهت کاملا مخالف تلاش برای حذف این سرویس داره.
    که انشالله این قضیه قبل ازانکه اتفاق بیوفته حل شه و کاربران محترم سرویس رایگان شبانه رو در اختیار داشته باشن.

جواب من به شما دوست عزیز اینه
    مشکلاتی هست و یا بوده. کسی انکار نمیکنه. اما بعضی از مشکلات بی دلیل به عهده شرکت گذاشته میشه. دوستان اگه اشکالی هست که حتما هم هست اندیشه 150 مرکز داره مطمئنن تو چند تا مرکز مشکل داره اطلاع رسانی و پیگیری شما به رفع سریع مشکل کمک میکنه. منم قصدم توجیه مسائل نیست قطدم بر طرف کردن مشکلات هست.
    دوستان مشکلات رو چه عمومی و چه خصوصی میتونن مطرح کنن. خوشحال میشم تا رفع مشکل پیگیری کنم.
    فقط در نظر داشته باشن دوستان بعضی از مشکلات در لحظه حل نمیشه باید چند روز وقت بدن ولی مطمئن باشن کاملا مرتفع میشه یا اگه بهر دلیلی قابل رفع نیست به اطلاع دوستان خواهد رسید
    ممنونم
    من اندیشه نیستم دوست عزیز ، مخابراتم ، ولی الان بحث اندیشه یا مخابرات نیست ، بحث کل استان هست که تو ارائه سرویس گند زده، بقول یکی از دوستان این شرکت ها تو گیلان برای گند زدن با هم رقابت میکنن نه بهتر شدن اوضاع
    وضعیت مخابرات ، تا قبل از 7/14 عالی بود ولی بعد از هم کد سازی و .... گند زد به سرویس ها گذاشت ، اول اینکه انتقال حجم باقی مانده به ماه بعد رو برداشت بعد سرعت ها رو کاهش داد ، قطعی داشت ، کم کم بازه رایگان رو برای بعضی سرویس ها حذف کرد ؛ الانم که برای کل شبانه ها سرعت ها رو محدود کرده !!!!!!!!!
    جالبه من با خود مسئولین اونجا هم صحبت میکردم ، بعد از 5 دقیقه صحبت کردن قشنگ مشکلات رو گردن میگیرن و میگن ما محدود کردیم چون تنظیم مقررات به ما گیر داده
    فک کردن همه مث خودشون ......
    شما که اندیشه هستید ، تونستید به این همکاران مخابرات بگید یکی بیاد اینجا یکم نظرات بچه ها رو بخونه و به اطلاع رئیس دزد ها برسونه شاید دردی از ملت دوا شد.
    ---------------------------------------------------------------
    راستی دوستان ، خالقی میگفت مخابرات به ما ماهی 30 گیگ رایگان میده ، ما هر 8 گیگ رو میخریم 34 تومن تقریبا ، حجمی که به اونا میدن تقریبا 4 برابر حجم 8 گیگ هست که قیمتش میشه حدود 120 تومن
    حالا من میخوام بدونم کسی که شکمش مفت سیره ، دیگه میتونه به فکر گرسنه ها باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اینا هیچ کاری برای ما نمیکنن چون بهترین سرویس ها رو با بیشترین حجم بصورت رایگان دارن اسنفاده میکنن ، پول نمیدن که دلشون بسوزه ( اگه پول میدادن حداقل واسه خودشونم بود یکاری میکردن )
    منتظر اینا نباشید ، دنبال یه راه حل دیگه باشید

18. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

دقیقا همینطوره، پشتیبانی کمکی به شما نمیکنه، یا سوادش رو ندارن، یا نمیخوان و یا اینکه کلا از دستشون خارج هست.
    +
    دوستانی که Downstreamشون کمتر از پهنای باند اسمیشونه و SNR پایین و Line Attenuation خیلی بالا دارن
    میتونن با تغییر ADSL Modulation از ADSL2+ و ADSL2 به G.Dmt و G.Lite تا حدودی نویز رو کاهش بدن و خط پایدار تری داشته باشن.
    همچنین با تغییر DSN به 8.8.8.8 و 217.218.127.127 وضعیت تا حدودی بهتر رو تجربه کنن.

20. 4 کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •