اگه لنزم اسیب دیده باشه باید وسط بازی بیاد بیرون و ارور کثیف بودن دیسکو بده.دیگه این قفل کردنه چه کوفتیه؟
حالا به نظر شما برم سراغ طرف یا نه اشکال از دستگاه خودمه؟
تو خیلی از موارد مشکل هنگ کردن با clear system catche حل میشه. البته اینجوری همه save ها و profile و achievement ها ممکنه بره (اگه تو catche ذخیره شده باشه) که باید دوباره از live دانلود کنین. شاید اگه بتونین همشو بریزین رو یه فلش بتونین بعد برشون گردونین به هارد. (اگه live ندارین شدیدآ توصیه میشه) این مطلبو تو support سایت مایکروسافت خوندم معتبره. میتونین خودتون بخش ساپورت xbox.com رو چک کنین.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
البته شیلتره که اگه نتونستین ببینین من براتون اینجا توضیح میدم.
امیدوارم این کمک کنه.
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
بهش زنگ زدم گفت چون فالکونه داره سکته های اخرو میزنه و سه چراغ میشه.
هنگ کردن 360 اصلآ به معنی تموم شدن عمرش نیست و ربطی به سه چراغ شدن نداره. پست قبل منو بخونین لطفآ
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
جدیداً چیزی درست شده به نام میز لپ تاپ که باعث خنک شدن لپ تاپ میشه

جند تا فن داره
البته برقش را بوسیله یک کابل USB از خود لپ تاپ میگیره
سوال من اینه که میشه از این وسیله برای ایکس باکس استفاده کرد؟در این صورت مجبوریم برقش را از کنسول بگیریم.آیا اینکار برای کنسول ضرری نداره؟
دوست من این چیز جدیدو من دو سال پیش از پاساژ فیلیپس ارومیه خریدم. برای 360 توصیه نمیشه چون کسی امتحان نکرده. در ضمن این پایه با usb هر وسیله ای کار میکنه. من با ps2 و ----- ماهواره امتحان کردم کار کرده (البته نه برای خنک کردنشون فقط از رو کنجکاوی!!
)